|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Czy kolejną część robimy na odchowalni ?? | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 57,89% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 42,11% |
Głosujący: 38. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Hejka. No to doczekalam sie skurczy. Co prawda poki co tylko kilka sztuk ale za to po pierwszych dwoch pozbylam sie chuba calego czopa i wlasnie zaczely mi odchodzic rozowe wody takze to chyba czas zeby budzic meza.
Send from my IPhone ![]()
#4292 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
Ok skurcze co 5 minut i rozowa wkladka nie ma co czekac.
Send from my IPhone ![]()
#4294 |
Rozeznanie
|
a no i wody chyba mi się już saczą w kazdym razie na szpitalu położna kazala przyjechac
![]()
#4295 |
Zakorzenienie
|
Nie dziekuje i tez powodzenia.
Moj jeszcze z psem na szybki spacer wyskoczyl ![]() Send from my IPhone ![]()
#4296 |
Zadomowienie
|
Senira i Natali doping!
11.11.2007 razem 23.06.2012 ślub 10.01.2014 Marysia ![]() Edytowane przez forester Czas edycji: 2014-02-06 o 03:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4298 |
Konto usunięte
|
Piszę z doskoku chociaż czytam Was na bieżąco. Postaram się dziś napisać coś więcej z kompa. Powoli z mężem ogarniamy Armagedon i nowe mieszkanie jakoś wygląda.
milka-pilka, cebulova, kukurydzianna - gratuluje maluchów!! Witam nową mamusię ![]() senira i nataliee dla Was doping ![]() ![]() ![]() Dorzucam doping dla lolity ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Rozeznanie
|
Ja juz w domu.centymetr rozwarcia, skurcze co 4 minuty bardzo bolesne.dostalam czopka przeciwbolowego jeszcze nie dziala. Mam sie przespac.jak odpoczne i skurcze beda jeszcze bardziej bolesne to mamy jechac drugi raz. Po wizycie w szpitali poszlam do kibelka cala wkladka w krwi:/ koszmar a tak w ogole zajezdzamy pod szpital podlanczaja mnie do ktg a tu skurczy brak babka myslala ze klamie wyszla na pol godz i jak byk wyszly dziady jedne mocne i regularne.pozniej badanie rozwarcia myslalam ze ja skopie z bolu ale ogolnie kobieta mila. A teraz ide spac bo od wczoraj od godz 8 nie spalam.musze sil nabrac.i jednego jestem pewna bez znieczulenia nie rodze!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/c55fs65gkig2xlf5.png Edytowane przez nattalli Czas edycji: 2014-02-06 o 04:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Raczkowanie
|
![]()
Natali i Senira powodzenia!
![]() ![]() ![]() Ja juz nie moge spac. Za oknem slyszę jakąś wichurę :/ Poleżę jeszcze z godzinke i szykuję się do szpitala. Papa ![]() Aha, Kukurydziana Gratulacje! ![]()
#4301 |
Zakorzenienie
|
Na początku gratulacje dla nowych mamuś.
Za rodzące trzymam kciuki. Ja jeszcze nie urodziłam, jestem już zmęczona i chce mi się płakać, oksytocyna na mnie nie działa, staneło na 3 cm rozwarcia, dziś mam odpoczywać i jutro rano znowu na porodówke, jezeli znowu nie bèdzie zadnych skurczy to moze skończyc siè na cc, a tak bardzo chcę uniknąć cc, poprostu moja macina nie ma zdolności skurczowych, przynajmniej wczoraj ich nie było, mam nadzieję ze jutro powinno coś ruszyć skoro wczoraj sobie delikatnie pocwiczyła....oby ruszyło...bo naprawdę ryczeć mi się chce tęsknie zza mężem swoim łóżkiem i psem.
![]() |
#4302 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zadomowienie
|
kukurydziana Gratulacje!!!!
selena usmialam sie przy Twoim opisie porodu ![]() ![]() senira, natalii kciuki, ![]() ![]() shiloh ie smutaj, ja tez czasem mam dosyc, ogolne zmeczenie, brak czasu dla siebie itd.ale przechodzi i jest ok. Ale jak najbardziej rozumiem chwile niemocy ![]() sweet vintage co do jazdy konnej to lekarz mi powiedzial, ze jeszcze min.miesiac, a najlepiej dwa. To chyba tez zalezy od tego jak Ci sie wszystko goi po porodzie. Bedziesz na wizycie kontrolnej, to na pewno lekarz Ci powie.
#4304 |
Zakorzenienie
|
Selena ja też miałam przyjemność we wtorek z tym lekarzem od tych krzaków zamiast brwi, nie mogłam się skupić na rozmowie tak mnie te brwi rozpraszały, i ta burza białych włosów
![]()
#4305 |
Zadomowienie
|
Kukurydziana GRATULACJE!
Selena widac ze poczucie humoru Cie nie opuszcza. swietny opis. Lolita trzymaj sie, ostatecznie cc to tez nie koniec swiata, liczy sie dobro maluszka Shiloh chyba kazda ma takie kryzysy, a przeciez Ty dajesz sobie rade sama prawie od samiutkiego porodu. trzymaj sie. nocka u nas dobra. poprosimy dzis o kciuki, poniewaz Mary ma usg bioderek.
#4306 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() senira, natalii...kciuki za szybkie porody ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
jezu co za rzeźnia...
biedna nacierpiałaś się strasznie ![]() ![]() dobre ze wszystko się szczęśliwie zakończyło i Radek jest z Wami i zdrowy
#4308 |
Zadomowienie
|
Noooo cześć! Ale sie wyspalam
![]() Zacznę od kciukaskow dla potrzebujących. Ale sie skurczybyki rozruszaly ![]() Roane - senkju za przepis bylooo mega ![]() ![]() Jak tam brzuszki maluszków?? Ja Wam powiem ze chyba wlasnie weszliśmy w ten okres kiedy układ pokarmowy mojego małego człowieka dojrzewa. Kupy maja wreszcie zapach kupy niemowlaka coraz częściej Dominik nawet sie niewybudza jak je robi. Maja odpowiednia konsystencje i kolorek piękny. To chyba czas na wprowadzanie nowego jedzonka... ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas dopiero co zaczęły sie problemy. Kupy idą bez problemów na szczęście, ale gazy męczą coraz częściej. Dzisiaj od 4h30 biedak co chwilę się przebudzal, postekiwal i popiskiwal. Zdecydowanie ulubiona aktywnością jest aktualnie noszenie na brzuchu...
![]() |
#4310 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
![]() dawać laski, dawać i niech maluchy wychodzą z brzuszków.
![]() |
#4311 |
Rozeznanie
|
Senira, Natalie - banany dla Was!
![]() Walczyłam z Nelą do 4.30 ![]() ![]() Selena - masz baty od mojego TŻta ![]() ![]() ![]() My dziś znowu do lekarza, wczoraj na wizycie szczepiennej Pulpet dostał skierowanie do poradni patologii noworodka (choć noworodkiem już nie jest ![]() ![]() ![]() Perfuzja - współczuję gazów. U nas pomaga ciepły okład i masaż brzuszka, sprawdza się też klepanie po tyłku, a w ogóle najlepiej Mała bączy, kiedy leży mi na klacie. Aha, taki mały paradoks: od 3 dni nie podaję Boboticu i w kwestii bąków jest o wiele lepiej! Edytowane przez krolowa_nilu Czas edycji: 2014-02-06 o 07:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Zakorzenienie
|
witam z rana
![]() od 8 królewicz na cycu wisi - je i bąki wali, nawet nie chce myśleć jaki ładunek tam w pieluszce jest ![]() ![]() u nas cały czas luzik- Adaś ma dzis 9 dzień i nadal jest grzeczny więc może już tak zostanie.... czy Wasze maluszki też tak się cieszę na widok cycuszka czy to tylko ja mam taki egzemplarz? jak go położę i widzi cycka to jest radość eirlka, nawet jak głodny nie jest to się przytula do cycusia, głaszcze go, całuje i w ogóle robi dziwne rzeczy ![]() ![]() o małż wyszedł- teraz moja kolej na kąpiel ps. młody zatankowany na full- właśnie się ulało ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
ja mam psychozę i oglądam swwoje dziecko sryliard razy dziennie czy nie jest żółte ![]()
![]() |
#4313 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- ![]() ![]() Lolita dajesz bo już bananów brak.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zadomowienie
|
Senira, Natalii, Lolita niech móc będzie z wami i banan
![]() Noc do najlepszych nie należała, dobrze ze wczoraj w dzień drzemki sobie ucielam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Rozeznanie
|
Paula żeby skomentować twój poród musiałam sie przespac bo mi sie nóż w kieszeni otworzył jak przeczytałam,szczena i ręce obadły,brak słów.....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o żółtaczkę to może nie być bardzo żółty ale poziom bilirubiny może być wysoki.
Mój syn dziś zrobił kupę na przewijak ...i siknal na mnie dwie godziny później...łobuz |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 |
Rozeznanie
|
Wow, ale się dzieje
![]() Kukurydziana gratuluję, witamy Krzysztofa! ![]() Natalli, Senira, trzymam za Was kciuki! ![]()
#4319 |
Zakorzenienie
|
A wiec tak - w drodze do szpitala skurcze co 4 minuty, zanim wypelnilysmy wszystkie papiery to rozwarcie na 5 cm
![]() Pogodzinie 9 cm i czekanie. I to bylo najgorsze bo niby juz ale jeszcze nie przec ![]() Ale potem poszlo migiem i po jedym parciu mala jest na swiecie ![]() Wlasnie uczymy sie cyckac suta ![]() Send from my IPhone ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Mala ma 54 cm, 3060g. SN bez zzo. Send from my IPhone ![]()
#4320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.