![]() |
#151 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
![]() A dzisiaj mi się śniło, że urodziłam i nie zmieniłam pieluszki dość długo i miałam obsrane wszystkie kocyki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No i rozwaliłaś mnie jazdą z fotelikiem ![]() ![]() Cytat:
![]() A pieluchy tak trudno rozróżnić tył od przodu? ![]() ![]() Cytat:
![]() A o której się wstawiasz w szpitalu? Cytat:
![]() ![]() Co do sytuacji w sklepie ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- uparta ![]() ![]()
![]() |
#152 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zastanawiam się, czy robić ta nieszczęsna lewatyww, która mi mój lekarz polecił. Nigdy nie robiłam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#153 | |||||||
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Wiem, że może to żałosne ale nauczyłam się Was cytować yeeeeeh ![]() ![]() Gratuluję donoszonej ciąży ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lewatywy też nie miałam nigdy, także nie wiem. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#155 | ||
Zadomowienie
|
Witam się z łóżka
![]() Side jak zwykle pięknie to u Ciebie wszystko wygląda ![]() Majka też ma zakaz srania w łóżeczko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No to gratulacje ![]() Ela87 tez tak samo przeczytałam post Trisdom ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#156 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczę tego kocyka. Szkoda, że mam ta daleko do ikei ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ten kosz jest przeuroczy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Cayenne jednym słowem życie wywróci się do góry nogami
![]() ![]() Uparta ![]() Mara nie ma źle ![]() ![]() Mam pytanie do dziewczyn z nieszczęsnym pessarem... Czy też macie upławy ale koloru bardziej białego niż żółtego? Bo albo popadam w paranoję że to albo czop albo wody albo po prostu upławy... Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do choroby to chyba jakaś epidemia kurcze, bo co chwilę to któraś chora. Ja właśnie dostałam ochrzan od TZ bo nadal mnie czasem złapie kaszel, a ten mi wypomina że syropu już nie piję i że jak chcę wcześniej urodzić to on mi pomoże inaczej a nie muszę sobie pomagać kasłaniem ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez mara86 Czas edycji: 2014-02-09 o 10:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aha, u nas też łóżeczko wyposażone już, nawet pościel założona, przewijak, karuzelka - ale wszystko przykryłam dużym prześcieradłem żeby się nie kurzyło. Ubranka poprane i poukładane w komodzie. Fotelik zmontowany, bujaczek tiny love zmontowany. Chyba czas najwyższy chyba spakować torbę i dokupić ostatnie gadżety...
![]() |
#161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() rób fotki i pokazuj te śliczności ![]()
![]() |
#162 | |||||||
Wtajemniczenie
|
witam niedzielnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() uzywaj jeszcze tego ostatniego dnia ciazy ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- enia zdrowka ![]() uparta ![]() cayenne z lewatywa to ja nie pomoge, nie lubie podejmowac takich decyzji, wiec w 1 ciazy zdalam sie na los ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
Siedzę i rycze. Ze strachu. Zadzwonilam właśnie do szpitala, będą mnie kroić jako pierwsza. Mam się zgłosić o 7, przed 8 się zacznie... Nie mogę się uspokoić...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie tu kciuki trzymać będziemy i zazdrościć malucha. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no cos Ty, ja bym sie tam cieszyla ![]() ![]() Ja ogolnie nie lubie miec jakis stresujacych terminow po poludniu albo wieczorem, bo caly dzien sie potem denerwuje
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iiiiii przeczytałam tak samo ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() też się nie mogę doczekać jutra pod względem tych ubranek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#168 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Fotki! Fotki! ![]() Cytat:
![]() Czemu placzesz? Przeciez zaraz dzidzius bedzie na swiecie - cieszyc sie trzeba ![]() Te ciazowe hormony ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
side85 piękna kołyska
![]() ![]() ![]() nam zostało 5 tygodni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
Mara no ja lucke biorę pod język dlatego pytam.
Ag gin wie bo jak mnie bada to potop jest na samolocie hehe Side ślicznie ten kosz Mojżesza wygląda ![]() Cayenne spokojnie :-* Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też graciarnia, no ale co zrobić ![]() Cytat:
![]() Nie wiem, ale ja Ci zazdroszczę, że to już i że wiesz kiedy co i jak ![]() ![]()
![]() |
#172 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niech moc ![]() ![]()
![]() |
#173 |
Zadomowienie
|
Ja sie po prostu na maksa boję. Nigdy nie miałam żadnej operacji, żadnego znieczulania (oprócz zastrzyku u dentysty), żadnego nawet złamania. Nigdy nie byłam w szpitalu oprócz jedynego razu z Kajetanem i jako wsparcie dla taty. Boję się cholernie, że coś pójdzie nie tak, ze to cholerne znieczulenie słabo zadziała, że będę czuła co mi robia...
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#174 | |||
Zakorzenienie
|
trisdom ale mi stracha narobiłaś
![]() ![]() Cytat:
![]() sytuacja śmieszna, zależy jak kto do niej podchodzi ![]() (t)asia na blogu sroki najbardziej polecane są Dzidziuś jelp i lovela. Ja mam dzidziusia płyn do prania. Nie kupuje płynu do płukania bo za duże koszty a pranie i tak często się będzie robić side85 ślicznie. Masz zdolnego tatę ![]() cayenneOna wypłacz się a później przejdź na pozytywne strony pojawienia się maleństwa już jutro ![]() ![]() lewatywa nic strasznego, a myślę że jest dobrym rozwiązaniem bo jak się wypróżnisz przed porodem to nie będziesz później musiała się męczyć z wizytą w toalecie na następny dzień (ja chyba nawet dwa dni nie byłam w wc po lewatywie) Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Rozeznanie
|
co do prania - ja zakupiłam małego jelpa (1,6) na jakiejś promocji i póki co wyprałam w nim kocyki i pościel, przepiorę pierwszy rzut ubranek; jak mi coś zostanie to zrobię w następnej turze eksperyment ze zmieszaniem pół na pół tej resztki jelpa z jakimś normalnym typu sensitive (jak dzieć będzie "bezalergiowy" to mam nadzieję będziemy prać w zwykłym - tego jelpa to tak profilaktycznie kupiliśmy, zobaczymy jak będzie)
dziewczynki, znowu offtopowo :P mam w pokoju Młodego okno na wąskiej ścianie i do tej pory karnisz był na całej długości tuż pod sufitem, ale wypatrzyłam leciutki karnisz, krótszy i byśmy zamontowali niżej... tylko czy nie będzie to głupio wyglądać, jak będzie kawałek "łysej" ściany?
#176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
cayenneOna nie bój się, przecież oni to robią bardzo często. Anestezjolog wie co robi i na żywca Cię nie pokroją
![]() Nie patrz w lampę, myśl tylko o tym że zaraz usłyszysz płacz swojego dziecka |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
Enia_ zdrówka dla Was!!
teQiba ![]() ![]() wewillrockyou ![]() side zazdroszczę wózka. Ja mam wrażenie że nigdy żadnego nie wybiorę... A kołyska świetna! cayenne ![]() ![]() ![]() Lewek dlaczego historia przy kasie mnie nie dziwi... Mam alergię na takie egzemplarze. Ja wczoraj stałam w kolejce w makro i akurat otworzyła się obok nowa kasą i ta pani mnie do siebie woła, więc idę w jej kierunku, ale baba za mną chciała być szybsza i mi się wepchnęła. kasjerka do niej- ta pani (wskazując na mnie) będzie pierwsza. Myślałam, że ta baba zje mnie wzrokiem ![]() kate, ela ja też pominęłam słowo "nie" ![]() Cayenne kochana, pomyśl że jutro z samego rana będziesz miała synka przy sobie! Wolałabyś czekać w kolejce? To chyba jeszcze bardziej stresujące. Trzymam za ciebie mocno kciuki! I pewnie z wrażenia jutro od 8 nie będę spała! Kurcze podobała mi się piosenka którą wykorzystali we wiosennej ramówce tvn i podejrzewam że teraz mi zbrzydnie. Jak oni mogli...
#179 |
Zadomowienie
|
Dobra dziewczyn, macie racje, dziękuję!
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- A do tego wszystkiego jestem przejeta, że już jutro małego zobacze... Ciekawa jak wygląda... A przede wszystkim pełna nadziei, że zdrowy... Chyba mi się emocje ulewaja.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#180 |
Zakorzenienie
|
Tristom przeczytałam że urodziłaś i aż sie zdziwiam że nic o małej nie piszesz..; )
Side!-pięknie jak zawsze. Dziś początek 9miesiąca!! A w domu mam wrażenie od nic nie gotowe. Ubranka poprane. Ułożone w szafce. Torbą niespakowana. Wczoraj trochę przedstawiliśmy w domu. Nie mam gdzie wstawić drugiego łóżeczka:/ jakoś nigdzie mi nie pasuje. Na razie jeszcze w piwnicy. I pierwsza noc,gdy Zuzanka spala sama w pokoju. Ok 6rano przyszła do nas. Bardziej to ja przeżywałam ta noc,gdy nie ma jej tuż obok. A skoro dziewczynki mają swój pokój to my już nie mamy sypialni i śpimy w 'salonie'.. Trzeba szybko myśleć o dodatkowym źródle dochodu żeby kupić większe mieszkanie albo wybudować dom.. Cayenneona,pomysł że tuż jutro będziesz miała synka po drugiej stronie. I lepiej że rano. Przynajmniej cały dzień nie będziesz musiała głódować.. Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
O miłości, macierzynstwie, pasji, pracy, codzienności czyli blogujemy ![]() http://sukcespisanyszminka.com Zapraszam ![]() Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2014-02-09 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.