|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXV
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
z inspiracji wezmę Krafta na pewno, dzisiaj go oglądałam, ale stwierdziłam, że na razie poczekam
i drewniane klocki są fajne, też na pewno obejrzę.Byłam dzisiaj i się zawiodłam, bo jak ostatnio byłam to cała zamrażara lodów gwiazdek a dzisiaj ani jednego kartonika! zeszytów też nie było. Masakra. Ale i tak 170 zł poszło.Kupiłam małemu dwie książeczki, bardzo fajne za 7,99 z serii "Mały chłopiec" ![]() miała któraś z biedry prostownicę? warto kupić? czy lepiej dołożyć i kupić jakąś porządniejszą? |
|
|
|
#1654 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za gazetki !
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
odnośnie rowerków do ćwiczeń-mam jeden z tych tańszych i nie polecam, bo przy "najmocniejszym" ustawieniu nie można się na tym zmęczyć, taki przyrząd dobry jest do rehabilitacji czy dla osób starszych, ale nie dla chcących trzymać formę Edytowane przez Justine1989 Czas edycji: 2014-02-08 o 18:40 |
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się te ręczniki z napisami
![]() Fajnie, że będą wiaderka od poniedziałku - akurat mój TŻ potrzebuje do nowego mieszkania
|
|
|
|
#1657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1658 |
|
Raczkowanie
|
Nie polecam tej maty za 19.99. Mam taką w kolorze granatowym i po jakimś czasie zaczęła się strasznie "kruszyć", po jej złożeniu zostaje piękne konfetti na podłodze
|
|
|
|
#1659 |
|
Wtajemniczenie
|
I po moim BANIE, słaba jestem ;/ Wpadły zeszyty, cienkopisy i rysik do telefonu
|
#1660 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam już ze 3 lata prostownicę z B. firmy Clarus chyba, sprawuje się bardzo dobrze, nic się z nią nie dzieje. Ja mogę polecic, jestem z niej zadowolona.
|
|
#1661 |
|
Rozeznanie
|
a ja dziś zauwazyłam ścierki SPARK te pakowane po 10szt., jakieś nowe są
wzór w różową krateczkę, fajne nowe zamykane opakowanie, co by ścierki się nie gubiły
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż dziś kupił ściereczki bawełniane w rolce- jakoś wcześniej nie wiedziałam, że coś takiego jest.
|
|
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam takie ręczniki w zeszłym roku i bardzo sobie chwalę. Żałuję, że ta oferta dopiero teraz się pojawiła, bo chciałam sobie dokupić drugi komplet. Nie wiem czy kiedyś używałaś takich ręczników, ale one są dziwne w dotyku, trudno się nimi wyciera, raczej się je przykłada do ciała. Trudno to opisać, ale mam nadzieję, że wiadomo o co mi chodzi. Są chłonne, szybko schną i zajmują mało miejsca. Są super, szczególnie za tę cenę. Szkoda tylko że mają te napisy, które o dziwno nie chcą zejść, mimo że piorę je kilka razy w miesiącu od jakiegoś roku.
|
|
|
|
#1664 |
|
Rozeznanie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;45039683]Ech, dobry pomysł... nie wiem, gdzie indziej go kupić, nie widziałam nigdzie szafy Eveline
[/QUOTE]nie wiem, czy w tym miejscu w Wlkp, gdzie mieszkasz są drogerie laboo, ale ja dziś kupiłam w takiej drogerii tusz eveline -szaf jako takich nie mają, ale jest pełny asortyment eveline (choc moze zależy to od wielkosci lokalu i w większych szafy są )w lidlu od pn gazetka dzieciowa-żywność, ubranka itp czy ktoś miał jakąś styczność z wolnowarem z biedry? warto to to kupić z produkcji by biedronka? |
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za gazetki. Nic mnie nie zainteresowało.
|
|
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
u nas same żółte pomarańcze i oczywiście brak mleka standardowo w weekend
|
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny dzięki za gazetki
u mnie dziś wystawili dopiero kosmetyczną pomarańcze dziś kupiłam, rzeczywiście wyglądu nie mają, ale są pyyycha ![]() Ciastka Bonitki z czekoladą kosztują 2,99 z żurawiną nie obniżyli ceny pycha są i te i te
|
|
|
|
#1668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam złe doświadczenia z rowerkiem, ale takim zwykłym, nie orbitrekiem z biedronki, w każdym razie po dwóch dniach wiozłam grata do zwrotu..a składania i rozkładania trochę było. W ogóle jak już coś wybierać, to polecam orbitrek zamiast rowerka, ale warto dołożyć i kupić lepszy. Mnie udało się używany wylicytować za 4 stówki, a cena sklepowa takiego była 1500, warto było w każdym razie poczekać i poszperać bo u mnie używany jest codziennie![]() Kolejna sałata lodowa, brokuły i pomarańcze oraz pierś z kurczaka i płatki owsiane dzisiaj ![]() Także dziękuję za gazetki, właśnie miałam gotową do wrzucenia, a tutaj widzę, że już ktoś wyręczył
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-02-08 o 21:37 |
|
|
|
|
#1669 |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
dziękuję wszystkim za ulotki
|
#1670 |
|
Zadomowienie
|
Uległam i ja, wpadły dwa kołozeszyty za 1,79 i długopis z końcówką do bystrofona.
Czy możecie powiedzieć coś na temat patelni z "powłoką ceramiczną" o średnicy 24cm, które były dostępne w świątecznej gazetce za 24,99? Dokładnie chodzi o te patelnie, bo pojawiały się u mnie za 13,99 i zastanawiam się nad zakupem... Zdaję sobie sprawę, że powłoka jest pseudoceramiczna, ale może jednak dobrze się sprawuje? Edytowane przez ttts Czas edycji: 2014-02-08 o 21:40 |
|
|
|
#1671 | |
|
Zadomowienie
|
Eliptyczny z Biedronki nie nadaje się dla osób z porządną nadwagą, bo najzwyczajniej w świecie ma słabe maksymalne obciążenie, bodajże do 100 kg. Mój mąż chciał go kupić, bo był jeden w wyprzedażowej z miesiąc temu i stwierdził, że szybko by go połamał.
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1673 |
|
Kocia i psia mama :)
|
|
|
|
|
#1674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zwróciłam uwagę na te koszulki do ćwiczeń, nie pamiętam czy były we wcześniejszych gazetkach, czy ktoś wie? Czy ten materiał, z którego są uszyte jest rzeczywiście dobry? |
|
|
|
|
#1675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Haha, w sumie, z tego co pamietam to najpierw rozleciało się pokrętło do podwyższania obciążenia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1676 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję :rose: Jak u mnie będzie to kupię jaja, krówki, colę, krafta i może serek Muszę zacząć jeździć po całym Krk w poszukiwaniu najlepiej zaopatrzonej Biedronki
|
|
|
|
#1677 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To nie jest ceramiczna? ![]() Ja ja kupiłam jest w sumie ok ale bez tłuszczu się nie da smazyc ,bardzo dobrze smazy się mieso na niej ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
ostatnio je kupiłam paczkowane tez na nie czekam
|
||
|
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety orbitrek potrzebuje sporo miejsca. |
|
|
|
|
#1679 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje! Cytat:
Podjade dzis do Biedroneczki i zakupie. Wysłane z mojego NEXT |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

zeszytów też nie było. Masakra. Ale i tak 170 zł poszło.

[/QUOTE]
)
Miałam złe doświadczenia z rowerkiem, ale takim zwykłym, nie orbitrekiem z biedronki, w każdym razie po dwóch dniach wiozłam grata do zwrotu..a składania i rozkładania trochę było. W ogóle jak już coś wybierać, to polecam orbitrek zamiast rowerka, ale warto dołożyć i kupić lepszy. Mnie udało się używany wylicytować za 4 stówki, a cena sklepowa takiego była 1500, warto było w każdym razie poczekać i poszperać bo u mnie używany jest codziennie