|
|
#3961 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3962 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Po dzisiejszej wizycie i dentysty, muszę to nosić non-stop, przez 2 tygodnie najbliższe Bo mi tymczasowa koronka spadła i nowa pewnie też to zrobi, bo mam strasznie ciasno poukładane zęby i pęka ścierwo Także nie dość, że jestem wypasiona i mam mapeta na głowie, to jeszcze teraz wściekła mina i nakładka na zęby -nikt nie podejdzie bez stresu Jak bokser przed walką...Znów kuźwa na jogę nie pójdę -sprzatałam do tej pory, żeby mieszkanie przekazać jutro ciotce...
|
|
#3963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Idź szybko do dentysty, zrobi ci taką gumową nakładkę na zęby |
|
|
|
|
#3964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nogi kiedyś ładne miałam, a teraz krzywe Cytat:
a pogrubione I znad kawy |
||
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej po dole po wizycie z ksześnicą w Międzylesiu
![]() Al Solidarności 60 ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
iiii zaczęła wypadać mi szczęka z zawiasów.Leczę się na UM już od ponad 2 lat 10 mc szyny podnoszącej zgryz, podniesienie i odbudowa zgryzu ,a teraz szykujemy się na utrwalenie tego czyli założenie na zjedzone zęby koron ![]() Ja polecam nie tyle dentystów co protetyków są lepeij wyszkoleni w tym względzie bo np wiedzą że dla niektórych osób ( czyli ja |
|
|
|
|
#3966 | |
|
|
Cytat:
Jutro Budapeszt!!!
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Długo się leczysz? Odczuwasz jakieś efekty tego leczenia?2 Byłam fajnie tam |
|
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fotłam dziś, żeby zobaczyć jak wyglądają i widzę, że muszę końcówki ciapnąć, bo zamiast piór mam tam pierze
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-06 o 12:13 |
|
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3971 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3972 | |
|
|
Cytat:
Efekty odczuwa głónie portfel, bo do czasu wyprowadzenia całości, ciągle muszę na coś uważać, a to mikroproteza, a to akrylik, a to sztyfcik... Męczące to bardzo... Sama zabawa z implantem, to pół roku... Stresu w sumie, bo nigdy nie wiadomo, czy sie przyjmie, u mnie doszła jeszcze konieczność odbudowy kości szczęki, bo wykruszyła się -tez od nacisku żuchwy... Ciągle coś... No ale mam nadzieję, że jeszcze miesiąc, półtora i będzie luz.Budapeszt uwielbiam, choć w lutym akurat na pogodę dobrą nie udało mi się jeszcze trafić, w zeszłym roku śnieg z deszczem walił... No ale akurat w lutym mają najfajniejsze wystawy w Muzeum Sztuk Pięknych - w zeszłym był Rodin i impresjoniści, a w tym Caravaggio i Rafaelici... No i Mangalica. Choć coraz bardziej sie boję tego festiwalu... Jak zobaczę biedną małą świnkę w zagrodzie obok stoiska z kiełbachami z jej rodzeństwa, to raczej ucieknę...
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 Murdzafko u nas niestety nigdy z tym luzu nie będzie,bo skłonność do zagryzania mamy. Teraz po odbudowie dostałam miękką szynę żebym nosiła raz na jakiś czas jak będę miała trochę większy stres i zacznę zaciskać Ogólnie po noszeniu szyny twardej wyrobiła mi się tzw szczelina spoczynkowa i zęby nie stykają mi się nawet na tym podniesionym zgryzie.Ale skłonność do zaciskania jest niestety![]() Miałam również fizykoterapię tzw punktów spustowych tzn naświetlanie laserem takich zgrubień na zaciśniętych mięśniach żuchwy i to podobno to też jest bardzo pomocne. Mój portfel też Cierpi bo niby chodzę do katedry protetyki UM( bo nikt nie chciał się podjąć mojego leczenia ) to i tak za leczenie płacę, na szczęście mogę płacić ratami 2 Budapeszt piękny jest Upolowałam na wspólnych zakupach chyba fajny zapach Calypso Figue Znacie?
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-06 o 13:15 |
|
|
|
|
#3974 | |
|
|
Cytat:
Tez miałam ochotę, ale wczoraj też byłam u dentysty, a nie chce z pustym portfelem lecieć ![]() Ja szynę już nawet w dzień noszę Po przebudowie nowa dostanę... A ostatnio w nocy nawet pięści zaciskam w stresowych okresach... Joga mi bardzoi pomogła, nie wiem, czy ukrwienie, czy zwykłe padania na ryj ze zmęczenia (bo wczesne pobudki i zmęczenie fizyczne na granicy wytrzymałości często), ale przestały mnie wcourviać różne rzeczy i je po prostu olewam...
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno powiem czy fajny kocham paczulę |
|
|
|
|
#3976 | |
|
|
Cytat:
Już nawet miałam typy, komu najpierw zacisnąć zęby na krtani...A ja Patchouli Patch sobie dziś pachnę...
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
prosze o wybaczenie, nie dysponuję lepsiejszym aparatem Przeszłam się dziś po sklepach w rozglądnięciu za sukienką weselną, przejrzałam allegro i... tanie beznadziejne, a jak fajne to za kilkaset zeta Dobrze, że rok temu jedną kupiłam i awaryjnie wisi w szafie, bo w razie potrzeby nie byłoby czego wybrać ![]() A najbardziej podoba mi się ta http://www.restyle.pl/product-pol-88...serduszko.html ale mnie nie stać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-06 o 13:54 |
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czekam na lato, może upoluję letnią zwiewną żeby gorąco na tym weselu nie było.Również przekopałam internet i nic mi się nie podoba. Fajna jest ta sukienka którą Redzia podlinkowała ale kiedy ona w sklepach będzie |
|
|
|
|
#3980 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj macham znad oczekiwania na kuriera z dywanem, który dzwonił o 10tej, że będzie za 15 min Specjalnie więc nie ćwiczyłam, czekałam, o 13tej dowiedziałam się, że będzie za pół godziny, jest 14ta no i czekam... Co za pipka nie kurier.
|
||
|
|
|
#3981 | ||
|
|
Cytat:
W każdym bądź razie, pół godziny od aplikacji zaczyna być dla mnie strawialny, a potem... O mrrr... Patchouly Etro przypomina.Cytat:
Mam przerwę w robo i powinnam pójść po jakąś padline dla Ciotki, ale choroba, tak mi się nie chce na tę pogodę wychodzić...
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj znak sygnał jak będą to będziemy polować
|
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
za co, jak nie mam nawet połowy tej kwoty na koncie?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-06 o 14:09 |
|
|
|
#3984 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Dam znać ![]() Dywany doszły, cud! |
|
|
|
|
#3985 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;44986389]
Justynko! My i tak wiemy, że to Ty rządzisz na tym rynku i jesteś najlepsza![/QUOTE] He he, tak jak dla mnie nie ma "tego rynku" - bo prawa, które tam rządzą, bo jakość albo raczej jej brak... tak dla nich jestem niewidzialna Cytat:
dno - sedno - zauważyłaś? I tak, mam nowy pomysł. myslę, że bardzo dobry. Ale na razie dopiero układam w myslach nawet nie podstawy, tylko wizję - bo to dopiero na tym etapie Cytat:
Cytat:
Ja właśnie chyba nie będę walczyć - mój plan zakłada zignorowanie tego, co mi się nie podoba. Piekne, co? czy możliwe? Pewnie do pewnego stopnia - ale zawsze lepiej gówno brać przez torebkę, niż się w nim tarzać z udawanym uśmiechem Cytat:
Jesteście baaaardzo, baaaaardzo kochane, strasznie Wam dziękuję
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2014-02-06 o 17:10 |
||||
|
|
|
#3986 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- jakież to powszechne następna Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie, na blogu nie zauważyłam, drugiego dna Heh. Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-06 o 18:35 |
|||||
|
|
|
#3987 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
|
|
#3988 |
|
Nindżopesz
|
Nesko, czarne kiecki są w H&M ale wybiórcze rozmiary, mojego nie mają
Fioletowych nie ma wcale.
|
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Szybka relacja z testu dwóch bebików.
Ogólne wnioski - ładnemu we wszystkim ładnie. Nawet w bebiku. ![]() Ale już jak cera jest o fakturze kraterowej i nieładna, czerwona - to one tylko pogarszają jej stan. Zarówno Lioele Diollish Green jak i Dr Gowoonsesang, (czy jak mu tam leci) - tragedia Dobrze, że miałam tylko na testy. Zielony kryje tyle co bb krem z Bell, a może i gorzej, wżerają sie na ament, włażą w każdą nierówność. Cóż, wyleczyłam sie z szukania bebików, "lepsze" wrogiem dobrego. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-06 o 18:37 |
|
|
|
#3990 | ||||
|
Zakorzenienie
|
super
Cytat:
Cytat:
![]() przypomniałaś mi ze ja też na wesele idę i nie mam się w co ubrać a wesele już w kwietniu... nie kupowałam nic na zapas bo miałam nadzieję się nie zmieścić, no ale teraz już bez obaw no chyba ze z powodu obrastania tuszczem się nie zmieszczę ![]() Cytat:
![]() też tak kiedyś czekałam, masakra Cytat:
to trzymam w takim razie kciuki żeby plan się powiódł |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

To się nazywa bruksizm, moja córa mówi, że słyszy jak zgrzytam w swojej sypialni!, dostałam przez to nerwicy, ja się boję kłaść spać, bo obawiam sie, że sobie zęby połamię!
Bo mi tymczasowa koronka spadła i nowa pewnie też to zrobi, bo mam strasznie ciasno poukładane zęby i pęka ścierwo
Jak bokser przed walką...

Figue Znacie?
Dobrze, że rok temu jedną kupiłam i awaryjnie wisi w szafie, bo w razie potrzeby nie byłoby czego wybrać
Specjalnie więc nie ćwiczyłam, czekałam, o 13tej dowiedziałam się, że będzie za pół godziny, jest 14ta no i czekam... Co za pipka nie kurier.
- jakież to powszechne następna
Fioletowych nie ma wcale.