Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!! - Strona 201 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-05, 23:29   #6001
gwendolyn
Rozeznanie

Dot.: Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!!

Pigolinko też jestem w podobnej sytuacji, jestem zakochana tylko za pasem ślub kogośw kim jestem zakochana - może mi to da kopa na wybicie go sobie z głowy, nigdy nie było tak źle ze mną, z jednej strony to zakochanie daje mi mega szczęście bo nie wiedziałam, że jeszcze potrafię się zakochać,a z drugiej jest z oczywistych powodów mega dół
gwendolyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 23:29   #6002
pigolinka
Raczkowanie

Łeeeeee... połamało mi się serduszko, idę się utopić... pod prysznicem
pigolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 23:34   #6003
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dżastinka23 Pokaż wiadomość
jeszce jak myśle że m. teraz jest nad morzem, tzn jedzie... i mnie zapraszał... nie, nie załuje wiem ze to byłby bład( dziękuje a. ZE MI TO POMOGłA ZROZUMIEC) ALE mimo wszystko żal i jakies takie coś trudne do opisaniaa jest

tak przyłaczam się wsyztko do bani...

dobranoc wszystkim

Do bani to jest ten Twój pesymizm a to coś trudne do opisania to pewnie zazdrość. On jedzie i się świetnie bawi, a Ty w domu się stresujesz licencjatem

Dobranoc dziewczynki

Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj

STOP OKRUCIEŃSTWU - klik
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 23:52   #6004
Lawinia2007
Rozeznanie

Dziewczeta nie smucic sie mi tu na wieczor bo beda Wam sie koszmary snily!
Ja o dziwo mam swietny humor, w ogole nie tesknie za TŻetem i az nie chce mi sie do niego jechac. Sadze ze to wszystko sprawka hormonow ktore jutro zapewne sprawia ze bede miala dola...

bajecznych snow
Lawinia2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 00:19   #6005
atka83
BAN stały

Ja złapałam doła,bo ten z którym się spotykałam zaczął mnie olewać,a chociaż miałam z kim spędzać czas,a tak znów zostane sama jak palec.
Czuje się podle.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 00:24   #6006
_Jamaica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
Ja złapałam doła,bo ten z którym się spotykałam zaczął mnie olewać,a chociaż miałam z kim spędzać czas,a tak znów zostane sama jak palec.
Czuje się podle.
Atko znam to rozczarowanie<przytul> Też myslałam, kiedy zaczełam się spotykac z M. że moze byc fajnie, i zapomniałam o ex tż
Dzis dowiedziałam się ze M. mówił o mnie że owszem faja jestem na jeden raz, i ze go więcej nie interesuje
widocznie nie są warci zachodu wiesz?
_Jamaica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 00:43   #6007
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _Jamaica Pokaż wiadomość
Atko znam to rozczarowanie<przytul> Też myslałam, kiedy zaczełam się spotykac z M. że moze byc fajnie, i zapomniałam o ex tż
Dzis dowiedziałam się ze M. mówił o mnie że owszem faja jestem na jeden raz, i ze go więcej nie interesuje
widocznie nie są warci zachodu wiesz?
No właśnie,mam tak samo jak Ty. Miło spędzałam czas,nie myślałam o byłym,a teraz .......poszłam w odstawke a ja czuje się jak idotka. Żałuje,wiele rzeczy teraz. Dlaczego ja się zbyt angażuje w znajomości,bo to był tylko kolega,ja nic do niego nie czułam on o tym wie.No,ale ja niezadbuje kolegów,koleżanek jeśli poznaje nowych ludzi i z nimi się gadam.
Przykro mi jest.

I w tym momencie moge pochwalić Marcina,który pomimo tego,że zauroczył się w kobiecie,to pamiętał o mnie,żeby się odewać.Teraz już nawet o niej nie wspomina,jeszcze mnie nie zawiódł tak jak Maciej(ten powyżej) A z Marcinem,wreszcie gada mi się jak dawniej. No,ale musze się hamować,nie angazować,żeby nie cierpieć znowu.
Stary 2007-06-06, 01:29   #6008
ahinsa
Zakorzenienie

A więc ...
Zostałam zaproszona na grillla, przez eR.
I dostałam esemsa na dobranoc od niego.

Chiba być ołkej.

Aaa! Zapomniałam! Esa do eksa z zyczeniami wysłałam i dostałam podziękowania w zamian. Ech, życie, życie...
Stary 2007-06-06, 07:28   #6009
kamila017
Raczkowanie

GG do kamila017

ahinsa mam nadzieje ze systko bedzie ok ale kolesie szybQo zmieniaja zdanie wrr ;/

Masz siłę, masz wiarę - raz jeszcze pozbieraj się.

Nie żyjesz za karę
kamila017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 08:29   #6010
Izaluka
BAN stały

Ahinsa No, no... Very nice Chciaż komuś

Ja ogólnie humorek mam w miarę, ale tęsknię i czuję wielką pustkę I kiedy pomyślę, że dziś na pewno byśmy się spotkali... On przywiózł by pączki, leżelibyśmy w łóżku i kolejny raz oglądali ''Skok przez płot'' albo ''Johnngo Bravo'' nieziemsko się naśmiewając

Niestety...
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 10:26   #6011
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń
Zadomowienie

Buu.. No u mnie dziś też nie za wesoło

Jade za chwile po babunie moją i wróce dopiero jutro. Troszke się oderwe to i może dołek minie

Trzymajcie się dziewczyneczki i nie smutajcie

Ahisia - nasz powiew potymizmu

Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj

STOP OKRUCIEŃSTWU - klik
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 11:08   #6012
Madziulek_90
Zadomowienie

Jak zapomnieć o facecie? Wróciłam z szkolnego biwaku który dla mnie byl po prostu wielką porażką.. Cały czas musiałam patrzeć jak on ma mnie w dupie chociaż byliśmy ze sobą 2,5 roku.. Do tego jedna z dziewczyn przesadzała z "koleżeństwem" jak on to nazwał gdy nie wytrzymałam i powiedziałam mu że to boli.. Kładła mu się na ramieniu, może to nic takiego ale dla mnie to było straszne.. I to robiła moja koleżanka z klasy ;/ Chciałabym normalnie żyć, nie myśleć o nim bo mu już wcale nie zależy.. Tylko jak?
Madziulek_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 13:01   #6013
Lawinia2007
Rozeznanie

Madzilulek to musial byc okropny biwak, szczerze wspolczuje

Atko, Jamaiko trzymajcie sie dziewczynki!

Tak wlasnie mysle ze czasami musi nas spotkac cos zlego zeby byc madrzejszym, bardziej empatycznym czlowiekiem. Zawsze bylam wrazliwa na krzywde ludzka ale ciezko mi bylo pojac ze mozna cierpiec przez faceta, naprawde to byla dla mnie abstrakcja. Nie przezywalam rozstan i raz bylam zakochana. Zmienialam facetow jak rekawiczki, nie obchodzilo mnie nic i bylam szczesliwa. Potem zaczely sie schody, pojawil sie Jarek. Jak on za mna szalal, im bardziej tym bardziej bylam nieznosna. W ogole go nie szanowalam. Po pol roku zaczal chcial mnie zostawic ale pozwolilam mu odejsc, potem jeszcze raz i w koncu na poczatku stycznia mnie zostawil. Nie chcial mnie znac, nawet rozmawiac, nic. To oczywiscie mnie zabolalo i powiedzialam mu ze mnie sie tak nie zostawia. Smiac mi sie ze mnie chce. Odzyskalam go dosc szybko i jestesmy razem ale sama nie wiem czy to dobrze. Jestesmy z dwoch roznych swiatow, mamy rozne ambicje, to niby nie problem gdy sie kogos kocha ale nie wiem czy takie zwiazki maja szanse.
Dzis tez mnie wkurzy. Ja czesto wyjezdzam albo do pracy albo odwiedzam przyjaciol,rodzine tak bylo zawsze i to sie nie zmieni. Jednak go to wkurzylo ze wracam dopiero jutro wieczorem,od niedzieli nawet nie napisalam smsa i on chyba jedzie na weekend do jestrzebiej. Wie ze ja nawet jak bym chciala to nie bede miala czasu. Ja nie jestem zla ze jedzie bo niech sobie odpocznie ale dlatego ze mowi wprost ze to odwet. Bezsensu.
Wybaczcie ze tyle napisalam ale musialam to z siebie wyrzucic

milego dnia wszystkim
Stary 2007-06-06, 13:43   #6014
orzeszek01
Zakorzenienie

Tez mam doła przez faceta;(
Najpierw do mnie "zarywał"(ze tak to określe),spotkalismy sie, rozmowy na gg,wymienienie smsów.
A potem co?
Poszłam na mecz(piep**** bramkarz) i co widzze?Jego całującego sie z jakąś panną. I co sie okazało? To jego dziewczyna od 3 tygodni;(
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 13:47   #6015
Zuzannka
Zakorzenienie

Dziewczynki nie smutajcie się
ja jestem z Wami

Madzilulku
rozumiem że jest Ci przykro i że to trudne, ale powinnaś to totalnie olać mieć głęboko w
i to pewnie by go uraziło jak cholera...
i powinnaś była przykryć swój żal i dobrze się bawić
ja wiem że mogę sobie gadać, tzn ja po prostu zawsze robiłam odwet

Lawinia pisz Skarbeńko pisz
możesz nawet i opowiadania
abyś Ty się lepiej poczuła

Atkuś

szalej i nie zważaj co dalej

a swojego byłego to Ty poślij 'no w...na maliny'
a teraz zajmij się Marcinem

Zuzannka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 14:08   #6016
Lawinia2007
Rozeznanie

Zuzannka jestes boska,zawsze poprawisz mi humor
Stary 2007-06-06, 14:15   #6017
Zuzannka
Zakorzenienie

oo dziękuje dziękuję

to bardzo się cieszę że poprawiam Ci humorek

no bo po co sie smutać i złościć
życie jest zbyt krótkie na to

Stary 2007-06-06, 15:04   #6018
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Zuzannka Pokaż wiadomość
Atkuś
szalej i nie zważaj co dalej
a swojego byłego to Ty poślij 'no w...na maliny'
a teraz zajmij się Marcinem
Dzięki ZUZIU.
Eh,wiesz o co w tym wszystkm chodziło bo Maciej się zakochał(przez gg,oh twierdzi,że mie wie co się z nim dzieje),to powtórzyła się historia jak z Marcinem.Tyle,że zakochanie Macieja nie wzbudziła we mnie zazdrośc,bo on nie był całkiem w moim typie,szkoda że nie okazał się tak słodki jak na zdjęciach. Co innego mnie wkurzyło i zdołowało.Ja potrzebowałam kolege,takiego do pogadania spotkania się czasami,bo wiadomo potrzeba bliskości po rozstaniu jest chyba u mnie wzmożona.Byłam umowiona z Maciejem najpierw na gg w poniedziałek,we wtorek mieliśmy się spotkac,aleee od weekendu już zaczął być dziwny,zaczął mnie jednym słowem olewać.Dopiero jak ja napisałam,czy zły jest czy co,że chyba o czymś zapomniał,dopiero odpowiedziałam o co chodzi.
A tak chyba nie miał zamiaru się wytłumaczyc,wczoraj i dzisiaj napisałam co mysle,po pare razy mnie przepraszał,ale odpisałam mu że niech sobie daruje przepraszam,to nic nie zmieni tego jak ja się czuje,bo czuje się wykorzystana tym bardziej,że napisał taa że jestem fajną dziewczyną,że mu głupio i przykro że tak wyszło,jasne szkoda że nie pomyslał wcześniej o moich uczuciach.A tak mi się fajnie z nim spędzało czas. A wyszło na to,że jestem fajna tylko na pare raz. Skoro chciał,mi oddać kase ostatnio jak u niego byłam za to,że jechałam do niego autobusem,to napisałam mu dzisiaj że poprosze o zwrot kasy i podziękowałam za stracony czas i żałuje tego że się z nim spotykałam. Wiem,jestem perfidna i bezczelna,ale z takich to ja głaskać nie będe.

Z byłym mam spokój.

A z Marcinem,gadam codziennie tak jak dawniej. Chętnie bym się teraz za niego wzieła,ale mam obawy,że znów się zaangażuje w znajomośc,a potem dostane po dupie.A moge mieć teraz pole do popisu,skoro uporał się z tamtą(chyba),bo sam twierdził,że przejdzie mu a ham zostanie. Zwłaszcza to zdanie mi się podobało,że lepiej mieć go za przyjaciela niż za wroga.Tak samo moge o sobie powiedzieć,mamy podobne charakterki,upodobania kulinarne,zainteresowania .Czuje,że to bratnia dusza ale obawy są,nawet wczoraj wypomniał mi,że go olałam z dwa razy. A wcześniej pisał,że szkoda że się z nim wcześniej nie spotkałam,bo może by teraz nie cierpiał. nie robie sobie narazie żadnej nadzieji.

Cytat:
Napisane przez Lawinia2007 Pokaż wiadomość
Atko, Jamaiko trzymajcie sie dziewczynki!
Dziękuje Lawiniu.

Cytat:
Napisane przez kamila017 Pokaż wiadomość
ahinsa mam nadzieje ze systko bedzie ok ale kolesie szybQo zmieniaja zdanie wrr ;/
Niestety,faceci to buraki.
Stary 2007-06-06, 16:15   #6019
dżastinka23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
No właśnie,mam tak samo jak Ty. Miło spędzałam czas,nie myślałam o byłym,a teraz .......poszłam w odstawke a ja czuje się jak idotka. Żałuje,wiele rzeczy teraz. Dlaczego ja się zbyt angażuje w znajomości,bo to był tylko kolega,ja nic do niego nie czułam on o tym wie.No,ale ja niezadbuje kolegów,koleżanek jeśli poznaje nowych ludzi i z nimi się gadam.
Przykro mi jest.

I w tym momencie moge pochwalić Marcina,który pomimo tego,że zauroczył się w kobiecie,to pamiętał o mnie,żeby się odewać.Teraz już nawet o niej nie wspomina,jeszcze mnie nie zawiódł tak jak Maciej(ten powyżej) A z Marcinem,wreszcie gada mi się jak dawniej. No,ale musze się hamować,nie angazować,żeby nie cierpieć znowu.
znam ten ból. poznałam lekarstwo na eksa, przez to mniej o nim myslałam, mniej analizowałam itd. ale lekarstewko po 3 spotkaniach powiedziało ze nie pasujemy do siebie. może wyczuł ze chce go tlyko wykorzystac by zpaomniec, bo wierdziałam ze z tego nic nie bedzie powaznego. ale podła sie zrobiłam. ale z 2 stronby co w tym złęgo ze skoro niuc nie zułam chcialam z nim milo czas pospędzać...ale neiważne bo teraz nie ma nikogo, i moze dlatego wszystko wraca.
dżastinka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 17:16   #6020
megi_t
Zadomowienie

GG do megi_t

Hej dziewczynkiJuz podjecłam decyzje na 99% ,że jade do Angli, więc dziś zamierzam o tym powiedzieć Mojemu TZ , nie wiem czemu , ale sie strasznie stresuje tylko sie boje , ze jak zawsze bede sie czaic pare godz az w końcu zrezygnuje buziaki * Trzymajcie się cieplutko
P.S A TZ miał palny że wyjedziemy sobie nad morze, na spływ kajakarski, az mi szkoda jechac , ale co tu robic 3 miesiące

Nasze szczęście * Oliwierek 21.IV.2013r.
megi_t jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 17:35   #6021
dżastinka23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez megi_t Pokaż wiadomość
Hej dziewczynkiJuz podjecłam decyzje na 99% ,że jade do Angli, więc dziś zamierzam o tym powiedzieć Mojemu TZ , nie wiem czemu , ale sie strasznie stresuje tylko sie boje , ze jak zawsze bede sie czaic pare godz az w końcu zrezygnuje buziaki * Trzymajcie się cieplutko
P.S A TZ miał palny że wyjedziemy sobie nad morze, na spływ kajakarski, az mi szkoda jechac , ale co tu robic 3 miesiące

3 miesiacew to w koncu nie jest tak długo, lipa ze wakacji nie spędzicie razem ale w koncu mozna fajnie czas spedzac nie tlyko w wakacje, więc...no ale myśle że sie nie ucieszy, ale no coż ... życie
Stary 2007-06-06, 17:37   #6022
megi_t
Zadomowienie

GG do megi_t

Cytat:
3 miesiacew to w koncu nie jest tak długo, lipa ze wakacji nie spędzicie razem ale w koncu mozna fajnie czas spedzac nie tlyko w wakacje, więc...no ale myśle że sie nie ucieszy, ale no coż ... życie
Masz racje nie tak długo , a jak on powie ,że nie bedzie na mnie czekał??to go kopne

Nasze szczęście * Oliwierek 21.IV.2013r.
megi_t jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 17:52   #6023
_Magda
BAN stały

Atko,spotkaj się z Marcinem,bo będziesz zwlekać a potem znów żałować!
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 17:59   #6024
Zuzannka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Magda Pokaż wiadomość

oo
Madź ma rację
Atko Ty sie nas tu słuchaj

Stary 2007-06-06, 19:45   #6025
atka83
BAN stały

Posty się poprzestawiały.

Cytat:
Eh,wiesz chciałabym,on jest w moim typie,chociaż może zmienie zdanie jak się z nim spotkam.Boje się troche,bo to typ wybrednego faceta,ale za to romantyk i brunecik. Masz racje,jak się z nim nie spotkam znów,będe żałować a być może ktoś mi go zabrać sprzed nosa.
Jak pisałam poprzedniego posta,to właśnie do mnie napisal na gadu. Czasem tak jest jak się nie odezwe do niego,to się pyta-czy jestem,albo czy żyje??Poczym mu odpisuje,no jestem/żyje,a on odpowiada,no to cię nie odzywasz??? Miałam dzisiaj opis,taki początek normalny słowa piosenki,a na końcu miałam-trzymam kciuki,bo Marcin miał kolosa.Noi jak się odezwał to się oczywiście pochwalił się,że chyba zdał.I spytał,a za kogo trzymam kciuki,no to mu odpowiedziałam że za niego,a ten:no ja mysle. :P

Cytat:
Napisane przez Zuzannka Pokaż wiadomość
oo
Madź ma rację
Atko Ty sie nas tu słuchaj
Ok,ok posłucham się i się z nim spotkam.Tylko teraz myśle,że czekać aż sam zaproponuje,czy może przejać inicjatywe???Być może na nią czeka,skoro z dwa razy go olałam.

Cytat:
znam ten ból. poznałam lekarstwo na eksa, przez to mniej o nim myslałam, mniej analizowałam itd. ale lekarstewko po 3 spotkaniach powiedziało ze nie pasujemy do siebie. może wyczuł ze chce go tlyko wykorzystac by zpaomniec, bo wierdziałam ze z tego nic nie bedzie powaznego. ale podła sie zrobiłam. ale z 2 stronby co w tym złęgo ze skoro niuc nie zułam chcialam z nim milo czas pospędzać...ale neiważne bo teraz nie ma nikogo, i moze dlatego wszystko wraca.
No widzisz,wiesz jak to jest,u mnie też po 3 spotkaniach się skończyło,pewnie stwierdził po co ma tracić czas na mnie,skoro właśnie nic nie będzie.Wiedział,że on nie jest moim typem,że raczej nic do niego nie poczuje,ale chciałam/potrzebowałam mieć jakiegoś kolege do pogadanek,czy spędzanie miło czasu.No cóż,przejdzie mi,ale dalej się troche źle czuje.
Stary 2007-06-06, 19:51   #6026
_Magda
BAN stały

Atko,ja bym sama zaproponowała spotkanie teraz.A co.
Odważna się zrobilam
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 19:53   #6027
dżastinka23
Raczkowanie

Cytat:
Atko,ja bym sama zaproponowała spotkanie teraz.A co.
Odważna się zrobilam
popieram

atka, bo tearz sie juz pogubiłam jak zajrzałam na popzrednia strone:P ten co napisałas najnowszy post to który to??? jakis nowy tak? nie eks...sory ale nie byłam nabieżąco, i myslałam ze weim ale chyba nie do konca;p
Stary 2007-06-06, 21:52   #6028
gwendolyn
Rozeznanie

Kurcze niedosyć,że zdrowie i uroda mi szwankuje, to i humor też nie lepszy, kolega z grupy mój i pana w którym jestem zakochana, a który niedługo stanie na ślubnym kobiercu spytał co jest między nami (a oczywiście nic nie będzie z racji jego ślubu;( ) i oświadczył, że się o mnie martwi (fajnie jak ktoś jest życzliwy, ale mam nadziejęże specjalnie żalośnie nie wyglądam) - nawet ludzie zaczynają widzieć że nas coś nas do siebie ciagnie, mogło by byś tak pięknie, a nie jest i nie będzie...
gwendolyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 22:08   #6029
atka83
BAN stały

Cytat:
Atko,ja bym sama zaproponowała spotkanie teraz.A co.Odważna się zrobilam
Mówisz,że mam wyskoczyć z propozycją spotkania. Hm,wypadałoby bo mu tyle odmawiałam. Ok,niech no się tylko odezwie.Dzisiaj jechał na mecz sędziować,niby napisał do później,mam nadzieje,że na gadu się jeszcze pojawi.

Cytat:
popieram

atka, bo tearz sie juz pogubiłam jak zajrzałam na popzrednia strone:P ten co napisałas najnowszy post to który to??? jakis nowy tak? nie eks...sory ale nie byłam nabieżąco, i myslałam ze weim ale chyba nie do konca;p
Teraz pisałam o Marcinie,które znam od dłuższego czasu,który mi się poki co wizualnie podoba,bo w realu się jeszcze nie spotkaliśmy. Kontakt mi się popsuł jak się zakochał i przez jakiś czas milczał,noi miał z nią problemy,a bo były itd Lecz,chyba wybił sobie już ją z głowy,bo o niej wcale nie wspomina.
To nie eks oczywiście.

A Macieja znam od jakiegoś miesiąca/dwóch,noi spotkaliśmy się już/dopiero ze 3 razy i teraz wyszła niezbyt przyjemna sytuacja o której pisałam powyżej(w poprzednich postach),no chyba że wyolbrzymiam.Ten też się zakochal,no ale tu o co innego chodzilo.Na,który Ty odpowiedziałaś że wiesz co do za ból.
Dostałam od Macieja smsa,że chciałby ze mną pogadać na gg,nie odpisałam mu,ale potem odpisze że sory,ale nie jestem w stanie.

gwendolyn,oj aż nie wiem co napisać,to napewno musi byc dla ciebie bolesne kochajac osobe i wiedząc że on niestety się żeni. To,dziwne że wyskoczył z takim pytaniem,co was łączy,być może zauważył właśnie że coś nie tak,ale rozumiem że się wstrzymywałaś,bo żeniaczka->
Trzymaj się. Zdrówka życze,bo to chyba najważniejsze.
Stary 2007-06-06, 22:31   #6030
Agusia007
Zadomowienie

GG do Agusia007

I znowu zeby sie pocieszyc znalazlam takiego swietnego faceta a on-olal mnie... I boli mnie ciagle ten vcaly moj byly....
Nie mioge sie z tego wykaraskac strasznie mi przykro smutno i wogole Mam ochote ryczec
i to caly czas.
ma tez tak ktoras z was?
ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein
wolte ganz allein sein..
Ich will ein Herzschlag kontrollieren
Ich muss Zerstören!Neein!
Nocny marek
Agusia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości