|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2763 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
Po myciu poszła long repair i chyba zostanę z nią na dłużej
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakieś strasznie wybredne mam te włosy
|
|
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny polecicie jakiś "matowy" kosmetyk do ust, coś co się nie klei i daje matowe wykończenie
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Sie naebalam, bomba
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
eee cos po☠☠☠alam. NA blogu jest u mnir, pierwszy posty
Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2014-02-08 o 21:00 |
|
|
|
|
#2768 | |||||||
|
Konto usunięte
|
mi też
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
do swojego albumu wrzuciłam fotę w okularach ![]() spadam do nauki, ale będę Was poczytywać
|
|||||||
|
|
|
#2770 |
|
Wtajemniczenie
|
no żesz kurna nie zaliczyłam egzaminu
![]() mówiłam że za dużo dobrego ostatnio mnie spotkało.. zupełnie nie czaje... miałam prawie te same odpowiedzi co kolezanka a ona ma 3,5...
|
#2771 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45052824]ja mam problem z zapamiętaniem jego nazwy
[/QUOTE]Ja jak eidac- tez ![]() Za to ze sie na☠☠☠alam, pogodzilam zsie z K fizycznir |
|
|
|
#2773 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45052900]idź się jeszcze z Nim pogodzić
Co za dzo to nie zdrowi
|
|
|
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, powiedzcie mi, co ja mogę chcieć z Hebe za 40 zł? Kupię sobie tam Oh my gems'y, ale co więcej?
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2777 |
|
Spaceroholiczka
|
Jak?
Wkurza mnie, że cokolwiek mi się nie stanie od razu jest stan zapalny. Żebym jeszcze była brudasem, a dbam o czystość jak poparaniec i jeszcze źle. Ja właśnie próbuję, idzie mi coraz lepiej... Znów podcięłam sobie włosy. Tak jak Scar ma wiecznie długość wpół do cyca, tak ja skończę do ramion
|
|
|
|
#2778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a musi być paznokciowe?
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy Ty nie zapomniałaś mi czegoś pokazać? ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45052769]egzamin w niedzielę? [/QUOTE]Jeszcze tego by brakowało. ![]() Egzamin w poniedziałek, więc malować będę jutro, a dziś obmyślam koncepcję. Fak planuję świecący, gorzej, że nie wiem co z resztą. Muszę przejrzeć swój skarbiec. uśmiechnieteoczy, jako, że i ja niezdany egzamin na koncie posiadam, pocieszam- nie ma spiny, są drugie terminy!
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2014-02-08 o 21:17 |
|
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie bardzo, ale rozważę. Pod oczy się nada?
Cytat:
By mi ręka przy samym tyłku odpadła Nie musi, absolutnie
|
|
#2781 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
znam ten ból, poprawisz! (ja kiedyś podawałam koleżance odpowiedzi na teście i ona zdała, a ja nie ) więc czasami tak się dzieje ![]() Cytat:
![]() Scar chyba tam bywa częściej, bo mówiła, że po wizycie w Hebehebehebe mój portfel będzie puściutki (w sumie to tak było Cytat:
Cytat:
Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e Czas edycji: 2014-02-08 o 21:21 |
||||
|
|
|
#2782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam wczoraj numer 3, ale to nie mój kolor, a pozostałe są za jasne/zimne w odcieniu ![]() dobre pogodzenie nie jest złe ![]() Cytat:
![]() Scar chyba tam bywa częściej, bo mówiła, że po wizycie w Hebehebehebe mój portfel będzie puściutki (w sumie to tak było to samo miałam mniej więcej proponować widziałam tylko w tym konkursie wizażowym, ale nie wiem jak się trzyma, czy się nie klei itp.
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45053095]
Jest szafa z Essence, więc tam dorwiesz jeszcze jakieś lakiery, ja tam byłam tylko dwa, czy trzy razy i kupiłam Seri (może poszukaj tej nowej, o której ostatnio była mowa?) suchy szampon z Batiste, Crema al Latte i Kallosa Keratin ![]() wydaje mi się, że pod oczy Catrice może być zbyt gęsty, mocny, wiesz o co mi chodzi [/QUOTE]Essence raczej mnie nie interesuje, nowa Seri może być, suchy szampon - ja nie czeszę włosów xD, resztę mam Dzięki, to go nie chcę
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Scar chyba tam bywa częściej, bo mówiła, że po wizycie w Hebehebehebe mój portfel będzie puściutki (w sumie to tak było Bum-bum-bum. Trafiona zatopiona. Oprócz szaf z kolorówką to tak na szybko przychodzą mi do głowy wody Star Nature, litrowe płyny do kąpieli Luksja w tym wszystkich jedzeniowych zapachach (we Hebe najtaniej!), Lano-maść z Ziaji, Tisane albo maziaje do paznokci 2x5, micel Dermedic Hydrain 3, bransoletki Missiu (aczkolwiek bez promocyj się to nie opłaca ), jakieś śmieszne maseczki w saszetkach, ewentualnie jak Ci braknie do 40 złotych to kup se wino, bo też tam są.
|
|
#2785 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja właśnie napisałam to co kupiła, bo byłam tam tak dawno, że nie pamiętam co jest tam hitem ![]() Cytat:
a z Catrice polecają jeszcze jakiś zestaw do brwi, ale nie wiem czy jesteś tym zainteresowana ![]() dzisiaj podczas rozmowy telefonicznej z facetem mojej współlokatorki dostałam komplement, że jestem mądrą, wygadaną i na bank piękną dziewczyną, gdyby nie był zajęty to kto wie |
||
|
|
|
#2786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
znam ten ból, poprawisz! (ja kiedyś podawałam koleżance odpowiedzi na teście i ona zdała, a ja nie ) więc czasami tak się dzieje ![]() [/QUOTE] tyle że wiecie, ciężko mi się pożegnać z jedynym wolnym czasem od zajęć bo u mnie wygląda to tak tydzień sesja - miałam ten egzamin w ostatni dzień sesji tydzień poprawkowa - czekałam do dziś na wyniki, zostało mi dwa lub 3 na nauke od nowa tego wszytskiego zajęcia w nowym semstrze od rana do wieczora... a myślałam że z licencjatem coś podgonie
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45053515] a z Catrice polecają jeszcze jakiś zestaw do brwi, ale nie wiem czy jesteś tym zainteresowana ![]() dzisiaj podczas rozmowy telefonicznej z facetem mojej współlokatorki dostałam komplement, że jestem mądrą, wygadaną i na bank piękną dziewczyną, gdyby nie był zajęty to kto wie E nie, mam od tego brązowy cień ![]() No patrz, masz branie, a mnie nikt nie chce
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2789 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Współlokatorka powiedziała, że już nie pozwoli nam rozmawiać, ale ja i tak średnio go rozumiem, bo to Słowak jest kurfa, prawie płaczę przy tej piosence KLIK Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e Czas edycji: 2014-02-08 o 21:56 |
|
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) kolory wychodza sliczne, mocna pigmentacja, bodajze 5h trwalosci, nie jest tepa w nakladaniu ;-) wiecej nie pamiętam oprocz niesamowitych kolorow ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

jakieś strasznie wybredne mam te włosy 

znam ten ból, poprawisz! (ja kiedyś podawałam koleżance odpowiedzi na teście i ona zdała, a ja nie
) więc czasami tak się dzieje