Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-10, 12:40   #3001
cosmetix
Makeup challenge winner

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
co zamawiać, czego nie i z jakich kodów korzystać będę bardzo wdzięczna
Z kodem CRI50 opłaca się wziąć wszelkie zielone punkty, bo zniżki się sumują. Czyli przede wszystkim produkty do włosów, serie Plaisures Natur i Jardin de Monde. Wychodzi ~75% taniej na najtańsze produkty.
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 12:46   #3002
goldika
Zakorzenienie

możecie mi polecić co lepiej wziąć jako gratis: biżuterię czy kosmetyczkę?
dodam, że żadna z tych rzeczy nie jest mi potrzebna ale coś wybrać muszę
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 12:48   #3003
Hejnarka
Rozeznanie

YR chyba znów ma jakiś błąd w systemie. Otrzymałam paczkę i brakuje Evidence, mam ją na potwierdzeniu zamówienia, ale na fakturze jej nie ma . Zamawiałam z kodem Krok1 wybierając Evidence jako gratis z e-sklepu.

Pewnie znów system nie widzi tego prezentu, ktoś już pisał, że mu wstrzymali zamówienie bo nie widzieli jaki gratis wybrał.

Edytowane przez Hejnarka
Czas edycji: 2014-02-10 o 12:54
Hejnarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 12:48   #3004
maddzia007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Z kodem CRI50 opłaca się wziąć wszelkie zielone punkty, bo zniżki się sumują. Czyli przede wszystkim produkty do włosów, serie Plaisures Natur i Jardin de Monde. Wychodzi ~75% taniej na najtańsze produkty.
Dziękuję będę pamiętała przy następnym zamówieniu
maddzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 12:50   #3005
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
możecie mi polecić co lepiej wziąć jako gratis: biżuterię czy kosmetyczkę?
dodam, że żadna z tych rzeczy nie jest mi potrzebna ale coś wybrać muszę
hmm trudne pytanie, trudny wybór :brzyda l:
ja bym wybrała kosmetyczkę chyba

irlandia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 12:56   #3006
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Napisane przez irlandia87 Pokaż wiadomość
hmm trudne pytanie, trudny wybór :brzyda l:
ja bym wybrała kosmetyczkę chyba
ja wybrałam kosmetyczkę mam już 4 i jednej mi brakowało , ona jest fajna bo duża i pojemna super się w szafie sprawuja
xxxescapismxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 12:59   #3007
dori7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jadoreparis Pokaż wiadomość
Latem z serii PN wychodzą nowe peelingi w tubce. Będzie więcej zapachów niż te w słoiku.
Super wiadomość

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-10, 13:28   #3008
201604131205
Konto usunięte

Potwierdzam, że w paczkach bez kodu 50evi nie ma Cue, ba! nie ma żadnego gratisu!
Przyszyło dziś do mnie zamówienie w czwartek:
*paczka z cue, kremem omega i balsamme do ust za 32zł - kod 50evi, wszystko ok
*paczka 50less - nie ma żadnego gratisu!
*paczka boucle - jak wyżej! żadnego!,nic! jeszcze rozumiem gdyby przez pomyłkę dali np krem NV, ale nie ma żadnego prezentu (wybrałąm Cue)
No jak ich nie kochać za te promocje!
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 13:30   #3009
ew23ona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hejnarka Pokaż wiadomość
YR chyba znów ma jakiś błąd w systemie. Otrzymałam paczkę i brakuje Evidence, mam ją na potwierdzeniu zamówienia, ale na fakturze jej nie ma . Zamawiałam z kodem Krok1 wybierając Evidence jako gratis z e-sklepu.
Pewnie znów system nie widzi tego prezentu, ktoś już pisał, że mu wstrzymali zamówienie bo nie widzieli jaki gratis wybrał.
Hmm, czyli nie dostałaś żadnego prezentu? Czy jakiś inny wrzucili zamiast Evidence?Super ten kod cri50, ale nie sprzyja mojemu zużywaniu zapasów więc chyba odpuszczę.
ew23ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 13:32   #3010
irlandia87
Zadomowienie

GG do irlandia87

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
Potwierdzam, że w paczkach bez kodu 50evi nie ma Cue, ba! nie ma żadnego gratisu!
*paczka boucle - jak wyżej! żadnego!,nic! jeszcze rozumiem gdyby przez pomyłkę dali np krem NV, ale nie ma żadnego prezentu (wybrałąm Cue)

napisz do BOK-u zobaczymy co odpiszą

irlandia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 13:34   #3011
maddzia007
Zakorzenienie

A czy te brakujące produkty macie nabite na tej fakturce dołączonej do paczki czy tam tego nie ma?
maddzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 13:36   #3012
201604131205
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez irlandia87 Pokaż wiadomość
napisz do BOK-u zobaczymy co odpiszą
Napiszę, wiadomka tylko poczekam do jutra na pakę z krok3 i wyślę reklamację hurtem

Cytat:
A czy te brakujące produkty macie nabite na tej fakturce dołączonej do paczki czy tam tego nie ma?
Na fakturze nie ma wymienionego żadnego gratisu

Jednak napisałam reklamację przed chwilą- jeśli dostanę odp, to napiszę na forum

Edytowane przez 201604131205
Czas edycji: 2014-02-10 o 13:53
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 13:39   #3013
ew23ona
Raczkowanie

Ciekawe, że nikogo nie zdziwiło, że ktoś nie wybrał żadnego prezentu i powysyłali paczki bez gratisu. Czekam na paczkę krok1 z evidence...niestety ma już nadany nr więc pewnie wyślą dziś. Chyba zadzwonię i zapytam o zawartość, od razu ewentualnie zareklamuję.
Stary 2014-02-10, 13:44   #3014
calineczka99
Rozeznanie

ew23ona to zadzwoń i daj nam znać
calineczka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 13:44   #3015
Iselle
Zadomowienie

GG do Iselle

ja też wybrałam kosmetyczkę bo fajnie zrobiona i przydatna... zwłaszcza na te latające luzem kosmetyki których u mnie pełno, powinny mieć osobny pokój :P
Iselle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 13:56   #3016
betist
Rozeznanie

Czeka nas zamieszanie na miarę grudniowego NpH ale bardziej niedorzeczne bo tam przynajmniej dodawali kocyk, czyli cokolwiek. Przecież każde zamówienie nawet na minimalną sumę musi mieć gratis. Jakim to trzeba być hmmm.. pakowaczem, żeby się nie zorientować, że coś jest nie tak. Tak szybko wepchnęli tą wodę w gratisy, aby ludzie nie robili szwinglów, że nawet nie dziwi mnie ta sytuacja z kolejnym błędem w systemie. Oni już wiedzą, że coś jest nie tak i nie kręcą nosem na reklamacje. Zadzwoniłam w tej sprawie i pani już tylko prosiła wysłać mailem potwierdzenie, bo ona rzeczywiście u siebie w systemie nie widzi żadnego gratisu w moim zamówieniu.
Przynajmniej biżuteria dotarła i muszę przyznać, że nie jest taka najgorsza. Perełki nie są czarne tylko fioletowe i nie takie malutkie jak się spodziewałam. Pierścionek można dowolnie regulować, łańcuszek akurat u mnie nie jest powyginany, więc ogólnie całkiem nieźle się prezentuje.

Edytowane przez betist
Czas edycji: 2014-02-10 o 13:59
betist jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 14:02   #3017
Hejnarka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ew23ona Pokaż wiadomość
Hmm, czyli nie dostałaś żadnego prezentu? Czy jakiś inny wrzucili zamiast Evidence?Super ten kod cri50, ale nie sprzyja mojemu zużywaniu zapasów więc chyba odpuszczę.
Żadnego innego gratisu nie dostałam , tylko krem z Krok1. Dziwne, powinni losowy dorzucić, albo wstrzymać zamówienie skoro nie mają w systemie wybranego prezentu.
Cytat:
Evidence nie ma na fakturze. Jest tylko gratis z Krok1.

Edytowane przez Hejnarka
Czas edycji: 2014-02-10 o 14:03
Hejnarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 14:05   #3018
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez betist Pokaż wiadomość
Czeka nas zamieszanie na miarę grudniowego NpH ale bardziej niedorzeczne bo tam przynajmniej dodawali kocyk, czyli cokolwiek. Przecież każde zamówienie nawet na minimalną sumę musi mieć gratis. Jakim to trzeba być hmmm.. pakowaczem, żeby się nie zorientować, że coś jest nie tak. Tak szybko wepchnęli tą wodę w gratisy, aby ludzie nie robili szwinglów, że nawet nie dziwi mnie ta sytuacja z kolejnym błędem w systemie. Oni już wiedzą, że coś jest nie tak i nie kręcą nosem na reklamacje. Zadzwoniłam w tej sprawie i pani już tylko prosiła wysłać mailem potwierdzenie, bo ona rzeczywiście u siebie w systemie nie widzi żadnego gratisu w moim zamówieniu.
Przynajmniej biżuteria dotarła i muszę przyznać, że nie jest taka najgorsza. Perełki nie są czarne tylko fioletowe i nie takie malutkie jak się spodziewałam. Pierścionek można dowolnie regulować, łańcuszek akurat u mnie nie jest powyginany, więc ogólnie całkiem nieźle się prezentuje.
Ja mam zamówienie z CuE w toku. Myślicie że mogę już dzwonić z pytaniem co jest w paczce?
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 14:05   #3019
broccolina
Rozeznanie

Cytat:
Ja również zamówiłam z BOUCLE w piątek i czekam na paczkę, zastanawiałam się właśnie jak spakują paczkę żeby CuE nie pobiło się o MDB bo nic więcej nie zamawiałam. Może właśnie dlatego nie dorzucają gratisu, żeby nic się nie potłukło?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-10, 14:08   #3020
calineczka99
Rozeznanie

Cytat:

Hejnarka a krem byl ten z krok1 ?? Sory juz doczytałam

Edytowane przez calineczka99
Czas edycji: 2014-02-10 o 14:09
Stary 2014-02-10, 14:10   #3021
neonatus
Rozeznanie

Cytat:
dziękuję będę pamiętała przy następnym zamówieniu
+ dodatkowo na pamięć pierwszy post :d
neonatus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 14:12   #3022
201703061208
Konto usunięte

nie mowcie ze znowu macie problemy z zamowieniami, nic sie nie nauczyli...
dziewczyny ktore naleza do Prowansalskiego Klubu Piekna LOccitane zapewne dostaly informacje o nowej serii Czerwona Wisnia

Edytowane przez 201703061208
Czas edycji: 2014-02-10 o 14:25
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 14:18   #3023
calineczka99
Rozeznanie

Dziewczyny przykro mi to pisac ale właśnie dzwoniłam i z krok1 mam tez brak evidenca .
Stary 2014-02-10, 14:22   #3024
ew23ona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez calineczka99 Pokaż wiadomość
ew23ona to zadzwoń i daj nam znać
Cytat:
Żadnego innego gratisu nie dostałam , tylko krem z Krok1. Dziwne, powinni losowy dorzucić, albo wstrzymać zamówienie skoro nie mają w systemie wybranego prezentu.
Zadzwoniłam i już jestem zła...oczywiście nie ma w paczce Evidence...mam napisać maila z potwierdzeniem zamówienia i jeśli cytuję "rzeczywiście jest tak jak mówię" to wodę doślą...i jeszcze Pani konsultantka powiedziała nieco niemiła i zdziwiona, że przecież oferty się nie łączą i jako gratis dostałam krem...(spojrzeli pewnie, że jest prezent i nikt się nie zainteresował czy to gratis wynikający z kodu krok1 czy prezent do każdego zamówienia).
Stary 2014-02-10, 14:24   #3025
201703061208
Konto usunięte

informatykow maja wyjatkowo inteligentnych
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 14:24   #3026
nicctakiego
Raczkowanie

też czekam na zamówienie z krokiem3 na razie jest przetwarzane, jestem ciekawa czy dostanę jakiś gratis :/

pierwszy raz mi wyzerowalo koszyk, jestem zła

Edytowane przez nicctakiego
Czas edycji: 2014-02-10 o 14:26
nicctakiego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 14:26   #3027
calineczka99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ew23ona Pokaż wiadomość
Zadzwoniłam i już jestem zła...oczywiście nie ma w paczce Evidence...mam napisać maila z potwierdzeniem zamówienia i jeśli cytuję "rzeczywiście jest tak jak mówię" to wodę doślą...i jeszcze Pani konsultantka powiedziała nieco niemiła i zdziwiona, że przecież oferty się nie łączą i jako gratis dostałam krem...(spojrzeli pewnie, że jest prezent i nikt się nie zainteresował czy to gratis wynikający z kodu krok1 czy prezent do każdego zamówienia).
Przykre że znowu nas to spotyka ,tylko niepotrzebne nasze nerwy i dodatkowa ich praca
Stary 2014-02-10, 14:28   #3028
s_pinka
Raczkowanie

Ja dzisiaj dostałam paczkę ale w gratisie wybrałam sobie pomadkę pudrowy róż, któa raczej wygląda jak landrynkowy róż . Dziwna jest, żałuję, że wcześniej jej w stacjonarnym nie obejrzałam.

Czy YR ma jakąś linię kosmetyków pielęgnacyjnych nie zawierających parabenów. Wszystkie kosmetyli jakie nabyłam ostatnimi czasy maja je i to w sporej ilości. Już wiem, że nie kupię więcej płynu micelarnego, toniku i balsamów do ciała. O ile w żelach pod prysznic czy peelingach aż tak mnie to nie razi to nie lubię kosmetyków wcieranych z parabenami
s_pinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 14:28   #3029
betist
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
Ja mam zamówienie z CuE w toku. Myślicie że mogę już dzwonić z pytaniem co jest w paczce?
Jak masz zamówienie "w toku" to jest jeszcze szansa, że jak do nich napiszesz lub zadzwonisz to ewentualnie zdążą dorzucić Ci tą wodę.
Ja chciałam dowiedzieć się przy okazji czy w innej paczce zamówionej tego samego dnia znajduje się gratis, ale ponieważ było zamawiane na innego domownika, to się pani wykręciła ochroną danych osobowych i że ten ktoś musi sam zadzwonić. O niczym innym nie marzę tylko, żeby się użerać z nimi na okrągło telefonicznie i mailowo, ale właśnie na to się zanosi bo 3 zamówionka z tym gratisem poszły.

Cytat:
Napisane przez s_pinka Pokaż wiadomość
Czy YR ma jakąś linię kosmetyków pielęgnacyjnych nie zawierających parabenów. Wszystkie kosmetyli jakie nabyłam ostatnimi czasy maja je i to w sporej ilości. Już wiem, że nie kupię więcej płynu micelarnego, toniku i balsamów do ciała. O ile w żelach pod prysznic czy peelingach aż tak mnie to nie razi to nie lubię kosmetyków wcieranych z parabenami
Powiem szczerze, że sama jestem zdziwiona ilością parabenów w ich kosmetykach. Nie wiem jak można nazywać się firmą ekologiczną i jednocześnie produkować kosmetyki nie różniące się ilością alergizujących substancji od innych, dużo tańszych Ja ostatnio nabyłam w promocji balsam do ciała Soraya Be beauty 300 ml za bodajże 7,29 (w sieci Rossman) o zapachu czekolady. Zapach boski jak budyń czekoladowy, dużo lepsze działanie nawilżające i wygładzające niż np balsam PN wanilia, który ma moja mama jako wielbicielka tego zapachu. Z tym, że produkt YR ma tych parabenów aż 3, z czego większość jest dużo wyżej w składzie niż w tym czekoladowym, który ma o jeden paraben mniej. 19,90 jak za taki kosmetyk naładowany chemią to gruba przesada, cena około 10 zł którą daje nam kod cri50 jest dużo bardziej odpowiednia. Oczywiście jeszcze trzeba wliczyć w to cenę pompki, która powinna być w standardzie, bo używanie tych kosmetyków bez dozownika to nieporozumienie.

Edytowane przez betist
Czas edycji: 2014-02-10 o 14:57
betist jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 14:33   #3030
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
nie, no...
ja też czekam na boucle...

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości