Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'13,cz.V - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 0 0%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku 0 0%
Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki 14 37,84%
Na czworaka zaraz stanę i zachwycę moją mamę 1 2,70%
Czy deserek, czy obiadek, oby nie był ze mnie niejadek 0 0%
Wcinam obiad, deser, mleko, do pół roczku niedaleko 11 29,73%
Skonczyły się już kolki, wszak wyrastam z mej gondolki 2 5,41%
Żółwik, słonik, hipopotam, ja dzidziusia swego kocham 4 10,81%
Normy obrotów, siadania i mowy nie moga wyjść mamusiom z głowy 1 2,70%
Mamo w rękę weź łyżeczkę i sprawdź czy mój płacz, to przez ząbeczek 0 0%
Powoli się rozkręcam, z brzuszka na plecy się już przekręcam 4 10,81%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-10, 12:15   #4171
xViolet
Raczkowanie

Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
tez miałam czas że karmiłam intensywnie co godzine i w dzień i w nocy i broniłam się przed mm teraz od 3 dni podaje jedną butle na noc i z laktacją jest póki co ok może spróbuj raz i zobaczysz
:
dobrze wiedzieć, ze jest ktoś, kto ma podobne dylematy.

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Motyl za wizyte i nie stresuj sie

przestało lać,wyszło piękne słonko,także spadamy na dwór
zahaczę o cukiernie,bo przez Kaski wczorajszego posta marze o serniku do kawy
U nas tez przed chwila wyszło słonko, a juz myślałam, ze cały dzien bedzie lać.
Smacznego serniczka
Stary 2014-02-10, 12:16   #4172
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Natala

a bodziaki ktore?

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Te body?
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 12:17   #4173
dodinha
Wtajemniczenie

Ewcia a jak podajesz mm na noc to śpi lepiej?

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-02-10, 12:23   #4174
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
35

Misia co jest?
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
35

Misia co jest?
a w ktorym robilas wczesniej jesli pamietasz?

Bylam z Jankiem e pediatry, bo maz u niego wyczul jakis maly guzej wczoraj na szyjce.Ale okazalo sie, ze to wezel chlonny, nie pisalam, zeby nie siac paniki na forum.

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
ja mam.blender zelmer nero 7500
jest mega
cena nie jest najnizsza
sam.blender jest w dobrej cenie ale zestaw z dostawkami wszystkimi juz troche kosztuje
kupilam.kolezance na prezent i tez mega zadowolona

kupujac blender najwazniejsze zeby ta koncowka byla metalowa bo mozesz blendowac na cieplo i nie zafarbuje ci od marchewki czy curry
i zeby mial jak najwiecej mocy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dzieki za opis, tez skorzystam bo musze kupic.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 12:31   #4175
karolson
Zakorzenienie

eh mnie lidl dziś ominie bo mam daleko a w zeszłym tygodniu teściowie kupili dzinsy jakies w lidlu dla Filipa 10 cm za długie i 10 cm za wąskie więc mieli dziś iść oddać więc pewnie wymienią na coś innego z tego co od dziś będzie..\

moze tym razem nie kupią dla Filpa różowych body <brzydal>
Stary 2014-02-10, 12:39   #4176
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Za godzinę idę do Lidla, napisz co chciałaś, może u mnie coś bedzie jeszcze?
dzikuje Ci slicznie
ale tesciowa właśnie dzwoniła i wszytsko kupiła
i nawet powiedziała ze nie chce pieniędzy
zwykle też jeżdzę na 7, ale dziś stwierdziłam ze o 10 na pewno jeszcze coś dostane - naiwna ja

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
oooo
bluzeczki ten 3-pak, body i spodenki te elastyczne (2 szt), wszystko rozowe i 74-80
o kurde, a mi poakzało że nie wysłało tego posta
no nic Gorgulku, jeśli jednak kupisz to oczywiście zapłace

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 12:40   #4177
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Ewcia a jak podajesz mm na noc to śpi lepiej?

nie wiem czy zbieg okoliczności ale jak dałam zaraz po kapieli czyli ok 19;30 to spał do 23-24 potem cyc i spanko do 2.....potem co 1-1,5 w stawalam i jak dałam butle to znowu 3 godz przespał...tak było w pierwszą noc.
wczoraj dałam po kąpieli i spał od 21 /później kąpałam bo byłam u t./ do 24 i potem już był na cycu ale wyjątkowo dobrze spał bo wstawałam 2 razy na cyca....ale w dzień o dziwo dzisiaj śpi rewelacyjnie .....nie wiem o co chodzi....
zobaczymy co będzie dzisiaj
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 12:41   #4178
gorgulek
Zakorzenienie

Spoko, jestem pod Lidlem. Nic nie kupilam jeszcze
Stary 2014-02-10, 12:41   #4179
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Czarna, Boja gratuluję Wam bardzo!
Cytat:

boja czarna klask i:
dziekujemy
Cytat:
od czwartku dady w promocji
dwa opakowania za 50zl
O super, dzięki za info.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 12:47   #4180
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Waga Julka też robi swoje. Używacie chusty/nosidła?
Niestety nie ogarnęłam chusty Czułam się niepewnie, bo nie miał kto mnie sprawdzić czy prawidłowo namotałam. Na mojej pipidówie chyba mało kto słyszał o chustonoszeniu a co dopiero o warsztatach na ten temat
Po domu objeżdżam z małym w wózku, czasem siedzi w foteliku samochodowym. Kombinuję jak najbardziej się oszczędzić.

Mój tż co na pakerni koksuje po godzinie-dwóch spędzonych na zabawie z małym (latanie, noszenie) mówi, że mam go uwolnić, bo bicepsy go bolą Heloł? A jak wdg niego ja ogarniam?!

Cytat:
o kurrcze,znając mnie to bym budziła męża bo umieram
Jak chłop wstaje na 4:45 do pracy to ma taryfę ulgową i staram się go nie budzić. Wtedy jednak obudziły go moje jęki. Powiedziałam o co chodzi, ale do niego nie za bardzo dotarło, bo był nieprzytomny

Jak mu rano przypomniałam, to on na to, że "e tam, mnie codziennie bolą plecy, bo w tym materacu jest jakieś dziwne wgłębienie" Ooooj, były bęcki

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
a w ktorym robilas wczesniej jesli pamietasz?

Bylam z Jankiem e pediatry, bo maz u niego wyczul jakis maly guzej wczoraj na szyjce.Ale okazalo sie, ze to wezel chlonny, nie pisalam, zeby nie siac paniki na forum.
Uf. Super

U mnie był mega nalot na tego Lidla! Doturlałam się z wózkiem na 5 minut przed otwarciem a przed drzwiami tłumy! Oferta ok, ale nie podejrzewałam takiego zamieszania.

Ja wzięłam między innymi spodnie dresowe 86/92, ale nie oglądałam w sklepie jak wyglądają Jaka masakra, one są podejrzanie wąskie w pasie Już obczaiłam, że można podwijać nogawki. Chyba będę zakładać teraz z podwiniętymi, bo przecież z takim obwodem to będą obciskać brzuszek większego dziecka
Stary 2014-02-10, 12:49   #4181
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LejdiiE Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny !!

Czy mogę do Was jeszcze dołączyć??
Czytałam Was już będąc w ciąży,ale dopiero teraz miałam odwagę założyć własne konto( bo do tej pory czytałam Was z siostry) i się odezwa. Czytam Was namiętnie każdego dnia i jestem prawie na bieżąco

Mój Mały Szkrab to Mikołaj urodził się 12.10.
hej

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
No tak moja podsrawa w ca tez byla wyzsza niz wymienione kwoty ale ale jyz tak pieknie podobno nie jest jak bylo za czasow kiedy plany sie robily same i te kredyty na dowod bez biku a do nuch wszystko inne szlo jak z platka.. ale tak jyz nigdy niebedzie. A co do odstaw to ca ma jedne z najwyzszych.
Kaska ca robi szkokenia min we wroclawiu to bys miala blisko

Dobra ide z mezem na sushi z okazji pierwszej rocznicy slubu
o jaaa uwielbiam sushi ciekawe kiedy zjem... u nas to wyprawa do Rzeszowa, bo u mnie w mieście nie ma, a sama jeszcze nie robiłam, a ponoć nie takie trudne, muszę chyba spróbować
1 rocznica jaaaa pamiętam rok temu jak pisałaś o ślubie, pamiętam nawet fotkę ze śniegiem w tle eh ale czas leci

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Tylko się przywitam, nie mam jak nadrobić. jestem u rodziców, jakieś choróbsko mnie dopadło i zdycham trochę. Z Olą na poczatku był sajgon, na maksa się wystarszyła moich rodziców, mimo że już tu była wiele razy, chyba weszła w jakiś taki okres, że wszystko poznaje i był ryk. teraz lepiej. Spróbuję Was podczytać przy okazji. A na razie miłęgo wieczoru

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
super i jaka śliczna córeczka

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
mąż, który ćwiczył namiętnie i długo, w domu, w siłowniach i twierdzi, że to niemożliwe w 3 m-ce
raz, że nie odbuduje tak mięśni, dwa, że nadmiar skóry to jej chyba wyparował. a trzy, na fotce z listopada jest baardzo widoczna "linea negra", a w styczniu zero. także możliwe, że to taka tyci-tyci fotomanipulacja w celach chwaleniowych
hm a moim zdaniem to jak najbardziej możliwe ja sama nie wiem gdzie mój nadmiar skóry a ani razu od porodu nie ćwiczyłam

Cytat:
piękna
Stary 2014-02-10, 12:49   #4182
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wiem czy zbieg okoliczności ale jak dałam zaraz po kapieli czyli ok 19;30 to spał do 23-24 potem cyc i spanko do 2.....potem co 1-1,5 w stawalam i jak dałam butle to znowu 3 godz przespał...tak było w pierwszą noc.
wczoraj dałam po kąpieli i spał od 21 /później kąpałam bo byłam u t./ do 24 i potem już był na cycu ale wyjątkowo dobrze spał bo wstawałam 2 razy na cyca....ale w dzień o dziwo dzisiaj śpi rewelacyjnie .....nie wiem o co chodzi....
zobaczymy co będzie dzisiaj
No to super,u nas dziwnie,bo np dzisiaj od 8mej do 11tej wytrzymała bez jedzenia więc potrafi i trzy godziny w dzień wytrzymać,tylko dlaczego te noce takie kiepskie:banghead:

Stary 2014-02-10, 12:52   #4183
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
1 rocznica jaaaa pamiętam rok temu jak pisałaś o ślubie, pamiętam nawet fotkę ze śniegiem w tle eh ale czas leci
też ostatnio mialam taką rozkminkę
Stary 2014-02-10, 12:52   #4184
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
przestało lać,wyszło piękne słonko,także spadamy na dwór
zahaczę o cukiernie,bo przez Kaski wczorajszego posta marze o serniku do kawy
Eh, a u mnie w kuchni stoi pół bytfanny sernika, bo nie ma go kto jeść. Chętnie podzieliłabym się
Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość

Lidla odwiedziłam przed 9 i kupiłam wszystko co chciałam - proszek, rajtuzki,skarpetki, jedzonko i kosmetyki. U mnie wszystkiego było jeszcze dużo. Ale mamy 2 Lidle
Szkoda, że u mnie nie ma Lidla
Muszę wybyć gdzieś na zakupy, bo ciuszków coraz mniej
Cytat:
Witam się i dziękuję za wszystkie rady odnośnie leżenia na brzuszku i mm.Musze coś zrobić z jej nocami,bo taki tryb życia mnie wykańcza.A dzisiaj mamy rocznicę ujrzenia dwóch kresek.Ale się wtesy trzeslam z wrażenia

Super wspomnienia Ja wtedy beczałam, hehe
Ostatnio się zastanawiałam, która pierwsza zaciąży od nas z wątku
Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Bylam z Jankiem e pediatry, bo maz u niego wyczul jakis maly guzej wczoraj na szyjce.Ale okazalo sie, ze to wezel chlonny, nie pisalam, zeby nie siac paniki na forum..
Dobrze, że nic nie poważnego
29.12.2016 [9tc]
Stary 2014-02-10, 13:00   #4185
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Hej, mimo zasnięcia o 22.30 Miłek budził się w nocy 3 razy i wstał na dobre zaraz po 6 Nakarmiłam, zaniosłam na dół mamie i powiedziałam, że się drzemnę jeszcze pół godzinki, a wstałam razem z Dawidem chwilę przed 9

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość

Ktoś jeszcze robi ekspedycję do Lidla ?
no ja niestety nie zrobię, bo jestem na wsi, ale planuję męża wysłać tylko wieczorem po pracy to już pewnie niewiele kupi

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Padam. Mały zasnął przed 23, nie spał od 3 do 4, wstał o 7 i piszczy.
Dzień dobry
łącze się w bólu i niewyspaniu

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
No to Edi chyba miał trzydniówkę, bo właśnie go wysypało
a to się rzezczywiście tylko raz przechodzi?

Cytat:

Dziewczyny, może któraś polecić jakiś blender czy inny rozdrabniacz? Solidny, ale nie za kilka stów
my mamy blender braun, na pewno polecam, tylko ten nasz akurat jest z tego zestawu http://www.avans.pl/braun-blender-br...kfp-hc,id-3154, ale pewnie osobno też dostępny

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 13:01   #4186
niebede
Raczkowanie

Właśnie się zważyłam i waga przedciążowa czyli 62kg. Ale się cieszę, bo w sumie ostatnio nie miałam mocy na siłkę, więc to chyba te spacery Teraz tylko jeszcze max. -4kg , wyrobić sobie trochę brzuch i będzie gites

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 13:05   #4187
czaszka_
Zakorzenienie

nawiedzona ciotka TŻta znowu u mnie byla.....czy ja sie od niej uwolnie? w tamtym tyg byla 3 razy widze ze w tym tyg tez od poniedzialku zaczyna

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 13:14   #4188
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
eh mnie lidl dziś ominie bo mam daleko a w zeszłym tygodniu teściowie kupili dzinsy jakies w lidlu dla Filipa 10 cm za długie i 10 cm za wąskie więc mieli dziś iść oddać więc pewnie wymienią na coś innego z tego co od dziś będzie..\

moze tym razem nie kupią dla Filpa różowych body <brzydal>
O, to chyba właśnie tymi spodenkami dziś się sama uszczęśliwiłam

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
nawiedzona ciotka TŻta znowu u mnie byla.....czy ja sie od niej uwolnie? w tamtym tyg byla 3 razy widze ze w tym tyg tez od poniedzialku zaczyna
Tak bez zapowiedzi? Jak z zapowiedzią, to nie miej wyrzutów sumienia i kręć, że coś tam macie do załatwienia
Stary 2014-02-10, 13:14   #4189
dodinha
Wtajemniczenie

dziewczyny jak czyścicie uszka swoim maluszkom?Patyczkami,myje cie w kąpieli,czy używacie jakichś sprayow i tym podobnych?

Stary 2014-02-10, 13:21   #4190
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie się zważyłam i waga przedciążowa czyli 62kg. Ale się cieszę, bo w sumie ostatnio nie miałam mocy na siłkę, więc to chyba te spacery Teraz tylko jeszcze max. -4kg , wyrobić sobie trochę brzuch i będzie gites

Cytat:
dziewczyny jak czyścicie uszka swoim maluszkom?Patyczkami,myje cie w kąpieli,czy używacie jakichś sprayow i tym podobnych?

Ja myje podczas kąpieli zawsze ale patyczkami też.
29.12.2016 [9tc]
Stary 2014-02-10, 13:25   #4191
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
O, to chyba właśnie tymi spodenkami dziś się sama uszczęśliwiłam
ale to dzinsy byly nie z tego rzutu co jest od dziś tylko w zeszłym tygodniu kupili
Cytat:

ja lekko patyczkiem ale widze że ma sporo wydzieliny wiec zakupie jakiś płyn. TŻ mi niepozwala wogole czyścić bo podobno jego siostra przez to nie dosłyszy
Stary 2014-02-10, 13:31   #4192
passion80
Zakorzenienie

patyczkami sie nie powinno w środku ingerować
przy kąpieli jak coś się dostanie d ucha nicx się nei stanie, ja przemywam ręką, Waxolem też można u takich maluchów, z 2h przed kąpaniem

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

u siebie też stosuję http://www.vaxol.pl/
Stary 2014-02-10, 13:34   #4193
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

Też chcę 62

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
a to się rzezczywiście tylko raz przechodzi?
Nie wiem
Eda jeszcze nie miał

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 13:41   #4194
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
logoasia super zdjęcie, wczoraj czytałam z komórki i tam nie widać a byłam strasznie ciekawa od kiedy chodziłaś z Anią na basen, że w wieku 9 mies tak super nurkowała?
anka miala nieskończone 5 mc jak z nią poszlismy pierwszy raz ogólnie uwielbiała basen

Edytowane przez logoasia
Czas edycji: 2014-02-10 o 13:45
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 13:42   #4195
niebede
Raczkowanie

Cytat:

My mamy patyczki
Cytat:

Też chcę 62

Z tego co widzę, już niedaleko

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 13:44   #4196
gorgulek
Zakorzenienie

Ja dziś kupiłam w Lidlu to:

i te

Bluzek ostatnio dużo kupiłam więc zapasy mamy

Śliczne były te spodenki różowe/miętowe dla dziewczynek
Stary 2014-02-10, 13:44   #4197
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
patyczkami sie nie powinno w środku ingerować
przy kąpieli jak coś się dostanie d ucha nicx się nei stanie, ja przemywam ręką, Waxolem też można u takich maluchów, z 2h przed kąpaniem

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

u siebie też stosuję http://www.vaxol.pl/
dlatego ja czyszcze tylko na zewnątrz to co samo wypadnie z ucha
waxol musze zapamiętać
Stary 2014-02-10, 13:44   #4198
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość

dziekujemy za wszystkie trzymane kciuki
Chrzciny sie udaly, bylo wprost rewelacyjnie
super, że chrzciny udane zazdroszczę, że już to macie za sobą

Cytat:
Hej
My juz po szczepieniu, Michas nawet nie zaplakal ! Dumna jestem bo zdarzylo mu sie to pierwszy raz :p wazy 6650g
Lekarz radzil zaczac rozszerzanie diety od soczkow,pierwszy raz slyszlam taka opinie i nie bede tak robic ,wole trzymac sie rozpiski od poloznej
Maz na tatusiowym,Michas spi po szczepieniu a ja w lozku was nadrabiam,u nas leje wiec pogoda poscielowa
za szczepienie i wagę
wydaje mi się, że już kilka razy tu czytałam, że lekarz tak zalecał zaczynać od soczków, ale wczesniej nigdy o tym nie słyszalam i też bym sie do takiej rady nie stosowała

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Ja już po egzaminach
Pierwszy raz jechałam sama samochodem do Londynu-jestem z siebie dumna!
za zdane egzaminy i za jazdę po Londynie też, ja po dużym mieście bym się pewnie nie odważyła

Cytat:
ja też tak zrobię ze słoiczkami, bo też nie wszystko będzie na wsi u naszego wujka A tak to od niego mamy warzywa i mięsko. A np. jeśli chodzi o owoce to bida. Moi rodzice mają jakieś maliny, poziomki, jabłek multum no i agrest. Także pewnie będę dawać jakieś słoiczkowe
ja się własnie dziś zastanawiałam jak z tymi warzywami i owocami, bo planuję sama gotować, choć mój pierwszy syn nie chciał tego jeść w ogóle i smakowały mu tylko słoiczki no ale chodzi o to, że mam dostęp do bardzo wielu warzyw i owoców u moich rodzicow, ale raczej nie skorzystam bo wiem jak to wszystko jest uprawiane, tzn. opryski, nawozy itd
a Wy dziewczyny macie jakieś sprawdzone źródła???

Cytat:
dzisiaj idziemy do neurologa...
trzymam kciuki za wizytę

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
zła jestem!
byłam w lidlu po 10 i już nic z tego co chciałam nie było
później ponadrabiam, ide prasować
kurcze własnie tego się obawiam

Cytat:
od czwartku dady w promocji
dwa opakowania za 50zl
dzięki za cynk

Cytat:
Hmm w słońcu mam dzisiaj 24 stopnie hehe
A tak na serio to jest ciepło i wiosennie i się zastanawiam czy pod dżinsy dawac jej rajstopy jak pojedziemy do lekarza (autem, w foteliku). raczej n nie?
ja bym do samochodu nie zakładała

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Wlasnie wrocilam z Lidla. Kupilam co chcialam, ale mlyn byl nieziemski. Niebieskich dresikow juz w ogole nie bylo
Na pozatku mly byl grzeczniutki ale poznij taka syrena mu sie wlaczyla, ze wszyscy ludzie przy kasie mnie przepuscili
W pracy tez sie nie nasiedzialam bo strasznie plakal.
Slonce wyszlo wiec mozna na spacerek wyskoczyc
w ktorym lidlu byłaś??

Mel B 14/14 +

Edytowane przez kasiuni_a
Czas edycji: 2014-02-10 o 13:45
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 13:48   #4199
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dziś kupiłam w Lidlu to:

i te

Bluzek ostatnio dużo kupiłam więc zapasy mamy

Śliczne były te spodenki różowe/miętowe dla dziewczynek
Ale super
Znowu muszę to napisać: szkoda że u mnie nie ma lidla
29.12.2016 [9tc]
Stary 2014-02-10, 13:48   #4200
Madziuchna27
Zakorzenienie

Jestem!
Moje dziecko nie śpi od 7.30 Leży w bujaku i lampi się na mnie zamiast zamykać oczka

Byłam i ja w Lidlu W sumie też kupiłam, co chciałam, aczkolwiek rozm. 74-80 jest mega, więc dresiki wzięłam 62-68 i tak są za długie, bluzki też wielkie w tym rozmiarze

Endżi, ja po wpadce ze spodenkami supermena sprawdzam szerokość w pasie Teraz wzięłam te brązowe w paseczki i Julek będzie je nosił teraz, choć są za długie

Cytat:
Jakby ktoś się chciał sam podsumować

Statystyki poczekalni
Statystyki odchowalni
Hmm...
Matall, chyba coś się pokićkało z tymi statami, bo wynika z nich, że nie napisałam żadnego postu w ostatniej części Poczekalni, a to niemożliwe

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
kaszle, kicham i nie mowie
do tego bol brzucha
powiało Cię po siłce i basenie
Zdrówka!

Cytat:

Ja juz po wycieczce do Lidla cwiczeniach, prysznicu i troche chate ogarnelam. Teraz przerwa na cycusia i ide dalej sprzatac

Ja wciąż w lesie, bo mi dziecko nie chce spać
Też bym chciała ćwiczyć w dzień, a udaje się dopiero wieczorem.
Iwona, a Ty jak ćwiczysz rano, to ile czasu mija jak potem karmisz Miłosza?

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Hej laseczki
Wczoraj wieczorem nadrabiałam,pocytowałam i wszystko szlag trafił

Ja już po egzaminach
Pierwszy raz jechałam sama samochodem do Londynu-jestem z siebie dumna!

Była u mnie na noc koleżanka ze studiów i wyciągnęła mnie wieczorem do klubu na drinka. Nawet nie wiecie jak bardzo było mi tego trzeba! Pośmiałyśmy się, potańczyłyśmy...normalnie wróciłam do żywych!
Gratuluję egzaminów i faaajnego wieczoru

Cytat:
Cześć. No i co?I wstała o 7.30,nie budziła się w nocy.Zupełnie nie wiem,czy tak po prostu ma czy to przez to,że jak piszą w książce nie zabieram jej z łóżeczka przy wiekszych stękaniach, tylko daję smoka i czekam,a ona zasypia.Mniemam,że jakby była głodna czy coś to by się tak nie dała?
Ciekawe, czy u nas by się sprawdziła ta metoda?

Cytat:

Wacikami nasączonymi przegotowaną wodą, a raz na kilka dni patyczkiem dla dzieci.

Cytat:

Też chcę 62
a ja 58

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości