|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
U nas na obrączkach jest imię partnera i data ślubu
|
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
To musimy nadrobić
jak tam czas sesji/egzaminów?Jutro biorę ostatni wpis i już spokój
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2014-02-05 o 14:38 |
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1624 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1625 |
|
Zadomowienie
|
Kochane współczuję Wam tych wszystkich uczelnianych spraw, sesje i pisanie prac to moje wielkie koszmary i traumy
i bardzo się ciesze że mam to już za sobą ..a ja już chyba trzecią noc z rzędu mam sny o naszym ślubie mimo, że do godziny zero jeszcze 14,15 miesięcy;p ja nie wiem jak to będzie za rok
|
|
|
|
#1626 |
|
Raczkowanie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;44987454]Treść usunięta[/QUOTE]
To właśnie nam się nie podobają oklepane daty i imiona...;/ |
|
|
|
#1627 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Daty, imiona, sentencje - kto co woli ja bym coś chciala w środku, a mój TŻ nie chce. Może jeszcze o tym pomyślę
|
|
|
#1628 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;44993216]Treść usunięta[/QUOTE]
ja tez nawet na zaproszeniach nie mialam zadnego wierszyka czy sentencji, im wiecej przegladalam tym bardziej durnowato mi to wygladalo. Zresztą nie chcialam naćkanego zaproszenia
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;44993216]Treść usunięta[/QUOTE]
tak pseudo wierszyki na zaproszeniach dla mnie też okropne . My nie będziemy mieć żadnych wierszyków. Na obrączkach pewnie będzie data .. ale to jeszcze za daleko żeby o tym myśleć ![]() Swoją drogą podobno gdzieś ty pod Kielcami jest jakiś koleś który wykonuje biżuterię dla Kruka i u Niego można kupić obrączki z katalogu Kruka za pół ceny. Ktoś coś wie o tym? |
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale każdy lubi co innego
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Zadomowienie
|
A ja właśnie odebrałam swoje zaproszenia.
wrzucam fotke robiona tel i światło juz kiepskie ale co tam pochawle sie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1633 |
|
Raczkowanie
|
Honeychild- sliczne są- jak kupowaliśmy Nasze to takich nie widziałam... teraz patrzę na inne i sie zastanawiam, czy dokonaliśmy dobrego wyboru
z suknią zresztą mam podobnie
|
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1635 |
|
Raczkowanie
|
A my mamy taki grawer:
Na mojej: Chodź ze mną... Na P.: by sens nadać życia krokom Dziewczyny gdzie najlepiej udać się po zakup bielizny ślubnej ? Muszę sobie ją sprawić zanim pójdę skrócić sukienkę. Byłam w Koronie, ale nie mają nic ciekawego. |
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Bella Rosa na pl.Moniuszki
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz też zajrzeć do Esotiq.
|
|
|
|
#1638 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jeszcze dwa miesiące i będę już na miejscu w Kielcowie
z jednej strony się cieszę, a z drugiej strasznie boję, co ja zastanę po takim czasie odzwyczaiłam się od życia tu... ale będę mogła wszystko spokojnie zacząć załatwiać ![]() Wiem, że to milionowe z rzędu pytanie, ale dostałam maila na Karczówkę na nauki, ale nikt mi nie odpisuje ;/ czy któraś mogłaby mi napisać na priv numer telefonu pod który miałabym dzwonić i się pytać? Szukałam wczoraj we wszystkich wątkach, ale abo jestem ślepa albo nie ma.. A ja zaczynam mieć mętlik w głowie odnoście dekoracji i innych pierdołek... mam strasznie niesprecyzowanie w głowie
|
|
#1639 |
|
Raczkowanie
|
Tez wyslalam maila i mi nie odp a jak zadzwonilam to powiedzieli ze zapisy tylko przez maila :/ na jaki termin sie wybierasz? bo jesli luty to niestety zapisy byly do konca stycznia :/ nr tel 413450538
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
O dziwne ze tak robią.. ja w styczniu zapisywałam nas na kurs równiez na styczen i to telefonicznie
|
#1641 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc może jeszcze nas przyjmą dzięki za numer. Zadzwonię jutro.
|
|
|
#1642 |
|
Raczkowanie
|
Jak dzwoniłam w styczniu to powiedzieli, że nie trzeba się zapisywać wystarczy przyjść z dowodem. W lutym powiedzieli, że przez maila. Wyślę im moje i TŻ dane, żeby zapisali nas na marzec. Mam nadzieję, że to wystarczy już.
|
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
A z reszta jak bylam w styczniu na kursie to i tak pierwszego dnia robili liste (sami sie wpisywalismy) a drugiego przy 'odbiorze' zaswiadczen sami sobie wpisywalismy wlasne imie i nazwisko.. tyle tego bylo
|
#1644 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie !
![]() Co do obrączek to też uważam że klasyczny grawer jest najlepszy ale dokladnie o gustach się nie dyskutuje i macie prawo zrobic to co uwazacie i co wam sie bardziej podoba ![]() A macie jakis pomysl zastapienia kwiatów od gosci jakimś innym prezentem ? Myslalam o winie ale juz zbyt oklepane i narzeczony nie lubi ;p Mieliśmy też pomysł że jakieś Agd bo zaraz po slubie bd urzadzac nasze mieszkanie <3 ale nie wiem czy to ma sens . Moze lepiej wybrac sobie samemu co sie podoba a moze lista prezentów ? wydaje mi się że to nie taktowne Co wy myslicie ?
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, chwale się a co
)) gazeta wyborcza dodatek ogólnopolski ![]() )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2014-02-10 o 09:08 |
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
ale że co w tej gazecie?
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1648 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyy dostalam szoku w salonie Paryżanka spodobala i sie suknia ślubna wszytko ładnie pieknie ,ale cena kosmos jak dla mnie 4300zł, wiec postanowilam po dzwonic po salonach w innych miastach ktore maja suknie tej firmy a konkretnie Warszawa i Wrocław. We Wrocławiu powiedziala mi pani 3400 a w Warszawie 3500(ceny juz dotycza sukni z halka i ze wszytkimi mozliwymi przerobkami) i teraz mam dylemat.Ale zdzierstwo w Kielcach
pomiajac fak ze do zadnego miasta mi nie po drodze a moze ktoras z was dziewczny wie w ktorym salonie w Krakowie maja suknie firmy Agora?
|
|
|
|
#1649 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1650 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja sama na swoim slubie mialam suknie firmy Agora. Piekna. Kupowalam w salonie Paryzanka - nigdy wiecej bym tam nic nie kupila. Nie dosc ze zdzierstwo bo w innych miastach suknia byla tansza, to to co zrobili z suknia.... masakra. Nie chce tu opisywac calej sytuacji ale sprawa zakonczyla sie moimi telefonami do Wroclawia do glownej siedziby Agory, a sama Agora zajela sie ta sprawa z salonem Paryzanka. Wiec jesli moglabym Ci radzic....nie kupuj w Paryzance.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014

mimo, że do godziny zero jeszcze 14,15 miesięcy;p ja nie wiem jak to będzie za rok