|
|
#3991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
Wpadły mi jeszcze w oko pod kątem weselnym , nie wiem jak się ubrać i w jakim stajlu Wersja radosna, niezobowiązująca: http://www.hm.com/pl/product/23754?article=23754-B Wersja oficjalna niby spokojnie ale bym podkręciła czerwoną szpilką(jestem troszkę bielsza od modelki): http://www.hm.com/pl/product/23337?article=23337-A Wersja szalona, model ukrywający mój mankament i tym wypadku zero odchudzania ![]() http://www.hm.com/pl/product/23771?article=23771-A ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
"róbmy swoje" Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-06 o 19:29 |
||
|
|
|
#3992 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3993 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
![]() A w jakim miesiącu to wesele?, bo to też ma znaczenie
|
|
#3994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
Taka mała zemsta
|
||
|
|
|
#3995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale że 3 ukrywa jakikolwiek mankamnet?????????? Przeż jest obcisła przylegająca i podkreśla wszystko Niemniej straciłam rachubę w jakim miesiącu to wsele? Lipiec? ( Ha! Dobra jestem ) Jeśli latem to 3 pasuje jaknajbardziej - kojarzy mi się z dżunglą ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-06 o 20:28 |
||
|
|
|
#3996 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3998 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
), trzecia sukienka nawet fajna ale do klubu albo na imprezę domową, a nie na wesele w lipcu, zwłaszcza jeśli chcesz ZAKASOWAĆ towarzystwo Do lipca mamy dużo czasu, będziemy szukać![]()
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też
ale obawiam się, że na lipiec za gorąca i trzeba wziąć coś bez rękawa Cytat:
![]() http://allegro.pl/suknia-sukienka-cz...938435348.html
|
|
#4000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rachelo ta zielona ma taki myk marszczenie w którym może ukryć się ewentualnie moja mała oponka ![]() Habanio (boska Habanito ) No właśnie jasne niestety odpadają bo jestem biała , ale nie w potocznym rozumieniu tego słowa raczej w dosłownym rozumieniu . Pastele odpadają bo wyglądam jakbym była chora trza jakiegoś koloru co podkręci białość . Czekam do lata bo myślałam o czymś zwiewnym ale jako mega planer już się powolutku rozglądam ![]() Ta 3 sukienka na moim monitorze ma soczysty zielony kolor Będę czekać szukać i Was zanudzać to obiecuję solennie ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() Może raczej coś takiego... http://allegro.pl/czarna-sukienka-ce...924772719.html Ale takie cekiny na wesele... Nie wiem musiałabym założyć.A może iść na całość http://allegro.pl/sexowna-sukienka-6...927846078.html oczywiście biała żeby zakasować pannę młodą Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-06 o 21:23 |
||
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
no niby tak... ale co ja poradzę, że nie uznaję innych kolorów
![]() jak młoda nie chce czerni na swoim ślubie, to mogą mnie nie zapraszać. Bardzo bym się ucieszyła, bo wesel nie trawię i traktuję jak zuoo konieczne
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-06 o 21:29 |
|
|
|
#4002 | |
|
Spod wody.....
|
Cytat:
, bardzo ładnie nawet do lekkiej opalenizny wygląda brzoskwiniowy, pasuje do blondynek i brunetek, rudym troszkę gorzej w tym kolorze - wiem to z autopsjiJest niepisana ( albo pisana ) zasada, że na śluby nie powinno się zakładać koloru białego, który zarezerwowany jest dla panny młodej (żeby przypadkiem nie zrobić jej konkurencji ) i koloru czarnego z oczywistych powodów - czarny raczej kojarzy się z pogrzebem, czyli czymś przeciwnym No i na lipiec długi rękaw raczej odpada, bo może być skwar , lepiej coś bez rękawa lub krótki i coś na wierzch w razie zimna
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4004 |
|
Nindżopesz
|
Iii tam, czerń na śluby jest spoko
|
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biała jestem moja skóra się nie opala, moja siatkówka w oku wygląda prawie tak jak u albinosa , okulista na ostatniej wizycie kazał mi nosić okulary słoneczne jak tylko razi mnie światło ( czyli prawie zawsze)bo niestety mam już zmiany zwyrodnieniowe spowodowane promieniowaniem UV . Tak myślę że coś się upoluję Włosy mam jasne |
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
umowa stoi!
![]() Nawet z chłopem kiedyś stwierdziliśmy, że swojego wesela to raczej nie będziemy robić, bo rodzina nie wytrzyma przy metalu, a my innej muzyki na własnej imprezie nie zdzierżymy ![]() I uwielbiam białą skórę
|
#4007 |
|
Nindżopesz
|
Jeśli chodzi o robienie szału to wg mnie ta kiecka jest boska: http://www.karinainfashionland.com/2...arty-time.html tylko ciężko wymyślić dla niej okazję, na wesele zbyt dyskotekowa, na dyskotekę zbyt cudaczna...
|
|
|
|
#4008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam, że teraz jest już inny dress code weselny niż tylko koronki i żorżety, zrobiło się nowoczesniej, i przede wszystkim gustowniej . Ale co najważniejsze, należy ubrać się tak jak sie wygląda dobrze. Są sylwetki i typy urody, które potrzebują ciemnej oprawy - moi Dobrze ubrana kobieta, czyt, stosownie do swego typu urody, figury, zawsze będzie wyglądać dobrze.Czerń już jest nasza masowo. Pogrzeb jest przeciwieństwem narodzin A cel Neski to zakasaować - czyli biel pasuje jak ulał (tylko będzie w niej źle wyglądać ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() Ale własnie kiepsko utrafić w okazję - chyba Sylwester i takie tam. Acz wesela też mają różny charakter. Może w Londynie by się nadała?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-06 o 21:45 |
||
|
|
|
#4009 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmmm świetnie na Takich typach wyglądają różne granaty ![]() Ale i zimne zielenie. |
|
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Oł noł, właśnie sobie przypomniałam, że w lipcu jest drugie wesele I tez w rodzinie mamy, więc założenie 2 razy tej samej kiecki odpada ![]() Trzymam kciuki, żeby nie robili hucznego weselicha i nie zapraszali całej rodziny
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
No ale wiesz co miałam na myśli, ciężko u nas o imprezkę na której można brylować w takiej suknie nie wyglądając jak dziwak, ewent dziw...aczka. Of kors w oczach jaśnie szanownych gości. Ale że co byłąś w takiej? I jak? |
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie dotyczy osób, które mają problemy z poceniem, bo tylko takie koronki i przezroczystości lub czerń gwarantują, że na filmie z wesela nie będzie widać plam pod pachami w tańcu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-06 o 22:14 |
|
|
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- tak chodziłam w jednej na prawie wszystkie wesela aż z niej nie wyrosłam. Etiaxil również przychodzi z pomocą.
|
|
|
|
|
#4015 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Nieee, ja nie odsłaniam pleców i tyle cekinów pewnie wyrwało by mi połowę włosów. Poza tym zbyt szałowa kreacja jak dla mnie. |
|
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkleję Wam jutro zdjęcie z wakacji aby zobrazować ogrom bieli
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-06 o 22:09 |
|
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cekiny na prawdę subtelne, takie drobne. nr 2. oczywiście biała |
|
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() T masz naprawdę wybredną skórę jednak... Oba co Cię zmasakrzyly na mnie są bardzo ladne, wyglądam lepiej niż bez. Dopiero pierwszy raz wżyciu hado labo mnie wczoraj zmasakrowal ( jedna z tych probek, co się zassaly), tak że jak po paru minutach spojrzalam w lustro, to zasowałam biegiem do lazienki...poza tym praktycznie wszyskie jak tylko nie sa rożowe robią mi dobrze. |
|
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w złym stanie ![]() Już nieporównywalnie wręcz lepszą niż x lat temu ale jak widać wciąż bliższą do skóry żółwiej jeśli chodzi o gąłdkość .Tylko Clarins leżą na mnie ludzko. TYLKO. Przeleciałąm już wszystko. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-06 o 22:32 |
|
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też się zastanawiam jaki mankament może ukryć trójka ![]() no ba ![]() na moim ślubie było parę osób w czerni i sama je do tego zachęcałam , wszak to jedyny słuszny kolor jest
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

Fioletowych nie ma wcale.

Niemniej straciłam rachubę w jakim miesiącu to wsele? Lipiec?
( Ha! Dobra jestem 

Dobrze ubrana kobieta, czyt, stosownie do swego typu urody, figury, zawsze będzie wyglądać dobrze.
- chyba Sylwester i takie tam. Acz wesela też mają różny charakter. Może w Londynie by się nadała?
I tez w rodzinie mamy, więc założenie 2 razy tej samej kiecki odpada ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
oczywiście biała