Miłośniczki Zary- część XXXVI - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-07, 08:59   #2431
blackangel88
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary- część XXXVI

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
No niestety. Ja jestem w pełni świadoma tego Ale XLash rzekomo jest mniej inwazyjna od Revi.

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

To może lepiej odstaw? Ja ogólnie jestem z tych osób, co nic nie rusza. I ta odżywka też mnie nie rusza.
Mądrze byłoby ją odstawić, myślałam, że też mnie nie rusza, bo żadnych nieprzyjemnych objawów z nią związanych nie miałam. Zero zaczerwienionych, spuchniętych itd. oczu. No może z wyjątkiem jednego razu, kiedy miałam wrażenie ciała obcego w oku, myślałam, że coś mi się wbiło i wybrałam się do okulisty. A podczas badania się okazało, co ta odżywka 'zrobiła'.
blackangel88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 09:06   #2432
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Marti179 Pokaż wiadomość
Corii bardzo dziękuje za przepis już wiem co będziemy robić i jeść wieczorem , moi chłopcy sie ucieszą, bo ostatnio lubią mi pomagać w kuchni i brudzic ręce i wszystko dookoła
Prosze bardzo Kochana Zycze udanych ciasteczek i duzo przyjemnsoci z ich robienia z dzieciakami
A propo tej stronki, mają swietne przepisy, robiłam z nich nie tylko te ciasteczka i wszystko smaczne Redus poleciła mi stronkę, za co jestem jej ogromnei wdzięczna

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 09:12   #2433
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez blackangel88 Pokaż wiadomość
Mądrze byłoby ją odstawić, myślałam, że też mnie nie rusza, bo żadnych nieprzyjemnych objawów z nią związanych nie miałam. Zero zaczerwienionych, spuchniętych itd. oczu. No może z wyjątkiem jednego razu, kiedy miałam wrażenie ciała obcego w oku, myślałam, że coś mi się wbiło i wybrałam się do okulisty. A podczas badania się okazało, co ta odżywka 'zrobiła'.
Ja jak tylko będę miała jakikolwiek skutek uboczny, odstawiam ją. Szkoda ryzykować

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 09:14   #2434
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ja jak tylko będę miała jakikolwiek skutek uboczny, odstawiam ją. Szkoda ryzykować
Ale to nie jest tak, że ona jest szkodliwa dopiero jak się coś sie zaczyna widocznego dziać ... obnizajac stale ciśnienie w gałce ocznej działa cały czas na oko, a to co się ewentualnie zaczyna dziać, to juz może byc długim procesem ... takze jak ktoś ma wielkie obawy, niech nie używa. Ja używam na swoja odpowiedzialnosć

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 09:17   #2435
earthpace
Zakorzenienie

Przeczytałam ten post na niemodnych polkach sam post jest nieszkodliwy.. ale komentarze są super.

Ten najlepszy:
"09:11

Co za infantylne idiotki... Myślałam, że to gimbaza, ale jest mowa o chorych córkach, pracy itp. "Carmelki"... Ołtarzyki sobie zbudujcie z logo Zary, bezmózgi.
Czytałam to ☠☠☠☠a z otwartymi ustami. Serio. Myślałam że już poznałam wszystkie poziomy ludzkiej głupoty, ale czytając to czułam tak ogromne zażenowanie i WSTYD, że miałam ochotę wejść pod stół.
Wstydząc się za obce baby.

Panie boże baranku boży który gładzisz grzechy świata zmiłuj się nade mną i obdarz spokojem."

U ludzi największe pierdoły potrafią rodzić straszną agresję

Swoją drogą.. nie chciałabym pracować (sądze, że blog niemodne polki ma jakieś przychody) a tym bardziej spędzać wolnego czasu czytając różne wątki "śmieciowe" (takie, które mnie nie interesują) tylko po to, aby szukać kąsków do wyśmiana.. straszna strata czasu

Moja pielęgnacja
earthpace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 09:18   #2436
Dotka81
Zakorzenienie

Mnie by oczy wypłynęły takie mam wrażliwe na wszystko

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 09:20   #2437
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez earthpace Pokaż wiadomość
Przeczytałam ten post na niemodnych polkach sam post jest nieszkodliwy.. ale komentarze są super.

Ten najlepszy:

Co za infantylne idiotki... Myślałam, że to gimbaza, ale jest mowa o chorych córkach, pracy itp. "Carmelki"... Ołtarzyki sobie zbudujcie z logo Zary, bezmózgi.
Czytałam to ☠☠☠☠a z otwartymi ustami. Serio. Myślałam że już poznałam wszystkie poziomy ludzkiej głupoty, ale czytając to czułam tak ogromne zażenowanie i WSTYD, że miałam ochotę wejść pod stół.

Panie boże baranku boży który gładzisz grzechy świata zmiłuj się nade mną i obdarz spokojem."

Swoją drogą.. nie chciałabym pracować (sądze, że blog niemodne polki ma jakieś przychody) a tym bardziej spędzać wolnego czasu czytając różne wątki "śmieciowe" (takie, które mnie nie interesują) tylko po to, aby szukać kąsków do wyśmiana.. straszna strata czasu
O kurde
Mnie najbardziej w necie denerwuje ta agresja...
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 09:21   #2438
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:

Ten najlepszy:

O to też mi chodziło w tym komentarzu.
Ich posty rodzą agresję, bo ludzie lubią obrzucać sie błotem i nie tylko przeciez to takie fajne dopieprzyć bliźniemu
Stary 2014-02-07, 09:23   #2439
earthpace
Zakorzenienie

Mnie przeraża W końcu co kogo obchodzi co robią obce baby.. do tego stopnia, aby pofatygować się i przelać tonę złości (ani jedno słowo w tym komentarzu nie jest neutralne, każde to mięso ) w jakiś głupi komentarz na głupim blogu Pozazdrościć braku większych problemów

Moja pielęgnacja
Stary 2014-02-07, 09:24   #2440
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ale to nie jest tak, że ona jest szkodliwa dopiero jak się coś sie zaczyna widocznego dziać ... obnizajac stale ciśnienie w gałce ocznej działa cały czas na oko, a to co się ewentualnie zaczyna dziać, to juz może byc długim procesem ... takze jak ktoś ma wielkie obawy, niech nie używa. Ja używam na swoja odpowiedzialnosć
Nie no, oczywiście że tak. Ale jeśli musiałabym znaleźć się u okulisty chociażby z zapaleniem to odstawiłabym bezpowrotnie. Póki nie ma widocznym ew. skutków ubocznych używam.

Stary 2014-02-07, 09:26   #2441
agnieszka16
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackangel88 Pokaż wiadomość
Te wszystkie odżywki na porost rzęs zawierają w składzie lek na jaskrę i właśnie on sprawia, że rosną takie cudne rzęsy. Ale tak ja piszesz, obniżają ciśnienie w gałce ocznej co jest bardzo niebezpieczne dla oczu. Ostatnio rozmawiałam o tych odżywkach z moją okulistką, no i fakty są takie, że mogą zrobić duże spustoszenie. Mnie już Xlash zrobił i powinnam go odstawić

Sskers to super, że masz już tak długie rzęsy

A co do diagnozy to była taka: Odżywka spowodowała powstanie torbieli w oku i podrażnienie
Cytat:
No niestety. Ja jestem w pełni świadoma tego Ale XLash rzekomo jest mniej inwazyjna od Revi.

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

To może lepiej odstaw? Ja ogólnie jestem z tych osób, co nic nie rusza. I ta odżywka też mnie nie rusza.
Ja kiedyś korzystałam z Revitalash, efekty były super i mimo obaw nie czułam nawet lekkiego podrażnienia oczu. Odżywkę dostałam wtedy od mamy (swoją drogą okulistki), która dostała po prostu ostrej alergii i w ogóle nie była w stanie jej używać.
Ciekawe jak zareaguję na xlash. Po odstawieniu revi mam bardzo osłabione rzęsy, więc cieszę się, że udało mi się dorwać w promocyjnej cenie
agnieszka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 09:29   #2442
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
O to też mi chodziło w tym komentarzu.
Ich posty rodzą agresję, bo ludzie lubią obrzucać sie błotem i nie tylko przeciez to takie fajne dopieprzyć bliźniemu
Ale to normalne w naszym kraju. Zazdrość, że ktoś może mieć lepiej jest tak olbrzymia, że czasami lepiej się naprawdę nie odzywać. I tu już nie chodzi o to, czy ktoś cosik napisze na jakimś blogu czy też nie. Taką zazdrość obserwuje się na co dzień, nawet wśród bliskich osób. Także trzeba wziąć na luz i mieć to wszystko głęboko
Nie zamierzam nikogo przepraszać za to, że mnie na cosik stać. A że komuś innemu żal dupę ściska...Mam to głęboko

Cytat:
Mnie przeraża W końcu co kogo obchodzi co robią obce baby.. do tego stopnia, aby pofatygować się i przelać tonę złości (ani jedno słowo w tym komentarzu nie jest neutralne, każde to mięso ) w jakiś głupi komentarz na głupim blogu Pozazdrościć braku większych problemów
Mnie też, bo u nas "nisko ścina się wszystkie głowy wystające zza połowy". Stać Cię na cosik droższego to już morze żółci się na Ciebie wylewa.
Stary 2014-02-07, 09:31   #2443
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez agnieszka16 Pokaż wiadomość
Ja kiedyś korzystałam z Revitalash, efekty były super i mimo obaw nie czułam nawet lekkiego podrażnienia oczu. Odżywkę dostałam wtedy od mamy (swoją drogą okulistki), która dostała po prostu ostrej alergii i w ogóle nie była w stanie jej używać.
Ciekawe jak zareaguję na xlash. Po odstawieniu revi mam bardzo osłabione rzęsy, więc cieszę się, że udało mi się dorwać w promocyjnej cenie
Dlatego ja nie zamierzam odstawiać na amen odżywek. Owszem, kiedyś zrezygnuję z xlash ale planuję ukręcić sobie coś z naturalnych składników, żeby rzęsy nadal były odżywiane. W ten sposób powinnam uniknąć drastycznego osłabienia rzęs.

Stary 2014-02-07, 09:34   #2444
seledine
Zakorzenienie

myślicie że będą dzisiaj zamówienia z zary wysłane 3-4-ego?
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 09:34   #2445
agnieszka16
Zadomowienie

Cytat:
Dlatego ja nie zamierzam odstawiać na amen odżywek. Owszem, kiedyś zrezygnuję z xlash ale planuję ukręcić sobie coś z naturalnych składników, żeby rzęsy nadal były odżywiane. W ten sposób powinnam uniknąć drastycznego osłabienia rzęs.
dobry pomysł na podtrzymanie efektów kuracji no drastyczne osłabienie to u mnie nie jest, rzęsy po prostu wróciły do swojego naturalnego stanu a kiedy używałam revitalash były dosłownie jak firanki- mocne, grube, długie do brwi i podkręcone.
agnieszka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 09:36   #2446
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Mnie też, bo u nas "nisko ścina się wszystkie głowy wystające zza połowy". Stać Cię na cosik droższego to już morze żółci się na Ciebie wylewa.
Niestety tak jest. Ja na szczęście nie jestem żadnym bogaczem, ubieram się jedynie w Zarze Ale wiem jakie atrakcje ma tż w związku z prowadzeniem gospodarstwa. Kiedyś wyśmiewany przez znajomych, no bo ha ha, gospodarstwo? A teraz Ci sami ludzie przychodzą po pożyczkę i wielkie zdziwienie, że do czegoś doszedł swoją pracą. No bo jak, "gospodarstwo?!"

Większość Polaków nie ruszy sprzed tv, ale zazdrości. No bo ja to ktoś może mieć więcej niż ON. To samo tyczy się radości z życia. Większość ludzi szuka tylko jakiegoś haczyka, zamiast cieszyć się z tego co jest i uśmiechać się każdego dnia. To Nas odróżnia od wielu narodowości, gdzie ludzie nie mają niczego, a uśmiech na twarzy cały czas.

Stary 2014-02-07, 09:37   #2447
earthpace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ale to normalne w naszym kraju. Zazdrość, że ktoś może mieć lepiej jest tak olbrzymia, że czasami lepiej się naprawdę nie odzywać. I tu już nie chodzi o to, czy ktoś cosik napisze na jakimś blogu czy też nie. Taką zazdrość obserwuje się na co dzień, nawet wśród bliskich osób. Także trzeba wziąć na luz i mieć to wszystko głęboko
Nie zamierzam nikogo przepraszać za to, że mnie na cosik stać. A że komuś innemu żal dupę ściska...Mam to głęboko

Ja szczerze wierzę, że komentujących też stać tylko ludzie uwielbiają się dowartościowywać kosztem innych.. Dziewczyna potrzebowała się poczuć lepiej względem cyt. pustaków taki ma lepszy charakter, że aż tego jeziora nienawiści nie da się czytać ludzie są teraz jacyś sfrustrowani i krejzi

Moja pielęgnacja
Stary 2014-02-07, 09:37   #2448
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez agnieszka16 Pokaż wiadomość
dobry pomysł na podtrzymanie efektów kuracji no drastyczne osłabienie to u mnie nie jest, rzęsy po prostu wróciły do swojego naturalnego stanu a kiedy używałam revitalash były dosłownie jak firanki- mocne, grube, długie do brwi i podkręcone.
A to normalne. Wszystkie te odżywki są miejscowe..nie zmieniają Ci struktury włosa. Genów niestety nie oszukasz. Ale wyczytałam, że po jedzeniu siemienia m.in rzęsy dużo zyskują i poprawia się ich stan

Stary 2014-02-07, 09:42   #2449
Marigold19
🦄

Cytat:

Ten najlepszy:

Ja się tylko zastanawiam, jaki poziom reprezentuje autorka tego komentarza, no bo chyba żaden... To nawet nie jest post- IMHO- agresywny, tylko pojąć nie mogę jak kogoś może ekscytować jakiś wątek na jakimś forum do tego stopnia żeby prosił Boga żeby obdarzył go spokojem. Albo żeby jakieś obce osoby, których się nie zna, na oczy nie widziało nazywać bezmózgami W tym przypadku tamten post stał się pretekstem żeby przywalić komuś w sieci przez kogoś kto życia nie ma poza nią. I to jest dla mnie bardzo smutne.

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 09:47   #2450
earthpace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Ja się tylko zastanawiam, jaki poziom reprezentuje autorka tego komentarza, no bo chyba żaden... To nawet nie jest post- IMHO- agresywny, tylko pojąć nie mogę jak kogoś może ekscytować jakiś wątek na jakimś forum do tego stopnia żeby prosił Boga żeby obdarzył go spokojem. Albo żeby jakieś obce osoby, których się nie zna, na oczy nie widziało nazywać bezmózgami W tym przypadku tamten post stał się pretekstem żeby przywalić komuś w sieci przez kogoś kto życia nie ma poza nią. I to jest dla mnie bardzo smutne.
I jeszcze wstydzić się za obce osoby to trąci kompleksami.. tak jak Polacy się wstydzą za innych polaków zagranicą znajdźcie mi Amerykanina któremu przejdzie przez myśl odczuć wstyd jak inny rodak popełni jakąś gafę albo fo pa W ich jaźni i tak US-the-world's-greatest-country-no-matter-of-what a Polacy się biczują, linczują i się za siebie nawzajem wstydzą, bo mają poczucie niższości względem zachodu.. nigdy tego nie ogarnę.

Moja pielęgnacja
Stary 2014-02-07, 09:48   #2451
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez seledine Pokaż wiadomość
Może czasami dzisiaj dotrzeć

Cytat:
Niestety tak jest. Ja na szczęście nie jestem żadnym bogaczem, ubieram się jedynie w Zarze Ale wiem jakie atrakcje ma tż w związku z prowadzeniem gospodarstwa. Kiedyś wyśmiewany przez znajomych, no bo ha ha, gospodarstwo? A teraz Ci sami ludzie przychodzą po pożyczkę i wielkie zdziwienie, że do czegoś doszedł swoją pracą. No bo jak, "gospodarstwo?!"

Większość Polaków nie ruszy sprzed tv, ale zazdrości. No bo ja to ktoś może mieć więcej niż ON. To samo tyczy się radości z życia. Większość ludzi szuka tylko jakiegoś haczyka, zamiast cieszyć się z tego co jest i uśmiechać się każdego dnia. To Nas odróżnia od wielu narodowości, gdzie ludzie nie mają niczego, a uśmiech na twarzy cały czas.
U nas w kraju niestety zaglądanie innym do portfela jest bardzo modne. Samemu nic się nie robi, ale rozlicza się innych z poczynionych zakupów. Poza tym, co chyba sprawa każdego z nas, na co wydaje swoje ciężko zarobione pieniądze.
W Polsce ludzie są strasznie zawistni I po raz kolejny przekonuję się, że lepiej nic czasami nie mówić, bo po co kogoś innego ma żółć zalewać, bo kogoś najnormalniej w świecie stać

Cytat:
Ja szczerze wierzę, że komentujących też stać tylko ludzie uwielbiają się dowartościowywać kosztem innych.. Dziewczyna potrzebowała się poczuć lepiej względem cyt. pustaków taki ma lepszy charakter, że aż tego jeziora nienawiści nie da się czytać ludzie są teraz jacyś sfrustrowani i krejzi
Może i stać, nie wiem. Jednak wylewanie swoich frustracji w internecie na osoby, które się nie zna jest bardzo płytkie.
Stary 2014-02-07, 09:49   #2452
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Jeśli zmawiałaś 3-go w poniedziałek (i to z samego rana) to dzisiaj przesyłkę powinnaś mieć. Musisz sobie liczyć 5 dni roboczych na dostawę

Przesyłki wysłane 3 i 4-go powinnaś mieć dzisiaj do odbioru.
Moje wysłane 4-go mam już w sklepie

Edytowane przez 523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Czas edycji: 2014-02-07 o 09:51
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 09:49   #2453
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Poratujcie Macie sprawdzony przepis na jakieś ciastka (najlepiej owsiane) gdzie nie byłoby zdradzieckich cukrów? Jestem na tej diecie bez-słodyczowej, a przychodzą jutro znajomi i nie wiem czy będę umiała NIC nie jeść. Postaram się, ale wolę upiena wszelki wypadek

Te są pyszne http://www.mojewypieki.com/przepis/c...mi-i-czekolada Ja robię bez czekolady, możesz zredukować ilość cukru (ja tak robię), zastąpić syropem z agawy, jak wolisz Bez żadnego słodzenia nie robiłam.
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 09:51   #2454
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
No właśnie...To jest bardzo smutne....

Cytat:
I jeszcze wstydzić się za obce osoby to trąci kompleksami.. tak jak Polacy się wstydzą za innych polaków zagranicą znajdźcie mi Amerykanina któremu przejdzie przez myśl odczuć wstyd jak inny rodak popełni jakąś gafę albo fo pa W ich jaźni i tak US-the-world's-greatest-country-no-matter-of-what a Polacy się biczują, linczują i się za siebie nawzajem wstydzą, bo mają poczucie niższości względem zachodu.. nigdy tego nie ogarnę.
U nas jest zbyt wiele zazdrości. Nigdy nie dorównamy innym krajom, bo my jesteśmy się w stanie utopić w łyżeczce herbaty
Stary 2014-02-07, 09:51   #2455
julka910
Zakorzenienie

Wlasnie czekam na SMS o paczce z bluzka z koronka na ramionach i z pikowaniem na ramionach. Czuje ze pikowana poleci do domu
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 09:54   #2456
tishka
Zakorzenienie

Cytat:
ja wyslane 5 mam juz dzis do odbioru
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 10:06   #2457
seledine
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;45027292]Jeśli zmawiałaś 3-go w poniedziałek (i to z samego rana) to dzisiaj przesyłkę powinnaś mieć. Musisz sobie liczyć 5 dni roboczych na dostawę

Przesyłki wysłane 3 i 4-go powinnaś mieć dzisiaj do odbioru.
Moje wysłane 4-go mam już w sklepie[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez tishka Pokaż wiadomość
ja wyslane 5 mam juz dzis do odbioru

jest nadzieja!
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 10:09   #2458
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Witajcie

Widzę,że mój cytat tez zyskał uznanie na niemodnych
Boże jakie to zabawne,że ludzie pod Harrodsem spali w śpiworach widzę, że się niemodnym spodobał.

Coś mało wybrały cytatów czekam na wątek Korsowy myślę, że spokojnie znajdzie się tam więcej moich wypowiedzi zatem zapraszamy i tam

Czytam… czytam… potem czytam komentarze i nasuwają się mi dwa wnioski.
Kupowanie w Zarze to zbrodnia normalnie widzę,że zazdrość i zawiść co niektórych nie zna granic no tak posiadanie w Polsce iPhone i kupowanie w Zarze, to normalnie "kompromitacja"

Szanowne Niemodne Polki! Nie znacie wątku, nie czujecie atmosfery,a sądy wygłaszacie takie, że ho, ho poza tym jest coś takiego na świecie jak ŻART, METAFORA I IRONIA, która często się tutaj przewija, jednak to trzeba umieć czytać między wierszami no cóż, nie każdy potrafi
To wizażanki między innymi piszą w niemodnych także komuś straszną solą w oku jest ten wątek.
Sam post moim zdaniem nieszkodliwy, komentarze za to..
Stary 2014-02-07, 10:14   #2459
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez faa Pokaż wiadomość
nie ma sprawy a 36 czy 38 czy oba rozmiary ?
najlepiej 38 ale ze chudne pol kilo na dzien to moge sprobowac dupe wcisnac w 36 a co mi tam
yak wiec prosilabym zebys w pierwszym rzucie patrzyla na 38 a jakby nie bylo to 36

dodam jeszcze dla pewnosci ktore to bo z tego materialu sa tez podobe ze skorzanym paskiem
a mi chodzi o te:
ref 6917/051
http://webcache.googleusercontent.co...ient=firefox-a

kosztuja obecnie 59,90

A ja powiem wam ze czuje sie niedoceniona przez niemodle polki
ani pol mojego cytatu
Czy wy naprawdę przejmujecie komentarzami tam - mnie one smiesza i jak niegdys Lem pisal ze poki nie wszdl na neta nie wiedzial ze na swiecie jest tylu idiotow
Nie nalezy sie przejmowac ludzmi w poleczenstwie gdzi znaczna ich czesc biega z krzyzami po stolicy przeciez to ciemnogrod jakis a nie autoryrarywne spoleczenstwo

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
W nowym revitalashu jak i w innych produktach nie ma substancji obnizajacej cisnienie w galce ocznej o nazwie handlowej bimayoprost wystepuje on tylko w kroplach lumigan na jaskre i tych markach ktore wykupiły mozliwosc jej stosowania od firmy allergan do celów medycznych
allergan zagroziila procesem o wykorzystywanie jej opatentowanej substancji i ona zostaa w nowych seriach wyeliminowana z odzywek do rzes

jedyna odzywka ktora stosuje ten zwiazek jest latisse produkowana przez allergana

Edytowane przez eleonorka cyrolka
Czas edycji: 2014-02-07 o 10:17
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 10:18   #2460
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
To wizażanki między innymi piszą w niemodnych także komuś straszną solą w oku jest ten wątek.
Sam post moim zdaniem nieszkodliwy, komentarze za to..
Mam takie same odczucia Post na blogu postem, ale te komentarze...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości