|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Magda ;)
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
|
|
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2073 |
|
Zadomowienie
|
A ona nie ma czasem takiego delikatnego boba? Bo wydaje mi się, że widzę tam skos.
|
#2074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idz na impreze Cytat:
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2076 |
|
Rozeznanie
|
Uuuu... aferki
nie lubię zostaję na neutralnym gruncie po co się kłócić kiedy wszyscy możemy się kochać? a tak poważnie to bardzo nieprzyjemna ta cała sytuacja zupełnie niepotrzebna niech każdy robi co chce i używa tego co mu pasuje "jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził"Kusicie tą odżywką Timotei! Wiedziałam że tak będzie wejdę na forum i kolejna odżywka trafi na wishlistę!
|
#2077 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
JOŁ! Ja już po sesji i wiecie, co , wiecie, wiecie co będę robić?!!?!?NIC NIE BĘDĘ ROBIĆ! kupiłam dziś sobie tę nową shaumę jest w rossku za 6.99 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...a-koncach.html ma tak śliczne opakowanie, zobaczymy, jakie działanie.
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
a ja poszłam i już nie było ![]() dzwoniłam do Tż zeby zobaczył w biedrze koło jego pracy
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#2080 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki nie kuście tymi odżywkami bo ja gotowa lecieć do sklepu po tą z Timotei
![]() Bunny a ten szampon z Timotei 2 w 1 ogórkowy nada się przed maską?
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Muszę wiedzieć jak mam poinstruować swoją fryzjerkę ![]() Albo ciachnę sama
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2082 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki Bunny za analizę, u mnie pewnie byłby mega tłuszcz na następny dzien po niej więc podziękuję
![]() ja 2 odżywki odłożyłam dla mamy a jutro pierwsze spotkanie z timotei będę miała
|
#2083 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! Naturalnie mam czarne włosy, jednak w wieku 18 lat zaczęłam siwieć, teraz mam 20 i od dawna myślę nad zmianą koloru. W listopadzie zrobiłam sobie móstwo blond pasemek, w grudniu znów powtórzyłam+ dałam na włosy farbę popielaty blond, w styczniu znów blond farba, na chwilę obecną mam włosy w kolorze jasny brąz/rudy z blond pasemkami. Czy jeśli zdecyduję się nałożyć rozjaśniacz na całe włosy wyjdzie mi blond? Co polecacie, wybrać pasemka, czy spróbować zrobić całe włosy blond? Z góry dziękuję za odpowiedzi
|
|
|
|
#2084 | ||
|
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...l-shampoo.html Kupiłam sobie dzisiaj tego DOVE do wypadających włosów - babka przy kasie mnie zachęciła tą promocją w Rossmanie... Zobaczymy czy dobry czy jakiś bubel
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- kurna ja tez ją przez Was chce :P ale jakoś ostatnio mi ciągle nie po drodze do biedry ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2014-02-05 o 21:41 |
||
|
|
|
#2085 |
|
BAN stały
|
Dot.: Rozjaśnianie.
pasemka, zdecydowanie
|
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Moje włosy aktualnie, by tż
Sorka za jakość. Fale przeczesane jedynie szczotka pneumatyczna z ross. W połowie włosów mam odrastające końcówki po tych które mi się wykruszyły a potem sama jako tako ścięłam.
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2014-02-05 o 22:39 |
|
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#2089 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2090 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
|
#2091 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dobrze domywa.Cytat:
we fryzjerstwie sa 2 rodzaje cięcia- na tepo i na pioro. na tepo to strzyzenie w naturalnym spadku, czyli np konce na rowno, na prosto. zero cieniowania, uzyskujemy ciezka forme fryzury typu "kwadrat". http://www.makelifeeasier.pl/inne/haircut na pioro to sposob ciecia typu wszelkie cieniowania, brzytwa, pazury fryzjerskie i inne, ktore tnac wlos nie lamia go na rowno, tylko zostaje taka koncowka jak w piorze i wlosy ukladaja sie potem w charakterystyczne pasma- jak piora. http://fryzurki.blox.pl/2012/06/DLUG...NG-LAYERD.html jesli bedziesz miec cieniowanego koncami boba, czy z krotszym lekkim tylem to nie bedzie z niego takiej formy jak u beyonce- bo u niej forma tych lokow jest wyraznei ciezka i jednolita. Cytat:
Cytat:
malo mu bylo nocy mnie chyba starczy... na jakies 2 dni bo wszystko juz mnei boli, a jakie zakwasy mam Cytat:
na oko ta lorealowa byla starsza.. ![]() ale tak samo jest u mnie i mojej sis- ona egoistka i musi miec- teraz troszke ja zycie utemperowalo jak jest na "swoim" ![]() ja "filantrop"...:rolley es:
|
|
#2092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
...Tż jeszcze nie jest moim mężem Ale podkreślam- jeszcze Ostatnio rozmawiałam z nim na ten temat i oboje byśmy chcieli czegoś więcej więc być może już niedługo się to zmieni ![]() Cytat:
Po całym dniu szaleństw zakwasy miałam 2 dni Wczoraj akurat suszyłam je suszarką żeby były bardziej proste, więc skręt słaby, jak zostawię mokre do wyschnięcia to mam widoczne te fale ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- A tak a propos timotei... Wczoraj po umyciu włosów jej użyłam i powiem tak- włosy są co prawda miękkie, fajnie się układają, ale dzisiaj końce mam tak tłuste jakbym ze 2-3 dni włosów nie myła Także u mnie na codzienne używanie się nie sprawdzi, na codzień najlepszy dla mnie był i jest elseve total repair extreme |
