![]() |
#241 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
w sumie to czysta logika i sama racja.. No i teraz zabiłaś mi gwoździa bo miałam jutro kupować w Lidlu Lovele a teraz nie wiem czy to ma jakis sens ![]() ![]()
![]() |
#242 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nic się nie działo. A tylko tu mogę się na jakiś czas schować i odpocząć od moich chłopaków ![]() Cytat:
Ja też się nigdy nie przepycham ale kilka razy zdarzylo mi się ze mnie przepuszczono. Raz panu odmowilam bo on miał 3 rzeczy a ja cały koszyk ![]() Z jakims ewidentym chamstwem się nie spotkałam. Któraś mi przypomniała imię Leon. Też rozważamy. Choć tym razem jakoś nie możemy się z Tztem dogadac. Może też poczekamy aż spojrzymy na maluszka i on sam do nas przemówi. wysłane z fona ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#243 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba już nigdy niczego nie zjem u znajomych ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#244 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Podobno goraca kapiel moze przyspieszyc skurcze, ale wydaje mi sie, ze ciepla nie zaszkodzi 2. jeszcze nie wiem ![]() moja pierwsza mysl, po przeczytaniu tego- co ona jej radzi parowki z sola jesc na bol gardla ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Nie u wszystkich tylko u tych co mają zmywarki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obrzydliwe o lazani. Aż mi sie niedobrze zrobiło.. Ble.. Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#248 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Myślę, że jakieś body + pajac + kombinezon. Cytat:
![]() ![]() Poza tym mam mało ciuszków dla Oli i jak podzielę je na pół, to nie będzie połowy pralki, więc spokojnie mogę prać razem moje i mojej córki ![]()
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Sorry dziewczyny :d ja też mam wszystko wyprane w dziecięcym proszku...hehe...ale jak widać nie ma co wpadać w paranoję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Wtajemniczenie
|
Witam w nowej części,
Side - kosz mojżesza rewelacyjnie wygląda!! ![]() cayenne- czyli jutro wszystkie trzymiemy ![]() virginia- ja kąpię się w wannie ale raczej staram się w letniej wodzie, dlatego nie wyleguję się, bo uwielbiam gorącą. teQiba- ![]() ![]() Ja kupiłam proszek dziecięcy, ale to chyba pierwszy i ostatni był skoro w sumie nie ma sensu w nim prać tylko dziecięcych ciuchów. |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |||
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cos ewidentnie dziwnego sie dzieje w Twoim otoczeniu ![]() Slodkie nalesniki do slonego farszu to nie dla mnie ![]() A Twoja mama mnie rozbawila ![]() ![]() Cytat:
![]() Kupilam w Rossmannie pieluchy te z promocji i faktycznie dostalam bon - 10% na nastepne zakupy ![]() ![]() Na pewno plyn do kapieli, oliwke na wszelki wypadek i co jeszcze? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#252 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() swoja drogą dziś zniosłam je ze strychu i mam kopiatą kołyskę ubranek ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do proszków dziecięcych to w sumie racja, chociaż wszystkie ciuszki wyprałam w Jelpie a teraz mam płyn do prania Dzidziuś i w nim prałam resztę. Ale może faktycznie zrezygnuję z niego, chociaż cenowo jakoś nie wychodzi chyba dużo drożej, przynajmniej ten płyn ok 8 zł na kilkanaście prań.
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście co człowiek to opinia, ale własnie ta nasza położna twierdzi że oliwka jest najgorsza bo tylko zatyka pory i że kupić zawsze można, ale lepiej zdecydowanie jeśli już czymś chcemy to emulsją nawilżającą. Ja też jutro jeszcze muszę przejrzeć coś do kąpieli i coś nawilżającego ale wezmę chyba Babydream i to nie wiem czy nie 3 w 1 coś bo tak polecała.
Chodzi z nami też jedna para która już ma dzidziusia i mówili że ich dzieciątko np było uczulone na proszki, nic innego tylko proszki i wszystko do dziś choć już jest starsze muszą prać w białym jeleniu. A ty co kupujesz do kąpieli?? Bo nie wiem jeszcze co najlepiej? Mówiliśmy tez o maluchach i chodzeniu z nimi na basen, właśnie ta para która ma malucha chodziła od 3 miesiąca i mówią że mały jest super zaprawiony i pływa jak płetwonurek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
Ja też piore w persilu sensitive i plucze w lenorze sensitive albo czyms podobnym. Nie będę wariowac, Kajetana też tak potraktowam i nigdy nie miał alergii...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno mi przewidzieć co założe bo to zależy od pogody. Prawdopodobnie bedzie to body z długim rękawem,pajac welusowy. A dalej nie wiem?.. dzięki ![]() Cytat:
oczywiście że ma! Bardzo mądra polożna. A macie jakiś pomysł na plamy? Cytat:
![]() Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#258 |
Rozeznanie
|
kąpię się w wannie, zawsze w gorącej, bo to jedyny sposób, żeby się w łazience rozgrzać :P może dlatego, że u nas jest w... piwnicy :P
ostatnio nawet zakupiliśmy sobie z mężem puchate szlafroki, żeby przetrwać łagodniej podróż z łazienki do pokoju - bo po drodze choler.... yyyy strasznie zimno może od marca spasuję z tymi gorrrrącymi długimi kąpielami :P co do proszków, już pisałam, kupiłam jeden (choć w sumie chyba dla własnego ego :P bo i tak te dzieciowe nie dopierają), i najpierw piorę pierwszy rzut w dzieciowym, potem, jak coś zostanie to zmieszam z normalnym ![]() w co zamierzam ubrać Młodego? myślę, że body, spodnie, pajac/śpiochy, pajac welurowy grubszy i kocyk na wierzch wystarczą (a przynajmniej taką mam nadzieję, bo nie planuję zakupu kombinezonu - ten welurowy pajac grubszy mam na 62) mam nadzieję, że na Prima Aprilis Młody dopiero wyskoczy i że zimy to jednak wielkiej nie będzie
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez thidien Czas edycji: 2014-02-09 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeżeli rodzice dla własnej potrzeby chce mieć 3 dzieci, to ok rozumiem, chociaż ja nie, ale jak chce mieć tylko dlatego, by dziecko pierwsze nie wychowywało się samo, to już mi się wydaje dziwne ![]() Cytat:
![]() Ja wzięłam sobie w Rossmanie puder do pupy dla dziecka, bo wyczytałam też, że jest super jako suchy szampon ![]() Cytat:
![]() ![]()
Wszelkie piękno rodzi się w bólu. ![]() ![]() Edytowane przez Ela87 Czas edycji: 2014-02-09 o 18:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Jak to jest z ta promocja ? Mam kartę i na niej 7%rabatu. Kilka dni temu robiłam zakupy i nic nie dostałam. Na mailu też info o promocji brak. Dobrze wnioskuje że trzeba coś dzieciowego/ciążowego kupić i dostaje sie bon -10% na kolejne zakupy ?
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
#261 | |||||
Zakorzenienie
|
Jak wiecie, ja ostatnio miałam b.ciężki okres ale :
- wczoraj pogadałam z drugim bratem, który powiedział, żebym na razie w ogóle się tym wszystkim nie martwiła, że teraz najważniejsze jest żebym szczęśliwie i w terminie urodziła zdrowego maluszka a całą resztą będziemy się później martwić (zwłaszcza te będziemy podtrzymało mnie na duchu bo jak wiecie wcześniej ze wsparciem ze str. rodziny było różnie) - mama też mnie podtrzymuje na duchu, jak to jej wychodzi to już inna sprawa, dziś np. powiedziała 'się nie martw, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło', ja nie myślę i nie myślałam o tej ciąży jak o czymś złym ale mniejsza o to, wiem, że od jakiegoś czasu stara się mnie pocieszać, zauważyła chyba, że ostatnio b. się podłamałam - dostałam też ochrzan od bratowej i przyjaciółki, że się zamartwiam a powinnam o maluszka w brzuszku dbać i że wszystko jest do załatwienia. I póki starczy mi sił zamierzam się tego trzymać. Teraz najważniejszy jest maluszek, i tak jak on/a ze mną wytrzymuję to nie wiem bo jak się nie denerwuję to płaczę, a potem mam nadzieję, że w końcu zła passa się skończy, że jakoś wszystko pozałatwiam, tłumaczę sobie, że przecież nie ma sytuacji bez wyjścia, prawda? Wam niezmiennie dziękuję za wsparcie, jesteście kochane ![]() Cytat:
Co do ubranek - to nie za mało? kolba trzymajcie się ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#262 |
Wtajemniczenie
|
łojesuuuu, już 9 stron.
To witam się z opóźnieniem, nadrabiać będę jutro. |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A my się wreszcie prezentujemy - 35t1d ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do ubranek, to oczywiście zalezy to od pogody. Na dziś dzień jest u mnie 10 stopni w ciągu dnia, ale jak będzie te 0 to i tak tylko tyle ubieram. Ja myślę, że to wystarczy, oczywiście wezmę gruby kocyk ze sobą ![]() ![]()
![]() |
#265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a do kąpieli kupiłam żel z babydreama, taki z pompką ![]() a oliwkę kupiłam i mam zamiar używać, ale tylko do masażu i to przed kąpielą a nie po ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- virginia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wewillrockyou Czas edycji: 2014-02-09 o 19:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Zanim nadrobię: byłam na kawie z koleżanką, po 2 h siedzenia poszłam do łazienki. Patrzę - dość mocno mokrą mam odzież w okolicy wiadomej ![]() ![]() przezroczyste, o specyficznym zapachu. Przebrałam sie w suche ubranie 15 min temu i czekam. Ale to chyba jednak nie wody, bo już nic się nie sączy, a wydaje mi się, że tamtego było za mało. Co sądzicie?
#268 |
Zadomowienie
|
Virginia a ja o was :-*
![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() poczekaj na jakieś skurcze może? ![]() zresztą, oglądałam ostatnio porodówkę albo położne, nie jestem pewna i babce odeszły wody a potem w szpitalu i tak jeszcze przekłuwali jej pęcherz z wodami, bo nie wszystkie na raz się wylały, więc może u Ciebie tak samo ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wewillrockyou Czas edycji: 2014-02-09 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.