|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ponad 90kg. na liczniku....Zrzucamy balast po złych nawykach lub ciąży!
Wzięłam rower, przejechałam 7 km, zmarznięta teraz się grzeje, ale jestem z siebie dumna, że się przemogłam. Ciekawe jakie dziś ciśnionko będzie od takich wojaży
Kurczę... nawet zapomniałam o podwieczorku. Niedługo jem kolację, będzie przepysznie Żeście się dziewczyny rozpisały! hoho Konwalijko... mam nadzieję, że mnie za to nie zabijesz, ale jeśli jeszcze nie zrobiłaś tabelki to wkradł się mały błąd, bo było dziś 85,4 kg. Buziaczki kochane Miłej soboty Edytowane przez agiantkaa Czas edycji: 2014-02-08 o 17:13 |
|
|
|
|
#3662 |
|
Raczkowanie
|
Piąte zdjęcie to przez pomyłkę :/ A tu sypialnie cudowne wklejam
![]() Konwalia mniami ta tarta.. ja mam dzisiaj lenia na pieczenie.. może to i lepiej nie będzie mnie nic kusić..
|
|
|
#3663 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3664 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A z tym rowerem to dałaś czadu hehe ja na jesieni już bym nie siadła bo za zimno ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
ale bardzo mi sie podobają te płytki imitujące kamień i drewno....Słuchaj też się bałam tej czerwieni i już byłam gotowa pozostać przy beżach i kremach, rozmawiałam też z koleżanką która właśnie wykańczała łazienki w domu i ona była takiego zdania że łazienka musi być jasna i już że lubi czerwony ale nie na ścianach..... Ale jak pojechaliśmy do tego salonu i oglądaliśmy, i podeszła do nas facetka ze sklepu więc zapytalismy o tą czerwoną serię to pierwsze co powiedziała" dzieki Bogu , wreszcie nie te paskudne beże".... i tym zdaniem rozwiała moje wszelkie wątpliwości. później z nia rozmawiałam na ten temat i właśnie mówiła że ludzie przychodzą i mówią że podobają się im czerwienie, zielenie turkusy a i tak biorą beże... bo się boją że będzie za ostro że jak im się znudzi to co....i że w końcu mało kto robi taką łazienkę jaka mu się naprawdę podoba... i że póżniej taki człowiek idzie u kogoś do bezowej łazienki i nawet nie zwraca uwagi jak jest urządzona , bo jest nudna i klasyczna,a jak wejdzie do takiej łazienki właśnie urządzonej odważnie to na bank ją zapamięta i nie raz będzie żałował że nie zdecydował się na taką o jakiej się marzy ![]() A te sypialnie to zdjecie nr. 1 jezeli chodzi o kolory.... i bardzo mi sie podoba tapeta na zdjęciu przedostatnim...
98kg - 30kg!!! i chyba wiecej nie bedzie... Edytowane przez konwalia57 Czas edycji: 2014-02-08 o 17:39 |
||
|
|
|
|
#3665 | |
|
Przyczajenie
|
Hehe wrocilam trochę sobie pobiegałam ale nic dzis nie cwiczylam bo jak wrocilam do domu drzwi mi sie nie zamykały . Póżniej zaczynam coś piec bo jutro niedziela szukam jakiegoś ciekawego pomysłu zeby zaskoczyc gosci
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
ta tapeta na 4 zdjęciu bardzo mi się podoba ma coś w sobie |
|
|
|
|
|
#3666 |
|
Raczkowanie
|
Na pewno troche w tym racji jest co powiedziała babeczka.. znając życie jak będe na etapie szukania i łażenia po sklepach to spodoba mi się jeszcze coś innego.. co do tej sypialni to też jest mój faworyt.. a ta tapeta jest z leroy Merli.n, tylko ludzie piszą że jest trudna do ułożenia, a myslałam że sama ją położe.. bo zawsze ja tapetowałam w domu z wujkiem..a tak trzeba będzie jakiegoś fachowca wezwac
![]() Monia tak kusicie wszystkie tym pieczeniem.. ehh a mi się marzy jakieś takie mocno czekoladowe ciacho.. ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Turkusy będe miec w salonie, jak była promocja w LM to zamówiłam sobie te zasłony http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/dekoracja...6944,l943.html i dwa jaśki do kompletu i jednego przeciełam jak przecinałam pudełko.. ale się wqrzyłam.. no ale glupota nei boli widze, ze linku nie dodam, to wklejam zdjecia
![]() Edytowane przez LocA83 Czas edycji: 2014-02-08 o 18:00 |
|
|
|
|
#3667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój typ na salon to też turkusik tylko ciut jaśniejsza wersja coś takiego ja na zdjęciu 1. Podobają mi się strasznie fototapety ( zdj. 2) ale raczej nie bedziemy mieli takiej ściany żeby można było całą poświęcić na fototapete i myslałam o obrazach lub tryptykach...
98kg - 30kg!!! i chyba wiecej nie bedzie... Edytowane przez konwalia57 Czas edycji: 2014-03-24 o 11:11 |
|
|
|
|
|
#3668 |
|
Raczkowanie
|
ten turkus w zasłonach też jest jaśniejszy niż na zdjęciach, ale jeszcze nie taki jak ten na twoich, tylko idzie w taką miente. A powiem Ci że może nawet taki tryptyk będzie lepiej wygladał niż fototapeta, bo przy takich intensywnych kolorach i wzorach to może zrobić się efekt zagracenia.. A tych obrazów na allegro jest mnóstwo. Tylko strasznie dużo wzorów. My kupowaliśmy znajomym na parapetówe, tylko taki pięcioczęsciowy to na prawdę super wygląda na ścianie. Tylko gorzej z zawieszeniem.. ostatecznie go przykleili do ściany, a i tak krzywo hahahah Koleżanka była taka zła na męza, że myslala ze go udusi. 10 min przed wyjazdem do pracy postanowił, że go przyklei, a jej nie było w domu
![]() kupilismy im ten z tulipanami w różu
![]() Edytowane przez LocA83 Czas edycji: 2014-02-08 o 19:04 |
|
|
|
|
#3669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też ogladałam na allegro te tryptyki i tak jak mówisz jest ich mnóstwo, ale super jest to ze możesz podesłać im swoją grafikę i zrobią ci taki jaki chcesz.... No a z facetami to tak jest, byle jak aby szybko
|
|
|
#3670 |
|
Raczkowanie
|
no dokładnie.. teraz tyle możliwości.. tylko mieć worek pieniędzy.. dobra dziewczyny ide kąpać Ade.. bede poźniej.. buźka
|
|
|
#3671 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja uwielbiam piec i gotować w końcu z zawodu jestem kucharzem . Mam przepis na mocno czekoladowe ciasto drożdzowe też bym zjadła tylko jestem na diecie a to ma troche kalorii ;( ale jak to mowią coś za coś ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- ja raz wieszałam tapete myślałam , że to proste a do głowy mi nie przyszło , że trzeba patrzyć na wzorki jeden pasek był tak drugi tak zaczeły bable się robic i na tapecie powstały fałdki beznadzieja ;/ od tamtej pory jagorsze dla mnie co może byc na scianie to tapeta . Ja sobie na sianie namalowałam delfiny pigmentami teraz sciana się zabrudziła bo wylałąm kawe i trzeba , znów malować pokuj tylko nie chcę już żadnych wynalazkow chcem jeden kolorek tylko teraz bedzie cięzko zamalować te delfinki bo sa na cała sciane w koncu głupota nie boli i chcem zrobic wzor z szablonu jakis ciekawy
|
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Raczkowanie
|
Piękne te wasze łazienki i sypialnie
, ale to tylko 4-5 lat.
|
|
|
|
|
#3673 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
|
|
|
#3674 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do szablonu.. to mam w kuchni z szablonu malowane storczyki - i to trzeba bardzo uważać, gąbeczką żeby sobie nie porozmazywać, bo szablon tez jakoś super nie przylega, ale efekt fajny i można sobie dowolne formować.. bo ja sobie dodawałam kwiaty i gałęzie na taki kształt jak mi pasuje. Moi rodzice w sypialni mają szablon - to jest taka naklejka, tylko taka cienka i plastyczna.. wygląda jak namalowane i teraz jakbym wybierała to bym wybrała tą naklejkę bo super wygląda, bardziej estetycznie.. ale też się trzeba troche pobawić z przyklejaniem.Cytat:
.. to dopiero wydatki hehehehheCytat:
|
|
|
|
#3675 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
OoO to super bo już się bałam , że bede miała problem i bedzie trzeba szpachlować . Czyli jednym słowem jestem uratowana ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- piekłam drożdzowe czekoladowe ale nie powiem jak smakuje bo rodzice wszystko zjedli i nie zostawili i ani kawałka wyglądało dobrze . Mama mowiła , że było pyszne ale nie potwierdzam jej słów bo mamie wszystko smakuje co by nie zjadła---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- a dziś zrobiłam racuchy z jabłkiem ale zapomniałam dodać mąki , ktora stała przede mną ;( nie wiem jak ja to zrobiłam dopiero po 30 min ja dodałam jak nie chciało mi urosnąć . Zakręcony mam dziś dzień . Tak mi się dziś chciało słodkiego i zrobiłam na kolacje sałatkę owocową na jogurcie naturalnym mmm pychotka
|
|
|
|
|
|
#3676 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny dawno mnie nie bylo waga stoi w miejscu 98,4 cwiczenia raz. Ja tez robie remont lazienki no ale ja mam juz wybrane kupione i czekam na fachowca, ma przysc w polowie miesiaca
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/plytki-ce...2248,l230.html sa w sumie bialo szare z dodatkiem fioletu ale ja mam cale mieszkanie w szarosciach roznych odcieniach a do tego tylko w kazdym pokoju wstawki kolorow roznych, ale powiem Wam ze nie wiem czy tez tak macie ale ja jak cos juz kupie to potem zaluje ze moglam cos innego wybrac i przestaje mi sie to podobac wlasnie odczuwam tak z lazienka ze moze moglam wybrac jakis zdecydowany kolor. Projekt zrobilismy w salonie gdzie kupowalismy kafle w cenie kafli, a w castoramie i leroy merlin tez robia projekty w LM placisz 100 zl za projekt a jak kupujesz kafelki to ci oddaja te 100 zl w castoramie nie wiem bo nie mieli tych kafelek i nie sprowadzaja tylko to co maja na wystawie pozdrawiam Was i udanych wyborów dziewczyny ![]() link sie nie dodal ale kafelki to avangarde opoczno z Leroy merlin Edytowane przez zmotywowana28 Czas edycji: 2014-02-08 o 23:21 |
|
|
|
|
#3677 |
|
Raczkowanie
|
napisz co ma być tam gdzie czachy?? heheh
|
|
|
#3678 |
|
Raczkowanie
|
a ja właśnie taką znalazłam łazienkę i zakochałam się w blacie
i ja tez tak mam że coś kupie.. to później żaluje.. ale to chyba częste u kobiet..
|
|
|
#3679 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem jak Twoje zatoki - mam nadzieję, że już lepiej, ale moje... Po szybkiej jeździe bez czapki się doprawiłam. Dodatkowo ból głowyCytat:
U mnie zawsze wszystko zostaje dla pieska, niestety. I patrzę na ''to'' do samego końca Uwielbiam racuchy z jabłkami Mi w takich chwilach nie udaje się wyjść w miarę normalnie, zawsze napad robię Pamiętaj tylko żeby najlepiej od 16.00 (choć niektórzy preferują 14.00) nie jeść cukrów, a owoce zawierają ich wiele. Białko + tłuszcze i drobny posiłek Wiedziałam, że ciśnienie będzie podwyższone, wiedziałam Dobrej nocy
|
|||
|
|
|
|
#3680 |
|
Raczkowanie
|
takie jak na zdjęciu??? jeżeli tak to bardzo ładny ten dekor.. taki delikatny ten kwiat. Podoba mi się jak jest w jednej lini, bo tam nad kibelkiem to już za dużo tych kwiatów.
|
|
|
#3681 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no ładnie
|
|
|
|
#3682 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
. Agiantkaa na Ciebie z passem trzeba . Chore zatoki i jeździ na rowerze bez czapki w lutym Dzieki inhalacjom moje zatoki wracają do normy także polecam i Tobie dzbanuszek z gorącymi ziółkami....Monia udało Ci się stwaorzyć bardzo dietetyczną wersję racuszków- bez mąki ![]() Zmotywowana i jak dobrze żeś się pojawiła . Bo właśnie szukałam miejsca gdzie zrobią mi tanio projekt a ja będę mogła płyki kupić gdzie indziej ... także wpadniemy napewno do lm.A te twoje płytki bardzo ładne, będziesz mogła sobie dorzucić czerwonych dodatków i będzie idealnie . Jak na mój gust Loca rzeczywiście fajny ten blacik .... i umywaleczka fajna...
|
|
#3683 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wiem wiem mają wiele cukrów ale nie mogłam miałam taki napad , że musiały wylądować w moim brzuszku . U mnie jest tak zawsze czy objad czy nie to jak odrazu sie nie zje to wogole się nie sprobuje ;(---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
nie nie były bez mąki . Znaczy pare było musiałam dodać mąke bo nie mogłam ich przewrocic na drugą stronę bo się rozwalały |
||
|
|
|
|
#3684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Otóz ja mam własnie bezowo brazowe płytki w łazience i myslałam aby czyms ożywic..,pomyslałam wiec i szukam czerwonego kompletu łazienkowego (tzn..dozownik na mydło, mydelniczka i kubeczki, ewentualnie kosz na śmieci) oraz czerwone reczniki w łazience) Pomysl mi sie podoba i jestem z niego dumna bo lubie sobie urozmaicac/zmieniac co jakis czas dodatki. Zawsze jak znudzi Ci sie czerwien mozesz kupic inny komplet i reczniki a nie wymieniac płytki..co ty na to?
|
|
|
#3685 |
|
Raczkowanie
|
Dlatego ja cały dom będę miała w beżach, brązach i szarościach, same dodatki będą urozmaicać każde wnętrze.. 8 lat temu jak się wprowadzaliśmy do nowego domu (moich rodziców) to wtedy było szaleństwo z kolorami, pomarańcze, róże, fiolety i strasznie szybko się to opatrzyło. W pokoju po moim bracie do tej pory jest niebieski (nie turkusowy, tylko taki zimny błękitny) i szczerze nie cierpie tego koloru
Miałam malować na jesien ale nie zdązyłam i na wiosne będzie malowanie na beż, taka kawa z mlekiem, to samo z salonem. Jeszcze jedno do mnie przemawia.. pamiętacie jak dawniej był bum na granatowo żółte płytki w łazienkach.. moi znajomi takie mają i tez sie szybko opatrzyły, koleżanka strasznie żałuje tych płytek.. bo teraz uważa, że są wieśniackie.. Ja na razie jestem zakochana w beżach, czy się to nie zmieni, to się okaże. A gusta są różne.. jakby wszystkim się to samo podobało to ten świat byłby nudny
|
|
|
#3686 |
|
Raczkowanie
|
Masz racje Locka w pełni sie z Tobą zgadzam. Ja mam własnie łazienke w bezach brazach plus delikatne kwiateczki i teraz stworze dodatki..czerwone..bedzie ładnie. Teraz mam wizje aby samodzielnie uszyc moje drugie w zyciu firanki..z falami gipurami i na skos..fale..strasznie lubie szyc..zapisałabym sie najchetniej na jakis kurs ale niestety troszeczke brakuje czasu.
Mysle ze jak sie cos tworzy albo robi to co sie lubi to nie mysli sie tak o jedzeniu i nie tyje..wazne zeby robic cos z pasją. ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Jestem po 40 minutowym treningu z Ewa CH. Nie nadazałam jej tempa ale wiem ze bedzie lepiej..wszystko mnie bolało..ale jestem mega zadowolona. Ide piec mufinki marchewkowe bo jutro jade z dziecmi do tesciów i chce cos wziasc. W przyszłym tyg.wymysliłam sobie kore orzechowa w wersji light..moje ulubione ciasto bakaliowe z masą..moze byc z brzoskwiniami i np biszkoptami.
|
|
#3687 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Nie mam siły nawet czytać postów. Spałam do 16.00... z małą przerwą po 10 na śniadanie. Jestem wykończona. Pół nocy nie przespałam, po wczorajszym rowerku takie ciśnienie mnie złapało... 180/105 i brałam szybko tabletkę pod język i coś nasercowego, bo waliło jak oszalałe - 141 uderzeń na minutę. Myślałam, że już koniec. NIGDY WIĘCEJ. Aktualnie jestem tylko po śniadaniu i 3(o zgrozo!) kawałkach makowca, ale cóż. Dziś nie spadło w ogóle, waga stoi to teraz znów się rozrusza, trudno no. Zawsze mam takie chwile jak waga stoi i i tak wychodzi na dobre
Miłej, popołudniowej niedzieli (dziś niedziela? )
|
|
|
|
|
#3688 |
|
Raczkowanie
|
Agniatkaa co z tym twoim cisnieniem..180/105 o zgrozo..mozesz dostac zawału albo wylewu..bierz cos na uregulowanie cisnienia i bron boze nie jezdzij na rowerku..kup sobie lepiej nordic walking i spaceruj w miar espokojnie..najlepiej z osobą towarzyszącą. JA kupiłam bo nie mogłam biegac ze wzgledu na kolana.
Ratuj sie dziewczyno.
|
|
#3689 |
|
Zadomowienie
|
Hej
. Ale mnie dziś nie było, aż zatęskniłam hehe Byliśmy u babci, u TEŚCIÓW i tak się jakoś zeszło...diety nie trzymałam wcaleAgiantka przesrane masz z tym ciśnieniem, jeszcze w tak młodym wieku...współczuję :-( A...co do tej łazienki , to nigdy nie myślałam o czerwieni , w planach miałam grafit z zielenią ale tu niedawno mój mąż oglądał łazienki i mi pokazał jedno zdjecie i powiedział: patrz, jaka dziwna . I od razu jak spojrzałam powiedziałam że ja taką chcę właśnie czerwien z czarnym i białym. I myślę że gdybym zdecydowała się na tą zieloną z grafitem, czy na turkus to wtedy bałabym się że może mi się znudzić, ale nie czerwień. Mam do tego koloru słabość W kuchni mamy jedną ścianę z tynkiem takim chropowatym i cała jest pomalowana na czerwono, jest tak od 5 lat i teraz trzeba ją pomalować i za nic w świecie nie pomalowałabym jej inaczej jak na czerwono, mój pierwszy samochód był czerwony i prawie płakałam jak go złomowaliśmy hehe jedyne ubranie jakie sobie zostawiłam z czasów młodości nie wierząc że kiedyś jeszcze w nie wejdę to wyblaknięta czerwona sukienka na 15 bluzek w szafie mam 10 czerwonych Ale dałam wykład ![]() Idę spać bo jutro rano jedziemy po płytki . Dobrej nocy---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- A i dodam że mój mąż też nie chce innej łazienki , mimo że pierwszego dnia zaklinał się że w życiu takich płytek kładł nie będzie w swoim domu
|
|
#3690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

Kurczę... nawet zapomniałam o podwieczorku. Niedługo jem kolację, będzie przepysznie
Żeście się dziewczyny rozpisały! hoho
Miłej soboty 

.. więc raczej postawie na brązy i beże, ewentualnie szarości. W takich można zmienić dodatki i łazienka nabiera innego charakteru. Białe też mi sie podobają, tyle że teraz mam w swojej białą podłoge i każdy pyłek, krople, włos wiać :/.. Zresztą sama nie wiem, tyle rzeczy mi się podoba, że jak przyjdzie do konkretnego wyboru to bede miała problem
wklejam zdjęcia łazienek z netu, kótre mi się podobaja 

, ale to tylko 4-5 lat.
wyglądało dobrze . Mama mowiła , że było pyszne ale nie potwierdzam jej słów bo mamie wszystko smakuje co by nie zjadła
Mi w takich chwilach nie udaje się wyjść w miarę normalnie, zawsze napad robię
Pamiętaj tylko żeby najlepiej od 16.00 (choć niektórzy preferują 14.00) nie jeść cukrów, a owoce zawierają ich wiele. Białko + tłuszcze i drobny posiłek
)