||
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny, mam pytanie
ostatnio ciągle rozmyślam nad kupnem a to : TT, szczotki z włosa dzika lub tej pneumatycznej rossowej lecz w sumie sie zastanawiam czy np. ta mniejsza będzie tak samo dobra jak ta Twoja duża ? wstawiam ich zdj Ogólnie to nie moge sie zdecydowac ?http://www.rossnet.pl/GalleryImages/...31_9451641.png wklejam link do drugiej bo jakos dziwnie to zdjęcie tu wygląda :d Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2014-02-06 o 11:42 |
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
i nie ma tej odzywki ![]() jeszcze dziś Tż zobaczy a jak nie będzie to trudno ![]() umyłam włosy pinio i nałożyłam maske loreala color vive i w końcu moje włosy wyglądają normalnie ale lipa ..spalił mi się kontakt w łazience już drugi , a mamy wszystko zabudowane panelami i musiałam suszyć włosy w pokoju i też mam panele na ścianie a trzeba będzie ciągnąć nowe przewody od puszki
|
|
|
#2096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To pokażę fotkę fryzjerce i zastrzegę, że żadnego cieniowania, tylko prosto ciąć To chyba wystarczy? Bo obawiam się, że jak zacznę więcej tłumaczyć, to zamotam ![]() A mam jeszcze inne pytanie, ale związane z tą fryzurą Beyonce. Miałam krótkiego boba, cieniowanego. Teraz włosy trochę zapuściłam, ale jeszcze im brakuje do tej długości Beyonce. Mam problem z przednimi pasmami, tymi tuż przy twarzy: łamią się, są bardzo suche i sztywne, a do tego krótsze od włosów po bokach. Całą reszta włosów jest w dość dobrej kondycji (tylko ich wierzchnia warstwa jest sucha i podniszczona, pod spodem włosy są miękkie i elastyczne, ładnie się kręcą). Dlatego waham się: 1. czy iść teraz podciąć zniszczone partie - i znów dłużej czekać na przyrost, zwłaszcza tych partii przy twarzy, które już teraz są zbyt krótkie do fryzury a'la Beyonce - ale mieć zdrowsze włosy do zapuszczania; 2. czy przemęczyć się z tym wierzchnim sianem, starać się jednak je zapuścić i dopiero jak będą dostatecznie długie to iść ciachnąć, prosząc od razu o kształt fryzury Beyonce?
|
|
#2097 | |||
|
Zakorzenienie
|
Laseczki macie może doświadczenie w kupowaniu spódniczek tego typu?
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3919542167 czy pas to jest tam gdzie najwęziej, czyli koniec żeber, czy to jest na wysokości pępka? kurcze, bo mam klopoty z rozmiarówka a nie mam zadnej takiej na porownanie... a u mnie bylby rozmiar M albo L i nie wiem...![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zazwyczaj zniszczone partie sie podcina, z innej strony zeby to jakos wygladalo to trzebaby je podcieniowac zeby sie łaczyly z reszta wlosow a nie wygladaly jak wychapane nie wiem... zrobisz jak uwazasz. mozesz i teraz sie przemeczyc, a potem sensownei ostrzyc raz a dobrze.---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- i lepsza np tamta czarna z linka wczesniej czy taka:? http://allegro.pl/spodniczka-pepitka...935428598.html
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2098 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=blond bunny;45013149]Laseczki macie może doświadczenie w kupowaniu spódniczek tego typu?
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=3919542167 czy pas to jest tam gdzie najwęziej, czyli koniec żeber, czy to jest na wysokości pępka? kurcze, bo mam klopoty z rozmiarówka a nie mam zadnej takiej na porownanie... a u mnie bylby rozmiar M albo L i nie wiem... [COLOR="Silver"]Pas to tam gdzie najgłębiej Czyli pod żebrami, nad pępkiem, najlepiej jak pasek w spódnicy lekko się naddaje, wtedy masz pole manewru i możesz delikatnie opuścić ją na biodra, ale o ile pamiętam masz ładną talię, więc spokojnie mierz tam, gdzie największe wcięcie.
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=AnnaMK;45014325]
Cytat:
i dobrze myslalam ze pas to tam gdzie pepek. a u mnie to jest roznica blisko 8cm wiec wiesz... ![]() chyba wezme wieksza ze wzgl. ze i tak przeciez jeszcze bluzka musi mi wejsc spokojnie do srodka... tylko ktora obu nie wezmie bo mnie tz zabije
|
|
#2100 |
|
Konto usunięte
|
I dzisiaj znowu nie pomalowałam włosów, bo nie miałam kiedy, a niedługo lecę na zebranie. A już nie mogę patrzeć na te wystające siwki
Ale jutro już im nie podaruję.ex to fajnie, że zaczynacie oboje o tym myśleć i rozmawiać. Na pewno się doczekasz tego dnia bunny obie spódniczki fajne. Ale gdybym musiała zdecydować się na jedną, to chyba wzięłabym tę czarną. ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- AnnaMK ja nie jestem ze starej ekipy, ale witam cię ciepło A jakie masz włosy? Długie? Krótkie? Czym malujesz?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

ale mega tanioszka co?
to chyba najtansza odzywka jaka w zyciu mialam... a nie sorry... naturia byla tansza z joanny 
cos jak na kleopatre tylko pokrecone.
moim wlosom na bank by to nie spasowalo...troche malo nawilzajaca...no ale ona ma nadawac blask a nie tam odzywiac 

mnie chyba starczy... na jakies 2 dni
Także u mnie na codzienne używanie się nie sprawdzi, na codzień najlepszy dla mnie był i jest elseve total repair extreme