Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-06, 10:30   #4471
manieczka1
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

a ja dziś natrafiłam na artykuł, który może być przydatny dla dziewczyn zainteresowanych pastą cukrową
http://kobieta.wp.pl/kat,26369,title...wiadomosc.html
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 10:35   #4472
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
a ja dziś natrafiłam na artykuł, który może być przydatny dla dziewczyn zainteresowanych pastą cukrową
http://kobieta.wp.pl/kat,26369,title...wiadomosc.html
Ja bym się bała..

Moja koleżanka chciała błysnąć kiedyś i poszła do kosmetyczki aby jej usunęła owłosienie z nóg... no i tak jej usunęła, że miała takie ślady po tym odrywaniu plastrów niczym rany... do tego nabawiła się zapalenia mieszków włosowych i wyglądało to strasznie
Stary 2014-02-06, 10:35   #4473
debraM
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny za pocieszenie

ale tak jak Wam już pisałam lekarz powiedział, że nie będę miała takich ładnych cykli i to był raczej przypadek. Ten 6cs pójdzie na straty, bo muszę zrobić wszystkie badania i dopiero w 7cs będzie stymulacja. 4 marca mam kolejną wizytę

Wczoraj poczytałam o tej bakterii, która u mnie wyszła. To są jakieś zmutowane wersje dobrych bakterii, które nie wiadomo skąd się biorą i nie są przenoszone drogą płciową. Nie dają żadnych objawów w postaci swędzenia czy upławów, ale reagują na zalanie zasadą czyli np. spermą i wtedy wydziela się inny, lekko intensywny zapach. Faktycznie tak u mnie było, ale myślałam, że to sperma Tż ma taki mocny zapach a nie, że on się zmienia u mnie W każdym bądź razie na wyleczenie są leki, globulki bierze się 7 dni i wszystko znika .... a konsekwencje tej bakterii są straszne, bo mogą powodować nawet poronienia i przedwczesne porody.
Piszę o tym żebyście wiedziały, może któraś z Was też tak ma i warto to wyleczyć

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 10:39   #4474
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Cześć

MalinaOla wiedziałam, że na nie polecisz
Godi kciuki za dzisiejszą wizytę!!!!!!!!!
Viorka też tak zribię next time

Luzia no i w końcu! Super trzymam kciuki za szybką owulkę

Zalamana no no jak będziesz jadać takie śniadania to Ty szybciej przybierzesz kg niż Ci się wydaje a na sam koniec najwięcej się zbiera

Zubi możesz wykasować mnie z kalendarza wizyt bo niepotrzebnie miejsce zajmuję A nie mam żadnych wizyt teraz, więc usuń mnie

hmmm... może się coś zagnieżdża dopiero i dlatego spadła? Nic się nie martw!!!!!!!!!

jeśli miałabym coś doradzić, to tuż przed porodem polecałabym depilację brazylijską, bo co chwile na porodówce będą Cię oglądać, a wiecznie gładka nie będziesz potem jak to odrasta, przychodzi po tygodniu położna, to nie masz sił się golić, szwy ciągną itp itd, dlatego ja jakbym miała taką możliwość poszłabym wyrywać krzaki z korzeniami
oooo że niby miała by mnie tam rwać przecież ja bym się zapłakała na śmierć na nogach to płacze a co mówić tam? a ty robiłaś ta brazylijską czy jeszcze nie??

Miałam dzisiaj z wami posiedzieć ale muszę lecieć pilnować mojej kochanej chrześnicy 1rok i 1 miesiąc. Słodziak kochany
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 10:39   #4475
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za pocieszenie

ale tak jak Wam już pisałam lekarz powiedział, że nie będę miała takich ładnych cykli i to był raczej przypadek. Ten 6cs pójdzie na straty, bo muszę zrobić wszystkie badania i dopiero w 7cs będzie stymulacja. 4 marca mam kolejną wizytę

Wczoraj poczytałam o tej bakterii, która u mnie wyszła. To są jakieś zmutowane wersje dobrych bakterii, które nie wiadomo skąd się biorą i nie są przenoszone drogą płciową. Nie dają żadnych objawów w postaci swędzenia czy upławów, ale reagują na zalanie zasadą czyli np. spermą i wtedy wydziela się inny, lekko intensywny zapach. Faktycznie tak u mnie było, ale myślałam, że to sperma Tż ma taki mocny zapach a nie, że on się zmienia u mnie W każdym bądź razie na wyleczenie są leki, globulki bierze się 7 dni i wszystko znika .... a konsekwencje tej bakterii są straszne, bo mogą powodować nawet poronienia i przedwczesne porody.
Piszę o tym żebyście wiedziały, może któraś z Was też tak ma i warto to wyleczyć
Jaką tą bakterię masz bo już nie pamiętam wybacz
Stary 2014-02-06, 10:44   #4476
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Jaką tą bakterię masz bo już nie pamiętam wybacz
Nie pamiętasz, bo nie napisałam ... to jakaś dziwna nazwa, której nie pamiętam, ale zaczyna się na G.

3190g, 55cm
Stary 2014-02-06, 10:45   #4477
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pamiętasz, bo nie napisałam ... to jakaś dziwna nazwa, której nie pamiętam, ale zaczyna się na G.
Na G? Hm nie wiem... ja też miałam bakterie ale po lekach przeszło od razu więc nie martw się na zapas i nie wyczytuj już tyle bo ja to samo przeczytałam, że można poronić, że zagraża ciąży... nie ma sensu tego czytać i się tym stresować.
Masz to bierz antybiotyk i już.
Stary 2014-02-06, 10:46   #4478
Leine
Zakorzenienie

Mania fajna stronka, zapisałam a Ty nie planujesz iść na brazylijską przyjemność?

debraM Ty traktujesz Bożenę pastą tak?? a całą?? faktycznie da radę samemu to zrobić??

ja kupiłam wczoraj cekiny i jajka ze sterypionu i będę robić coś takiego

Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 10:48   #4479
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Mania fajna stronka, zapisałam a Ty nie planujesz iść na brazylijską przyjemność?

debraM Ty traktujesz Bożenę pastą tak?? a całą?? faktycznie da radę samemu to zrobić??

ja kupiłam wczoraj cekiny i jajka ze sterypionu i będę robić coś takiego

jaaa? nieee chyba się nie odważę jakoś nie wyobrażam sobie, żeby ktoś miał mnie tam depilować
ooo! ładne te jajka fajna sprawa oczywiście jak zrobisz to pokaż zdjęcia
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-02-06, 10:49   #4480
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
yyyy

Cytat:
Dziewczęta trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę a tymczasem idę już do męża

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
:
Jeszcze zostawiłam to zdjęcie na drugim wątku

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2836
śliczny masz brzuszek

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
też bym chciała bliźniaki
chyba Wam nie mówiłam, ale moja bratowa jest w ciązy (15 tydzień) i będa bliźniaki

Cytat:
Ale mi się chce cały czas czekolady, chyba mam jakieś robaki. Dzisiaj już zjadłam tyle batonów, że wstyd KitKat, MilkyWay, Snikers, Mars, a przed chwilą skończyłam z Bounty Zjem wszystkie zapasy domowe
nieźle poszalałaś.

Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość
oto moje pomysły :
1. Każda marzy o maluszku żeby mieszkał u niej w brzuszku
2. wszystkie brzuszki wypinamy na maluszki w nich czekamy
3. Każda dba o ładny brzuszek by zamieszkał w nim maluszek
4. my tu wszystkie się wspieramy, na maluszki już czekamy
5. marzeń mamy całkiem wiele by maluszek mieszkał w ciele

o to tyle na razie :P
wszystkie super, ale najbardziej podoba mi się 1 i 3

Cytat:
vioris i ma.ko zdróweczka!!! ja też padam na twarz... teraz dużo ludzi choruje podobno...

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
oj następna ; ( zeby tylko na prawde nic powaznego Cie nie bralo i bol glowy i miesni minal szybciutko tak samo jak czas w pracy wracaj szybciutko pozniej do domu, jakies leki na przeziebienie, i i do lozeczka
A teraz zrob sobie herbatke z cytrynka

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
zdążyły przeczytać czy szybko usunęłaś??
zauważyłam w chwili jak nacisnęłam wyslij heh. Szybko usunęłam i wstawiłam buźkę
Ale wczoraj też byłam mega zakręcona. Pojechaliśmy z mężem do rossmana i jak wracaliśmy, to powiedziałam mu, że musimy podjechac do sklepu, bo nie mam wszystkiego na karpatkę, a piekłam wczoraj. Zajechaliśmy pod sklep, a ja się go pytam po co tu przyjechaliśmy

Nie nadrobie dokładnie, bo piszecie w zastraszającym tempie heh, a tu praca czeka

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2014-02-06 o 10:56
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 10:51   #4481
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
oooo że niby miała by mnie tam rwać przecież ja bym się zapłakała na śmierć na nogach to płacze a co mówić tam? a ty robiłaś ta brazylijską czy jeszcze nie??
tak robiłam, babka mówiła, że jak przeszłam poród naturalny to rwanie to będzi pikuś i tak było! trwało to 5 minut... kładzie na małe skrawki ciepły wosk, nakleja suchy plaster i rwie dla mnie rewelka
Cytat:
Ja bym się bała..

Moja koleżanka chciała błysnąć kiedyś i poszła do kosmetyczki aby jej usunęła owłosienie z nóg... no i tak jej usunęła, że miała takie ślady po tym odrywaniu plastrów niczym rany... do tego nabawiła się zapalenia mieszków włosowych i wyglądało to strasznie
kochana bo to dużo zależy od DOŚWIADCZENIA kosmetyczki... wiadomo jak pójdzie się do młodej to może to zrobić źle. Ta u której ja byłam miała około 45 lat i 20letni staż? Coś w tym stylu. Mówiła, że nie poleca robienia sobie tego samemu bo właśnie przykleja się do skóry i podrażnia bardzo, są rany. Musi to zrobić osoba doświadczona
Stary 2014-02-06, 10:53   #4482
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Na G? Hm nie wiem... ja też miałam bakterie ale po lekach przeszło od razu więc nie martw się na zapas i nie wyczytuj już tyle bo ja to samo przeczytałam, że można poronić, że zagraża ciąży... nie ma sensu tego czytać i się tym stresować.
Masz to bierz antybiotyk i już.
Nie, ja się nie martwię. Wezmę lek i zniknie. Chodziło mi o to, że jak któraś z dziewczyn czuje inny zapach po sexie to znaczy, że coś jest nie tak.

Cytat:

No ja tak robię, sama, wiec się da JA byłam zdziwiona, bo to dużo mniej bolało niż jakiekolwiek inne wyrywanie w tym miejscu.

3190g, 55cm
Stary 2014-02-06, 10:53   #4483
meire
Zakorzenienie

debraM, nic się nie martw, Kochana... póki nie ma @, to trzymamy kciuki..
a nie mogłabyś sprawdzić w ulotce, co to za bakcyl??.. i w jakimś specjalistycznym badaniu Ci to wyszło??... czy w zwykłym wymazie?...

Zubi, wpisz mnie na kolejną wizytę u endokrynologa na 04.03 na 12:45.. idę do kontroli z dodatkowymi badaniami hormonów..
ja to się teraz przebadam na wszystkie możliwe sposoby...

Luzia, kciuki za nowy cykl!..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 10:55   #4484
Leine
Zakorzenienie

Cytat:

No ja tak robię, sama, wiec się da JA byłam zdziwiona, bo to dużo mniej bolało niż jakiekolwiek inne wyrywanie w tym miejscu.
a przepis dobry Mania wstawiła, jakieś sugestie? Może za tydzień sama spróbuje...
Stary 2014-02-06, 10:56   #4485
manieczka1
Zakorzenienie

a ja mam tą bielendę całą kupioną - dziś lub jutro przetestuję
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-02-06, 11:00   #4486
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
tak robiłam, babka mówiła, że jak przeszłam poród naturalny to rwanie to będzi pikuś i tak było! trwało to 5 minut... kładzie na małe skrawki ciepły wosk, nakleja suchy plaster i rwie dla mnie rewelka

kochana bo to dużo zależy od DOŚWIADCZENIA kosmetyczki... wiadomo jak pójdzie się do młodej to może to zrobić źle. Ta u której ja byłam miała około 45 lat i 20letni staż? Coś w tym stylu. Mówiła, że nie poleca robienia sobie tego samemu bo właśnie przykleja się do skóry i podrażnia bardzo, są rany. Musi to zrobić osoba doświadczona
No i to ponoć była sprawdzona kosmetyczka

Potem musiała bulić kasę żeby nogi odratować...
Ja bym się nie zdecydowała nigdy choćby ktoś miał nawet 50 lat stażu
Stary 2014-02-06, 11:02   #4487
skrzat1988
Raczkowanie

God czekamy dziś na sprawozdanie z wizyty

A co do bliźniaków to chyba z dwójką maluchów na raz bym nie wyrobiła Konieczna by była pomoc mam/babć, a tu w nowym mieście jesteśmy całkiem sami i możemy liczyć tylko na siebie z TŻtem

Zamówiłam termometr wczoraj Czekam teraz na przesyłkę. Zarejestrowałam się też na ovufriend.pl Czy Wy dziewczyny macie wykupiony ten pakiet premium czy korzystacie z wersji podstawowej?
Stary 2014-02-06, 11:10   #4488
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
a nie mogłabyś sprawdzić w ulotce, co to za bakcyl??.. i w jakimś specjalistycznym badaniu Ci to wyszło??... czy w zwykłym wymazie?...
Oj, meire, no nie oszukujmy się to nie jest mały spadek i już się nie odbije
W zwykłym wymazie na czystość pochwy. Proszę specjalnie dla Ciebie - Gardnerella vaginalis wyszukałam to.

Cytat:
a przepis dobry Mania wstawiła, jakieś sugestie? Może za tydzień sama spróbuje...
Dobry, ja też robię z miodem. Dobrze rwie się z jakąś szmatką, bo wtedy można to zrobić szybciej.

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

a i jeszcze. Ja robię to tak, że nie robię z tej pasty ładnej, białej, perłowej kulki tylko taką lejącą się, ciepłą kładę, przyklejam ten materiał, czekam aż się trochę ochłodzi i rwę.

3190g, 55cm
Stary 2014-02-06, 11:10   #4489
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skrzat1988 Pokaż wiadomość

A co do bliźniaków to chyba z dwójką maluchów na raz bym nie wyrobiła Konieczna by była pomoc mam/babć, a tu w nowym mieście jesteśmy całkiem sami i możemy liczyć tylko na siebie z TŻtem

Zamówiłam termometr wczoraj Czekam teraz na przesyłkę. Zarejestrowałam się też na ovufriend.pl Czy Wy dziewczyny macie wykupiony ten pakiet premium czy korzystacie z wersji podstawowej?
pierwszy miesiąc masz pakiet premium gratis, ja jak mi się kończy to kupuję na 3 miesiące, ale są dziewczyny, które mają podstawowy - wiele się nie różni, tylko niektórych opcji nie ma, ale to sobie na ovufriend możesz poczytać, bo tam są wymienione różnice
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-02-06, 11:11   #4490
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skrzat1988 Pokaż wiadomość

Tak jest dopiero wieczorem chyba, że wifi zadziała u teściów ale wątpię bo ostatnio nie działało.

No ja bliźniaków też bym nie chciała chyba bym nie podołała dwójce maluchów na raz wszystko potrzebne podwójnie=bankructwo!
Stary 2014-02-06, 11:13   #4491
Leine
Zakorzenienie

Cytat:

Dobry, ja też robię z miodem. Dobrze rwie się z jakąś szmatką, bo wtedy można to zrobić szybciej.

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

a i jeszcze. Ja robię to tak, że nie robię z tej pasty ładnej, białej, perłowej kulki tylko taką lejącą się, ciepłą kładę, przyklejam ten materiał, czekam aż się trochę ochłodzi i rwę.
hmm ale np. jaki materiał? Bo nie moge sobię tego wyobrazić? materiał na skórę, na to pasta czy pasta i na to materiał??
Stary 2014-02-06, 11:19   #4492
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
hmm ale np. jaki materiał? Bo nie moge sobię tego wyobrazić? materiał na skórę, na to pasta czy pasta i na to materiał??
Ja mam flizelinę. Skóra, pasta, materiał

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

o tak robię

3190g, 55cm
Stary 2014-02-06, 11:28   #4493
God Of War 20
Zakorzenienie

Spadam się zbierać powoli
Do później, miłego dnia!
Stary 2014-02-06, 11:35   #4494
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Do później, miłego dnia!
Cudownej wizyty, Kochana..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 11:38   #4495
manieczka1
Zakorzenienie

A ja się zwolniłam i na jutro wypisałam o wolne. Jadę do apteki i do domku się kurować.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013

Edytowane przez manieczka1
Czas edycji: 2014-02-06 o 13:50
Stary 2014-02-06, 12:06   #4496
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Cześć babolce

Witam się z łóżka chora
Noc miałam straszną. No ale ostatnio byłam chora rok temu to musiało mnie dopasc Ja już ten cykl spisuje na straty, bo wiadomo ze przy chorobie to organizm nie jest dobry na zaplodnienie.

Tu chodzi o wyluzowanie przed i w dniu owulacji. Potem to już nie ważne czy stres masz czy nie. A tak czy tak wyjątek potwierdza regule

Da się Przychodzi taki moment że organizm sam podświadomie odrzuca myśli o możliwej ciąży nauczony doświadczeniem z poprzednich miesięcy że i tak nic z tego nie wyjdzie wiec nie ma sie co nakręcać. To jest to samo co ktoś gada że nie da się rzucić palenia. Silna wola i tyle.

Może nie zrozumiala. Mogłaś jej zdjęcie pokazać na telefonie

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8008X using Wizaz Forum mobile app
No ja nie wyluzowałam przed ani w trakcie ani po dlatego napisałam to jak było u mnie

Cytat:
Cześć

MalinaOla wiedziałam, że na nie polecisz
Godi kciuki za dzisiejszą wizytę!!!!!!!!!
Viorka też tak zribię next time

Luzia no i w końcu! Super trzymam kciuki za szybką owulkę

Zalamana no no jak będziesz jadać takie śniadania to Ty szybciej przybierzesz kg niż Ci się wydaje a na sam koniec najwięcej się zbiera

Zubi możesz wykasować mnie z kalendarza wizyt bo niepotrzebnie miejsce zajmuję A nie mam żadnych wizyt teraz, więc usuń mnie

hmmm... może się coś zagnieżdża dopiero i dlatego spadła? Nic się nie martw!!!!!!!!!

jeśli miałabym coś doradzić, to tuż przed porodem polecałabym depilację brazylijską, bo co chwile na porodówce będą Cię oglądać, a wiecznie gładka nie będziesz potem jak to odrasta, przychodzi po tygodniu położna, to nie masz sił się golić, szwy ciągną itp itd, dlatego ja jakbym miała taką możliwość poszłabym wyrywać krzaki z korzeniami
Nie wykasuję bo jak kiedyś podasz inna datę to tylko podmienię i już

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość

Zubi, wpisz mnie na kolejną wizytę u endokrynologa na 04.03 na 12:45.. idę do kontroli z dodatkowymi badaniami hormonów..
ja to się teraz przebadam na wszystkie możliwe sposoby...

Luzia, kciuki za nowy cykl!..
Dopisane

God czekam niecierpliwie na relację

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 12:25   #4497
Karoloo
<3 <3 <3

A która zakłada nowy wątek

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 12:26   #4498
Luzia
Zakorzenienie

God, kciuki za wizytę

Co do depilacji... ja kiedyś przejechałam sobie depilatorem w akcie desperacji nogi mi z 10min drgały z bólu

Przyszły ziółka wieczorem degustacja

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-06, 12:48   #4499
debraM
Wtajemniczenie

Ale mnie wszystko boli Coś ciągnie, kurczy i kłuje. Już czuję, że zaraz wszystko ze mnie wyleci

3190g, 55cm
Stary 2014-02-06, 12:51   #4500
Firlejka
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Cytat:
Do później, miłego dnia!
za wizytę
Cytat:
A ja się zwotkniłam i na jutro wypisałam o wolne. Jadę do apteki i do domku się kurować.
Zdrówka i szybkiego powrotu do formy
Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
No ja nie wyluzowałam przed ani w trakcie ani po dlatego napisałam to jak było u mnie
Kurczę.. dziewczyny ja tez nie mogę wyluzować Ciągle myślę o staraniach, mierzeniach, obserwacjach... Chciałabym w końcu zaciążyć
Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Co do depilacji... ja kiedyś przejechałam sobie depilatorem w akcie desperacji nogi mi z 10min drgały z bólu
No ja np. nogi to tylko i wyłącznie depilatorem elektrycznym depiluję Na początku, no powiedzmy za pierwszym, drugim razem trochę boli, ale potem to idzie z górki (skóra się przyzwyczaja) i nóżki gładziutkie nawet 2 tyg. Całe szczęście nie mam problemu z wrastaniem włosków. Pach i okolic bikini nie odważyłabym się jednak depilatorem potraktować bo chyba rzeczywiście tego bólu bym nie wytrzymała.

debraM współczuję

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości