|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W sumie ja też troszeczkę, ale za to w spodenkach śmigam ![]() Bo ogólnie to uwielbiam rybaczki ![]() Cytat:
Gratuluje! ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do malowania - czasem kohl (bardzo rzadko) a tak to tylko cień i konturówka (z tym że sporo jej ![]() ![]() Konturówka to moje małe zboczenie... od kilku lat już. Tak poza tym to generalnie używam tylko kredki do oczu, błyszczyku no i korektora jak trzeba. Jeszcze jestem wolna od pudru i podkładów i cieszę się z tego bardzo... ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja chcę aby było gorąco bo mam zamiar wybrać się do Ogrodu Japońskiego ![]() Cytat:
![]() Jasne że będzie nam się chciało ![]() Cytat:
![]() ![]() I dziękuję ![]() PS> musiałam troche emotek usunac bo inaczej nie dało sie dodac posta... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki,za miłe słowa
![]() Aniu,współczuję ![]() ![]() Milko,w takim razie wyślę PW ![]() Ather fotki były na początku tutaj na wątku,ale żem usunęła ![]() ![]() Orzeszku nie gadaj głupotek! ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
♥
|
własnie przeglądam zdjęcia wasze - cudne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To czekamy na fotki ![]() To może się z Lolcią zamienisz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3428 |
♥
|
lolcia mozemy sie zamienic ja mam ciemny brąz włosy
![]() ![]() tylko jak ja bym w blondzie wygladała . moj brat twierdzi ze powinnam byc blondynką bo twierdzi ze jestem "bardzo" inteligenta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Aguś piszesz tylko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Aguś za zdjęcia
![]() Hehehe... no właśnie -> "tylko" kolega... ![]() ![]() Świetnie zdjęcia ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
♥
|
agness ja tez chce zdjęcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3432 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki,bez żadnych podtekstów
![]() ![]() Tzn,ten też jest fajny,no ale to nie ten ![]() Aniu,już ślę,ale Ty też mi miałaś coś napisać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | |
♥
|
Cytat:
![]() foty super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
![]()
Koniec wizażowania na dziś
![]() ![]() Ps. Dobrze mieć tylu fajnych chłopaków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ps.Heh ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3436 |
♥
|
a ja nie mam czego sie uczyc , edukacje zakonczyłam , do szkoły ani dzisiaj ani jutro nie ide, do biblioteki musze chyba jutro pójść wyporzyczyc książki bo uwielbima czytac tylko mam lenia do biblioteki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę się uczyć ![]() Muszę walczyć o jak najwyższą średnią ![]() Dobranoc,dziewczynki ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I muszę się pochwalić ![]() Napisałam wszystkie najlepiej z klasy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3439 | |
♥
|
Cytat:
![]() a ja dzisiaj składałam podanie do szkoły ciekawe czy się dostane ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już dawnoo złożyłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny,czy też tak macie że nie lubicie pożyczać ubrań znajomym? ![]() ![]()
![]() |
#3441 |
Zadomowienie
|
LoLcia powiem ci ze ja moge wszystko pozyczac ale ubran tez nie lubie :P nie wiem ale dla mnie ubranie jest rzecza osobista i tak jakos glupio
a jeszcze tak myslalam ze mzoe jak chcesz sie pozbyc takeigo jasnego blondizku to sproboj taki karmelkowy kolorek hm ? wydaje mi sie ze bylo by Ci w nim bardzo ladnie ![]() jak chcesz poogladac karmelkowe wlosy to na forum fryzjerskim jest watek z takimi wloskami a ja bym sobie ciut rozjasnila ale skzoda mi wloskow , nie farbuje ich od grudnia i juz zszedl praiw eclakiem szampon koloryzujacy i mam swoje wiec przy tych pozostane , w lecie beda ciemny blond ![]() annia napewno sie dostaniesz ![]() ![]() ja juz naszczescie dzis napisalam ostatni sprawdzian i jeszcze zostala mi prezentacja na francuski ale to na przyszly czwartek a poki co luzik bo jutro nie ide do skzolki bo mi si enie chce ![]() a mam jeszcze takie pytanko bo o ile dobrze pamietam to ktos ostatnio wspominal o chipsach jablkowych o smaku truskawkowych , no i ja szukalam w 3 hipermarketach i nei ma :/ i niewiem na jakim stoisku wy je znalazlyscie ![]() ather gratuluje tej historii ![]() same zdolne wizazanki mamy hehe a teraz lece ogladac dalej m jak milosc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3442 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z Twoimi wynikami w nauce z tego co pisałaś to raczej na pewno ![]() Cytat:
![]() Hehe ja też mam obok domu bibliotekę dlatego bywam tam niezwykle często, uwielbiam ksiązki ![]() A co do ubrań... raczej staram się unikać pożyczania, bo miałam kilka niemiłych incydentów i się zraziłam. Ubrania nie zawsze były oddane w takim samym stanie :/ A poza tym... kurcze, jednak dla mnie ciuch to ciuch, rzecz osobista, lepiej się czuje wiedzac ze tylko ja w tym chodze ![]() Cytat:
![]() Dobranoc ![]() Ja też zabieram się za naukę, angielski czeka... Edit: Aajjii, dziękuję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
♥
|
lolcia : wybrałam maczka bo nie chciałam isc do konopy ani kopernika czy mickiewicza bo to takie szkoły z kujonami a ja kujon mimo sredniej nie jestem
![]() ![]() ![]() ![]() aji jak tylko zrobie to Tobie również wyśle ![]() ather dobrze mi poszedł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ewusia ![]() ![]() ![]() ale padnieta jestem. niedawno wrocilam z zajec, zaraz ide pod prysznic i chyba spac ![]() ![]() ![]() btw po ostatnich dniach spedzonych przed komputerkiem dzis posiedzialam troszke w parku na trawce i normalnie slabo mi sie zrobilo! od slonca chyba ![]() ![]() ![]() wogole to wczoraj jak zawsze w ostatniej chwili, tuz przed referowaniem, olsnilo mnie i skracalam moj referat, cale zdania wykleslalam z kartek! ![]() ![]()
![]() |
#3445 |
Wtajemniczenie
|
a, jeszcze zapomnialam dodac, ze mi sie rowniez marzy rudy kolorek. taki marchewkowy, wesoly kolorek, albo taki bardziej cynamonkowy. zazdroszcze wszystkim naturalnym rudzielcom, bo oprocz wlosow czesto maja te sliczne piegi...
![]() ![]()
#3446 | |
♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3447 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba żęby się dokłądnie dowiedzieć musiałabyś tam przedzwonić... czy coś ![]() Cytat:
![]() i moja ![]() Cytat:
![]() ![]() powodzenie w nauce ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() niewiele dziś zrobiłam, leń mnie dopadł jak zwykle po wykańczającym zaliczeniu ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3448 | |
xxyy
|
ale sie rozpisalyscie
![]() agness, wydaje mi ze figura idealna ![]() Cytat:
![]() ![]() ide zaraz spac ![]() ![]() zmeczona troche jestem, mimo ze dzis troche poleniuchowalam. ale ogolnie dzien fajny, porozmawialam z pewnym madrym kims, i powiedzial mi kilka rzeczy ktore sklonily do refleksji. takich zywiowych.. dziewczyny jak u Was jest z akceptacja siebie? akceptujecie sie takie jakie jestescie? ( nie chodzi mi tylko o wyglad fizyczny, ale to tez, ale o ogol..)
![]() |
#3449 |
Zakorzenienie
|
A o to ja; śpiąca przed komputerem,nie umalowana,nie poczesana-wzięło mi się o 24 na robienie zdjęć
![]() ![]() ![]() ![]() Ewuś dziękuje za odpowiedź w sprawie fryzjera ![]() ![]() ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2007-06-05 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() a ja jeszcze nie spie, tylko romansuje na gg z kolega ![]() jutro do szkoły nie ide, nie chce mi sie ![]() ![]() ![]() a no i jutro umówiłam sie z kolega własnie, ze mnie nauczy grac w siatke, tzn grac umiem, ale serwy u mnie szwankuja ![]() musze tez kupic jutro "jądro ciemności" bo bedziemy jeszcze przerabiac ![]() a dzis pisałam spr z polaka, miałam temat z "ludzi bezdomnych" ehh..prawie cała karta A4 lania wody ![]() dobranocka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.