|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Cytat:
A jak Anielka? zdrowa? Cytat:
. oby lekko ![]() Kuba nosi Roszka - już chyba więcej ode mnie . nosi ,wyciąga z łóżeczka . jeszcze naucze przewijać i ..... luzik
|
|
#752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak temperatura niska, dziecko nie placze - to trzeba to przetrwac hehe.. nawet w czasie choroby wskazany jest cycek - pyszne lekkostrawne mleczko ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#754 |
|
Zadomowienie
|
Moderna Jaśka jest w domowym żłobku. Jej opiekunka ma max 5 dzieci na dzień w wieku do 4 lat. Jaśka uwielbia być z innymi maluchami (:
A co jej było. .. lekarze noe wiedzą. . Podejrzewali astmę potem jakiegoś wirusa ale okropnie było dusila mi się nie mogła się położyć bo oddychać nie mogła. Parę razy aż sina była. Dostaliśmy inhalator (jedna wielka masakra) i antybiotyk i w końcu pomógł ale chwile grozy były. A tort zamówiłam ten 3d. Małe cudo nie mogłam się powstrzymać (; Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.11.2010 02.02.2012 prawo jazdy ![]() http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png 12.02.2013 Jasmine Edytowane przez Agnjeska Czas edycji: 2014-02-06 o 11:04 |
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam w nocy, nadrobilam was i paaaadam..... Jeszcze na wyjeździe nie widziałam takiego paraliżu jak tym razem i części planów nie udało się zrealizować. Strajk metra w mieście gdzie większość ludzi z niego korzysta to totalna masakra.....
obkupilam Z (strasznie), siebie (tak trochę) i TŻ tez cos tam dostał spakowalam się tylko dzięki zarekwirowaniu miejsca w cudzych torbach
|
#756 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Dziś na usg, ale mam tremęęęęę... ![]() Cytat:
Cytat:
Jakbym dała pół szklanki sypkiej, to też bym chyba sama nie zjadła ![]() Czyli wychodzi mi pół, 3/4 szkl. i w tym już są suszone owoce Dziś na śniadanie K. zjadł, właśnie takie 3/4.I całuski dla Karolka ![]() Cytat:
![]() No hej Zgubo! ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
I dla Marcela! Krzyś jeszcze ma w nosie pokazywanie konkretnych rzeczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstaw koniecznie foty z urodzin - Jaski a jaki tort dokładniej-z jakim motywem? Cytat:
ja razem z Tobą !
|
|
#758 |
|
Zadomowienie
|
Nestelle tort poduszka a na górze buciki smoczek i dziewczynka (:
Co do lekarzy ja nie mam słów już Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#759 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
już zamówiłam ale dzikie zwierzęta na matrasie ![]() Cytat:
Cytat:
witam po odwyku od forum ![]() tż w końcu do roboty poszedł więc komp wolny, a ja zamiast się uczyć to nadrabiam na weekend znowu do teściów bo trzeba do chrzanowa wpaść do promotora
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ).widz iałam takie filmiki - jak dzieci garściami jedzą ,zlizują babrają ... no nie powiem,cudnie to wygląda .... (ja wyrodna i raczej nie pozwole R .jesc słodkiego .... do 18 ? )co do lekarzy- to niekompetentni tacy ?czy choroba trudna?
|
|
#761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Dragusia - wreszcie
|
#763 |
|
Wtajemniczenie
|
ale fajnie , będzie dobrze ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- czekamy na foteczki
|
#764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzięki Tak, Hindus też zabronił ![]() Też biorę lokalizację, muszę mieć po drodze do pracy, ale ja jeżdżę autem. Moderna za pokazywanie. Ja mojemu tłumaczę i tłumaczę, pokazuję, a on nic.Oliwka, dobrze, że z Anielką już lepiej.
|
|
#765 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pewnie taka Kate se kupi....W next dostałam oczoplasu i kociokwiku, najchętniej nabylabym wszystko, w słynnym Primarku dział dzieciowy całkiem całkiem, tez kupilam trochę, ale reszta moim zdaniem prze reklamowana...... Sklep dla ludzi co kupują dużo bo tanio nie patrząc na jakość zbytnio, bo po tych rzeczach widać, że długo nie posłużą. M&S kids też rewelacja, kupilam nawet Z kiecke na za kilka lat na sypanie kwiatków, bo była tak boska ze nie mogłam się powstrzymać
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
własnie, Nestelle?
Cytat:
witaj siostro w uzależnieniu ![]() czeeeekaj, czekaj. lada moment pokaże zjadło mi cytaty ![]() Nestelle, mnie też mózg wyłazi. ale nawet jakbym miala jak spać to a). mi szkoda, b). nie potrafię , c). nie ma kto luknąć na T.Scarlett, pokaż łowy
|
|
|
#767 |
|
MBZ♥
|
Anika dla Ciebie też czasowstrzymywacz
Moderna, tak wraca ![]() Dużo zdrowia I oczywiście za wskazywanie![]() Zosię fascynuje przycisk od włączania wieży, skojarzyła sobie, że włączam rano i to sygnał: spanka nie będzie, mama wstaje i podchodzi próbując naciskać, po czym bije brawo![]() Agne, ale masz Slicznotkę Nestelle, za nockę![]() E tam wyrodna Zosia z nami/ ze mną nie spała całej nocy ani razu dla Niej nasze łóżko=zabawa.No mogę, mogę ![]() Oliwka za reh i zdrówkaFajnie musi wyglądać taki taniec ![]() Scarlett co nakupowałaś? ![]() Tasiu za usg![]() Dragusia no w końcu Malpko dla Karolka:/Cathlyn dla mnie też bez różnicy czy gotuję w zimnej czy wkładam do wrzątku ![]() Zrobiłyśmy porządki w kuchni z Zosią ale się cieszyła jak czyściłam kuchenkę i meble psikając psiukaczem teraz powtarza psipsipsi
|
|
|
|
#768 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ciuchy to wiadomo -zależy gdzie ...anglia to tez syf się znajdzie .jak wszędzie .ale jednak większy wybór . zazdroszczę bardzo ! Cytat:
karty policze jak w domu będę ! ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
|
|
#769 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
waga piękna pamiętam jak był poniżej 3 centyla...Cytat:
Cytat:
jak się whasz między jednym a drugim modelem to najlepiej sprawdź na żywca, bo np ten mój jest dosyć wysoki (czytałam opinie że niewygodny dla niskich osób) i faktycznie może to przeszkadzać (ja mam 163 cm wzrostu, Ty z tego co kojarzę też niewysoka). No i też warto sprawdzić jak bedzie się mieścił do auta ![]() Co do wakacji, to też myślę intensywnie i chciałabym do Chorwacji albo do Grecji (znajomi którzy duzo jeżdżą polecają Zakynthos). Jak chcesz piaszczyste plaże, to na Majorce jest mnóstwo, ale jak dla mnie tam straszna spędownia. Albo Turcja, byłam dwa razy i jestem zachwycona obsługą w hotelach i jakością żarełka. Nie jest też drogo i przede wszystkim blisko Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#770 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaż kilka razy położyłam się z W., spaliśmy razem przytuleni, miło było, ale potem dla mnie reszta dnia do bani, bo chodzę jeszcze bardziej nieprzytomna.
|
|
#771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dostanie kawałek do zdjecia a potem będziemy odbierać :p bo potrafi już sama jeść a taka ilość cukru jal nie jest nauczona może się źle skończyć... Co do lekarzy to jedną myslalam że zatluke jak mi kazała cebulę do łóżeczka wkładać. Rada jak cho... Na szczęście kolejny był lepszy i już leki zapisał... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#772 | |||
|
Zadomowienie
|
no w końcu
no i strój jakiś przygotuj ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dragusia Oliwka, dobrze że z Anielką już lepiej Bzinka, w Tunezji chyba piaszczyste plaże ale higienicznie to chyba tak samo jak w Egipcie, więc ja bym z takim maluchem się jednak bała. A może Włochy (Kalabria, albo na pólnocy Rimini, tam chyba tez piach, ale pewności nie mam )Ja właśnie zrobiłam to, czego część z was nie lubi, położyłam się z młodym, ale tylko dlatego że wyłaczyli mi neta poza tym jednak wciąż kiepsko się czuję, katar i ból gardła ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- J. obsługuje zdalnie sterowany samochód. Dziwi się ogromnie gdy ten jedzie ![]() Oczywiście zapomniałam, dziękujemy za komplementy
Edytowane przez alliw Czas edycji: 2014-02-06 o 13:03 |
|||
|
|
|
#773 |
|
MBZ♥
|
Alliw to kiedy zapisujesz Go na prawko
![]() No strój wiadomo ![]() Właśnie kminię co zrobić dla Zosi na urodziny żeby mogła sobie pacnąć łapką, spróbować. Macie jakiś przepis? Bo tort będzie ale właśnie w masie
|
|
|
|
#774 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() jestem zadowolona z rzeczy dzieciowych z Primarku. wręcz nawet bardzo zadowolona. aaa!!! a, tak. i wcale się tego nie wstydzę. i wolę zjeść ciepły obiad bez wrzasku wiecznie głodnego dziecka ![]() że cooooo??? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a jakie macie pomysły na dzieciowe torty? Nestelle jakie miałaś przy starszakach na roczku? mam na oku taką eko-cukiernię i tam chce zamówić tort, dla starych - tradycyjny ![]() ale szukam opcji. Torres to by się ucieszył z miski kaszy na gęsto z wetkniętą świeczką ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
to się zmówiłyśmy ![]() Kupiłam sobie na wyprzedażach bluzkę z pingwinem i T. ma nową fazę. Wszędzie pokazuje/wyszukuje, wali mnie w brzuch. kupiliśmy figurkę to kociokwiku dostał ekspedientka lała z niego bo pięścią na mnie, pięścią w pudełko. ledwo skasować zdołała ![]() góFniarz oko i nos pokaże jak mu się (za)chce a mini pingwina wszędzie dojrzy....
|
|
|
#775 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do jedzenia to coś tam podjadała no ale najadała sie tylko butlą mleka kiedyś jakoś po skończeniu roczku rozmowa z nią Julka : mama am mama- dać kanapeczkę? J- nie am m- zupke przygrzać J- nie am m- (wiedziałam ze chce mleka ale wymieniłam jeszcze kilka potraw po czym spytałam zrobić mleczka J- brawo i zaczeła mi bić brawo ![]() to jaaks ja zamotana ale dobrZe ze wy widzicie ![]() co pieczesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
śliczna jest!Cytat:
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, to próbuję kminić jak wkleić zdjęcia, może się uda jakoś....
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze...
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Do sypania kwiatków kupiłabym mimo braku córki
Piękna!!! aaaa! pędzle <ślina> fantastyczne zakładki - T. by lubił)
|
|
#779 | ||||
|
Rozeznanie
|
hejka
no skoro siare se robię to juz posty tylko poprawnie polityczne będą i grzeczne Cytat:
w takich chwilach przydałby się aparat fotograficzny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
scarlett za zakupy ja dziś niewyspana, wstawał mały, wstawała młoda, mały się obudził o 6, jestem po kawie, przestała działać już przecież nie walne sobie drugiej bo mały będzie chodził po ścianach
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najdroższy ever ciuch Z, na razie nie ponosi.... Mama chciała mnie zabić, że to kupuję, wybuliłam na nią 27 funtów Stwierdziłam, że jak z 3 razy włoży, to się zamortyzuje, a fason na tyle uniwersalny, że kieca ta może mieć różną długość... TŻ mówi, że porozmawiamy sobie jak wszystkie transakcje będą widoczne na koncie ![]() ![]() ![]() ![]() : brzydal: Pędzle super okazja w Superdrug - przy zakupie jednych drugie za pół ceny.... Postanowiłam olać text z reklam, że zaoszczędzone jest tylko to co na koncie ![]() :brzyda l: W sumie myślałam, czy nie wziąć jeszcze i nie opchnąć z zyskiem na all, no ale miejsce trochę mnie ograniczało...
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

nie denerwowałam się już tyle

. nosi ,wyciąga z łóżeczka . jeszcze naucze przewijać i ..... luzik 
obkupilam Z (strasznie), siebie (tak trochę) i TŻ tez cos tam dostał 

już zamówiłam ale dzikie zwierzęta na matrasie

dla Karolka:/

05.07.2008 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)