Miłośniczki Zary- część XXXVI - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-07, 10:59   #2491
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary- część XXXVI

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
no widzisz, a ja i samochod kupiłam i na wyorzach sie oblowilam ale czuje sie zawiedziona ze nie zacytowali mojego wpisu o samochodzie <FOCH>
Musisz się bardziej postarać Bo z popularności nici
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 11:01   #2492
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez earthpace Pokaż wiadomość
Idę dziś do Z, cały tydzień nie byłam .. macie jakieś intencje do Zary?
Ja też jadę do świątyni po paczkę.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 11:02   #2493
trammer
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwonkap19 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy jesli mam kilka rzeczy do oddania a każda była zamawiana osobno czy musze każdą w osobnym katonie zwracac czy moge je wrzucic wszystkie do jednego i dac kurierowi??
wszystko osobno dla kuriera
Stary 2014-02-07, 11:03   #2494
Forget_me
Zakorzenienie

Halloooo!!! Czy ktoś mi odpowie co i jak z tymi dziurawcami?

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Trochę rzeczy z nowej już mi się podoba
A najbardziej ten płaszcz za 6 stów
Mi właśnie też Ale będę starała się trzymać dzielnie i nie ulegać pokusom
Stary 2014-02-07, 11:08   #2495
kleo111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez earthpace Pokaż wiadomość
Idę dziś do Z, cały tydzień nie byłam .. macie jakieś intencje do Zary?
Kochana jakbyś spotkała sukienkę syrenę ze Studio w r.M to będę strasznie wdzięczna za zakup

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 11:12   #2496
Biała Dama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
no tez o to chodzi, ja wlasciwie wchodze tylko na ten watek bo inne mnie nie interesuja, i szczerze to szkoda mi czasu na bywanie tam, sam ten watek pozera mi mnostwo cxasu a gdzie jeszcze czas na inne? moze jakbym byla a)bezrobotna b)bezmezna c)bezdzietna d)bezhobbistyczna to siedzialabym na wielu watkach...a tak mam czas na to co mam
też mam czas tylko na zarę i perfumy, inne wątki i fora omijam, bo czasu mi szkoda (resztę czasu wolę poświęcić rodzinie, pracy, czytaniu książek i zainteresowaniom w realu ) ...

hejterów nie brakuje w necie i szkoda życia, żeby się kimś takim przejmować... to inni mają problem (pewnie ze swoim życiem, skoro tyle jadu przelewają na ludzi szczęśliwych ), ja tam jestem zadowolona, bo mi tyle nowych łaszków i butów przybyło i czekam z niecierpliwościa na czerwcową wyprzedaż ( w końcu gdzieś trzeba te ciężko zarobione pieniądze wydać )

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

dzisiaj w pracy biegam w tych szarych botkach za 59,- i muszę Wam napisać, że są bardzo wygodne polecam widziałam jeszcze wczoraj kilka par w Arkadii..
Biała Dama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 11:15   #2497
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biała Dama Pokaż wiadomość
też mam czas tylko na zarę i perfumy, inne wątki i fora omijam, bo czasu mi szkoda (resztę czasu wolę poświęcić rodzinie, pracy, czytaniu książek i zainteresowaniom w realu ) ...

hejterów nie brakuje w necie i szkoda życia, żeby się kimś takim przejmować... to inni mają problem (pewnie ze swoim życiem, skoro tyle jadu przelewają na ludzi szczęśliwych ), ja tam jestem zadowolona, bo mi tyle nowych łaszków i butów przybyło i czekam z niecierpliwościa na czerwcową wyprzedaż ( w końcu gdzieś trzeba te ciężko zarobione pieniądze wydać )

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

dzisiaj w pracy biegam w tych szarych botkach za 59,- i muszę Wam napisać, że są bardzo wygodne polecam widziałam jeszcze wczoraj kilka par w Arkadii..
Oglądałam Twoje zakupy na zakupowym i widzę, że kupiłaś taki sam zegarek, jak ja. Tylko ja wzięłam czarny.
Stary 2014-02-07, 11:15   #2498
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Kochana jakbyś spotkała sukienkę syrenę ze Studio w r.M to będę strasznie wdzięczna za zakup
Będę w niedzielę w Zarze, to się za nią rozejrzę
Stary 2014-02-07, 11:17   #2499
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Jeżeli chodzi o moje doświadczenie z wycieruchami, dziura się powiększa w trakcie użytkowania - najlepiej nie zginać nóg w kolanach i nie siadać.
Można od wew. strony podkleić brzegi dziury taką taśmą*, to na pewno zatrzyma ją w zapędach do powiększania terytorium. Co do nitek, mogą pękać nieco - ale jeśli są grube, to tak szybko nie wezmą i się nie porwą.

* taka taśma- podklejająca taśma do materiału, można dostać w pasmanteriach. Ja swoja przyprasowuję i voila, trzyma się bez zarzutu. Poszukam i wstawie linkasa.

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2014-02-07 o 11:20
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 11:17   #2500
hihi
Zakorzenienie

Ale jaja Kupiłam sobie szare buty na "akrylowym" obcasie i jak je wyjęłam to prawie padłam na widok tego "chromowanego" obcasa, który wygląda jak jakaś metalowa noga od łóżka czy poręcz

Masakra, bo całe są piękne i bardzo wygodne... Może przemaluje...?
Stary 2014-02-07, 11:20   #2501
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
To wizażanki między innymi piszą w niemodnych także komuś straszną solą w oku jest ten wątek.
Sam post moim zdaniem nieszkodliwy, komentarze za to..
Ale wiesz- sam post na niemodnych jest beznadziejny. Naprawdę zdarzają się tam fajne posty, zabawne (i nie chodzi o to, że nie umiem się śmiać sama z siebie), z puentą, a ten o "nas" jest po prostu jak flaki z olejem! 36 części wątku, a Ci wybrali cytaty jak coś komuś wyszło z koszyka (żenada). Wybrane fragmenty mało ciekawe (sorki Ewcik ), wielokrotnie się tu działo wiele zabawnych sytuacji, a niczego takiego tam nie ma. Podoba mi się tylko tytuł

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 11:20   #2502
Biała Dama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Oglądałam Twoje zakupy na zakupowym i widzę, że kupiłaś taki sam zegarek, jak ja. Tylko ja wzięłam czarny.
zegarek jest dzisiaj stworzyłam taką stylizację wyprzedażową i czuję się we wszystkim tak:

kamizelka, jasne boyfriendy, szary t-shirt, botki szare i zegarek szaro - czarny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0124.jpg (109,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0165.jpg (104,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fgdjgffjhgg.jpg (7,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hgfythfhgjjhygjyt.jpg (7,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Item-2994411-500.jpg (25,0 KB, 12 załadowań)
Stary 2014-02-07, 11:21   #2503
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
O to też mi chodziło w tym komentarzu.
Ich posty rodzą agresję, bo ludzie lubią obrzucać sie błotem i nie tylko przeciez to takie fajne dopieprzyć bliźniemu
To i ja sie w tej tematyce wypowiem

Ja osobiscie nie przepadam za 'niemodnymi', patrze na to przez pryzmat swojego bloga. Wchodze tam dla przyjemnosci, czytam komentarze dla przyjemnosci, pisze posty dla przyjemnosci, a jesli komus sprawia przyjemnosc nabijanie sie z innych i czytanie obrazliwych komentarzy to szczerze mu wspolczuje. Szczegolnie, ze sprawa dotyczy osob, ktorych nikt z komentujacych osobiscie nie zna.

Ale ludzie wchodza na tego bloga bo lubia sie nabijac z innych, taka to glowna cecha i natura polaczkow, jesli maja do wyboru pochwalic kogos i obrazic to zawsze wybiora to drugie.

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Większość Polaków nie ruszy sprzed tv, ale zazdrości. No bo ja to ktoś może mieć więcej niż ON. To samo tyczy się radości z życia. Większość ludzi szuka tylko jakiegoś haczyka, zamiast cieszyć się z tego co jest i uśmiechać się każdego dnia. To Nas odróżnia od wielu narodowości, gdzie ludzie nie mają niczego, a uśmiech na twarzy cały czas.
dokladnie! jak ciezko pracujesz dniami i nocami to nikt nie widzi, ale jak Cie na cos stac, cokolwiek, to jestes pusta coreczka bogatego tatusia.

Wiec reasumujac 'niemodne' sa pisane dla sfrustrowanych, a ze takich jest wiele to blog cieszy sie duza popularnoscia

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 11:26   #2504
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
zegarek jest dzisiaj stworzyłam taką stylizację wyprzedażową i czuję się we wszystkim tak:

kamizelka, jasne boyfriendy, szary t-shirt, botki szare i zegarek szaro - czarny
Świetna stylizacja. Ja zastanawiałam się, czy wziąć czarny czy srebrny, ale ponieważ czarnego jeszcze nie miałam, wzięłam czarny, no i cena też super.
Stary 2014-02-07, 11:26   #2505
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Ja? Zadowolona Moje rzęsy dotykają już brwi. A co najważniejsze zagęściły się i zaczynają się powoli podkreącać
Przypomnij proszę jak długo używasz?

Ja swoją zaczęłam stosować tydzień przed świętami, a już widzę naprawdę ogromną różnicę! Miałam zawsze mega proste rzęsy, jak druty... Czasem strasznie w dół się układały i co się musiałam naużerać z zalotką to moje... A teraz? Same się już poodkręcają, lekko dotknę zalotką i już jest wachlarzyk Do tego mam lekki bałagan na oczach, bo niektóre już mega długaśne są, a inne dopiero je gonią

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Prosze bardzo Kochana Zycze udanych ciasteczek i duzo przyjemnsoci z ich robienia z dzieciakami
A propo tej stronki, mają swietne przepisy, robiłam z nich nie tylko te ciasteczka i wszystko smaczne Redus poleciła mi stronkę, za co jestem jej ogromnei wdzięczna
Ależ bardzo proszę Cieszę się, że Ci się przydała i korzystasz

Cytat:
Działa
Zaraz go zakupię
Kupuj, bo warto Ja brałam w połowie grudnia na tan sam kod Bałam się że nie zadziała, bo on podobno z jesieni jest

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość

O Wielki Zaro, kupiłam dziś : sznurowańce, kamelka i świński płaszcz. Miałam nie kupować,ale.. była wyprzedaż, hello - wy-prze-daż! Więcej grzechów z tego tygodnia nie pamiętam. Może kiedyś się poprawię.
P.S. O Zaro...Kiedy dorzutka?

Jak zawsze niezawodna
Stary 2014-02-07, 11:29   #2506
iva78
Zakorzenienie

Mam do oddania koszulke z koronka na ramionach szara rozm. S...jutro leci do zwrotu
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 11:29   #2507
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli chodzi o moje doświadczenie z wycieruchami, dziura się powiększa w trakcie użytkowania - najlepiej nie zginać nóg w kolanach i nie siadać.
Można od wew. strony podkleić brzegi dziury taką taśmą*, to na pewno zatrzyma ją w zapędach do powiększania terytorium. Co do nitek, mogą pękać nieco - ale jeśli są grube, to tak szybko nie wezmą i się nie porwą.

* taka taśma- podklejająca taśma do materiału, można dostać w pasmanteriach. Ja swoja przyprasowuję i voila, trzyma się bez zarzutu. Poszukam i wstawie linkasa.
Kurczę, bo te moje mają takie strasznie cieniutkie niteczki (właściwie to są gumki imitujące nitki materiału ) i obawiam się, że przy częstym praniu i noszeniu po prostu one popękają i powstaną wielgachne dziury na kolanach, a czegoś takiego nie chcę
Chyba wiem, o jaką taśmę chodzi. Moja mama ma nawet taka n stanie, więc w razie co od niej ją wezmę Ale muszę się z tematem spodni przespać

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ale jaja Kupiłam sobie szare buty na "akrylowym" obcasie i jak je wyjęłam to prawie padłam na widok tego "chromowanego" obcasa, który wygląda jak jakaś metalowa noga od łóżka czy poręcz

Alle skojarzenie Nie kombinowałabym z malowaniem go

Cytat:

Ale świetne zakupy Buty boskie
Stary 2014-02-07, 11:29   #2508
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Ale wiesz- sam post na niemodnych jest beznadziejny. Naprawdę zdarzają się tam fajne posty, zabawne (i nie chodzi o to, że nie umiem się śmiać sama z siebie), z puentą, a ten o "nas" jest po prostu jak flaki z olejem! 36 części wątku, a Ci wybrali cytaty jak coś komuś wyszło z koszyka (żenada). Wybrane fragmenty mało ciekawe (sorki Ewcik ), wielokrotnie się tu działo wiele zabawnych sytuacji, a niczego takiego tam nie ma. Podoba mi się tylko tytuł
ja nie pisałam, że ciekawy, tyle, że nieszkodliwy mam podobnie zdanie co ty sama czytam i lubię niektóre posty
Stary 2014-02-07, 11:30   #2509
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość

Sama się zastanawiałam czy tych szarych sobie nie kupić ale powstrzymałam się właśnie ze względu na ten "dziwny" obcas....i chyba dobrze zrobiłam
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 11:30   #2510
myszola21
Zakorzenienie

dziewczyny jak któraś trafi 40-stke z tych szarych botków to proszę o wzięcie, ozłocę!!
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 11:31   #2511
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:

Pięknie

Cytat:

Ty wiesz co

ALe buty Padre mi zawsze powtarzał: nie przydeptuj zapiętków bo zniszczysz buty... A ja po prostu wyprzedzałam trendy
Stary 2014-02-07, 11:33   #2512
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Kupuj, bo warto Ja brałam w połowie grudnia na tan sam kod Bałam się że nie zadziała, bo on podobno z jesieni jest
Kupiłam już I nawet już została odżywka do mnie wysłana W poniedziałek powinna być u mnie
Obym też się na niej nie zawiodła Bo mam takie rzęsy, jak Twoje. Są długie, ale nie dają się podkęcić zalotką, bo zaraz się prostują Już nawet jak przedłużałam kosmetyczka mi powiedziała, że u mnie efekt nie będzie tak widoczny jak u innych, bo rzęsy mam proste, ciężko podkrecające się

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
ALe buty Padre mi zawsze powtarzał: nie przydeptuj zapiętków bo zniszczysz buty... A ja po prostu wyprzedzałam trendy
Stary 2014-02-07, 11:35   #2513
Biała Dama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Świetna stylizacja. Ja zastanawiałam się, czy wziąć czarny czy srebrny, ale ponieważ czarnego jeszcze nie miałam, wzięłam czarny, no i cena też super.
lubię zegarki z parfois, jakościowo są bardzo dobre ( zawsze czekam na wyprzedaż, bo ceny wtedy są niskie, ten kosztował mnie tylko 59,- )
Cytat:

Ale świetne zakupy Buty boskie
dziękuję

z tymi botkami, to ciekawa historia, byłam wczoraj w jednej zarze i okazało się, że tam same 40 a strasznie je chciałam, i tak coś mi mówiło, żeby jeszcze podjechać do drugiego sklepu ... no i przeczucie mnie nie myliło, bo znalazłam jedną jedyną parę tych butów właśnie w moim rozmiarze 39, aż sama nie mogłam w to uwierzyć... (może dlatego, że ceny nie przemetkowali )
Stary 2014-02-07, 11:38   #2514
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Pięknie

Ty wiesz co

523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 11:41   #2515
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Przypomnij proszę jak długo używasz?

Ja swoją zaczęłam stosować tydzień przed świętami, a już widzę naprawdę ogromną różnicę! Miałam zawsze mega proste rzęsy, jak druty... Czasem strasznie w dół się układały i co się musiałam naużerać z zalotką to moje... A teraz? Same się już poodkręcają, lekko dotknę zalotką i już jest wachlarzyk Do tego mam lekki bałagan na oczach, bo niektóre już mega długaśne są, a inne dopiero je gonią
O to, to! Takie chwasty tez mi rosly i smiesznie to wygladalo, bo rzesy zwykle byly o polowe krotsze od tych chwastowych. Niestety przerwalam kuracje na 1,5 miesiaca i rzesy powrocily do stanu "sprzed"

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 11:42   #2516
Irja
Zakorzenienie

Dlaczego oni co chwilę dodają coś nowego na stronę

Dzisiaj to mi wpadło w oko
sukienka: http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/su...8p1667430.html
całkiem fajna koszula: http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ko...3p1715522.html
i torebka http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/to...9p1669065.html
Stary 2014-02-07, 11:44   #2517
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
To i ja sie w tej tematyce wypowiem
Ja osobiscie nie przepadam za 'niemodnymi', patrze na to przez pryzmat swojego bloga. Wchodze tam dla przyjemnosci, czytam komentarze dla przyjemnosci, pisze posty dla przyjemnosci, a jesli komus sprawia przyjemnosc nabijanie sie z innych i czytanie obrazliwych komentarzy to szczerze mu wspolczuje. Szczegolnie, ze sprawa dotyczy osob, ktorych nikt z komentujacych osobiscie nie zna.

Ale ludzie wchodza na tego bloga bo lubia sie nabijac z innych, taka to glowna cecha i natura polaczkow, jesli maja do wyboru pochwalic kogos i obrazic to zawsze wybiora to drugie.

dokladnie! jak ciezko pracujesz dniami i nocami to nikt nie widzi, ale jak Cie na cos stac, cokolwiek, to jestes pusta coreczka bogatego tatusia.

Wiec reasumujac 'niemodne' sa pisane dla sfrustrowanych, a ze takich jest wiele to blog cieszy sie duza popularnoscia
Bez przesady. Są posty napisane z tzw. jajem i fajnie opisują zakłamanie, obłudę, głupotę, oszustwa blogerek. Nie każdy blog musi ociekać lukrem.
Poziom komentarzy to osobna kwestia
Stary 2014-02-07, 11:47   #2518
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
z tymi botkami, to ciekawa historia, byłam wczoraj w jednej zarze i okazało się, że tam same 40 a strasznie je chciałam, i tak coś mi mówiło, żeby jeszcze podjechać do drugiego sklepu ... no i przeczucie mnie nie myliło, bo znalazłam jedną jedyną parę tych butów właśnie w moim rozmiarze 39, aż sama nie mogłam w to uwierzyć... (może dlatego, że ceny nie przemetkowali )
Możesz mieć rację, ze dlatego się jeszcze uchował Twój rozmiar Ja tak miałam z szalem. Też go nie przemetkowali i była cena 79,90 zł, a wiadomo, za szal to troszkę dużo. Dopiero przy kasie okazało się, ze kosztuje on 59 zł Jakby była na nim cena 59 zł, to na bank bym go nie dostała!

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Bez przesady. Są posty napisane z tzw. jajem i fajnie opisują zakłamanie, obłudę, głupotę, oszustwa blogerek. Nie każdy blog musi ociekać lukrem.
Poziom komentarzy to osobna kwestia
Zgadzam się
Stary 2014-02-07, 11:47   #2519
myszola21
Zakorzenienie

dziewczyny z warszawy wybierające się na szoping, pliss o zerknięcie za szarymi botkami! Z innych miast, też przygarne
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 11:49   #2520
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi właśnie też Ale będę starała się trzymać dzielnie i nie ulegać pokusom
no ale co mam ci powiedziec sa gumowe ale jeszcze gacie nie noszone przeciez w srodku zimy nie bede w podartch gacach latac
zaluje tylko ze mam z nich 38 wolalabym jednak 36 jakby ktos widzial to ja chetna
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości