Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma?? cz II - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-09, 20:49   #2671
nikita343
Zakorzenienie

Dot.: Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma?? cz II

Cytat:
Napisane przez Kdjdfn Pokaż wiadomość
Wróciłam z weekendu od chłopaka i znowu kolejny tydzień i to samo, niedobrze mi na samą myśl. :/ Nikt do mnie w weekend oczywiście nie zadzwonił, wysłałam chyba jedno CV.
Mam to samo na myśl o jutrze to mnie szlag jasny trafia.

nikita343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 21:07   #2672
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

A mi weekend zleciał nie wiem nawet kiedy. Zresztą te dni, tygodnie, miesiące tak szybko lecą jak nigdy wcześniej w moim życiu a ja stoję w miejscu i nic się nie dzieje.
I od jutra to samo, bez celu, bez planu, bezsensu...

Edytowane przez Buena Dzidzia
Czas edycji: 2014-02-09 o 21:34
Buena Dzidzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 21:36   #2673
Chloe_7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez redangels Pokaż wiadomość
U mnie nie ma żadnych wielkich plantacji. Każdy jak ma jakieś warzywa to na swój użytek a nie na sprzedaż dalej. Z jakich regionów jesteś ?
Do Ciebie chyba mało co trafia i trudno Ci wybrnąć z tego.
1. Za granicę nie pojedziesz, bo nie masz kasy (ale jak napisałam o opiece nad starszą osobą, gdzie wszystko załatwia agencja to nie odpowiedziałaś)
2. Po pomoc bezpłatną nie pójdziesz, bo u Ciebie nie ma (ale w mieście obok na pewno jest)
3. Roboty sezonowe nie, bo u Ciebie nic nie ma - wieś bez sklepów, fabryk, a na polach nic nie rośnie (no sorry ale nie wierzę - rowerem latem można i kilka km podjechać do pobliskiej wsi i tam np. zrywać owoce)

Cytat:
Napisane przez Buena Dzidzia Pokaż wiadomość
. Zresztą te dni, tygodnie, miesiące tak szybko lecą jak nigdy wcześniej w moim życiu a ja stoję w miejscu i nic się nie dzieje.
I od jutra to samo, bez celu, bez planu, bez sensu...
Dla mnie też, każdy dzień taki sam po sobie....
Chloe_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 21:58   #2674
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Dziewczyny, może to zabrzmi żałośnie, szczególnie z mojej strony-jestem masterem pesymizmu. A więc, dzisiaj jak Kamil Stoch wygrał złoty medal, to pokazywali filmik z czasów gdy był dzieckiem i mówił, że marzy o olimpiadzie. A dzisiaj jego marzenie się spełniło. I przytaczali słowa jego taty, że "trzeba przegrać sto razy, żeby wygrać raz". Mam nadzieję, że tak będzie i z nami, że po setce upadków, w końcu wygramy. wygramy pracę i normalne życie.
Stary 2014-02-09, 22:10   #2675
dooorra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Unperfect Pokaż wiadomość
Dziewczyny, może to zabrzmi żałośnie, szczególnie z mojej strony-jestem masterem pesymizmu. A więc, dzisiaj jak Kamil Stoch wygrał złoty medal, to pokazywali filmik z czasów gdy był dzieckiem i mówił, że marzy o olimpiadzie. A dzisiaj jego marzenie się spełniło. I przytaczali słowa jego taty, że "trzeba przegrać sto razy, żeby wygrać raz". Mam nadzieję, że tak będzie i z nami, że po setce upadków, w końcu wygramy. wygramy pracę i normalne życie.
Ładne słowa

W przyszłym tygodniu mam wyniki z dwóch rozmów i dwie kolejne. Mam nadzieje, że dostanę się chociaż w jednym z tych miejsc,
Stary 2014-02-09, 22:16   #2676
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dooorra Pokaż wiadomość
Ładne słowa

W przyszłym tygodniu mam wyniki z dwóch rozmów i dwie kolejne. Mam nadzieje, że dostanę się chociaż w jednym z tych miejsc,
Zazdroszczę rozmów i trzymam kciuki W końcu się uda, skoro masz rozmowy. To połowa sukcesu...
Stary 2014-02-09, 22:20   #2677
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Byłoby wspaniale

Jak u mnie w tym roku nic się w życiu konkretnie nie zmieni to będzie - nie wiem co będzie. Będę totalną ofiarą życiową.

Kurcze ja nawet nie mam kasy żeby sobie kupić porządną i dobrą kawę rozpuszczalną, a dobry ekspres do kawy to moje marzenie...

Czas edycji: 2014-02-09 o 22:21
Stary 2014-02-09, 22:44   #2678
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
Byłoby wspaniale

Jak u mnie w tym roku nic się w życiu konkretnie nie zmieni to będzie - nie wiem co będzie. Będę totalną ofiarą życiową.

Kurcze ja nawet nie mam kasy żeby sobie kupić porządną i dobrą kawę rozpuszczalną, a dobry ekspres do kawy to moje marzenie...
Widzę, że coś nas łączy Ten rok jest ostatnim jaki jestem w stanie wytrzymać w stagnacji. Co prawda jest dopiero luty, a już jest mi okrutnie ciężko. Pojawiają się przebłyski nadziei, ale jeśli nic nie wypali, to...naprawdę nie wiem. Mam plan awaryjny, okropny, drastyczny i jeśli go wcielę w życie, to szczęsliwa raczej już nigdy nie będę
Stary 2014-02-09, 22:52   #2679
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Widzę, że coś nas łączy Ten rok jest ostatnim jaki jestem w stanie wytrzymać w stagnacji. Co prawda jest dopiero luty, a już jest mi okrutnie ciężko. Pojawiają się przebłyski nadziei, ale jeśli nic nie wypali, to...naprawdę nie wiem. Mam plan awaryjny, okropny, drastyczny i jeśli go wcielę w życie, to szczęsliwa raczej już nigdy nie będę
Naprawdę jak nic się nie zmieni w moim życiu w różnych jego obszarach (nie tylko jeśli chodzi o pracę) to chyba wyląduję w wariatkowie. Tez mam przebłyski nadziei i "fantazji" a potem spadam na ziemię.

Ostatnio tu pisałam, że nie piję alkoholu, a wczoraj zrobiłam sobie drinka i miałam ochotę się ogólnie schlać, ale się opamiętałam zresztą dziś tez mam ochotę...
Stary 2014-02-09, 22:53   #2680
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
Naprawdę jak nic się nie zmieni w moim życiu w różnych jego obszarach (nie tylko jeśli chodzi o pracę) to chyba wyląduję w wariatkowie. Tez mam przebłyski nadziei i "fantazji" a potem spadam na ziemię.

Ostatnio tu pisałam, że nie piję alkoholu, a wczoraj zrobiłam sobie drinka i miałam ochotę się ogólnie schlać, ale się opamiętałam zresztą dziś tez mam ochotę...
Alkohol tuczy i kosztuje, co mnie skutecznie zniechęca do konsumpcji.
Stary 2014-02-09, 22:55   #2681
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Alkohol tuczy i kosztuje, co mnie skutecznie zniechęca do konsumpcji.
Ja akurat mam w domu otwartą wódkę (rodziców) sama bym nie kupiła chyba że za wszy, ale ich też nie mam

Chociaż to bardzo żałosne pić w samotności, ale co zrobić...
Stary 2014-02-09, 23:06   #2682
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Też mam nieraz ochotę się nachlać, czy to w samotności, czy w towarzystwie. Chociaż wolałabym w samotności, bo mogłabym legalnie się pobeczeć. Ale wiem, że to nic nie zmieni. Na drugi dzień oprócz depresji będę mieć bóle głowy i będę zwracać wszystko co zjem. Także nie warto...
Stary 2014-02-09, 23:08   #2683
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Też mam nieraz ochotę się nachlać, czy to w samotności, czy w towarzystwie. Chociaż wolałabym w samotności, bo mogłabym legalnie się pobeczeć. Ale wiem, że to nic nie zmieni. Na drugi dzień oprócz depresji będę mieć bóle głowy i będę zwracać wszystko co zjem. Także nie warto...
To prawda
Stary 2014-02-09, 23:11   #2684
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Wiecie, jeżeli kiedykolwiek przestanę być bezrobotna, to nigdy, przenigdy nie walnę idiotycznego tekstu przy osobie bezrobotnej. Nie wiem jak Wy, ale ja, jako bezrobotna, stałam sie bardzo wrażliwa. Każdy tekst dotyczący osób bez pracy jest dla mnie obraźliwy i dotkliwy. Ostatnio koleżanka wspominała naszą koleżankę z podstawówki i powiedziała coś takiego "Ty, ale ona chyba pracuje, ciekawe gdzie. No bo raczej nie siedzi na garnuszku u rodziców".

Nie wiem czy zdawała sobie sprawę z tego co powiedziała. Koniec końców sama jest sponsorowana przez rodziców, bo studiuje i uważa, że po studiach od razu pójdzie do pracy i na siebie zarobi. Przydałby się delikwentom jej pokroju chociaż rok bezrobocia. Może w przyszłości nie wygadywaliby głupot.

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Mając pracę, nie rozmawiałabym też o niej przy osobach bezrobotnych. To straszne jak zbiera się grupa ludzi i gadają o pracy a obok siedzi ktoś, kto jej nie ma. Okropne uczucie, doświadczyłam kilkukrotnie. A o pytaniach "jak tam?pracujesz?" nie wspomnę....
Stary 2014-02-09, 23:18   #2685
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Hej Dziewczyny, ja dzisiaj krótko, zaraz postaram się nadrobić.
Byłam dzisiaj u mojego TŻTa na jego mamy urodzinach no i teściowa tak mnie wyprowadziła z równowagi, że się poryczałam, że hej. Po cholerę ona porusza temat pracy skoro wie jak jest, powiedziała mi że ja powinnam chodzić i prosić się o pracę a nie że wysyłam mailami, aaaa i to że teraz z TŻtem nie mamy planów (bo co można planować skoro nie ma się pracy a co za tym idzie kasy, nawet zamieszkać razem nie możemy) to te nasze 5 lat razem są zmarnowane . I w ogóle jaka afera, TŻ stanął po mojej stronie, kłótnia, krzyki, no masakra.

Mam dość.

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Aaaa i jeszcze że ona widzi peeeeełno ogłoszeń, no i że jakoś inne dziewczyny znajdują pracę, tylko nie ja.

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 23:18   #2686
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiecie, jeżeli kiedykolwiek przestanę być bezrobotna, to nigdy, przenigdy nie walnę idiotycznego tekstu przy osobie bezrobotnej. Nie wiem jak Wy, ale ja, jako bezrobotna, stałam sie bardzo wrażliwa. Każdy tekst dotyczący osób bez pracy jest dla mnie obraźliwy i dotkliwy. Ostatnio koleżanka wspominała naszą koleżankę z podstawówki i powiedziała coś takiego "Ty, ale ona chyba pracuje, ciekawe gdzie. No bo raczej nie siedzi na garnuszku u rodziców".

Nie wiem czy zdawała sobie sprawę z tego co powiedziała. Koniec końców sama jest sponsorowana przez rodziców, bo studiuje i uważa, że po studiach od razu pójdzie do pracy i na siebie zarobi. Przydałby się delikwentom jej pokroju chociaż rok bezrobocia. Może w przyszłości nie wygadywaliby głupot.

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Mając pracę, nie rozmawiałabym też o niej przy osobach bezrobotnych. To straszne jak zbiera się grupa ludzi i gadają o pracy a obok siedzi ktoś, kto jej nie ma. Okropne uczucie, doświadczyłam kilkukrotnie. A o pytaniach "jak tam?pracujesz?" nie wspomnę....
Ja tylko dodam, że sama jak kiedyś pracowałam a był ktoś bezrobotny to nie zaczynałam sama rozmowy na temat pracy i nie waliłam głupich/przykrych tekstów do takiej osoby. Chyba, że taka osoba sama mi się żaliła to wysłuchiwałam i pocieszałam. Teraz kiedy ja jestem bezrobotna takie teksty słyszę paradoksalnie od tych osób, którzy byli wtedy bezrobotni a ja nie i nie doświadczyli odemnie przykrości w tym temacie...

gwiazdeczka172 przykro mi z powodu tej awantury, wyobrażam sobie jak musiałaś się czuć
Tak inni widzą masę ogłoszeń i co? Ja też widzę, wysyłam CV i co skoro nikt do mnie się nie odzywa, mam do maili dołączać błagalne prośby???

Czas edycji: 2014-02-09 o 23:22
Stary 2014-02-09, 23:21   #2687
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, ja dzisiaj krótko, zaraz postaram się nadrobić.
Byłam dzisiaj u mojego TŻTa na jego mamy urodzinach no i teściowa tak mnie wyprowadziła z równowagi, że się poryczałam, że hej. Po cholerę ona porusza temat pracy skoro wie jak jest, powiedziała mi że ja powinnam chodzić i prosić się o pracę a nie że wysyłam mailami, aaaa i to że teraz z TŻtem nie mamy planów (bo co można planować skoro nie ma się pracy a co za tym idzie kasy, nawet zamieszkać razem nie możemy) to te nasze 5 lat razem są zmarnowane . I w ogóle jaka afera, TŻ stanął po mojej stronie, kłótnia, krzyki, no masakra.

Mam dość.

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Aaaa i jeszcze że ona widzi peeeeełno ogłoszeń, no i że jakoś inne dziewczyny znajdują pracę, tylko nie ja.
Przykro mi Myślę, że większość z nas tutaj przeszła podobne, chociaz nie identyczne akcje. Wiem co czujesz.

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

A co do ludzi...niestety, bardzo szybko się zmieniają po dostaniu pracy.
Stary 2014-02-09, 23:29   #2688
Agrh
Rozeznanie

Dziewczyny, a szukacie w swoim fachu czy w zasadzie czegokolwiek?
Ja wam powiem , że wycofałam się z życia społecznego ogólnie, większość znajomych założyła rodziny, albo koleżanki mają faceta, pracę? To o czym z nimi gadać? W sumie bardziej mnie chyba przeraża, to, że nie mam ani jednej jakiejś bliskiej osoby w sensie przyjaciółki czy faceta Tak jakby mi coś ucieka...
Agrh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-09, 23:31   #2689
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Kiedy jestem w mieście czy to w galerii czy idę przez centrum i widzę ogłoszenie to wchodzę i zostawiam cv. Nie wiem, jej zdaniem mam wchodzić do każdych drzwi i prosić o pracę?

Jeszcze jej zdaniem powinnam iść do psychiatry lub psychologa skoro mam takie nastawienie do tego wszystkiego.

Zaproponowała mi iść na opiekunkę. Taaa niech ktoś mnie jeszcze weźmie tak z ulicy ot sobie do opieki nad dzieckiem, po drugie mam marne szanse aby dostać umowę w takiej pracy, a po trzecie widuję większość ogłoszeń gdzie rodzice proponują stawkę 5zł/h, gdzie jest to praca na pełnych obrotach z odpowiedzialnością mnożoną razy 1000, bo pod swoimi skrzydłami ma się cudze dziecko.

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Agrh Pokaż wiadomość
Ja wam powiem , że wycofałam się z życia społecznego ogólnie, większość znajomych założyła rodziny, albo koleżanki mają faceta, pracę? To o czym z nimi gadać? W sumie bardziej mnie chyba przeraża, to, że nie mam ani jednej jakiejś bliskiej osoby w sensie przyjaciółki czy faceta Tak jakby mi coś ucieka...
Ja szukam czegokolwiek, wysyłam się tam gdzie spełniam wymagania///

Wymiana
Stary 2014-02-09, 23:34   #2690
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agrh Pokaż wiadomość
Ja wysyłam tam gdzie spełniam wymagania.
Stary 2014-02-09, 23:42   #2691
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Od pon do soboty będę zastępowała moją bratową w sklepie z odzieżą motocyklową, zanudzę się na śmierć, bo to nie sezon, no ale trochę kasy wpadnie, bo dają mi 10zł/h.

Wymiana
Stary 2014-02-09, 23:45   #2692
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Od pon do soboty będę zastępowała moją bratową w sklepie z odzieżą motocyklową, zanudzę się na śmierć, bo to nie sezon, no ale trochę kasy wpadnie, bo dają mi 10zł/h.
To super zawsze jakaś kasa wpadnie
Stary 2014-02-09, 23:47   #2693
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

zaraz poniedziałek. Boję sie ranków.
Stary 2014-02-09, 23:49   #2694
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
To super zawsze jakaś kasa wpadnie
Nooo bratowa za każdym razem jak ma urlop bierze mnie na zastępstwo.
Muszę jutro spakować cały majdan i będę kleić zaproszenia

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Idę spać bo głodna się robię i zaraz ruszę na lodówkę

Wymiana
Stary 2014-02-10, 00:29   #2695
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Nooo bratowa za każdym razem jak ma urlop bierze mnie na zastępstwo.
Muszę jutro spakować cały majdan i będę kleić zaproszenia

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Idę spać bo głodna się robię i zaraz ruszę na lodówkę
Też myślę o jedzeniu, dlatego idę umyć zęby to wtedy już na pewno nic nie zjem, u mnie to zawsze działa

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ----------

Niektóre ogłoszenia to jest śmiech na sali, oto CAŁA treść jednego przykładowego, które teraz znalazłam:
"Poszukujemy Sekretarki do prowadzenia biura."
Stary 2014-02-10, 00:35   #2696
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

ja chyba sobie poprzeglądam chociaż strach się teraz na cokolwiek nastawiać, jedna depresja w domu mi starczy.
Stary 2014-02-10, 00:39   #2697
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Wiecie co ja to jestem jakaś "zakała" w mojej rodzinie Moje życie nie ma sensu, każdemu się jakoś układa, nawet moim średnio rozgarniętym dużo młodszym kuzynkom i kuzynom, ja to jakiś debil jestem
Stary 2014-02-10, 00:42   #2698
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Dzwońcie na nr udostępniany po prawej stronie ogłoszenia - mile widziani 20-latkowie. Nie zbieram CV, sformalizowane wymagania to znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym oraz lojalność i odporność na proste próby zastraszenia, umiejętność posługiwania się komputerem i Internetem, prawo jazdy i samochód, gotowość do spotkania i podjęcia pracy pełnoetatowej od zaraz (nieobciążeni innymi obowiązkami) i posiadanie miejsca zamieszkania w Warszawie, niekaralność. Zadania to m.in. rekrutowanie pracowników, negocjowanie kontraktów, organizowanie reklamy i transportów, pozyskiwanie dodatkowego finansowania w miarę potrzeby, wszelkie typowe zadania związane z zarządzaniem firmą/prezesurą. Miejsce pracy: Warszawa, filie firmy są dopiero do zorganizowania. Adres tymczasowego biura: ul. Chłopickiego 14, 04-314 Warszawa. KRS: 0000468211 UWAGA, NAPRAWDĘ PRAWIE NIKT SIĘ NIE ZGŁASZA OPRÓCZ SZTUCZNEGO TŁOKU, WIĘC MOŻE DLA UŁATWIENIA PROSZĘ POMINĄĆ TO O WYSOKIEJ PENSJI PRZY CZYTANIU... SZUKAMY ASYSTENTA/KI

Stary 2014-02-10, 00:47   #2699
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
Dzwońcie na nr udostępniany po prawej stronie ogłoszenia - mile widziani 20-latkowie. Nie zbieram CV, sformalizowane wymagania to znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym oraz lojalność i odporność na proste próby zastraszenia, umiejętność posługiwania się komputerem i Internetem, prawo jazdy i samochód, gotowość do spotkania i podjęcia pracy pełnoetatowej od zaraz (nieobciążeni innymi obowiązkami) i posiadanie miejsca zamieszkania w Warszawie, niekaralność. Zadania to m.in. rekrutowanie pracowników, negocjowanie kontraktów, organizowanie reklamy i transportów, pozyskiwanie dodatkowego finansowania w miarę potrzeby, wszelkie typowe zadania związane z zarządzaniem firmą/prezesurą. Miejsce pracy: Warszawa, filie firmy są dopiero do zorganizowania. Adres tymczasowego biura: ul. Chłopickiego 14, 04-314 Warszawa. KRS: 0000468211 UWAGA, NAPRAWDĘ PRAWIE NIKT SIĘ NIE ZGŁASZA OPRÓCZ SZTUCZNEGO TŁOKU, WIĘC MOŻE DLA UŁATWIENIA PROSZĘ POMINĄĆ TO O WYSOKIEJ PENSJI PRZY CZYTANIU... SZUKAMY ASYSTENTA/KI

AHA
Stary 2014-02-10, 00:50   #2700
nAtaL!a
Zakorzenienie

Cześć mam nadzieję, ze mogę dolączyć.Od 8 miesięcy szukam pracy. Bez efektów. Od października nie byłam na żadnej rozmowie. Nie mam pracy, znajomych ani kasy. Mam 25 lat i czuję, że tracę życie. Wszyscy żyją normalnie: pracują, zakładają rodziny, bawią się a ja czuję się jak ofiara losu. Ten łikend był beznadziejny,ryczałam non stop. Trace wiare w to, ze coś sie zmieni. Nie marzę nawet o pracy w zawodzie, wysyłam cv "poniżej"kwalifikacji i też nic. Nie chcą mnie nigdzie...Wszędzie wokól widzę ludzi w moim wieku, którzy wiele już odnieśli, mają stabilną sytuację finansową, a tylko ja jak taka niedorajda.Wydaje mi się, że nie ma większego nieudacznika niz ja,nie wiem co robić i gdzie szukać..Nie mam żadnego celu, czas płynie a ja nic nie osiagam, nic nie zmieniam. Bardzooo brakuje mi kontaktu z ludźmi, nigdzie nie wychodzę, jest mi potwornie wstyd, że wciaż "siedzę" w domu, wspolnych tematow tez brakuje...
nAtaL!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości