|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Cytat:
Obie są piękne więc każdy wybór będzie dobry
|
|
|
|
|
#3152 |
|
Rozeznanie
|
Ines dobrze robisz. Ja nawet Ci zazdroszczę trochę bo sama chciałabym wykreślić kilka osób z listy " rodziny ".
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3153 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() justynkie wszyscy mi to mówili, że nie dam rady sie pomalować na ślub sama, że zje mnie stres, a prawda jest taka, ze to co zrobiła mi wizazystka nawet w polowie nie przypominalo mojej propozycji niestety... wiem ze bede niezadowolona z kazdej dziewczyny, bo mam juz wypracowaną swoją rekę i przyzwyczailam sie do swojego stylu Poza tym maluje sie codziennie cieniami, na wieksze wyjscia zawsze sie sama maluje i zawsze jest idealnie, to musialabym miec strasznego pecha że tym razem by nie wyszlo poza tym wiele dziewczyn prosi mnie o malowanie na rozne imprezy, dlatego pomyslałam że pora ruszyc z własnym biznesem w swiat - pierwsze pieniadze juz zainwestowane. jak tylko pojawi sie pierwsze zlecenie to kupuje podkłady i lece
|
|
#3154 |
|
Zadomowienie
|
enzunio suknia jest piękna
![]() kasia napiszę raz jeszcze, masz rękę do makijażu ! Ten jest przepiękny ! Nie raz można zobaczyć gorsze na stronach od profesjonalnych wizażystów
|
|
#3155 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3156 |
|
Wtajemniczenie
|
enzunio, sukienka bardzo mi się podoba, jestem bardzo ciekawa, jak będzie na Tobie leżeć!
Kasia, już w klubie pisałam, że makeup piękny I super, że biznes się kroi! Ja ciągle myślę z ruszeniem w drogę wizażystki, stylistki paznokci czy kosmetologa - naprawdę mnie to kręci i rozważam pójście na jakiś kurs, szkolenie (ale raczej paznokcie-kosmetologia, niż wizaż). Malować sama się uwielbiam i na codzień cienie i pędzle idą w ruch, ale jednak na dzień ślubu chcę być malowana przez kogoś innego, żeby nie martwić się zakupem idealnie dobranych i trwałych kosmetyków itp. Jak zbierasz powoli swój własny arsenał to jak najbardziej, na pewno makijaż wyjdzie piękny!
|
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za komplementy dot. wieszakow
Milo mi ![]() ja jeszcze nie bylam na wesele gdzie mlodzi siedza z rodzicami ![]() moja mama nawet nie chce siedziec kolo mnie tylko ze swoja przyjaciolka, bratem itp. W koncu kazdy bedzie siedzial w jego przedziale wiekowym ![]() Co do butow na platformie, chodzilo mi o tanczenie pierwszego tanca glownie, jezeli ktos ma jaka kolwiek choreo. Tance z wojkiem czy ze znajomymi to mozna i na 12 cm obcasie wywijac, ale juz jak trzeba jakies konkretne kroki, figury to nie wyobrazam sobie tego robic w butach gdzie sie nic nie zgina. Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2014-02-06 o 15:45 |
|
|
|
#3158 |
|
Erudycja
|
hej dzizewczyny, nie mam sily tutaj zaglądac, jestem na bieząco tylko z klubem... ogolnie u mnie nic sie nie dzieje, sprawy slubne stoją od ponad miesiąca i nie wygląda na to, zeby mialo sie cos zmienic w najblizszym czasie
|
#3159 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Później doczytam wątek a tymczasem przyszłam się pochwalić, że kupiłam dziś pas do pończoch i pończochy Ciesze się bardzo bo znalazłam pas w takim samym odcieniu ecru jak mam bieliznę i dałam za niego 50 zł Gdyby któraś szukała pasów i pończoch białych to w sklepie Marlyn są super zestawy ślubne pas + pończochy za 30zł
|
|
#3160 |
|
BAN stały
|
dziękuję dziewczyny, oby dobrze leżała na mnie
![]() Lg_ago dobrze widzisz ![]() Kishlaczkowa dobrze wiesz, ze mam tylko dwa kompleksy Ale to jeden z nich![]() Wysłane z telefonu |
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
enzunio piękna suknia! też myślę nad czymś dłuższym na poprawiny :P
Kasia cudowny makijaż Wczoraj na noc pierwszy raz użyłam kwasu migdałowego... i dzisiaj każdy do mnie " a co Ty taka czerwona jesteś? " . Masakra :P
|
#3162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
którą dopisuję do mojej listy zazdrości, właśnie za te sukienkę Jak tylko przyjdzie, dodaj real foto ! A ona ma jakąś określoną długość?
|
|
|
#3163 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu makijaz jest extra! Sama będę chciała coś w tym stylu, to są akurat "moje" kolory
więc pozwolisz że go sobie ukradnę ![]() Gratuluję talentu i życzę wielu zadowolonych klientek
|
#3164 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu przepiękny makijaż! bardzo subtelny ale też wyrazisty
gratuluje zdolności
|
|
#3165 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziękuje za te mile slowa
![]() Przepraszam też za to, że tak zaśmiecam wątek tym makijażem ale chodze taka podekscytowana, ze szok ![]() już sie zamykam - obiecuje ![]() Cytat:
ja rok dojrzewałam do tej decyzji, wreszcie sie zdecydowałam i tak jakby mi ktoś skrzydel dodał
|
|
#3166 |
|
BAN stały
|
Dzięki emdzik!!
Lg_ago nie mam pojęcia wzięłam "na głupa" bo ostatnia w magazynie była w moim rozmiarze Ja mówię, ostatnimi czasy nie ma tygodnia, żebym czegoś nie odsyłała bo za małe/za duże/cisnące/brzydkie/"ja TO kupiłam?"/"JA to kupiłam?" itd |
|
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
świat katarzyny to super, ja też uważam, że powinnaś się sama malować
i powodzenia z biznesem, wierzę w Ciebie! grunt to robić to, co się kocha
|
#3168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę za Wami nadążyć
![]() Cytat:
Jakbym umiała się tak pomalować też bym się chyba sama malowała ![]() Cytat:
![]() Suuuuuper!!!
|
|
#3169 |
|
Rozeznanie
|
swiat_katarzyny Ślicznie ci wyszło! Gdybym ja tak potrafiła to nie szukałabym wizażystki
![]() Dziewczyny wrzucam parę inspiracji z Instagrama. ![]() ![]() I mój faworyt. Choć nie planowałam wianka we włosach tylko skromny niski kok, tak teraz nie wiem... Ślicznie to wygląda i jest totalnie w moim stylu. ![]() A na koniec kilka z cyklu "zemsta fryzjera" - tapir atakuje! ![]()
|
#3170 | ||
|
Konto usunięte
|
Ja też nie usadzam
![]() Ale super! ![]() Cytat:
Cytat:
Ta druga, co to jest? Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2014-02-06 o 18:44 |
||
|
|
|
#3171 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Uff ale sie naczytałam, ale położyłam farbe na włosy więc przynajmniej mi czas szybciej minął.
Wrzuciłam do klubu trochę zdjęć proszę o zerknięcie jak będziecie miały chwilkę. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co kościoła, lepiej zarezerwuj. My się pobieramy w malutkim kościółku ( serio malutki max ze 100 osób sie tam zmieści) i jak bylliśmy w listopadzie rezerwować datę na maj, to już dwie inne pary były na ten dzień zapisane. Cytat:
Cytat:
Ja też coraz bardziej poważnie nam tym myśle.
Edytowane przez Atomoowka Czas edycji: 2014-02-06 o 18:52 |
||||||||
|
|
|
#3172 |
|
Zadomowienie
|
iza1336, dziękuję Ci za to
antonina_bielska, przeskrobał młody ![]() swiat_katarzyny, zazdraszczam umiejętności Może umalujesz mnie?anka1897, ![]() Opiumalfa, piękne wieszaki
|
|
|
|
#3173 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ile miesiecy przed slubem trzeba zamowic suknie slubna? Dzis mierzylam suknie jeszcze raz ktora wczoraj pokazywalam i cos mi w niej dzis nie pasuje. Musze poprzymierzac jeszcze jakies. Mam stres
slub za 5,5 miesiaca a ja nie mam zamowionej sukni zalamana jestem.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez coffee lover Czas edycji: 2014-02-06 o 19:09 |
|
|
|
#3174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za opinie o drzewku , ale chyba zrezygnuję i zostanę przy kwiatkach ,tylko nie mam pomysłu jakich - chyba hortensje. Ane3ka sami będziemy dekorować, teściowa jest florystką więc w piątek ubierzemy sale. Patrzcie jakie cuda do włosów mają u nas w Tarnowie : Uwielbiam ten salon http://instagram.com/misscheriesalon
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#3175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzyma mnie nadzieja że skoro mówił, żeby w maju przyjść i wystarczy to jak w lutym pójdziemy to będzie miejsce. Będziemy tam w następny czwartek osobiście, bo kurcze jakoś nie widzę dzwonienia do niego jak on nas na oczy nigdy nie widział i de facto nie widnieję w księgach parafialnych. Ten kościółek też mały - patrzyłam po zdjęciach: dwa rzędy po pięć ławek w których mieści się pięć-sześć osób. Plus miejsca do stania. Generalnie gości nam się szykuje niewiele bo koło 40 i nie wiem czy jest sens robienia winietek? Nie sądzę żeby się pozabijali o miejsca, ale kto wie Ja bym chciała przy stole siedzieć z TŻ, ewentualnie rodzicami.
|
|
|
|
|
#3176 |
|
Zadomowienie
|
swiat_katarzyny ja już pisałam w klubie, że makijaż boski
![]() maluj się sama! będzie cudnie zresztą na fb też "lajkowałam" post koło nas będą siedzieli świadkowie, tak było na każdym weselu na jakim do tej pory byłam a było ich nie mało
|
#3177 |
|
Zadomowienie
|
Co region to inny zwyczaj , u nas jest przyjęte , że rodzice są z mołdymi i również na wszystkich weselach tak było :d
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#3178 |
|
Erudycja
|
u mnie to samo. Wiecie co? U znajomych tez tak bylo, z tym ze oni ogolnie siedzieli ze wszystkimi przy stolach, nie przy jakims specjalnym... co o tym myslicie?
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
Obrączki zamówione!
Odbiór ok. 20 marca
|
|
|
|
#3180 | |
|
Zadomowienie
|
nie ma sprawy
pytanie tylko skąd jesteś Cytat:
to zalezy - mozesz kupic prosto z salonu i miec od ręki, a mozesz miec sprowadzaną od 3 do 9 niesiecy - zalezy od salonu
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

gdybym tak umiała się malować, pewnie też bym się zdecydowała.

którą dopisuję do mojej listy zazdrości, właśnie za te sukienkę 

Ja mówię, ostatnimi czasy nie ma tygodnia, żebym czegoś nie odsyłała bo za małe/za duże/cisnące/brzydkie/"ja TO kupiłam?"/"JA to kupiłam?" itd