![]() |
#811 |
Raczkowanie
|
![]()
http://www.citylink.ie/timetable-galw2shan.htm
To jest stronka citylinka, tam masz godziny odjazdu z Shannon i do Shannon. Pozdrwiam papa |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
HEJ DZIEWCZYNKI
![]() Melduje się kolejna panna młoda 2008. Lublin pozdrawia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
Super, witaj wsród Panien 2008
![]()
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
No my już miałyśmy okazuję się "poznać" w lubelskim wątku, ale również tutaj witam gorąco
![]()
#815 |
Przyczajenie
|
I ja dolaczam do grona 2008.dokladna data to 6 wrzesnia.Sala i orkiestra zalatwiona,mysle ze to 2 najwazniejsze rzeczy i robie przerwe z dalszymi poszukiwaniami
![]()
#816 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki jak już macie pewne daty swoich ślubów zgłaszajcie PW (prywatną wiadomość) do mnie lub Taverney a my umieścimy je na "tablicy" na podforum "Jeszcze przed" w wątku "Powiedzą tak"
![]()
![]() |
#817 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 ?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Raczkowanie
|
hehe już spotkałyśmy się na forum Panny Młode z Lublina
![]() fajnie że coraz więcej nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję że będzie pyszne i wynagrodzi nam tą cenę ![]() lokal nam się spodobał na poczatku, bo teraz mamy małe obiegcje....spowodowane jest to tym, że jest troszkę przedzielona i nie wiem jak to będzie z zespołem i zabawami;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja w ramach upiększania przedślubnego wybieliłam sobie ząbki nakładkami żelowymi, a od października zaczynam kurację oczyszczającą i wygładzającą naskórek u kosmetyczki ![]() do opalania metodą airbrush też się przymierzam, bo osobiście nie lubię solarium.
![]() |
#821 |
Raczkowanie
|
u mnie takie ceny to standard. żeby znaleźć coś poniżej 150 zł to trzeba sie dużo naszukać. oczywiście jest to cena bez ciast, napojów i alkoholu. Mieszkam na Śląsku, a tu sie śluby robi od 12:00 więc może dlatego taka cena jest - bo wesele jest dłuższe więc automatycznie więcej posiłków jest. Nie mam pojęcia dlaczego takie ceny.
#822 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od tamtej pory (jestem ciągle na wodach mineralnych i jadam już normalnie) Słyszałam też, że najprostszy sposób i najkrótszy, to jednodniowe przegłodzenie. Po prostu - nie jesz nic przez caly dzien i pijesz duze ilosci wody. Jezeli pod koniec dnia nie jestes zbyt oslabiona mozesz zrobic krotki trening aerobowy, zeby sie spocic, a najlepiej wybierać sie do sauny. Woda do picia powinna byc dobrej jakosci, niegazowana - najlepsza jest źródlana, a nie mineralna. Podobno mozna wypic poranna kawe (bez mleka i cukru), bo działa przeczyszczajaco na uklad trawienny, ale osoby z klopotami żołądkowymi powinny sobie odpuscic kawe na czczo i ogolnie glodowke. Metoda niby prosta, a wyjatkowo skuteczna i tania. Krotkie glodzenie jest naturalnym sposobem stosowanym przez zwierzeta i ludzi (zauwaz, ze przy zatruciu pokarmowym nic sie nie je - wiadomo czemu). P.S Na dietetyce jest kilka przydatnych linków do oczyszczania np. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=oczyszczanie Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Przyczajenie
|
Dot.: Ślub sierpień 2008
ślubuję 30 sierpnia
![]() nie mogę sie doczekać tego dnia |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 |
Raczkowanie
|
Jeśli nic się nie zmieni to 16.08.08 r. będzie tym wspaniałym dniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety tak jest w Lublinie ale to wszytsko zależy od miejsca.my wybraliśmy tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#829 | |
Raczkowanie
|
Panny Młode 2008
Cytat:
![]() od dzisiaj mój suwaczek zaczął odliczać ![]() jeszcze tylko 442 dni ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 16:16 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
A mój suwaczek jakiś niemrawy, juz mniej niz rok do slubu a on nic
![]() ![]() Może ten będzie ok ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-08 o 13:14 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Raczkowanie
|
ale super suwaczek masz
![]() nie widziałam wcześnie tej stronki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Rozeznanie
|
Witam Panny Mlode 2008 i dolaczam do watku
![]() ![]() Moja najwazniejsza data jeszcze nie ustalona na 100% ale bedzie to koniec sierpnia lub poczatek wrzesnia, wszytsko bedzie zalezalo od terminow sal ktore planujemy zobaczyc. Ale do konca czerwca na pewno juz sie z tym wyrobimy. Buziaki dla wszystkich Panien Mlodych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
widze ze duzo tu panien mlodych z lubelskiego
![]()
![]() |
#834 |
Rozeznanie
|
Ciężko powiedzieć czy zaliczam się do Warszawy, bo tutaj pracuję i mieszkam, ale ślub będzie gdzieś indziej, więc pewnie jedną nogą.
Właśnie stworzyłam swój suwaczek,ale nie wiem czy mi sie udało. To sie okaze. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Rozeznanie
|
Ja też mam kucharkę ponieważ planujemy wesele dwudniowe na ponad 160 osób, jest taniej, kucharka wypróbowana, bardzo dobrze zorganizowana.
Mam również zarezerwowanych kelnerów, byli na weselu mojego brata więc również sprawdzeni ![]() Jeżeli chodzi o zabiegi pielęgnacyjne to planuję wybielanie zębów, i zabiegi u znajomej kosmetyczki (maseczki, masaże- co doradzi) mam cerę tłustą i leczę ją u dermatologa póki co z marnym skutkiem ![]() Ponieważ ślub mam w kwietniu o naturalną opaleniznę będzie trudno więc wybiorę się na solarium żeby lekko się opalić ( naturalny odcień brązu w kwietniu jest wskazany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Raczkowanie
|
mieliśmy dzisiaj spotkać się z fotografem, ale przez jakieś komplikacje z czyimś ślubem-nie doszło do spotaknia;/ myślałam że już pożegnam się z tym panem, ale zadzwonił i wszystko wyjaśnił.
czy któraś z Was zna firmę onyxmedia??za wszelkie info dziękuję ![]() już jestem po sesji i za 2 tyg. oborna ![]() ![]() ![]() ![]() kurcze ale ten czas wolno płynie...ja już chciałabym dołączyć do grona tego rocznych mężatek;/ nie ma tego co by na dobre nie wyszło i ustawiliśmy się z nim na za tydzień. tylko najgorsze jest to że facet jest z przemyśla a ślub w Lublinie ![]() ![]() widziałam sliczne kieliszki dla młodych ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-06-09 o 19:48 Powód: post pod postem ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Przyczajenie
|
I ja się dopiszę. Ślub w maju 2008 - przygotowania rozpoczęte pełną parą!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Raczkowanie
|
jak przygotowania??
my teraz to czekamy na telefon od fotografa ![]() za 2tyg. obrona,potem wakacje a w lipcu zaczynamy nauki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Raczkowanie
|
Ja mam juz sale, orkiestre, fotografa i kamerzyste. Jak bede w lipcu w Polsce ide sie spotkac z kamerzysta i obgadac mniej wiecej co i jak bym chciala i czy jest w stanie temu sprostac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.