Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy! - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-07, 22:55   #2611
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Fewciu, jak możesz tak pisać - żebym się nie chwaliła, ile mówi Oliwia? Obrażam się.

Żartowałam!

No, wszystko zrobiłam, co miałam dziś zrobić, nawet z hybrydami się wyrobiłam i ładne mi wyszły, mimo, żem padnięta. Mam chilli, mam ciasto (krem zostawiłam ofkors na jutro), zamarynowałam mięso do sałatki, no wsio udało mi się zrobić. Tylko coś się walnęłam w obliczeniach, gdy podliczałam gości i jednak będzie 11 osób, a nie 15.

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Nie ma ani Nancy ani bokeh... co sie dzieje
Jakby coś, to ja nie miałam z tym nic wspólnego.

A tak serio mówiąc, to też się zastanawiam, gdzie dziewczyny?

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
A pomyśl, że niektóre dzieciaczki zasypiają przed 19
Moja np. zasypia zazwyczaj o 19:30. I wstaje o 7:30 (pobudki co 4h po drodze, zdarzy się czasem dłuższa przerwa, ale jeszcze NIGDY nie było całej, przespanej nocy ) - nie wiem, czy to dobrze, czy źle?

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2014-02-07 o 22:57
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 22:56   #2612
nancykenator
Zakorzenienie

cześć dziewczyny, przepraszam, że tak wczoraj zniknęłam i że dziś mnie nie było, przepraszam, że się martwiłyście. Po prostu trochę za dużo na mnie ostatnio spadło, za dużo miałam/mam planów a za tępa jestem, żeby to ogarnąć żałuję, że nie poszłam na jakąś ekonomię czy coś, wtedy bym przynajmniej z grubsza czaiła o co chodzi. A tak to czytam, czytam i dochodzę do wniosku, że jestem do niczego napiszę zaraz w k. o co chodzi, tutaj nie chcę...

Podczytałam Was troszkę, niewiele pamiętam
Buziaki dla naszej kochanej Księżniczki Oliwko, wszystkiego najlepszego, zdrówka i radości : roza:
i wielkie jak gada, jestem w szoku
mój to tylko mama, meme, nene, tata, data, didi, diti, a właściwie świadome jest tylko mama
Deli za sesję, ja gołąbków nie umiem niestety robić :/ ale moja mama robi tak, że szatkuje kapustę, miesza z miesem i ryżem robi coś jak kotlety i posmaża a potem do garnka i dusi, potem podlewa przecierem pomidorowym, pyyycha
hope i jaki wynik
Ewulkaa ja kupowałam w promocji w Ryłko, piękne były ale zaraz po 1 musiałam je zdjąć, bo już nie dawałam rady tańcować
Lady współczuję problemów z plecami, będę trzymać kciuki za rehabilitacje, na pewno pomoże
iffonka kciuki, dasz radę
Debrah znaleźliście pediatrę?
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 22:59   #2613
Ultra81
Rozeznanie

Cytat:
Przekupił Cię
Chciałby Ale nie zabraniam próbować ))

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
U kogo zamawialas i jaki koszt mniej wiecej?
120 zł za mały tort, babka piecze na zamówienie, można podejrzeć na FB:
https://www.facebook.com/DomoweWypie...kimIKlasycznym

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

ULTRA, alez jestes fajna babka taka smiechowa

Dzis z godzine spacerował po domu i spiewał pod nosem dydyje, dydyje :lo ve:
A zapytany "Który to Bartoś" palcem wskazujaym kłuje sie w klatę

Powtórzę tz, niech wie, że ociekam za☠☠☠istoscią )

I brawa dla Młodego

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Mąż obiecał półkę na książeczki dla Misia, dziś w castoramie kupiliśmy wszystko, ciekawe kiedy zrobi! Muszę książeczek dokupić, te co ma już się mu nudzą.
Pokaż półeczkę, jak mąż zrobi. Takie ładne rzeczy u Ciebie

Zmykam spać.
Dobrej nocy!
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 23:09   #2614
sylwietta1988
Zakorzenienie

No, Młody butle wciagnął to ja zmykam spac bo własnie na to czekałam

Nasza sunia własnie mi pod oknem szczeka, jak mi dziecia obudzi to od jutra noce spedza w kojcu

ULTRA, a ja zapytanie mam- co to za 81 u Ciebie?

BLACK,
niedawno była dyskusja na temat przesypiania/nieprzesypiania nocek. Mają jeszcze czas na całonocne spanie, u nas tez pobudki są, w takim trybie: zasypia na noc około 20 (jak nie ma poslizgu, bo czasami zdarza sie nawet 22 ale rzadko na szczescie), jedzonko około 1 i 5, pobudka na dzien około 7.30-8.

Dobranoc szanownym Paniom
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 23:13   #2615
Ultra81
Rozeznanie

Cytat:

ULTRA, a ja zapytanie mam- co to za 81 u Ciebie?

Dobranoc szanownym Paniom
Rocznik
Ultra81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 23:23   #2616
insolito
Zadomowienie

]

Cytat:

A moja ciotka wracajac dzis z pracy widziała bociana jak spacerował po tym jeszcze białawym polu wiosna bedzie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

No, wszystko zrobiłam, co miałam dziś zrobić, nawet z hybrydami się wyrobiłam i ładne mi wyszły, mimo, żem padnięta. Mam chilli, mam ciasto (krem zostawiłam ofkors na jutro), zamarynowałam mięso do sałatki, no wsio udało mi się zrobić. Tylko coś się walnęłam w obliczeniach, gdy podliczałam gości i jednak będzie 11 osób, a nie 15.

Moja np. zasypia zazwyczaj o 19:30. I wstaje o 7:30 (pobudki co 4h po drodze, zdarzy się czasem dłuższa przerwa, ale jeszcze NIGDY nie było całej, przespanej nocy ) - nie wiem, czy to dobrze, czy źle?
Długo Ci się trzymają te hybrydy?

Zawsze to lepsza opcja niż np. tak jak u nas, że pierwsze pół roku praktycznie bez pobudek za to drugie z pobudkami zo 30 min

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, przepraszam, że tak wczoraj zniknęłam i że dziś mnie nie było, przepraszam, że się martwiłyście. Po prostu trochę za dużo na mnie ostatnio spadło, za dużo miałam/mam planów a za tępa jestem, żeby to ogarnąć żałuję, że nie poszłam na jakąś ekonomię czy coś, wtedy bym przynajmniej z grubsza czaiła o co chodzi. A tak to czytam, czytam i dochodzę do wniosku, że jestem do niczego napiszę zaraz w k. o co chodzi, tutaj nie chcę...

Buziaki dla naszej kochanej Księżniczki Oliwko, wszystkiego najlepszego, zdrówka i radości : roza:
mój to tylko mama, meme, nene, tata, data, didi, diti, a właściwie świadome jest tylko mama
Deli za sesję, ja gołąbków nie umiem niestety robić :/ ale moja mama robi tak, że szatkuje kapustę, miesza z miesem i ryżem robi coś jak kotlety i posmaża a potem do garnka i dusi, potem podlewa przecierem pomidorowym, pyyycha
hope i jaki wynik
Ewulkaa ja kupowałam w promocji w Ryłko, piękne były ale zaraz po 1 musiałam je zdjąć, bo już nie dawałam rady tańcować
Lady współczuję problemów z plecami, będę trzymać kciuki za rehabilitacje, na pewno pomoże
Ej, głowa do góry

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Chciałby Ale nie zabraniam próbować ))
Super rozwiązanie

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-07, 23:28   #2617
nancykenator
Zakorzenienie

dobra, wypociłam się w k

Ultra rocznik 81? a ja myślałam, że masz z 18 lat

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-07, 23:30   #2618
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Długo Ci się trzymają te hybrydy?

Zawsze to lepsza opcja niż np. tak jak u nas, że pierwsze pół roku praktycznie bez pobudek za to drugie z pobudkami zo 30 min
Tak ze 2 tygodnie w idealnym stanie, może dłużej, ale moim problemem jest to, że mi się zaraz nudzi kolor i zazwyczaj sobie je zrywam wcześniej, bo chcę inne. Teraz zrobiłam białe i mam nadzieję, że dotrwam do końca. Mam nową lampę od jakiegoś czasu, więc są lepszej jakości, niż wcześniej. Nie znam jej zbyt dobrze jeszcze, nie wiedziałam, ze jest taka mocna - lekko sobie łapkę poparzyłam, no ale trzeba na kimś potrenować. Tym bardziej, że bardzo dawno takich pazurów nie robiłam.

No masz rację z tymi pobudkami... Współczuję, co 30 minut, chyba bym zwariowała.

Nancy, nie mów takich rzeczy.
Stary 2014-02-07, 23:39   #2619
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Tak ze 2 tygodnie w idealnym stanie, może dłużej, ale moim problemem jest to, że mi się zaraz nudzi kolor i zazwyczaj sobie je zrywam wcześniej, bo chcę inne. Teraz zrobiłam białe i mam nadzieję, że dotrwam do końca. Mam nową lampę od jakiegoś czasu, więc są lepszej jakości, niż wcześniej. Nie znam jej zbyt dobrze jeszcze, nie wiedziałam, ze jest taka mocna - lekko sobie łapkę poparzyłam, no ale trzeba na kimś potrenować. Tym bardziej, że bardzo dawno takich pazurów nie robiłam.

No masz rację z tymi pobudkami... Współczuję, co 30 minut, chyba bym zwariowała.

Nancy, nie mów takich rzeczy.
O to długo Droga taka lampa? Mi to sie lakier wcale pazurów nie trzyma czasem już na wieczór mam odpryski. Pamiętam jak przed ślubem siostry byłam u kosmetyczki, żeby mi pazurki ładne i trwałe zrobiła Ona oczywiście naładowała tych utrwalaczy i zapewniła, że min. 5 dni będą siedzieć nienaruszone. To się trochę zdziwiła jak na następny dzień wróciłam, zeby mi ratowała lakier bo zszedł z polowy paluchów

Edytowane przez insolito
Czas edycji: 2014-02-07 o 23:41
Stary 2014-02-08, 00:28   #2620
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Widziałam, ale uważałam, że to taki typ dziecka po prostu. Nerwowa histeryczka ale że ja tez jestem nerwowa to stwierdziłam, że pewnie po mnie. Dopiero mi na rehabilitacji i u neurologa uświadomili, że to wynika z tych zaburzeń i dziecko potrzebuje silniejszych bodźców.

Co do poprawy to nie ma już tak często histerii nie do opanowania. Nie wiem czy to zasługa tej terapii czy po prostu mi dziecko z tego wyrasta

Widzisz, a co do tych obcych to Ewa jak się oswoi to wtedy np. pozwoli się pogłaskać po rączce, sukces ogromny jak weźmie wtedy jakąś zabawkę z ręki tej osoby. No i najpewniej u mnie na rękach czy na kolanach, jak ją wtedy posadzę na podłodze czy obok siebie to jest płacz i od razu na mnie włazi.
Nerwowa histeryczka...
Ja to samo gadam

Cytat:
Moja czasem zasypia przed 20 a ja i tak niewielie robie
Po szalenstwach z dwojka dzieci nalezy Ci sie

Cytat:

A pomyśl, że niektóre dzieciaczki zasypiają przed 19
Nawet nie chce myslec, ze taki luksus istnieje

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 00:48   #2621
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Nerwowa histeryczka...
Ja to samo gadam

Po szalenstwach z dwojka dzieci nalezy Ci sie

Nawet nie chce myslec, ze taki luksus istnieje
Chyba Cie ozloce Zeby jeszcze moj Tz tak samo myslal
A tak na serio to zartowalam bo dopiero jak Mlode zasna to biore sie za pakowanie paczek, sprzatanie i czesto jeszcze przygotowywanie obiadu na drugi dzien

hope nadziei mi narobilas na kolejne bobo na watku

Buu znowu mi sie na noc to uczulenie uaktywnilo Swedzi okropnie, az sie boje smarowac czyms po kapieli bo nie wiem od czego to

Tz zaraz bedzie tazke zmykam juz. Spokojnej nocy kochane

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-08, 02:21   #2622
YellowSheep
Rozeznanie

Spóźnione życzenia dla Oliwki!

Właśnie skończyłam jedną partie rzeczy na stronę wrzucać. Padam i prawdopodobnie będę miała drugiego klienta

Mamy nowych sąsiadów od wczoraj. Zapowiada się nieźle - imprezowali do północy a potem wzięli się za ustawianie mebli. Prawie tynk mi ze ścian poleciał. Chyba skończyli bo od 5 minut słychać tylko full tv. Masakra - jak się tydzień temu babka wyprowadzała stamtąd to nawet w połowie nie było takiego hałasu. Nie wyobrażam sobie posiadania takich sąsiadów na codzień jak się młody przez nich obudzi to osobiście tam pójdę...

Wybaczcie że nie odnoszę się ostatnio ale z telefonu czytam.

Idę nynać, papa
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 06:22   #2623
iffonka7
Zadomowienie

Dziewczyny przepraszam za wczorajszego posta ale musiałam się wyładować.
Bardzo proszę Was dzisiaj o kciuki.
Na prawdę nie daje rady z tymi studia, gdyby to jeszcze był 2 albo 3 rok to było by łatwiej ale to 1 rok magisterki w dodatku też wybrałam sobie Finanse i Rachunkowość jak bym nie wiadomo jaka mądra była
Stary 2014-02-08, 06:37   #2624
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Dzień dobry!

Tatuś w domu to gwiazda oczywiście jeszcze śpi Tylko dla mamy wstaje o 5.

Black ja po prostu wiedziałam że Oliwia tak dużo mówi i jak nam tu zaserwujesz wszystkie słowa to zrobimy tak Także to tylko babska zazdrość Tak jak pisałam,pięknie Oliwia mówi!

Hope czyli I ?

Sylwietta zgadzam się z Tobą. Cała i Charliz sobie pogrywają konkretnie. Wracać mi tu,ale już! ! !

Ifonka trzymam kciuki za egzaminy. Mam cały karton notatek z mojej matematyki finansowej więc jeśli chcesz to Ci wyśle

Hje a jak Pola się czuje?

Pstryczku cudnie chodzi Kubuś

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 07:34   #2625
BlackSanctum
Zakorzenienie

Moje dziecko postanowiło poczynić dzisiaj pobudkę o 6:45.

Cytat:
O to długo Droga taka lampa? Mi to sie lakier wcale pazurów nie trzyma czasem już na wieczór mam odpryski. Pamiętam jak przed ślubem siostry byłam u kosmetyczki, żeby mi pazurki ładne i trwałe zrobiła Ona oczywiście naładowała tych utrwalaczy i zapewniła, że min. 5 dni będą siedzieć nienaruszone. To się trochę zdziwiła jak na następny dzień wróciłam, zeby mi ratowała lakier bo zszedł z polowy paluchów
Kurczę, nie pamiętam, ile płaciłam, bo kupowałam ją latem na ślub i tylko dwa razy sobie robiłam potem paznokcie w niej... I to nie hybrydy, a żel na lakierze zwykłym...

A co do trwałości w Twoim przypadku, to niestety niektóre paznokcie tak mają, że odrzucają wszelkiego rodzaju lakiery i inne substancje... Mogłabyś spróbować hybryd, bo w ich przypadku najpierw się lekko ściera paznokieć, aby była przyczepność, a potem kładziesz bazę, także jest szansa, że utrzymałyby się dłużej u Ciebie.

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Black ja po prostu wiedziałam że Oliwia tak dużo mówi i jak nam tu zaserwujesz wszystkie słowa to zrobimy tak Także to tylko babska zazdrość Tak jak pisałam,pięknie Oliwia mówi!
Ależ nie tłumacz się, ja przecie żartowałam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-08, 07:57   #2626
insolito
Zadomowienie

Jednak 2 godziny snu to trochę za mało jak dla mnie

Cytat:
Chyba Cie ozloce Zeby jeszcze moj Tz tak samo myslal
A tak na serio to zartowalam bo dopiero jak Mlode zasna to biore sie za pakowanie paczek, sprzatanie i czesto jeszcze przygotowywanie obiadu na drugi dzien
Podziwiam

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Na prawdę nie daje rady z tymi studia, gdyby to jeszcze był 2 albo 3 rok to było by łatwiej ale to 1 rok magisterki w dodatku też wybrałam sobie Finanse i Rachunkowość jak bym nie wiadomo jaka mądra była
Trzymamy kciuki

Cytat:
Moje dziecko postanowiło poczynić dzisiaj pobudkę o 6:45.

Kurczę, nie pamiętam, ile płaciłam, bo kupowałam ją latem na ślub i tylko dwa razy sobie robiłam potem paznokcie w niej... I to nie hybrydy, a żel na lakierze zwykłym...

A co do trwałości w Twoim przypadku, to niestety niektóre paznokcie tak mają, że odrzucają wszelkiego rodzaju lakiery i inne substancje... Mogłabyś spróbować hybryd, bo w ich przypadku najpierw się lekko ściera paznokieć, aby była przyczepność, a potem kładziesz bazę, także jest szansa, że utrzymałyby się dłużej u Ciebie.

Ależ nie tłumacz się, ja przecie żartowałam.
Właśnie , muse się przejść do profesjonalisty na test trwałości

Stary 2014-02-08, 08:36   #2627
misiaeel
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Hania zasnęła o 22 a obudziła się o 7.30 czyli tak jak zawsze się budzi. a teraz bidna chodzi niewyspana
jedziemy dzisiaj na szoping może jeszcze jakieś wyprzedaże są

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zroobilam te golabki .... ale wyszly meya pychą mniam mniam mniam ))))

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
narobiłaś mi smaka na te gołąbki
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Michał zazwyczaj
o 19 śpi i budzi się ok 7. Oczywiście że 2 razy w nocy je.
to Hania zazwyczaj o 20 śpi a budzi się 7.30
Cytat:
Fewciu, jak możesz tak pisać - żebym się nie chwaliła, ile mówi Oliwia? Obrażam się.

Żartowałam!

których hybryd używasz??
Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość

Spóźnione życzenia dla Oliwki!

Właśnie skończyłam jedną partie rzeczy na stronę wrzucać. Padam i prawdopodobnie będę miała drugiego klienta

Mamy nowych sąsiadów od wczoraj. Zapowiada się nieźle - imprezowali do północy a potem wzięli się za ustawianie mebli. Prawie tynk mi ze ścian poleciał. Chyba skończyli bo od 5 minut słychać tylko full tv. Masakra - jak się tydzień temu babka wyprowadzała stamtąd to nawet w połowie nie było takiego hałasu. Nie wyobrażam sobie posiadania takich sąsiadów na codzień jak się młody przez nich obudzi to osobiście tam pójdę...

Wybaczcie że nie odnoszę się ostatnio ale z telefonu czytam.

Idę nynać, papa
uwielbiam takich sąsiadów
Cytat:
kciuki!!

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 08:50   #2628
pstryczek84
Zakorzenienie

Hejka!
Hope - atyaty!
Dziekujemy za komplementy

jak nie macie nas jeszcze dosc to wrzuce jeszcze jeden filmik
i od razu odpowiadam na pytania-kot zyje i ma sie dobrze Kubus po wpadnieciu w zaspe tez

http://www.youtube.com/watch?v=mbwPC...ature=youtu.be

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 08:55   #2629
meneq
Zakorzenienie

Czesc!

Cytat:
Polamania piora!!

Mam dla Was ciekawostke: dzis na zakupach mama dwoch dziewczynek (7miesiecy i 3,5roku) pyta czy Yae ma 2latka...
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 09:00   #2630
pstryczek84
Zakorzenienie

Iffonka - kciuki!!!
meneq - no.... i ..... jakas podpowiedz?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 09:23   #2631
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Iffonka - kciuki!!!
meneq - no.... i ..... jakas podpowiedz?
Powiedzielismy, ze jeszcze roku nie ma, to wtedy ta kobieta zrobila
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 09:36   #2632
s i l v e r
Zakorzenienie

Witam się z rana.
Nie było mnie wczoraj cały dzień. Dalej jestem u rodziców. Tż już kończy remont. Jeszcze posprzątać musi
Wczoraj od rana lataliśmy. Od 8 do 11.30 siedzieliśmy u lekarza

nie wiem czy uda mi się nadrobić. Postaram się

Stary 2014-02-08, 09:36   #2633
BlackSanctum
Zakorzenienie

Misiael, o co pytasz? O markę?
Stary 2014-02-08, 09:44   #2634
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hejka!
Hope - atyaty!
Dziekujemy za komplementy

jak nie macie nas jeszcze dosc to wrzuce jeszcze jeden filmik
i od razu odpowiadam na pytania-kot zyje i ma sie dobrze Kubus po wpadnieciu w zaspe tez

http://www.youtube.com/watch?v=mbwPC...ature=youtu.be

Cytat:
Misiael, o co pytasz? O markę?
tak;p i gdzie kupić

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 09:44   #2635
ania13.03
Zadomowienie

Hello

Lili od rana taka maruda, ze mam ochote sie gdzies przed nia schowac Tylko gdzie jak ona mnie wszedzie znajdzie
Boje sie zapeszyc ale od kilku nocy mamy tylko jedna pobudke i pozniej spimy do 7-8 Oby tak juz zostalo

Zapomnialam pochwalic moja core, ze sama wchodzi juz sobie na zebre, poskacze na niej, pokreci sie i ladnie schodzi Samosia

Piekna dzis u nas pogoda wiec moze na spacer
za raczke sie i my w koncu wybierzemy chociaz Tz najpierw musi do mechanika z autem pojechac

Milego dnia kochane

18.01.2013 - Lili
Stary 2014-02-08, 09:57   #2636
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

hope i jaki wynik

myslalam ze robienie gołąbków to trudna rzecz;> jakże się pomyliłam, szybko, łatwo i pysznie

Cytat:
trzymam kciuki!!
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Hania zasnęła o 22 a obudziła się o 7.30 czyli tak jak zawsze się budzi. a teraz bidna chodzi niewyspana
jedziemy dzisiaj na szoping może jeszcze jakieś wyprzedaże są

narobiłaś mi smaka na te gołąbki

to Hania zazwyczaj o 20 śpi a budzi się 7.30

których hybryd używasz??

uwielbiam takich sąsiadów

kciuki!!
Cytat:
Hello

Lili od rana taka maruda, ze mam ochote sie gdzies przed nia schowac Tylko gdzie jak ona mnie wszedzie znajdzie
Boje sie zapeszyc ale od kilku nocy mamy tylko jedna pobudke i pozniej spimy do 7-8 Oby tak juz zostalo

Zapomnialam pochwalic moja core, ze sama wchodzi juz sobie na zebre, poskacze na niej, pokreci sie i ladnie schodzi Samosia

Piekna dzis u nas pogoda wiec moze na spacer
za raczke sie i my w koncu wybierzemy chociaz Tz najpierw musi do mechanika z autem pojechac

Milego dnia kochane

to wpadaj na gołąbsa;p mniam mniam mniam

tzt pojechal, Amelka usnela a ja bede sprzątać ten syf ;] masakra;pprzez tą sesje nie sprzątałam i teraz taki bałagan ze hej ho;]

telewizor się zrąbał wrr....

plan na nastepny semestr mam do kitu;/;/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00221.jpg (79,6 KB, 18 załadowań)

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2014-02-08 o 10:02
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 10:04   #2637
nancykenator
Zakorzenienie

dzień dobry
my już od 6:40 nie śpimy i chyba się nie zapowiada na drzemkę, bo jak byliśmy w sklepie to się wyspał w wózku 20 min, a ja bym się zdrzemnęła

pstryczku boski Kubuś a jak zapiernicza

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Deli a jak robiłaś?
Amelka cudna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-08, 10:09   #2638
ania13.03
Zadomowienie

Deli, uwazaj co piszesz bo zaraz kupie bilety na somolot Zdjecie widzialam na fejsie - cudo

18.01.2013 - Lili
Stary 2014-02-08, 10:13   #2639
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dzień dobry. Wczoraj mój wieczór wyglądał tak, że położyłam młodszą, mąż karmił starszą (tzn. asystował ona sama je),potem poczytałam starszej - kiedy tata w domu to jedyny wieczór w sumie, kiedy na spokojnie możemy poczytać i dłużej, bo tak to Dorcia już marudzi że spać i... młoda zechciała usypiać do mnie przytulona po czytaniu, i usnęłam.

Przeczytałam was sumiennie, ale już nie odpowiadam, bo w życiu nie nadążę Dorci COŚ idzie na lewym dole, ale nie wiem czy 2 czy 3 to jest, marudna i nieodkładalność najwyższego stopnia.

Wymyśliłam, że kupię im do pokoju stolik lack i takie krzesełka: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00101056/ a stolik chyba czerwony.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 10:28   #2640
ania13.03
Zadomowienie

Szaja fajne, takie wesole

U nas jak Tz w pracy to jedyne wyjscie jest takie, ze najpierw trzeba uspic Lilke, bo Gabi zawsze malo i malo czytania Dwie Misie Marysie i przynajmniej jedna basn to ostatnio norma

Ja dzisiaj znalazlam dziesiatego zeba! I w jeszcze jednym miejscu bardzo opuchniete dziaselko. Dzieje sie, dzieje...

18.01.2013 - Lili
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości