![]() |
#781 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ślub sierpień 2008
Diorissimo, piękny kiciuś
![]()
#782 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 ?
czy ktoras z was robi wesele bez cateringu? zastanawiam sie ile biora same kucharki za ugotowanie...
#783 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale cena naprawdę zależy od kucharek jedne same kupują odpowiednie produkty (tak jest i u nas), drugie wymagają, aby Młodzi sami kupowali i mówią, że w np w środę (trzy dni przed ślubem) chcą żeby im dowieźć to i tamto a w czwartej jeszcze co innego. ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-01 o 21:29 Powód: poprawka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
mam sama sale wynajata. wiec musze miec chociaz te 2 kucharki do gotowania i jeszcze jedna na samo wesele. wiem ze za produkty zaplacimy ze 3-4 tys. ale jestem ciekawa ile za samo gotowanie wezma
![]()
#786 |
Rozeznanie
|
![]()
Witam wszystkie przyszłe Panny Młode roku 2008!
Data mojego ślubu to 26 kwiecień 2008. Zarezerwowaliśmy salę, orkiestrę, kucharkę. Zastanawiamy się kiedy pójść do księdza. I właśnie szukamy dobrego fotografa ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() juz sie nie moge doczekac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Raczkowanie
|
Witajcie Panny Młode 2008
![]() ![]() będę ślubować z którąś z Was, bo mamy datę 23.08.2008 ![]() sala już wynajęta i raczej pozostawiam wszytsko do wykonania lokalowi. wszelkie dokładne sprawy będziemy omawiać bliżej wesela. wolę sobie nie zawracać głowy zbyt dużą ilością przygotować (zwłaszcza że i tak jest ich bardzo dużo). moja koleżanka wychodzi w grudniu za mąż i właśnie będzie mieć wynajęttą kucharkę, bo twierdzi że woli mieć swoje jedzonko ![]() jesteśmy zaproszeni więc zobaczymy jak to się sprawdzi ![]() zespół też mamy i teraz czekamy na fotorgrafa, bo mamy się z nim spotkać i zobaczć jego portforlio ![]() ktoś jest z Lublina?? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak chcesz wpisz się tutaj (lista ślubnych dat) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127037 Pozdrawiam ciepło i pędzie bo i tak już jestem spóżnionaaaa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Raczkowanie
|
Witam nowe panny młode 2008
![]() Właśnie wysłałam wiadomość do Eli żeby dopisała mój nick do kalendarium ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#794 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest to sprawedzona osoba, bo już wiele razy byłam na weseleu gdzie gotowała. jedzenie bardzo dobre i dużo było tego. Witamy wszystkie nwoe panny młode 2008!!! Do Nysiunia: No wiesz jak to wszystkie panny młode są z czerwca lub sierpnia a majówkach zapomniałaś?? jedt tu nas chyba ze trzy!! A poza tym coraz iwęcej nas tutaj. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzis idziemy chyba do kosciola dowiedziec sie co i jak.
![]() |
#796 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zadomowienie
|
Ja szczęśliwie nie muszę wynajmować kucharki, mam zarezerwowoany lokal, gdzie płacę 135zł od osoby i w tej cenie mam 5 ciepłych dań, desery, placki, tort, napoje, owoce i placki pakowane dla gości, jedynie musimy z TŻ zadbać o alkohol, o reszcie myślą właściciele lokalu, to duże odciążenie dla nas, na miesiąc przed weselem będziemy ustalać menu.
#799 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() sanetka a co studiujesz? bo widze pokrewne mi przedmioty ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
jestem na technologii zywnosci i zywieniu czlowieka.
zalatwilismy dzis w Kosciele sprawy. troche sie stresowalismy bo rzadko do Kosciola chodze. ale nie potrzebnie bo ksiadz byl bardziej stremowany niz my.sprawial wrazenie jakby sie wlasnego cienia bal ![]()
#801 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
ale jeszcze zaliczki nie powplacane. spokojna o to bede dopiero za ok 2 tyg bo wtedy sie za placenie wezmiemy. no jeszcze by sie teraz kucharki przydalo zalatwic
#803 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie mogę doczekać po 22.06 wtedy zaczniemy latać po kamerzystach (babke jedną mamy upatrzoną), oraz możemy co sobote przychodzić na naszą sale, zobaczyc jak jest udekorowana i może jakiś pomysł kolorów wpadnie nam w oko.
Pozdrawiam Panny Młode 2008 ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, my dzisiaj podpisujemy umowę z zespołem
![]() Więc jest sala+ orkiestra, jeszcze tylko kamerzysta i fotograf ![]() Nam na szczęście odpada problem kucharek bo nasz lokal to restauracja więc wszystko mamy w komplecie ![]() Zabiegi upiększające mówicie.... ja zacznę przygotowania na spokojnie od stycznia, mam zamiar zrobić sobie eksfoliację kwasami, żeby złuszczyć naskórek i się wygładzić ![]() Trzeba zrobić kilka takich zabiegów odpowiednio wcześniej, najlepiej w sezonie zimowym..... Na pewno też sprawdzę metodę opalania ciała airbrush- ten prysznic opalający, bo szkoda mi skóry na solarium a wolałabym być lekko opalona, ponoć airbrush daje rewelacyjny efekt, ktoś może zna???? ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo mi zależy na tym aby moja skóra na ciele była na ślubie nieco opalona.. solarium się boje (moja cera jest bardzo alergiczna, wysuszenie jej napewno przysporzy jej negatywnych skutków), balsamy do opalania, samoopalacze- nie chcę po nich śmierdzieć, a poza tym jak mam sobie plecy nasmarować....dlatego wciąż szukam alternatywnego rozwiązania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
rany jakie ostre przygotowania
![]() ![]()
#807 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja planuję mieć 150 osób, dlatego cena jest trochę wyższa, bo chciałam więcej kelnerów. Ja miałam do wyboru robić wesele w retauracji i płacić od osoby (tak jak większość ma), lub wybrać salę oddzielnie i kucharki oddzielnie. Wybrałam drugą opcję ponieważ: 1. Ta sala podobała mi sie najbardziej (więc musza być kucharki oddzielnie) 2. Znam juz ta kucharkę i wiem jak gotuje, bo gotowała na weselu mojego brata i innych znajomych. Gotuje smacznie. 3. Jesli wybieram kucharkę, mam dużo więcej dań ciepłych i jest naprawdę dużo jedzenia. 4. Koszty są niższe Wiem, że trezba się trochę nabiegać bo trzeba wszystko przywieźć, zadbać o wszystko. Jeśli wybierasz tą salę dostajesz klucze już w środę i w kolejną środę oddajesz, więc jest czas na wszystko. Mam nadzieje, że wszystko będzie ok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak bylam w restauracjach gdzie jest z cateringiem to mi mowili ze zrobia od 150 osob albo od 100. a jak mniej to nie, za male wesele dla nich. wiec biore kucharki. moze i wiecej biegania ale co do ceny masz racje-wychodzi taniej. i za ile kupisz jedzenia tyle bedzie. mniejsze ryzyko ze wesele bedzie "glodne"
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponoć to rewelacja, opala całe ciało, bardzo równomiernie, koszt całego zabiegu na ciało wraz z twarzą ok.150 zł. Niestety ta metoda ma jeden minus, jest nietrwała, efekt utrzymuje się do 7 dni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko na temat ślubu - PANIE MłODE 2008
Cytat:
Bo ja właśnie lece w lipcu do Shannon, a potem musze jakos dotrzeć do Galway.. z góry dziekuje za odpowiedź |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.