Scent Bar LI - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-10, 00:15   #4201
justynaneyman
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Jest genialna, genialna, najpiękniejsza. Dla mnie. To jaknajbardziej moje kolory. Uwielbiam jak tak malujesz. Jest mniej "ilustracyjnie książkowo". Tzn wcale nie jest. Tak akurat wolę. Czad obraz. Negatyw.
Hm...to nie byłaś dziś...przemalowałam...

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
I co z tym gaszeniem, o którym pisałaś na FB?? Kolorystyka zupełnie nie w moim typie, ale nie bije po oczach chyba aż tak bardzo, żeby gasić?? Inwestor nalega?
Inwestor ścigany od wczoraj rano(tak się umówiłam, ze da znać) odezwał się dziś po południu - że chory i musi zobaczyć na żywo

Cytat:
Kto pamięta, kiedy ostatnio u dentysty byłam?? Czwartek chyba, albo sroda... No... To doobrze, że jutro juz w kraju będę, gdyż otóż opatrunek wytrzymał do dziś...
Juz nie wiem, co mam robić, żeby tej paszczy nie zaciskac
Strasznie mi przykro...

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
widziałam na FB i blogu, jest super

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 07:13   #4202
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Co sie fajnego robi w Wiśle? Zwłaszcza jak ciepło, tzn ekehm co poza tym co wiem, i co można robić też nie w Wiśle ?

byliśmy ze znajomymi (6 osób łącznie) więc niektórzy jeździli na nartach (bo jednak coś tam naśnieżone były stoki), a my byliśmy na Czanotrii kolejką, w parku wodnym no i oczywiście uskutecznialiśmy wycieczki od knajpy do knajpy

Znad kawy i spadam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 07:20   #4203
Murszafka
To ja :)

Ja też macham znad kawy i jogurtu, zeby niepotrzebnie zdać nie nadwyrężać...
Swoją drogą -wszędzie w Europie są te same marki. To przerażające... Jem jogurt Zotta, który jest identycznie daleko od owoców, jak taki sam w Warszawie Od soboty szukałam lokalnych przypraw -nic z tego, wszędzie tylko Knorr i Maggi. Smutne...
No dobra, znikam, miłego!

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 10:07   #4204
neska951
Zakorzenienie

hej hej

Cytat:
Juz nie wiem, co mam robić, żeby tej paszczy nie zaciskac
Leczyć do skutku Ja już nie zaciskam oprócz pięści
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 10:16   #4205
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
hej hej

Leczyć do skutku Ja już nie zaciskam oprócz pięści
A na pięści co dają? Rękawice metalowe z wyprostem palców? Rany, człowiek, to dziwne zwierzę...

Nudno na tym lotnisku. Po cholerę każą przychodzić aż 2 godziny wcześniej???

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 10:22   #4206
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Fitam!

Macham z nad błonnika w formie "jelenich bobków" z jogurtem. .

-------------
Ad. wesel
Nie cierpię wesel. Nie bawi mnie szoł "satyna, tiule i zalany śpiewający wujek".
Zdjęć nie posiadam bo sie fotografować nie daje.
Co do kolorów jak by wypadało szła bym na czarno a ze nie wypada to chodzę na szaro (ew. na brudnofioletowo), ciemno zielono czy czerwono.
Fasony sukienek mam niemodne i babciowate bardziej koktajlowe niz weselne

Z typowych wesel zawsze staram sie wymigać.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 10:24   #4207
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
A na pięści co dają? Rękawice metalowe z wyprostem palców? Rany, człowiek, to dziwne zwierzę...

Nudno na tym lotnisku. Po cholerę każą przychodzić aż 2 godziny wcześniej???

Dobre
A tak na poważnie to może trza zmienić lekarza czy co
Jak się kiedyś spotkamy na lifie dam Ci pomacać moją żuchwę, wszędzie mięciutko zero spiętych mięśni. Tyle że jak mówiłam to efekt ponad dwuletniego leczenia ...

Bo lotniska to ZUUUUOOOO
Stary 2014-02-10, 10:44   #4208
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
My pierwszy taniec tańczyliśmy do Nothing else matters,

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
-------------
Ad. wesel
Nie cierpię wesel. Nie bawi mnie szoł "satyna, tiule i zalany śpiewający wujek".
Zdjęć nie posiadam bo sie fotografować nie daje.
Co do kolorów jak by wypadało szła bym na czarno a ze nie wypada to chodzę na szaro (ew. na brudnofioletowo), ciemno zielono czy czerwono.
Fasony sukienek mam niemodne i babciowate bardziej koktajlowe niz weselne

Z typowych wesel zawsze staram sie wymigać.
moja krew!
Stary 2014-02-10, 10:51   #4209
neska951
Zakorzenienie

Mam 2 pytania włosowe
1 czy to możliwe żeby włosy z przodu głowy rosły wolniej niż te z tyłu?
2 który balsam wybrać na łopianowym propolisie czy na kwiatowym?
Stary 2014-02-10, 11:04   #4210
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Hm...to nie byłaś dziś...przemalowałam...
W końcu byłam. No cóż - to nie dla mnie obraz, zatem najważniejsze to zadowolony klient ale, szczerze powiedziawszy "przed" naprawą było lepiej . Moim zdaniem. Dobrze, że poprzednia wersja jest na blogu i można sobie na nią popatrzeć.

Cytat:

byliśmy ze znajomymi (6 osób łącznie) więc niektórzy jeździli na nartach (bo jednak coś tam naśnieżone były stoki), a my byliśmy na Czanotrii kolejką, w parku wodnym no i oczywiście uskutecznialiśmy wycieczki od knajpy do knajpy

Znad kawy i spadam
Aaaaa park wodny - no tak, bo że knajpy to of kors.

Cytat:
Ja też macham znad kawy i jogurtu, zeby niepotrzebnie zdać nie nadwyrężać...
Swoją drogą -wszędzie w Europie są te same marki. To przerażające... Jem jogurt Zotta, który jest identycznie daleko od owoców, jak taki sam w Warszawie Od soboty szukałam lokalnych przypraw -nic z tego, wszędzie tylko Knorr i Maggi. Smutne...
No dobra, znikam, miłego!

Cytat:

Cytat:
Mam 2 pytania włosowe
2. jak wybierzesz na kwiatowym to również mam na zbyciu użyty z 4 razy. zapłacisz tylko przesył. Mnie nie odpowiadają te ruskie wynalazki
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 11:11   #4211
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

2. jak wybierzesz na kwiatowym to również mam na zbyciu użyty z 4 razy. zapłacisz tylko przesył. Mnie nie odpowiadają te ruskie wynalazki
Rachelo bardziej skłaniam się ku łopianowemu bo mam odlewkę od mamy szamponu i jak dla mnie za bardzo obciąża i szybko przetłuszcza włosy ale za to bardzo zmiękcza i wygładza
Już prawie doszłam co z moim włosami, muszę myć co drugi mycie szamponem oczyszczającym inaczej się nie da są niedomyte.Albo jak myję codziennie to pierwsze mycie oczyszczającym potem miękkim

A i zapomniałam W HE BE PROMOCJA -40% NA KOLORÓWĘ

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-02-10 o 11:28
Stary 2014-02-10, 11:34   #4212
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Rachelo bardziej skłaniam się ku łopianowemu bo mam odlewkę od mamy szamponu i jak dla mnie za bardzo obciąża i szybko przetłuszcza włosy ale za to bardzo zmiękcza i wygładza
Już prawie doszłam co z moim włosami, muszę myć co drugi mycie szamponem oczyszczającym inaczej się nie da są niedomyte.Albo jak myję codziennie to pierwsze mycie oczyszczającym potem miękkim

A i zapomniałam W HE BE PROMOCJA -40% NA KOLORÓWĘ
rozumiem.

HEBE - czekałam na to, bo tusze wysusziły misie. Acz trochę mam daleko
Stary 2014-02-10, 11:38   #4213
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem.

HEBE - czekałam na to, bo tusze wysusziły misie. Acz trochę mam daleko
Ja nie mam super ekstra daleko, ale lenia mam a te dziady robią tak że dana marka w konkretny dzień. Dziś jest burżuj a mam chrapkę na róż
Stary 2014-02-10, 11:45   #4214
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mam super ekstra daleko, ale lenia mam a te dziady robią tak że dana marka w konkretny dzień. Dziś jest burżuj a mam chrapkę na róż
łeeee no to chyba sobie daruję wycieczkę. Chyba że będę i tak jechać nach der city

Ciekawił mnie CC Burżujka. No ale to nie koniec świata, jeszcze będą -40 wszędzie jak znam życie.
Stary 2014-02-10, 11:49   #4215
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
łeeee no to chyba sobie daruję wycieczkę. Chyba że będę i tak jechać nach der city

Ciekawił mnie CC Burżujka. No ale to nie koniec świata, jeszcze będą -40 wszędzie jak znam życie.
Te kremy CC to z zielonym korektorem?
Ciekawe czy zapychają
Stary 2014-02-10, 11:54   #4216
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Te kremy CC to z zielonym korektorem?
Ciekawe czy zapychają
A nie wiem czy z zielonym w sensie widocznym - wychodzą na twarzy żółto jak to Burżuje

To jest moje jedyne zasadnicze pytanie od zawsze - niestety jedna recka na KWC donosi że owszem dlatego nie chcę się rzucać na pełny wymiar pełną cenę, ale kusi mnie fakt że Burżujkowe podkłady, zwłaszcza te lejące, to były jedyne, które mnie nigdy nie zapychały. Dłuuuuugie lata na nich jechałam i się niezawiodłam. No trwałość marna, ale naturalność wygrywała. Więc i chciałabym i boję się
Stary 2014-02-10, 11:57   #4217
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
A nie wiem czy z zielonym w sensie widocznym - wychodzą na twarzy żółto jak to Burżuje

To jest moje jedyne zasadnicze pytanie od zawsze - niestety jedna recka na KWC donosi że owszem dlatego nie chcę się rzucać na pełny wymiar pełną cenę, ale kusi mnie fakt że Burżujkowe podkłady, zwłaszcza te lejące, to były jedyne, które mnie nigdy nie zapychały. Dłuuuuugie lata na nich jechałam i się niezawiodłam. No trwałość marna, ale naturalność wygrywała. Więc i chciałabym i boję się
To może na promocję trza zapolować
Dopiero 12 może się jednak przejdę ...
hmmmm
Stary 2014-02-10, 12:52   #4218
golden_eye
Wtajemniczenie

macham snad jeszcze więcej robo której mi się nie chce ruszać tzn robię ale so to za robo jak co chwilę trzeba smoka do dzioba komuś wtykać

temat wesel był, mnie czeka jedno ważne w sierpniu siostrzyczki i z racji że nie mam kreacji coś trzeba będzie ładnego kupić, ale tu akurat mi zależy żeby wyglądać bo siostra kochana a na pozostałych weselach przyznaję nie byłam przykładem mody elegancji ani podobne, chodziłam w tych samych kieckach na kilka wesel a nawet nie miałam specjalnie fryzur robionych, zwyczajnie nie miałam możliwości ani funduszy na taki błysk. a teraz marzy mi się coś koronkowego (fiem fiem) choć nie musi być, jakieś takie eleganckie, żeby było jeszcze poza weselem gdzieś do założenia, no uniwersalny ciuch-cud jak znajdę i kupię to się pochwalę ale na gust mój nie liczcie bo nie mam
Stary 2014-02-10, 13:00   #4219
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
macham snad jeszcze więcej robo której mi się nie chce ruszać tzn robię ale so to za robo jak co chwilę trzeba smoka do dzioba komuś wtykać

temat wesel był, mnie czeka jedno ważne w sierpniu siostrzyczki i z racji że nie mam kreacji coś trzeba będzie ładnego kupić, ale tu akurat mi zależy żeby wyglądać bo siostra kochana a na pozostałych weselach przyznaję nie byłam przykładem mody elegancji ani podobne, chodziłam w tych samych kieckach na kilka wesel a nawet nie miałam specjalnie fryzur robionych, zwyczajnie nie miałam możliwości ani funduszy na taki błysk. a teraz marzy mi się coś koronkowego (fiem fiem) choć nie musi być, jakieś takie eleganckie, żeby było jeszcze poza weselem gdzieś do założenia, no uniwersalny ciuch-cud jak znajdę i kupię to się pochwalę ale na gust mój nie liczcie bo nie mam
A to insza inszość ja byłam na jednym tylko takim weselu, gdzie chciałam być czułam że młodzi chcą żebym była i było czadowo
Inne to musssss niestety ....

a taka zielona ktoś już linka chyba zadawał

http://www.lyst.com/clothing/french-...e-black-liner/
Stary 2014-02-10, 13:15   #4220
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
czy to możliwe żeby włosy z przodu głowy rosły wolniej niż te z tyłu?
Moje z tyłu zawsze rosną w ząbek chociaż ucinam w miarę równo, więc chyba tak

Cytat:
jak wybierzesz na kwiatowym to również mam na zbyciu użyty z 4 razy. zapłacisz tylko przesył. Mnie nie odpowiadają te ruskie wynalazki
Ooo Ja bym go kciała! Muszę poszperać za czymś w zamian.

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

A tak fogle macham znad sprzątaniowej trzydniówki Dziś poszły w ruch szafy z narzędziami itp. i pudła na szafach. Amsakreska.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 13:17   #4221
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Moje z tyłu zawsze rosną w ząbek chociaż ucinam w miarę równo, więc chyba tak

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

A tak fogle macham znad sprzątaniowej trzydniówki Dziś poszły w ruch szafy z narzędziami itp. i pudła na szafach. Amsakreska.

Boś Ty w ząbek czesana jest
Ła zazdraszczam werwy sprzątaniowej
Stary 2014-02-10, 13:18   #4222
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Wyobrażam, że nie sposób się wyłączyć

Też nigdy nie miałam fryzur i jedno kiece - ale lubiłam ją w sumie także nie płakam

Co do szmaponów na propolisach i innych Agafii (dostałam jako prezent za opóźniony wysył) no nie mam serca do nich. W sensie za składy, zapach, koegzystencję chciałam je uwielbiać, miałam spore oczekwiania wobec nich a tu gips Poza obciążaniem, nie zrobiły nic Tzn tak na logikę to niby szmapon nic nie może, no ale skoro on taki pełen ekstraktów to może mógłby coś jednak ? No ale nie mógł. Wspominam jako przyjemność mycia, zapachyyyyyyyyy i tyle. Efekt klapu, żadnych zdrowych kłaków, nada To moje wrażenia, na cienkich przetłuszczająchych się włosach - rozjaśnianych pasemkamy. Bo widzę w sieciuni, że jednak ogólny zachwyt i popyt trwa.

Nesko - łopianowy, jako jedyny nie zrobił mi źle. Ale też i dobrze nie. buuuuu. Także ja już dawno skończyłam przygodę z ruskimi kosmetykami, równie szybko jak sie nimi zachłysnęłam. Szkoda.

Chuopin kupił mi taki żel zapach obłędny koegzystencja - w sensie brak wysuszających detergentów, totalnie moja No ale cena powalająca, i niestety zapach sie nie utrzymuje, znika bezpowrotnie Ale w końcu Walętyłki nadchodzo.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Rewitalizuj__cy__4e01029276da0.jpg (29,4 KB, 19 załadowań)
Stary 2014-02-10, 13:22   #4223
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Mam 2 pytania włosowe
1. Możliwe. Moje tak mają. Pomijająć fakt, że koło twarzy bardziej sa narażone na otarcia, kruszenie i takie tamy, to i tak rosną duuuużo wolniej niż te z tylu głowy.

2. Na kwiatowym. Łopianowy też mialąm i byl taki se, kwiatowy jest fajny.

Jak by ktoraś potzrebowała to w Pepco są teraz bronzery CK Sun dance 302
http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw...art=15&ndsp=21
i jeszcze jeden enhance
http://www.ebay.co.uk/itm/CK-Calvin-...-/290916681163
w cenie 9,99
sporo lakierow do paznokci, kilka rodzai roży w kamieniu, jakieś pomadki , wszystko CK i po 9,99

Wzięlam ten sun dance i jest śliczny, ciut ciemniejszy niż ten drugi ale i tak jaśniutki i delikatny, dobry do bladolicych, krzywdy nie da się nimi raczej zrobić .
W środę wracam po ten drugi.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 13:22   #4224
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

1. tylko pamiętaj sie przypomnieć ( ale gwoli ścisłości dam nura do szuflady, bo jest sznasa że ostał mi sie balsam a nie szmapon tyle tego było, starciłam rachubę co mi zostało na stanie.
Edit: Sorrrrrri Wprowadziłam Cię w błąd - otóż ostał mi się balsam na kwiatowym a szmapon ten łagodny obciążacz bez zapachu na lukrecji przezroczyste opak. A pomyłka stąd, iż jak zanabyłam wówczas szmapony i balsamy do pary, w broncowych butlach, to z tyłu miałam polskie naklejki na wszystkich - jako Balsamy nieźle nie? Tak czy owak sorki za narobienie smaków.

2. Ale uczucie katharis po takiej czystce - bezcenne Uwielbiam robić kilkudniowe remamenty. Na szczęście mam w sumie porobione to się trochę nudzę Lubię wywalać, eliminować, segregować - no ale już nie mam co Nawet szuflada z kosmetykami out jest ślicznie posegregowana.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-02-10 o 13:27
Stary 2014-02-10, 13:36   #4225
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Też nigdy nie miałam fryzur i jedno kiece - ale lubiłam ją w sumie także nie płakam

Co do szmaponów na propolisach i innych Agafii (dostałam jako prezent za opóźniony wysył) no nie mam serca do nich. W sensie za składy, zapach, koegzystencję chciałam je uwielbiać, miałam spore oczekwiania wobec nich a tu gips Poza obciążaniem, nie zrobiły nic Tzn tak na logikę to niby szmapon nic nie może, no ale skoro on taki pełen ekstraktów to może mógłby coś jednak ? No ale nie mógł. Wspominam jako przyjemność mycia, zapachyyyyyyyyy i tyle. Efekt klapu, żadnych zdrowych kłaków, nada To moje wrażenia, na cienkich przetłuszczająchych się włosach - rozjaśnianych pasemkamy. Bo widzę w sieciuni, że jednak ogólny zachwyt i popyt trwa.

Nesko - łopianowy, jako jedyny nie zrobił mi źle. Ale też i dobrze nie. buuuuu. Także ja już dawno skończyłam przygodę z ruskimi kosmetykami, równie szybko jak sie nimi zachłysnęłam. Szkoda.

Chuopin kupił mi taki żel zapach obłędny koegzystencja - w sensie brak wysuszających detergentów, totalnie moja No ale cena powalająca, i niestety zapach sie nie utrzymuje, znika bezpowrotnie Ale w końcu Walętyłki nadchodzo.
1 łopianowy szampon oceniam jako bardzo dobry bo pogrubił mi włosy, tyle że są po nim matowe I nie wiem czy dać do niego balsam łopianowy i to nada blask

2 Szczęściara mój N nie obchodzi święta murarza.

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
1. tylko pamiętaj sie przypomnieć ( ale gwoli ścisłości dam nura do szuflady, bo jest sznasa że ostał mi sie balsam a nie szmapon tyle tego było, starciłam rachubę co mi zostało na stanie.
Edit: Sorrrrrri Wprowadziłam Cię w błąd - otóż ostał mi się balsam na kwiatowym a szmapon ten łagodny obciążacz bez zapachu na lukrecji przezroczyste opak. A pomyłka stąd, iż jak zanabyłam wówczas szmapony i balsamy do pary, w broncowych butlach, to z tyłu miałam polskie naklejki na wszystkich - jako Balsamy nieźle nie? Tak czy owak sorki za narobienie smaków.
Hehe ja doznałam kryzysu jak na wannie stały 4 szampony dziecięce i każdy był dla moich włosów złłłyyyyyy Poza nimi 2 alterry z odżywkami które były dla moich włosów złłłeeee
:brzyda l:
Stary 2014-02-10, 13:51   #4226
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:

musi wiosna idzie u mnie też szał, tylko mniej intensywnie ale nawet zakupiłam ziemię do kfiatków, będę porządki w nich robić. kiedyś
Cytat:
A to insza inszość ja byłam na jednym tylko takim weselu, gdzie chciałam być czułam że młodzi chcą żebym była i było czadowo
Inne to musssss niestety ....

a taka zielona ktoś już linka chyba zadawał

http://www.lyst.com/clothing/french-...e-black-liner/
nom jak się jest mile widzianym i chcianym to i się starać chce a kieca nawet fajna ale nieosiągalna kasowo cuś podobnego może upatrzę
Cytat:

1. nie bałdzo albowiem wtedy włącza się syrena i po robo jest
2.
3. śfięto dla mnie znaczne albowiem od niego zaczęło sie bliższe zacieśnienie więzi z tym co ma osobisty wielki i życiowy zaszczyt być mi obecnie menżem jedenaście walętyłków/tyłek??? razem jusz
Stary 2014-02-10, 13:55   #4227
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
3. śfięto dla mnie znaczne albowiem od niego zaczęło sie bliższe zacieśnienie więzi z tym co ma osobisty wielki i życiowy zaszczyt być mi obecnie menżem jedenaście walętyłków/tyłek??? razem jusz
Walętyłków
jedenaście piękna liczba gratulacje
Stary 2014-02-10, 14:06   #4228
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1 łopianowy szampon oceniam jako bardzo dobry bo pogrubił mi włosy, tyle że są po nim matowe I nie wiem czy dać do niego balsam łopianowy i to nada blask

2 Szczęściara mój N nie obchodzi święta murarza.

Hehe ja doznałam kryzysu jak na wannie stały 4 szampony dziecięce i każdy był dla moich włosów złłłyyyyyy Poza nimi 2 alterry z odżywkami które były dla moich włosów złłłeeee
:brzyda l:
1. nie doradzę, choć szczerze wątpię - mnie właśnie żaden z ruskich specyfików nie nadał błysku ale też i chyba żaden nie obiecywał? Jak zaczynałam się ratować włosowo to miałam katastrofę włosową do tego stopnia, że o błysku nawet nie myślałam.

2. Myśmy też nie obchodzili, ale dojszliśmy do fajnego wniosku - że czemuż ach czemuż by nie zrobić sobie dodatkowo dobrze, tak ponad normę

3. No bo Alterra to złooooooo, napakowane alkoholem wysuszające zło, nadające się do mycia wanny. Tak, wiem, powtarzam się, sa wyjątki, ja ich nie pzonałam. A i szmapony dziecięce też zło.

Ogólnie trzymam się YR póki co, bo mi służą, ale no raczej skłądowo nic dobrego nie mają. Od czasu do czasu łagodny dla skalpu Rusek coby go zużyć, i próbki z John Masters Organics. Bunkrów nie ma, ale jest ok. odkąd tragedia włosowa została opanowana to trzymam się minimalizmu. Nie kombinuję, nie wychylam sie. Grzecznie myję i dmucham na zimne.

Stwierdziłam ostatnio, że - hmm mało co mnie kusi. Chyba wszystko takie muszmieciowe mam. Ten CC to też tylko z sentymentu do B i ciekawości, ale mieć nie muszę. Niczego nie szukam. Ufff. Nirwana Uff bo wchodzenie tutaj czasami grozi komornikiem .

Cytat:
1. nie bałdzo albowiem wtedy włącza się syrena i po robo jest
2.
1. nie wątpię ( wierzę na słowo bo nie mam włąsnej syreny jeszcze )

3. nie no "sza-tzun" jak mawia Mursz

Czas edycji: 2014-02-10 o 14:13
Stary 2014-02-10, 14:18   #4229
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1. nie doradzę, choć szczerze wątpię - mnie właśnie żaden z ruskich specyfików nie nadał błysku ale też i chyba żaden nie obiecywał? Jak zaczynałam się ratować włosowo to miałam katastrofę włosową do tego stopnia, że o błysku nawet nie myślałam.

2. Myśmy też nie obchodzili, ale dojszliśmy do fajnego wniosku - że czemuż ach czemuż by nie zrobić sobie dodatkowo dobrze, tak ponad normę

3. No bo Alterra to złooooooo, napakowane alkoholem wysuszające zło, nadające się do mycia wanny. Tak, wiem, powtarzam się, sa wyjątki, ja ich nie pzonałam. A i szmapony dziecięce też zło.

Ogólnie trzymam się YR póki co, bo mi służą, ale no raczej skłądowo nic dobrego nie mają. Od czasu do czasu łagodny dla skalpu Rusek coby go zużyć, i próbki z John Masters Organics. Bunkrów nie ma, ale jest ok. odkąd tragedia włosowa została opanowana to trzymam się minimalizmu. Nie kombinuję, nie wychylam sie. Grzecznie myję i dmucham na zimne.

Stwierdziłam ostatnio, że - hmm mało co mnie kusi. Chyba wszystko takie muszmieciowe mam. Ten CC to też tylko z sentymentu do B i ciekawości, ale mieć nie muszę. Niczego nie szukam. Ufff. Nirwana Uff bo wchodzenie tutaj czasami grozi komornikiem .
1 No tak w sumie racja

4 YR powoduje to że będzi mnie głowa a szkoda bo ich nowy szampon pokrzywowy

Mój ulubiony to szampon rumiankowy Evy polleny jest ze mną od dawna i zostanie mam nadzieję

Ja mam tylko jednego muszeńca essie wicked tak do mojego charakteru
Stary 2014-02-10, 14:23   #4230
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam tylko jednego muszeńca essie wicked tak do mojego charakteru
nienawidzę Cię
Jeśli maluję pazurri to tylko na takie kolory. Na szczęście jakoś może o nim zapomnę, bo mam 2 odcienie w ten deseń, no ale jednak nie TAK bosssskie. Genialny
W sumie na przeceeeeeenieeee.

O takim odcieniu sukienki myślałam, jak Redzia napisała wino. Dla mnie czerwone wino to taka głęboka ciemna czerwień, elegancka i zmysłowa, nie mająca nic wspólnego z klasyczną czerwienia. To w sumie burgund? Bordo? Ciemna wiśnia? Genialny, szukaj w tym typie keicy

Czas edycji: 2014-02-10 o 14:30
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości