![]() |
#61 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Witam się w nowej części
![]() A już myślałam Kate, że jednak urodzisz w piątej części ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale jakoś nie lubię tetrówek ![]() Cytat:
![]() To wołaj Wiking od nazwiska ![]() U mnie dzisiaj 37t0d więc stawiam ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
U mnie raz na jakiś czas trochę tej "galaretki" się urywało. Np jak się mocno zmęczyłam czy nachodziłam.
Ale nie przypuszczałam, że to mogą być fragmenty tego czopa. Ale ostatnio śniło mi się, że mi odszedł i był mocno podbarwiony krwią. Może jak mi naprawdę odejdzie to tak właśnie będzie ![]() ![]() Cayenne, no to rzeczywiście byłoby zabawnie. Bo drugiego imienia tak na codzień się nie używa i byłby Wiktor Wiktor. A u mnie z imieniem to jest tak, że ja całe życie mówiłam, że będzie Antoni albo Antonina. No i oczywiście córeczka Antonina miała być, ale ten Antoni jakoś nie mógł trafić do nas jak przyszło co do czego i okazało się że będzie jednak syn. W ogóle syn siostry mojej koleżanki ma Maksymilian i jakoś to imię mi się nie podobało. A tu moja mama i mój TŻ wymyślili. I jakoś tak Maksiu Maksiu i się przyjęło i polubiłam. I będzie Maksymilian Antoni. A może za jakiś czas mi sie odmieni i będę chciała drugie dziecko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Dokladnie, ja mam wpisane "3"
kolba ja tez bym zostala w szpitalu...
73 kg ![]() ![]() Edytowane przez martorka Czas edycji: 2014-02-08 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest impreza! gratuluje donoszonej ciąży |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Ale zachrzaniacie z postami, ledwo zdążę poczytać i już nie wyrabiam z odpisywaniem...
Ale witam się w VI częśći ![]() U nas dzisiaj intensywnie bardzo, junior się wreszcie jakoś przekręcił że nie wsadza mi głowy w szyjkę to od razu sił nabrałam. Rano fryzjer, potem pojechaliśmy z małżem do ciuchów, po drodze coś nam się popsuło w samochodzie, więc prosto do mechanika, z psem do weterynarza (znowu chora moja niunia a w poniedziałek będzie miała zabieg pod narkozą ![]() ![]() ![]() Wasze historie (Tequilla jesteś moją idolką ![]() Wchodziłam tu z dzisiaj i szukam Cayenne, bo myślałam że już jednak rozpakowana, ale nie - uff. Kolba - trzymam kciuki, może usg pomyliło się trochę z wagą maleństwa i w rzeczywistości będzie jednak większe... na wypadek gdybyś miała urodzić, chociaż oczywiście mam nadzieję że wytrzymasz jak najdłużej. U mnie też dzisiaj 9 miesiący zaczęty ![]() Aaa fryzjerka mi dzisiaj opowiadała, że dla niej poród bolał mniej niż zrobienie sobie tatuażu, tak więc dziewczyny rodzące SN - takie pocieszenie dla was ![]()
#66 |
Raczkowanie
|
Ja po pierwszym porodzie powiedzialam do poloznej ze wolalbym zrobic 100 tatuazy niz rodzic hahahha
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wróciłam z Ikei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W Warszawie jest śliczna pogoda +8 stopni także, aż chciało się chodzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- teQiba mówiłaś że zaczęłaś 36 tc, a Twój suwaczek żyje swoim życiem? ![]() ![]() ![]() ![]() Kolba ![]() ![]() Edytowane przez wewillrockyou Czas edycji: 2014-02-08 o 15:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
kuźwa, kupiłam w rossie krem dla dzieciorów za 4,99 a od poniedziałku będzie za 3,99. Przepłaciłam, nie lubię tego!
![]() jeszcze tylko pampki, chusteczki nawilżane i torba kompletna, wystarczy poczekać do czwartku i ją spakować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Cayenne- :klaski: za czopusia. Dobrze, ze w pn masz termin cc, bo jak widzisz sie zaczyna powoli.
Ja co prawda czopusia nie mam, ale bolesne skurczybyki nie przeszly. Z tym, ze moga byc nawet tak przez 2 tygodnie przed porodem- jeszcze troche i bede sama chciala rodzic ![]() Moze po hinduskim jedzeniu sie uda. W sumie ja tez od dzis donoszona ![]() Ciekawe co gin w srode wynajdzie. Lóżeczko pasuje, jak sie je przystawi do naszego łóżka, więc ok. Kate- jestem rozczarowana, ze nie urodzilas w Ikei ![]() U mnie okropna mzawka, ale 10 stopni za to. Zazdroszcze sloneczka ![]()
#72 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Lubię Twoją fryzjerkę ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Tak zeby bylo latwiej skojarzyc to na poczatku jak mialas np 0t3d to byl pierwszy tydzien, a nie zerowy ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Teraz sie chyba oplaca zrobic tak zeby kupic 1 rzecz, a potem cala wyprawke (bo na nastepne zakupy jest -10%). O ile dobrze maila zrozumialam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
a w ogole Trisdom jak czujesz te skurcze? wysoko/nisko? twardnieje Ci przy tym brzuch?
bo ja nie wiem jak to ma wyglądać ![]() ![]() zrobiłam rano kawę i zostawiłam, bo mydłem nawalała, teraz smakuje normalnie ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
![]() mówisz o zakupach z kartą rossnę? ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- rabat do -10% nalicza się dopiero wtedy jak już urodzimy, zależy jak tam w formularzu nakłamałaś tyle masz rabatu ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wiesz że nigdzie go nie widziałam ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() A nie dostalas maila ze z okazji walentynek jak cos kupisz to na kolejne zakupy -10%? Nic nie klamalam w formularzu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, strasznie się martwię tym moim psem, nie dość że już ma swoje lata, serce nie w pełni sprawne, wątroba też to teraz jeszcze jakieś zapalenie pochwy i prawie wypadająca macica ![]() Też jestem ciekawa...
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Idziemy do tych znajomych- jakby co, to sie zwiniemy szybciej. Milego wieczorka ![]() Przyszla nakladka na przewijak- moge rodzic ![]()
![]() |
#80 | ||
Rozeznanie
|
side85 kupiłam baby szpinak i roszponkę
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja czekałam na skurcze B-H, bo wszędzie w necie piszą że te skurcze to jakby taki prąd przechodzący od dna macicy w dół - tego nie miałam. Znowu jak zadzwoniłam któregoś razu spanikowana na oddział położniczy mojego szpitala to mi się kazali uspokoić, brać nospę forte co 6 godzin i powiedzieli że twardnienie brzucha, które występuje na stałe (takie też miałam, twardnienie nie mijało całe popołudnie) to nie są typowe skurcze... I bądź tu mądry ![]()
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to smacznego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Witam się w 6 części!!!
Byłam dzisiaj na zakupach- z tym że nic nie kupiłam =) Odwiedziłam tylko babcię i kuzynkę. Trochę pochodziłam po centrum handlowym i na koniec miałam już dosyć. Brzuch zrobił mi się twardy jak kamień, ciężko mi się chodziło i zdecydowałam wrócić do domu. Jazda samochodem 100km dołożyła swoje i teraz jestem ledwo żywa...
![]() |
#84 | ||||||
Zakorzenienie
|
No to
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I przyjemnego przeglądania pudeł ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i ![]() a tu już dla psinki ![]() Cytat:
![]() Czaję się na McDonalda i muszę zaliczyć przed porodem konieczne ![]() Sama się wepchałaś do kasy? Nie zabili Cię wzrokiem? ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak kupiłam ostatnio świeży szpinak w lidlu i o nim zapomniałam na 3 dni, to po otwarciu go wietrzyłam dom chyba pół godziny. Jak moje dziecko będzie robiło takie kupy to ja dziękuję ![]()
![]() |
#85 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może ja też sobie zacznę taką aromaterapię robić ![]()
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Hej,
Witam sie i ja w nowym 6 watku. Do TP który mi sie zmienił na 29 marzec zostało jeszcze ponad półtora miesiaca ale dzis kupiłam juz łózeczko. Pochwale sie wam, bo męza nie ma a kontakty z tesciowa za sciana nie są najlepsze. http://allegro.pl/klups-radek-lozecz...917769679.html Wybrałam wzór z niebieskie paseczki Sweet Dreams Dziś w jedno miesjce połozyłam wszystko do szpitala, moze to i wczesnie ale ja jakos czuje ze to dobre rozwiazanie. Spakuje sie z wami 13 w czwartek. Mam jeszcze kilka rzeczy do dokupienia ale z wiekszego jest. Trzymajcie sie w dwupaku jak najdłuzej (te które muszą) Dla reszty - przesyłam brokułka. Pozdrawiam was serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Koniecznie trzeba McDonalda zaliczyć przed porodem ![]() Sama się wepchnełam, zapytałam tylko tych na samym początku można ![]() (Reszcie kolejki nie patrzyłam w oczy ![]() Po mnie jeszcze ze dwie ciężarówki się wepchneły. No ale to wina tych ludzi, że wybrali taką kasę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() też dostałam tego maila i też już myślałam o zakupach ![]() Cytat:
![]() ![]() koziemleko ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
No a ja ma nerwa bo mi cukier po obiedzie skoczył do 160 a była kapusta kiszona.
No i tutaj przechwaliłam że po kiszonce mam zawsze dobry cukier i że nigdy mi nie przekroczył 150. No to mi przekroczył. Chce mi się płakać i mam dosyć ciąży. I pokłóciłam się z TŻtem i najchętniej bym wyszła z domu i nie wróciła. Dosć mam wszystkiego ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
![]() i nie pitol ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.