|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
dziękuje ślicznie
![]() Wiem,że niedobrze ale jakoś nie lubie loków ![]() Ba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3482 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zmiatam, zmiatam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No mam nadzieję, ze niedługi i na mnie pora przyjdzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie cierpie takiej pogody ![]() ![]() Cytat:
Smacznego ![]() Ja zaraz sobie jabłka z pomarańczami zmiksuje ![]() Z naszą paczką też się staramy spotykać, ale ostatnio nie wychodzi. Sesja, nauka, potem wakacje i każdy gdzie indziej będzie ![]() Cytat:
![]() Ps. Robie oficjalną przerwę od nauki na rozmowy w toku ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Witam śliczne,ale Wy dużo piszecie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Prawdziwy aniołek ![]() I albo coś mi się wydaje,albo na twarzyczce pełniejsza jesteś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj mam dziwny dzień,jakiś taki jeden z tych 'cięższych' ![]() I że miałam chandrę,to chciałam sobie kupić coś słodkiego,ale moje wyrzuty sumienia mi nie pozwoliły,więc zjadłam paczkę mieszanki studenckiej ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' Edytowane przez agness51 Czas edycji: 2007-06-06 o 17:29 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki
![]() Tęskniłyście za mną?? Pamięta mnie jeszcze ktoś?? ja dalej nie mam neta ![]() ![]() niemniej dzięki tym krótkim okienkom na świat pobieram sobie aktualne strony z mojego ulubionego wątku i przeglądam w miare systematycznie ![]() Tak że widziałam już wszystkie plotkowe śliczności ![]() ![]() ![]() hmmm, ja też się tu wkleję przy najbliższej możliwości ![]() ![]() wyślę wiadomość przy następnym okienku... ![]() ![]()
#3485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I koniecznie dodaj fotkę,bo pewnie nie tylko ja jestem ciekawa,jak wyglądasz,pewnie kolejna śliczna wizażanka ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
xxyy
|
dziewczynki martwie sie starsznie bo mojego okresu dalej nie ma, mimo ze dzis mija 5 dzien odkad skonczylam tabletki. chyba bede musiala w przyszlym tygodniu wybrac sie do ginekologa
![]() w dodatku dzis mialam straszny sen... snilo mi sie ze... poszlam do ginekologa, mowie jaka sparwa i przepisala mi jakies tabletki. zaczelam zazywac, i czytam ulotke a tam pisze.. ' powoduje intensywny wzrost tkanki tluszczowej' obudzialam sie przerazona.. koszmar normalnie ![]() opowiadalam to TŻ-towi i powiedzial ze nie jest ze mna dobrze ;p uciekam sie szykowac bo niedlugo przyjdzie ![]()
#3487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie martw się tym snem,moim zdaniem Ty za bardzo boisz się przytyć choćby 2kilogramów,i za często o tym wszystkim myślisz,dlatego śnią Ci się takie rzeczy ![]() Miłego wieczorku z TŻ-tkiem ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy czereśnie są kaloryczne?
Bo chyba zeżarłam z 1,5 kilo ![]()
#3489 |
Zakorzenienie
|
W dużych ilościach,to na pewno mają sporo kcal
![]() Na 100g/43kcal ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
xxyy
|
Cytat:
a dlaczego masz czekaz az do pazdziernika? co wtedy bedzie? ![]() a Ty zazywasz jakies tabletki?
![]() |
#3491 | |
xxyy
|
czy kaloryczne to nie wiem, zaraz sparwdze, ale wiem ze przepyszne
![]() ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zażywam,zaraz Ci podam nazwę... Euthyrox,dawka 25 ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zadomowienie
|
Atram ja tez nie mam tego okresu tlye z emoja lekarka mi tylko luteine przepisala ktora nic nei dala a tak to powiedziala z etzreba zaczekac az troche przytyje :/
wogole glupia sprawa z tym traceniem okresu , z tego co widze to wieksozsc przy diecie go traci ![]() ewusia_marchew no ja do tego goscia co go na ulicy spotkalam to w zyciu nie pojde hehe i on chyba o tym wie bo nei chcetnie z nim gadalam , ale agencja chyba porzadna to ta www.gaga.pl ale co smi si ezdaje z eni epojade nigdzie ![]() a co do tej rzyjazni to ja sie zrazilam w podstawowce jeszcze hehe ale potem w gimnazjum spotkalam ta przyjaciolke wydaje mi sie z en acale zycie bo mimo ze po gimnazjum kazda poszla do innego liceum to caly czas mamy ze soba swietny kontakt ![]() ![]() ale wogole padnieta jestem starsznie i jeszcze mnei brzuch boli i chyba wiem po cyzm... po wstretnym cheesburgerze z mcdonalda , nie potrzebnie dalam sie namowic nie lubie astfoodow i wsumei ngidy za nimi nie przepadalam LoLcia to ja ci dam proste wloski a ty mi dasz krecone ![]() jej jak mi sie krecone podobaja i oddalabym wszyskto zbey miec lekie fale ![]() ide si eteraz uwalic na kanapke i wlaczyc tv bo padam juz na pyszczek :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
Nie mam aktualnie w domu,ale myślę,że z 6-7
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
xxyy
|
do pazdziernika to duzo czasu.. mi przepisala hormony po 5 miesiacach od ostatniego okresu.
ajjj, bo Ty jestes za chuda i musisz przytyc, masz za malo tkanki tluszczowej. wiec hormony by i tak nic nie daly. glupia sprawa z tym okresem... :/ TŻ sie znowu spoznia, chyba bede musiala z nim powaznie porozmawiac ;p
#3498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale może ktoś ma duuże czereśnie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Zadomowienie
|
no wszystko jest mozliwe
![]() a gdzies slyszalam ze szklanka owoco np truskawek pokrojonych cyz malin to 200 g wiec mozna by tez tak z czeresniami liczyc ![]() a ze chuda to wiem :/ ale 0.5 kg juz ryztylam i juz jest 44 i sie nei pokazuje zadno 43 i cos :P zawsze to cos , a teraz czekam na kolejne 0.5 i kolejne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypluj to słowo! ![]() ![]() Wszystkim się podziele z Tobą moja kochana Emilko,ale nie jabłkami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak,przytyłam ciesze się,że ktoś zauważył ![]() To pobawmy się-Ja nektarynka,Ty pragnienie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czekamy na fotki ![]() Nie wiem czy są kaloryczne,ale są pyszne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj chyba będą baty ![]() Musiałam znowu usunąć trochę emotek ![]()
![]() |
#3501 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
![]()
Wróciłam z zakupów. Masakra. W carrefourze prawie żadnych bułek nie było, wieśniaczki też sprzątnięte
![]() ![]() aajjii agencja nie wygląda źle (a głównie jej stronka internetowa ![]() ![]() ![]() Ja tam lubię h&m a zwłaszcza ich przymierzalnie ![]() ![]() ![]() Muszę uciekać, bo siostra chce na kompie grać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |||||
Wtajemniczenie
|
popieram. sama wlasnie wciagnelam cala miseczke truskawek pokrojonych i zalanych kefirkiem. (niestety nie mam tutaj miksera... wiec to byl tylko ala koktajl
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do "przyjaciolki" to moze najlepiej pozostawic to bez echa. ludzie i tak szybko pozapominaja co ona tam nagadala, a poprostu ja bym zerwala z nia kontakt, jako jedyny komentarz do sprawy ![]() ja na zly humorek jak juz pisalam, pozarlam truskawki. mam jeszcze paczke mieszanki wafelkowej i moze zaraz sie na nią rzucę, chociaz po truskawkach jestem pelna,no i ten smak.. po co psuc jakimis tam byle waflami ![]() Cytat:
![]() czekamy na fotke, a przede wszystkim naTwoja regularna obecnosc ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() pozniej zamieszkalam sama i nie mial kto codziennie przywozic ukochanych championow, i moze dlatego nie jem juz az tylu jablek, ale tez kocham te owoce ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 |
♥
|
witam
![]() i po bierzmowaniu msza krotka bo trwała 1 godz 10 min - ta dokładność ![]() wybrałam sie z przyjaciólmi do restauracji boze myslałam ze nie wstane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie moja mama duzo jabłek je ja nie przepadam za jabłkami jadam raz na ruski rok ![]() dziewczyny skad moge sciągnać lub cos jakis program do obrabiania zdjęć bo nie mam kabla do swojej komy ale mam od brata i dziwna kolorystyka wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
Helloł!
![]() Niedawno wróciłam ze spacerku ![]() ![]() Teraz słucham sobie cascady i fajnie jest ![]() Jutro do Kościoła na 8.30 pójde jak wstane, ale sama, bo siostra w krk na studiach, a sasiadka na procesje idzie. Po południu wybieram sie na mecz...sama nie wiem, czy dobrze robie, idąc tam(czyt.bramkarz),,,, ejjj;(
#3506 |
Zakorzenienie
|
hej, pamieta tu mnie jeszcze ktos?
mam sporo do nadrabiania, ogólnie chyba od 102 strony, ale dam rade, ale to jutro dobrze? ![]() a teraz idę spac, bo dzis do domku wrocilam ![]()
#3507 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Koniec nauki w końcu ![]() Co do zakupów - uwielbiam nawet te spożywcze... ^^ Ja niestety też, mam kręcone ale tak mi się nie podobają że ... chyba dożywotnio będę związana z prostownicą ![]() Dajcie sobie czas, nie zawsze wszystko układa się tak jakbyśmy chcieli ![]() ![]() Będzie OK ![]() Wcale nie ![]() Cytat:
A ja zakochałam się w nowym zapachu Pumy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To mi przypomniało, że muszę do dentysty w przyszłym tyg. jechać... ech ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie mówię że dotyczy to wszystkich, aczkolwiek coraz większej ilości osób... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ... xD To na co Ty jeszcze czekasz ? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oj zdecydowanie więcej. Na pewno trochę ponad 10. Cytat:
A ja dziś kupiłam takie przepyszne w piekarni, pełno żytnie bułeczki ![]() ![]() ![]() uff... jakie to szczęscie że z bratem nie muszę już dzielić kompa bo ma swojego, bo nie wiem jakby to było... Cytat:
![]() Zatem do jutra ![]() Cytat:
Ja np. jestem osobą która chce zawsze radzić sobie sama. Jak mam problem to nie podzielę się nim z innymi, tylko zrobię wszystko by się z tym uporać. Czasami drobne sytuacje, niepowodzenia zbierają się... później wydarzy się nic nieznacząca sytuacja która sprawia że szala przechyla się - tama pęka i następuje chwilowe załamanie. Wtedy również zamiast zwrócić się do kogoś o pomoc, zamykam się na nią. Jestem zdecydowanie indywidualistką. A to nie zawsze jest dobre, jednakże pewnych cech zmienić nie potrafię. Nigdy nie kryje się z tym co myślę, mówię jak uważam - czasami przysparza mi to problemów... Czy akceptuję siebie wewnętrznie ? Byłabym skłonna powiedzieć że mimo wszystko tak. Lubię tajemniczość - to też na co dzień staram się taka być, lubię ważyć słowa - tak też robię... Uwielbiam obserwować ludzi ... analizować... Jestem bardzo dziwną osobą w realnym świecie - ale to mnie cieszy w sumie, nie chcę być taka jak wszyscy. Nie chcę podążac za 'modą' i robić z siebie kogoś kim nie jestem. Mam grupę ludzi z którymi utrzymuję kontakty, spędzam czas. Są to bardzo wartościowe osoby, ponieważ uważam że tylko takim osobom warto poświęcać czas, którego i tak mam niewiele... Starannie dobieram sobie znajomych, co niestety nie oznacza że ufam im bezgranicznie, bo tak nie jest. W ogóle jeśli chodzi o moją ufność - ciężko... oj cięzko. Jednak ostatnio pojawił się pewien problem, którego nie mogę zrozumieć, bo o akceptacji tego 'zjawiska' cięzko mówić. Rozstałam się po 1,5 rocznym związku z facetem... I dopiero wtedy poczułam się naprawdę szczęsliwa. Będąc sama. Nie znoszę sytuacji w których muszę się komuś tłumaczyć, a także gdy jestem kontrolowana... Uznałam że chyba póki co nie nadaję się do związku bo to mnie męczy... Mi niczego nie brak, nie potrzeba mi faceta... Nie wiem co się stało... Tak czy inaczej podsumowując - najważniejsze to pamiętać o tym kim jesteśmy i nie zatracać się w biegu beznadziejnych pragnień. Nie udawajmy przed innymi i przed sobą - choćbyśmy miały być same jeszcze jakiś czas, warto poczekać na kogoś kto zainteresuje się nami, jakimi jesteśmy teraz, niż jakby miał to zrobić wtedy gdy udawałybyśmy kogoś kim tak naprawdę nie jesteśmy... I przede wszystkim trzeba mieć zawsze włąsne zdanie ![]() Przynajmniej ja tak uważam, mam zasady któych się trzymam i... jestem z tego zadowolona ![]() PS. musiałam usunąć trochę emotek ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do charakterku to bardzo dobrze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję że necik będziesz miała niedługo sprawny .... i czekam z niecierpliwością na Twoje fotki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() piękna jesteś naprawdę, ale przytycie konieczne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() przyjachałam wieczorem do rodziców i idę spać zaraz bom padnięta dobranoc dziołszki ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
tadan! wróciłam
![]() ![]() 3-dniowy pobyt w górach dobrze mi zrobił. Maksymalnie zrelaksowana, wypoczęta i.. spalona - na karku, rekach i na twarzy. Po prostu masakra - wyglądam jak Indianin ![]() Dzisiaj z TŻ na rowery i nad wodę, bo muszę wyrównać tą opaleniznę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Zakorzenienie
|
Nefre super że wypad się udał
![]() Ja już wstałam a myślałam że w wolny dzień dłużej pośpię ![]() Ale gdzie tam, mamjuż budzik w organizmie. Idę na śniadanko ... BNie wiem co ja będę robić dziś, TŻ wyjechał ![]() Chlip chlip
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.