Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-08, 08:55   #2491
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Witam
Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
ciocia gratuluje prac

ja miałam rozmowę przez telefon i przeszłam do dalszego etapu - w piątek mam spotkanie z pracodawcą; no i znowu mam rozterki, bo praca od maja, a może do maja to ja zajdę - dziewczyny sama nie wiem co mam robić[COLOR=Silver]
Kochana jak cię przyjmą to iść a jak zajdziesz w ciąże to zobaczysz co dalej.

O 11:30 przychodzi mama do Domisia.Przed kinem idziemy jeszcze coś zjeść,seans mamy na 13:15.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 09:11   #2492
anitaxas
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Heja

Kucyku ciąża to bardzo dobry czas na zgłebienie kulinarnej wiedzy jest tyle blogów kulinarnych - poszperaj, poszukaj - na pewno znajdziesz jakieś fajne i łatwe sposoby przyrządzania posiłków.

Agacia jak tam dzisiaj?

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
ciekawe ile nasza poczeka na złożenie... ciekawe ile czasu będę ją w samochodzie wozić
a na ubranka to trochę poczeka. na razie postoi pusta jako półka pod telewizor.
a co do Krzysia... to chyba dziś widziałam siusiaka....
Co do komody, to dla mojego tż to wymarzone i wręcz relaksujące zajęcie czasami śmiejemy się, że minął się ze swoim powołaniem i powinien zostać "panem -złota rączka".

Barbi - Syneczek - kochana tak się cieszę

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Moj zapomniał butów! Wychodzilam ze szpitala w zimowym płaszczu, czarnych rajstopach i... japonkach .japonki gumowe, z motylem na przedzie . Wygladalam i czułam sie jak pacjentka opuszczająca oddział psychiatryczny a nie patologie ciąży

Cytat:
ja się zastanawiam czy po prostu nie zrezygnować i przestawić się na życie bez dzieci, załamują mnie te ciągłe kłody pod nogi
Mlebid poddawać się Ci nie wolno!!! Bo po prostu prędzej lub później żałowałabyś tego pewnie. Ale może warto odpuścić takie dokładne planowanie, co do dnia. Bo to nie jest dobre i wiadomo, że życie rzadko nam pozwala zrealizować takie plany. Zazwyczaj to jest tak, że dzieciątka pojawiają się w najmniej oczekiwanym przez nas momencie. A co na tą całą sytuację mówi Twój tż?

Dziewczyny dzisiaj po południu mam wychodne - idę na mega imprezkę - urodziny 5latka - będzie się działo
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 09:14   #2493
201704210903
Konto usunięte

mój TZ nic nie mówi.... raczej z psychologiem o tym musze pogadac, bo nie mam wspracia w TZcie...
on sie zamknal w sobie
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 09:23   #2494
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Co do komody, to dla mojego tż to wymarzone i wręcz relaksujące zajęcie czasami śmiejemy się, że minął się ze swoim powołaniem i powinien zostać "panem -złota rączka".

Dziewczyny dzisiaj po południu mam wychodne - idę na mega imprezkę - urodziny 5latka - będzie się działo
mój ogólnie majsterkuje non stop. jakieś małe remonty są na porządku dziennym. zwłaszcza teraz gdy ma syndrom wicia gniazda dziś z rana wysłuchałam, gdzie to ma zamiar tuja zasadzić, oczko wodne zlikwidować na kilka lat dla bezpieczeństwa itp. ale składanie mebli to k0szmar. ma czas, aby choć wypakował mi ją z samochodu, bo będę z nią jeździć nie wiadomo ile
co do imprezy, super. mnie też w lutym czekają urodziny siostrzenicy w sali zabaw. tylko tym razem nie poskaczę już z maluchami jak co roku
Stary 2014-02-08, 09:25   #2495
wadera4
Wtajemniczenie

Esesiu
no zobacz w śnie nauczyłaś się porody odbierać
Jasne, że może wyjść tyłem, tylko może bardziej kopytkami niż samym tyłkiem. A u mnie akurat taki poród był złą wróżbą. Chyba jak zaszłam w ostatnią ciążę taki się urodził. Wiedziałam wtedy, że coś może być nie tak

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 10:01   #2496
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej!

Ja znowu z doskoku, więc nie pamiętam, co komu...

Dziękujemy z Artkiem za komplementy

Pikaso Twoja córka naprawdę jak księżniczka! Śliczna

Monia pośmiałam się z Twojego sprzątacza
I pośmiałam się, jak czytałam o tym, jak Wasze dzieci jedzą, choć Wam pewnie do śmiechu nie jest... A i ja wkrótce zobaczę, jak to będzie...

Berbie dobrze, że już w domu! Gratuluję chłopca

Edyta dobrze, że się odezwałaś

Mlebi ciężki dylemat z pracą... Ale ja bym chociaż na rozmowę poszła.. A potem - niech się dzieje wola nieba

Iza udanego seansu.

Zeberko zdrówka dla Kasi!

A staraczki oczywiście mocno mocno przytulam....

Dziewczyny kiedy zaczęłyście podawać nabiał, tj. masło itd.? I co to znaczy masło dobrej jakości? Ja nie mam dostępu do wiejskiego, a w sklepie dla siebie zawsze kupuję 82%, ale przyznaję, że zawsze najtańsze (choć kostka za 4 zł to nie jest tanio wg mnie:/). Co w takim razie dla dziecka?

Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Czas edycji: 2014-02-08 o 10:03
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 10:11   #2497
kooocur
Zakorzenienie

Perse ja kupuje osełkę w Biedronce(sama śmietanka w niej niby) tą dużą kostkę za 9,99. Marcel jadł już ziemniaka z masełkiem z mojego talerza. Tylko po czymś Go wysypało i nie wiem, czy po maślę czy po jajku

Obstawiam masło

Wczoraj spotkałam sąsiadke. Jest położną. Mówi, żeby Marcelowi dawać to co sami jemy, tylko bez soli...

Mądra z Niej kobitka, wiekowa i z doświadczeniem, ale ja się boje dawać Mu to samo co jem ja

Dziś pierogi z mięsem i ruskie....heh

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 11:21   #2498
fiolusiek
Zakorzenienie

Koocurek My kupujemy masło w Biedrze, ale za około 5 zł, jest w niebieskim opakowaniu, Stasio uwielbia na nim jajecznice. Potrafi zjeść 2 jajka na raz

Pani Lepiej nie rób takich testów, bo dzieci szybko łapią.. S. zjada wszystko z podłogi i co znajdzie, a teraz kontrolować go nie jest tak łatwo..

Iza
Baw się dobrze na seansie

Zeberko Widzisz ja też myślałam, że na powiększający się brzuszek jest czas, ale widzę, że u nas szybciej rośnie.. Jak Kasia Ma w miarę apetyt przy tej chorobie

Barbie Dobrze, że jesteś Zostaniesz parę dni w domu? Ja też miałam z tym problem na początku i świetny jest ten, żel Pliva FemF, od czasu kiedy go stosuję nic na szczęście nie złapałam.

Perse Pozwalasz spać Artkowi ze smoczkiem Artuś ślicznie wygląda zaspany
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 11:21   #2499
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość
Co do nr. telefonu to chyba podawałam Agatce. Dziewczyny pamiętam o Was nigdy nie zapomnę o tym ile dostałam od Was wsparcia i dalej wiem, że mogę liczyć...

To dobrze zrozumiałam że jeśli owulacja była 9 albo 10 to może być niedomoga progesterownowa? Bo u mnie tak by było teraz i wcześniej.
o to może podaj jeszcze komuś (np. mnie)
niedomoga jest wtedy, kiedy od owulacji do @ minie mniej niż 10 dni.

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
...a mi cos sie wydaje ze beda dwie nowe Fasolki na forum
a u kogo???

Cytat:
co do tej nowej pracy to czuje, ze raczej będą mnie chcieli....
no to trzeba zaryzykować skoro tam Ci się będzie lepiej pracowało! a co do ciąży, to pomyślisz jak zajdziesz...kochana jak będziesz dobrym pracownikiem, to po ciąży z otwartymi ramionami przyjmą Cię z powrotem!

Cytat:
edytte a co do płci malucha...
jak mnie przyjmowała lekarka, to pytała czy wiem i czy chcę znać płeć. obejrzała nas dokładnie na usg i powiedziała, że ma swoje przypuszczenia, ale nie ma pewności. przed wyjściem do szpitala zrobiła mi usg. zatrzymała obraz, powiększyła i powiedziała proszę spojrzeć i puściła oczko. na cipeczkę to zdecydowanie nie wyglądało
super - czyli będzie Krzyś??

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
O 11:30 przychodzi mama do Domisia.Przed kinem idziemy jeszcze coś zjeść,seans mamy na 13:15.
super

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Agacia jak tam dzisiaj?

Agatka dziś pojechała do rodzinki - ma się zrelaksować
a Ty na tej imprezie nie szalej za mocno

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45043877]A staraczki oczywiście mocno mocno przytulam....[/QUOTE]

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 11:35   #2500
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Zeberko Widzisz ja też myślałam, że na powiększający się brzuszek jest czas, ale widzę, że u nas szybciej rośnie.. Jak Kasia Ma w miarę apetyt przy tej chorobie

Barbie Dobrze, że jesteś Zostaniesz parę dni w domu? Ja też miałam z tym problem na początku i świetny jest ten, żel Pliva FemF, od czasu kiedy go stosuję nic na szczęście nie złapałam.
na chwilę obecną zostaję w domu. dużo mnie stresu kosztowały wtorkowe wydarzenia.
Tobie też brzuszek się pojawił? jak się czujesz?
Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
super - czyli będzie Krzyś??
chyba będzie Krzyś. Czas pokaże kiedyś nie byłam zbyt przekonana do tego imienia, ale przy ciągłym powtarzaniu tż tak się osłuchałam, że na chwilę obecną nie ma innego imienia, które je może wyprzeć.
Stary 2014-02-08, 11:38   #2501
201704210903
Konto usunięte

dziewczyny dziękuję za wsparcie - macie racje pójdę na rozmowę i zaryzykuję jak mnie będą chcieli- po prostu spanikowałam, bo nie sądziłam, że tak super mi pójdzie na rozmowie; zresztą nie wiadomo kiedy zajdę w ciążę
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 11:45   #2502
Kubek29
Zadomowienie

Perse, jakie konkretnie maslo to nie mam pojęcia (chociaz my akurat mamy swoje ulubione, kupowane u babki na targu z jakiejś mazurskiej (?) spółdzielni mleczarksiej)
Ale oglądałam kiedys program "wiem co jem" Bosackiej i z tego wynikało, ze najlepsze sa masła EXTRA, drugie miejsce stołowe a na koncu śmietankowe.

Fiolusiek, a smażyć sie na maśle ponoć nie powinno, jak juz to na klarowanym.
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 12:25   #2503
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
nie, nie dałam nic, jedynie na śnie herbatkę z sokiem malinowym
mam przygotowane czopki jakby w nocy się obudziła z większą temperaturą, mam nadzieje, że nie będzie potrzeby aplikować
ZEBERKA! i jak dziś Kasia! Trzymam kciuki za wizyte!!!!!!!!!!!!!!!!!!! serduszko zobaczysz!!!!!!!!!!!!!!:l ove:
Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
ostatnio zrobilismy eksperyment zalozylismy Tosi zimowe buty i postawilismy na podlodze i co!? przewracala sie nie wiem jak ona bedzie chodzic, tak to po mieszkaniu w skarpetach tylko lazi....
...a mi cos sie wydaje ze beda dwie nowe Fasolki na forum
KUNDZIA! nie martw się Zosia tez się w kozakach przewracała, nawet za bardzo ustac nie mogła, ale kiedyś na zakupach jej się nudziło i pochodziła z Tz za ręke, tydzień temu byłyśmy na 1 spacerku na nóżkach i dała rade- musi się po prostu oswoic
a co jakies bociany widziałaś?
Cytat:

ja miałam rozmowę przez telefon i przeszłam do dalszego etapu - w piątek mam spotkanie z pracodawcą; no i znowu mam rozterki, bo praca od maja, a może do maja to ja zajdę - dziewczyny sama nie wiem co mam robić
MLEB!!!!!!!!!!!!!!!! życie mnie nauczyło ze plany planami a życie zżyciem. w pierwsza ciąze zaszłam w idealnym dla mnie czasie (dostałam dłuższa umowę w 1 pracy, miałam pewna 2 prace a może i 3 ) i skończyło się jak się skończyło a z Zo - do pracy wróciłam w połowie stycznia w ciąze zaszłam w cyklu który zaczął się w lutym, od prawie początku kwietnia byłam na l4 przez calą ciąze, potem macierzyński (proponowali bym w maju wróciła, ale jakos się nie zebrałam) i bez problemy wróciłam we wrześniu a z 2 pracy zrezygnowałam.

Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość
To dobrze zrozumiałam że jeśli owulacja była 9 albo 10 to może być niedomoga progesterownowa? Bo u mnie tak by było teraz i wcześniej.
EDYTTA! NIE nie NIE!!!!!!!!! owilacja może być w 9dc ale i w 14 i w 23 dc i to jest ok . Wazne by po owulacji do @ było więcej niż 10 dni!!!!!!!!!!!!!!1

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Esesiu
no zobacz w śnie nauczyłaś się porody odbierać
Jasne, że może wyjść tyłem, tylko może bardziej kopytkami niż samym tyłkiem. A u mnie akurat taki poród był złą wróżbą. Chyba jak zaszłam w ostatnią ciążę taki się urodził. Wiedziałam wtedy, że coś może być nie tak
WADERKO! no właśnie kopytkami bardziej - patrz co to się człowiek we snie nie nauczy!!ale jak mi się sni to może będzie dobra wrózba!!!!!!
PERSE!!!!!!!!!!!!! ja nie pamiętam kiedy ale dość szybko bo ja najpierw do zupek czasami olej (na początku) a potem zamiennie olej i masło. Ja kupuje takie 82 % - Zosia bardoz lubi ostatnio dałam jej chałkę z masłem to zdarła samo maslo a chałke zostawiła

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dziś pierogi z mięsem i ruskie....heh
KOCCUR! o to wpraszam Zosie na pierogi ruski uwielbia i dość szybka zaczęła jej jesc!!!!!!!!!!!!!
a jak miała 8 miesięcy to ziemniaki z naszego obiadu musiały być zjedzone- jak byliśmy na urlopie to specjalnie zamawialiśmy takie obiad by ziemniaki były ( a zazwyczaj wszędzie frytki - żywiliśmy się w stołówce szkolnej- smacznie, domowo i tanio)

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 12:28   #2504
rena5
Zakorzenienie

Zeberko dziś wizyta???

Stary 2014-02-08, 12:33   #2505
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Koocurek My kupujemy masło w Biedrze, ale za około 5 zł, jest w niebieskim opakowaniu, Stasio uwielbia na nim jajecznice. Potrafi zjeść 2 jajka na raz

Ja nie jadam masła w ogole od daaawwnnaa...

Kupiłam Je Marcelowi do ziemniaczków...

Mój Tż też je wcina, więc dlatego takie dużę

To mniejsze to chyba to samo?

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość

KOCCUR! o to wpraszam Zosie na pierogi ruski uwielbia i dość szybka zaczęła jej jesc!!!!!!!!!!!!!
a jak miała 8 miesięcy to ziemniaki z naszego obiadu musiały być zjedzone- jak byliśmy na urlopie to specjalnie zamawialiśmy takie obiad by ziemniaki były ( a zazwyczaj wszędzie frytki - żywiliśmy się w stołówce szkolnej- smacznie, domowo i tanio)
Bardzo chętnie

Za pół roczku pewnie i Marcello wszystko będzie zajadła to co mamusia Jednak jak na 7 miesięcy to trochę za wcześnie.
Jednak zauważyłam, że ziemniak z mojego talerza jest mniammm a z Jego beee

Zeberko kochana 3 mam kciuki z całych sił.....

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 12:36   #2506
wadera4
Wtajemniczenie

Esesiu a co do naprotechnologii to czytałam o kilku klinikach, ale wydaje mi się, żo to bardziej dla tych, którzy nie mogą zajść w ciążę...

A chrzestną oczywiście możesz zostać, mogę nawet którąś cieliczkę nazwać Twoim imieniem jak chcesz

Przepraszam, że nie cytuję i jakoś do wszystkich się nie odnoszę, ale strasznie wypruta się czuję. I śpiąca niesamowicie.

A co do maleństwa to nie wczytywałam się dokładnie, ale już wcześniej lekarze byli przygotowani. Dziś to już ponad miesiąc jak się urodził. Sam oddycha

Mogłabym wstawić tutaj link do jej bloga, ale nie wiem czy tak można

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.

Edytowane przez wadera4
Czas edycji: 2014-02-08 o 12:44
Stary 2014-02-08, 13:07   #2507
rena5
Zakorzenienie

nie mogę się tego nasłuchać - piękne wykonanie
http://www.youtube.com/watch?v=ua-hWyY92C4

Stary 2014-02-08, 14:22   #2508
fiolusiek
Zakorzenienie

Kubek Próbowałam klarowanego i nie smakuje mu, wtedy nawet pół jajka nie chce. Mam nadzieję, że nic nie będzie mu od takiego smażonego na maśle raz na 2 tygodnie..

Koocur
Być może to to samo, nigdy nie kupowaliśmy takiej dużej osełki.

Barbie U mnie już od jakiegoś czasu widać powoli brzuszek. A czuję się dobrze, choć czasem ''czuję'' ranę po cc.
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 14:46   #2509
Kubek29
Zadomowienie

Cytat:
Kubek Próbowałam klarowanego i nie smakuje mu, wtedy nawet pół jajka nie chce. Mam nadzieję, że nic nie będzie mu od takiego smażonego na maśle raz na 2 tygodnie..
[c.

Wybredny Staś
Stary 2014-02-08, 16:10   #2510
rena5
Zakorzenienie

Zeberko jak wizyta???????

Stary 2014-02-08, 17:27   #2511
jana
Raczkowanie

Przepraszam, nie odniosę sie, od rana znowu bol7 mnie żołądek, a tak w ogole od środy, mam nadzieję ze to niestrawność, albo od nadmiaru lekow, albo ze od ucisku rzeber od lezenia, cokolwiek, byle nie znowu krwawienie wewnętrzne
Wybaczcie nie mam siły

...mały chłopiec czeka na kwiecień
jana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 17:38   #2512
iza243
Zakorzenienie

Film mocny ale ja lubie takie.Generalnie wyjście udaneMama była z Domisiem na spacerze,mówiła że cały czas był grzeczny

Stary 2014-02-08, 17:51   #2513
wadera4
Wtajemniczenie

Jana

Iza nie tęskniłaś?

Rena jak Twoja dzisiejsza temp.?

A ja zaczęłam szpachlowanie na górze. Może zaczęłam to za dużo powiedziane, bo ledwo zsunęłam meble do środka i nakryłam je folią, ale zawsze coś
I zamarzyły mi się skrzynie na balkonie i takie ozdobne przed domem. A ja nigdy kwiatów doniczkowych nie lubiłam, jak to się człowiek zmienia
I już zaplanowałam co, gdzie i jak

Stary 2014-02-08, 18:06   #2514
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
Przepraszam, nie odniosę sie, od rana znowu bol7 mnie żołądek, a tak w ogole od środy, mam nadzieję ze to niestrawność, albo od nadmiaru lekow, albo ze od ucisku rzeber od lezenia, cokolwiek, byle nie znowu krwawienie wewnętrzne
Wybaczcie nie mam siły
kochana a nie trzeba tego jakoś sprawdzić???

Cytat:
Rena jak Twoja dzisiejsza temp.?

A ja zaczęłam szpachlowanie na górze. Może zaczęłam to za dużo powiedziane, bo ledwo zsunęłam meble do środka i nakryłam je folią, ale zawsze coś
I zamarzyły mi się skrzynie na balkonie i takie ozdobne przed domem. A ja nigdy kwiatów doniczkowych nie lubiłam, jak to się człowiek zmienia
w sumie lekki spadek, ale dalej wysoko 36,70...tylko nie wiem czy lekko nie była zakłócona bo obudziłam się 20 minut przed mierzeniem, co prawda nie wstawałam, ale nie znam się aż tak bardzo żeby wiedzieć czy powinnam zaznaczyć jako zakłóconą

ja lubię kwiatki w donicach na tarasie, ale tż nie więc poszliśmy na kompromis i zasypał oczko wodne (obok tarasu) a ja tam nasadziłam kwiatów

Stary 2014-02-08, 18:23   #2515
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45043877]Dziewczyny kiedy zaczęłyście podawać nabiał, tj. masło itd.? I co to znaczy masło dobrej jakości? Ja nie mam dostępu do wiejskiego, a w sklepie dla siebie zawsze kupuję 82%, ale przyznaję, że zawsze najtańsze (choć kostka za 4 zł to nie jest tanio wg mnie:/). Co w takim razie dla dziecka?[/QUOTE]

masło to już dawno, chociaż do zupy np. dawałam olej z holle, więc jako takiego do posiłków nie daję wcale, ale jadł chleb z masłem ode mnie, jakimkolwiek, jakie akurat mieliśmy.

a nabiał typu twarożek/jogurt po 7/8 m-cu dopiero jakoś...
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-08, 18:29   #2516
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
Wybaczcie nie mam siły
mam nadzieję, że poczujesz się lepiej. kiedy masz teraz wizytę?
Cytat:
aż poczułam wiosnę! ale fajnie, że coś się dzieje. masz już kuchnię? bo coś mi się przypomniało, że na nią czekałaś a zdjęć nie pamiętam y nas na podwórku z roku na rok kwiatów w donicach i skrzyniach coraz więcej. ja kiedyś nie lubiła pelargonii, teraz cały podwórek.
rozumiem, że coś zaczynacie na górze robić?

ja dziś igłę i nitkę wprawiłam w ruch
Stary 2014-02-08, 18:38   #2517
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
aż poczułam wiosnę! ale fajnie, że coś się dzieje. masz już kuchnię? bo coś mi się przypomniało, że na nią czekałaś a zdjęć nie pamiętam y nas na podwórku z roku na rok kwiatów w donicach i skrzyniach coraz więcej. ja kiedyś nie lubiła pelargonii, teraz cały podwórek.
rozumiem, że coś zaczynacie na górze robić?

ja dziś igłę i nitkę wprawiłam w ruch
Wiedziałam, że ktoś zaraz o zdjęcia zapyta jutro postaram się wrzucić meble z kuchni, bo samej kuchni to na razie jeszcze nie ma mam nadzieję, że w miesiąc się uwinę z pomalowaniem i urządzeniem
A kwiaty to będzie nowe, pierwszoroczne doświadczenie, zobaczymy, co będzie dalej.

A co szyjesz?

Stary 2014-02-08, 18:42   #2518
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
A co szyjesz?
uszyłam misia i kostkę/grzechotkę, tzn. jestem w trakcie. przymierzam się też do kołderki, ale brakuje mi jednego materiału. chyba będzie się tzreba przełamać i pójść do pasmanterii
Stary 2014-02-08, 18:47   #2519
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Iza nie tęskniłaś?
Troche

Stary 2014-02-08, 18:58   #2520
Kubek29
Zadomowienie

Cytat:
uszyłam misia i kostkę/grzechotkę, tzn. jestem w trakcie. przymierzam się też do kołderki, ale brakuje mi jednego materiału. chyba będzie się tzreba przełamać i pójść do pasmanterii
Wooooow!
Liczę ńa foto!

Tez nie lubiłam kiedys pelargonii a teraz co roku mam w skrzynkach i lubię, bardzo

A Tymon dzisiaj jakis ch... dzien ma non stop beczy
Na spacer poszliśmy i w drodze powrotnej syrena, trzeba go było z wozka wyciągnąć i nieść dobrze, ze było ciepło i byliśmy we trójkę a ńie tylko ja i on...

Po kapieli tez sie tak rozdarl, ze myślałam ze mi serce pęknie...

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2014-02-08 o 18:59
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości