Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'13,cz.V - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 0 0%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku 0 0%
Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki 14 37,84%
Na czworaka zaraz stanę i zachwycę moją mamę 1 2,70%
Czy deserek, czy obiadek, oby nie był ze mnie niejadek 0 0%
Wcinam obiad, deser, mleko, do pół roczku niedaleko 11 29,73%
Skonczyły się już kolki, wszak wyrastam z mej gondolki 2 5,41%
Żółwik, słonik, hipopotam, ja dzidziusia swego kocham 4 10,81%
Normy obrotów, siadania i mowy nie moga wyjść mamusiom z głowy 1 2,70%
Mamo w rękę weź łyżeczkę i sprawdź czy mój płacz, to przez ząbeczek 0 0%
Powoli się rozkręcam, z brzuszka na plecy się już przekręcam 4 10,81%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-10, 15:30   #4231
tassia
Zakorzenienie

Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
dziewczyny jak czyścicie uszka swoim maluszkom?Patyczkami,myje cie w kąpieli,czy używacie jakichś sprayow i tym podobnych?

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
waxol raz w tygodniu... zawsze dzien po nim wylatuje woskowina wiec ja wyciagam patyczkiem oczywiscie nie wsadzajac go do ucha tylko z zewnatrz z małzowiny
i tyle

a ja tez chce na spacer...jest piekna pogoda a mnie glowa peka i mam dreszcze wiec nie mam melodii do chodzenia...
ale dzis to grzech nie isc z dzieckiem na spacer

ahhh wczoraj zaczelam czytac nasz watek z czasów zanim dołączyłam
mam ich 5 wiec jak bedzie misie nudzic na orbiku to bede juz miała zajecie
ehhh fajne niektore wypowiedzi...w pierwszym watku zaraz po dowiedzeniu sie o ciazy juz rozkminy o pokoiku, imionach itp
soo sweet

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 15:31   #4232
kahunia
Zadomowienie

Dot.: Nie mam pomysłu na tytuł wątku,bo cały czas myślę o moim dzieciątku,mamy IX-X'1

Hej

u mnie dalej brak czasu na pisanie, Amelka nawet jak sie niby sama bawi na macie to oczekuje mojej obecnosci obok. W nocy tez jakos czesciej sie budzi, a rano wstaje z kurami

Tassia mi tez sie wydaje ze Amelka wstaje jak juz sie widno zaczyna robic i dzisiaj mowilam tz ze jak to sie nie zmieni to bedzie masakra... bo przeciez coraz wczesniej widno bedzie

dodinha nie boj sie tak tego mm, podaj butle i sciagnij, albo nakarm z cyckow i "dopchaj" butelka - pewnie zje jeszcze bo z butelki poleci latwiej. A jak ona Ci przybiera? Bo jak ok to wydaje mi sie ze sie najada.

U nas byl problem z przybieraniem i ostatecznie sie dokarmiamy. Moze moglam jeszcze powalczyc zeby bylo samo kp, ale zaczynalo mnie to coraz bardziej stresowac. I teraz daje cyca i pozniej butelke, po troche po kazdym karmieniu, oprocz tych nocnych. Mala przybiera ok, ja sie nie stresuje, a laktacja tez ok.

Ale zeby ni bylo tak wesolo problem z ulewaniem sie nie zmniejszyl po tym nutritenie Wiec dalej chodzimy i sie ciagle przebieramy - obie

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 15:31   #4233
niebede
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Mamy wątek w klubie, widziałaś?
Widziałam, ale Wy trenowałyście do tej pory tak zawzięcie różnymi zestawami, a ja tylko sobie przysiady robiłam i brzuszki <wstydniś>

Dziewczyny a co myślicie na temat tych herbatek z sokiem z Hipp w szklanych butelkach?

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 15:32   #4234
Madziuchna27
Zakorzenienie

Piszecie o pogodzie.... To Wam powiem, że u nas dziś rano padał deszcz i ogólnie zgnilizna na dworze, a od ok. 3 h wali śnieg tak, że już z powrotem Białystok jest biały A płaty sypały się na początku wielkości 5 zł jak nie większe...

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 15:41   #4235
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
Zapomnialam zapytać czy wiecie gdzie mozna kupić "w paryzu dzieci nie grymasza" z wysylka za granice ? Bo znalesc nie moge

Wysłane z mojego HP Slate 7
Zobacz na ebayu jest polska księgarnia,może tam mają

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Ja uszy też przecieram patyczkiem,ale tylko z zewnątrz,bo wiem,że patykiem można to głębiej wepchnąć,a zamaczać się jakoś boję,żeby jej uszy nie bolały.Ale pewnie znowu mam jakieś nieuzasadnione obawy.

Stary 2014-02-10, 15:42   #4236
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Dziś mamy wieczorem neurologa, więc prosimy o mocne kciuki

Gdzie na mazury się wybieracie?

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
Widziałam, ale Wy trenowałyście do tej pory tak zawzięcie różnymi zestawami, a ja tylko sobie przysiady robiłam i brzuszki <wstydniś>
Nieważne co, ważne, że ćwiczysz

Magda, mam nadzieję, że do mnie nie dojdzie ten śnieg
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 15:47   #4237
misia332
Zakorzenienie

joaśku kciuki !

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 15:49   #4238
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
no wlasnie ja popelniłam mega błąd za co zostałam okrzyczana przez tż bo w domu cwiczyłam bez butów i o ile jakies lajtowe cwiczenia gdzie sie nie podnosi nóg, czy lezy to owszem nie ma znaczenia, ale cała reszta ma olbrzymie
juz ubieram buty i sama sie sobie dziwie ze cwiczyłam boso (w koncu to nie joga

moja mama pojechala dzis ok 10 30 i kupiła dresik, bluzeczki, spodenki i pajaca
fajne te ciuszki; ale rozmiarówka kosmiczna... 62-68 jest wielkosci 74 innych producentow
nawet jest duuuzo wieksze od 68 z HM ktore sa zawyzone
za to nie bylo sliniaków jednorazowych

kochana ale argumentacje na tak zeby sprobowac z mm napisałam ci ja czyli laska ktora totalnie zakreciła sie na punkcie kp
uwazam ze trzeba sprobowac bo bedziesz meczyc bułe
ja uwazam, ze mm jest dla ludzi i jesli okaze sie (w co naturalnie watpie) ze ci dziecko bedzie po tym spac 6 h to czmeu by nie podawac na stale wieczorem ?? matka tez musi odpoczac... a reszta karmien oczywiscie kp

natomaist ja bym sprobowala jeszcze inna rzecz... na wieczor dałabym kaszke na swoim mleku...
ja tak podaje
Dzięki Tassiu za rady,obiecuję że już nie będę męczyć buły A jak robisz tę kaszkę?Zagotowujesz swoje mleko,czy jak?No i Helenka dopiero skończyła 4 miesiące,to już jej mogę podać kaszkę,czy później?

Edytowane przez dodinha
Czas edycji: 2014-02-10 o 15:53
dodinha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 15:55   #4239
rusałka_1
Zakorzenienie

hej

nadrabiam was od na raty
rano mileslimy gosci,potem spacer i znów goscie
wczoraj cały dzien mialo swietny humor, dzisjuz gorzej. znów wariuje przy cycu, pcha raczki do buzi., slini sie na potege i złosci sie.

Cytat:
ide dzis z mlodym do pediatry wiec trzymajcie kciuki bo ostatni raz bylam zaraz w nowym roku
bedziemy sie wazyc
i troche klamac zeby przesunac szczepienie

Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
i jak po wizycie?
a jak twoje samopoczucie?

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość

aaaa i muszę się pochwalić, że mój kochany synek nauczył się "mlaskać" buzią gdy jest głody Kiedy tylko przyczai, że jem to się patrzy i robi ustkami jak rybka

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

dzisiaj idziemy do neurologa...

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
f

mój tata mi mówił, że widział się w piątek z żoną mojego kuzyna, oni mają córeczkę 2,5 miesiąca starszą od Oli, więc 7,5 miesiąca ma, i wiecie co robią? chodzą z nią... normalnie za rączki a ona przebiera nogami, sama na nich stoi itd... i jeszcze prowadza ją między innymi dziecko 8,5 letnie :/
a i wiecie co? jej dziecko też zaczęło się bać ludzi których nie widzi często, a tak mi tłukła do głowy że jak to mała się urodziła to ona wiecznie z nią gdzieś była bo nie mogła usiedzieć w domu i ta mała niby taka wesolutka, fajna była do tej pory, a teraz co? nagle jej się odmieniło, więc nie ma reguły że będzie między ludźmi i nie będzie się bało czy płakało. i tak mi mówiła, że Ola wiecznie ze mną tylko, że nikogo nie widzi i dlatego taka marudna czasem przy gościach a właśnie wczoraj nawet byli u nas goście i Ola się cały czas śmiała do nich

pamietam jak o tym pisałas i jak martwiłas sie o Ole
widziasz jak szybko wszystko sie zmienia
Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Bylam z Jankiem e pediatry, bo maz u niego wyczul jakis maly guzej wczoraj na szyjce.Ale okazalo sie, ze to wezel chlonny, nie pisalam, zeby nie siac paniki na forum.
.
uff
Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
my byliśmy dziś prywatnie u neurologa bo na nfz termin na maj
ale wreszcie młody został porządnie przebadany, kobieta nam wytłumaczyła co i jak... no i Igor ma asymetrie
stwierdziła że to nie jest żadna patologia 'ten typ tak ma' i mamy się uzbroić w cierpliwość bo będzie później raczkował, później siadał, później chodził... i że mamy sobie schować swoje chore myślenie że on coś musi do kieszeni bo jak będzie gotowy to zacznie to robić... łatwo się mówi każdy chce żeby jego dziecko wszystko szybko robiło :P aha no i że rodzice przychodzą do niej z problemem 'bo moje dziecko nie siada' i ona wtedy pyta a co rodzice zrobili żeby dziecko siadało?
mamy milion zaleceń jak kłaść jak nosić... wszystko robiliśmy źle i tylko mu szkodziliśmy czuje się okropnie
przez to ma teraz asymetrie, siedzieliśmy tam z 40min i aż mnie głowa boli od nadmiaru informacji
i jeszcze okazało się że wcale nie ma osłabionego napięcie w linii głowa tułów - tylko urodził się za dużą głową w stosunku do reszty ciała i ponieważ ma ją taką ciężką to jej nie ciągnie co jest w tej sytuacji zupełnie normalnie
z jednej strony mnie uspokoiła a z drugiej daaaaleka droga przed nami

ale co najważniejsze na usg głowy wyszło że miał lekkie niedotlenienie podczas porodu ale nie ma to żadnego wpływu na jego rozwój psycho-ruchowy
i z czasem się wyrówna
i dowiedziałam się że żółtaczka przyczynia się do tego że powstaje wzmożone napięcie mięśni grzbietu
czemu pediatrzy o czymś takim nie mówią kazali nam kłaść go na brzuchu duuuużo żeby ćwiczył podnoszenie głowy, a okazuje się że wcale mu to nie pomagało
dodam że bujaliśmy się z problemem 1,5 miesiąca a wystarczyło od razu iść prywatnie a nie tracić czasu na nfz

teraz moją główną lekturą będzie Zawitkowski a raczej jego filmiki
no i musi zacząć ćwiczyć żeby zamieniać tkanke tłuszczową na mięśnie
i wszystko teraz zależy od nas....
zna ktoś rehabilitanta na śląsku ?
na nfz wiadomo jakie są terminy więc pozostaje nam szukać prywatnie znowu :/
super ze jestes zadowolna z wizyty

Cytat:

Pięęęęękna pogoda, normalnie wiosną czuć Zaliczyliśmy 2,5 godzinny spacerek, odpoczęłam trochę, a Szymeczek sobie pospał. Dziś mamy wieczorem neurologa, więc prosimy o mocne kciuki

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 16:03   #4240
kahunia
Zadomowienie

Cytat:

Ja uszy też przecieram patyczkiem,ale tylko z zewnątrz,bo wiem,że patykiem można to głębiej wepchnąć,a zamaczać się jakoś boję,żeby jej uszy nie bolały.Ale pewnie znowu mam jakieś nieuzasadnione obawy.
Ja patyczkiem tez, ale tez ostroznie zeby nic glebiej nie wepchnac, to co wyjdzie samo to wycieram i juz A w kapieli od poczatku moczymy Ostatnio byl u nas kolega akurat przy kapieli, oni maja coreczke 3 tyg mlodsza od Amelki i jak zobaczyl ze uszy ma zanurzone to sie pytal od kiedy mozna uszy moczyc

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 16:04   #4241
Aaamelkaa
Zakorzenienie

a to dzisiejsza zdobycz z ciuszka za 10 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1080962.jpg (105,9 KB, 23 załadowań)

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 16:21   #4242
niebede
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
a to dzisiejsza zdobycz z ciuszka za 10 zł
Cudne

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 16:28   #4243
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Tassiu za rady,obiecuję że już nie będę męczyć buły A jak robisz tę kaszkę?Zagotowujesz swoje mleko,czy jak?No i Helenka dopiero skończyła 4 miesiące,to już jej mogę podać kaszkę,czy później?

ja kupilam jaglana z holle
mozesz kupic kleik ryzowy, albo kukurydziany
je mozna podawac od 4miesiaca
ale ja dalam troche wczesniej bo byl prpblem z przybieraniem
tyle ze maciek ma tendencje do zaparc a to poglebialo
ja normalnie wsadzam.butle z moim mlekiem do podgrzewacza
na 40stopni
i dodaje kaszke wg opakowania i gotowe

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

dodinha mecz bule ile chcesz i tak specjalistek w meczeniu buly czyli kaska (p. wraca nie wraca)
nena i misia
nie pobijesz

[/RIGHT]
Stary 2014-02-10, 16:39   #4244
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Piszecie o pogodzie.... To Wam powiem, że u nas dziś rano padał deszcz i ogólnie zgnilizna na dworze, a od ok. 3 h wali śnieg tak, że już z powrotem Białystok jest biały A płaty sypały się na początku wielkości 5 zł jak nie większe...
Mowie do meza ze w B snieg pada,a ten do Michasia
,,widzisz Synku. na wizazu nawet pogode nadaja``

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-02-10, 16:40   #4245
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:

posikałam się!

Stary 2014-02-10, 16:52   #4246
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
ja kupilam jaglana z holle
mozesz kupic kleik ryzowy, albo kukurydziany
je mozna podawac od 4miesiaca
ale ja dalam troche wczesniej bo byl prpblem z przybieraniem
tyle ze maciek ma tendencje do zaparc a to poglebialo
ja normalnie wsadzam.butle z moim mlekiem do podgrzewacza
na 40stopni
i dodaje kaszke wg opakowania i gotowe

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

dodinha mecz bule ile chcesz i tak specjalistek w meczeniu buly czyli kaska (p. wraca nie wraca)
nena i misia
nie pobijesz

Dzięki
Stary 2014-02-10, 17:06   #4247
Brydzia_
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny
ja też się ciesze że poszliśmy i wreszcie wiemy co i jak
chociaż ja robie tak jak kazała ale nadal się zastanawiam czy robie dobrze itd... w teorii wydaje się takie banalne ale w praktyce już gorzej no nic mam nadzieje że szybko nabierzemy wprawy

aha i może komuś się przyda informacja... kazała wydłużać przerwy miedzy szczepieniami do 10tyg

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 17:07   #4248
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:

ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 17:07   #4249
xViolet
Raczkowanie

Cytat:
jesteśmy już po spacerku
cukiernia zaliczona
wpadłam tez do ciucha i była wyprzedaż -50% kupiłam Małemu świetny sweterek,jak skończę karmić to wrzucę foto

dzięki,będzie do popołudniowej kawusi
my chyba z tych samych okolic?
w Wawie mieszkam. A sweterek świetny, taki dorosły
Stary 2014-02-10, 17:07   #4250
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki dziewczyny
chociaż ja robie tak jak kazała ale nadal się zastanawiam czy robie dobrze itd... w teorii wydaje się takie banalne ale w praktyce już gorzej no nic mam nadzieje że szybko nabierzemy wprawy

aha i może komuś się przyda informacja... kazała wydłużać przerwy miedzy szczepieniami do 10tyg
kciukam za was
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 17:12   #4251
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
my byliśmy dziś prywatnie u neurologa bo na nfz termin na maj
ale wreszcie młody został porządnie przebadany, kobieta nam wytłumaczyła co i jak... no i Igor ma asymetrie
stwierdziła że to nie jest żadna patologia 'ten typ tak ma' i mamy się uzbroić w cierpliwość bo będzie później raczkował, później siadał, później chodził... i że mamy sobie schować swoje chore myślenie że on coś musi do kieszeni bo jak będzie gotowy to zacznie to robić... łatwo się mówi każdy chce żeby jego dziecko wszystko szybko robiło :P aha no i że rodzice przychodzą do niej z problemem 'bo moje dziecko nie siada' i ona wtedy pyta a co rodzice zrobili żeby dziecko siadało?
mamy milion zaleceń jak kłaść jak nosić... wszystko robiliśmy źle i tylko mu szkodziliśmy czuje się okropnie
przez to ma teraz asymetrie, siedzieliśmy tam z 40min i aż mnie głowa boli od nadmiaru informacji
i jeszcze okazało się że wcale nie ma osłabionego napięcie w linii głowa tułów - tylko urodził się za dużą głową w stosunku do reszty ciała i ponieważ ma ją taką ciężką to jej nie ciągnie co jest w tej sytuacji zupełnie normalnie
z jednej strony mnie uspokoiła a z drugiej daaaaleka droga przed nami

ale co najważniejsze na usg głowy wyszło że miał lekkie niedotlenienie podczas porodu ale nie ma to żadnego wpływu na jego rozwój psycho-ruchowy
i z czasem się wyrówna
i dowiedziałam się że żółtaczka przyczynia się do tego że powstaje wzmożone napięcie mięśni grzbietu
czemu pediatrzy o czymś takim nie mówią kazali nam kłaść go na brzuchu duuuużo żeby ćwiczył podnoszenie głowy, a okazuje się że wcale mu to nie pomagało
dodam że bujaliśmy się z problemem 1,5 miesiąca a wystarczyło od razu iść prywatnie a nie tracić czasu na nfz

teraz moją główną lekturą będzie Zawitkowski a raczej jego filmiki
no i musi zacząć ćwiczyć żeby zamieniać tkanke tłuszczową na mięśnie
i wszystko teraz zależy od nas....
zna ktoś rehabilitanta na śląsku ?
na nfz wiadomo jakie są terminy więc pozostaje nam szukać prywatnie znowu :/
super, że jesteście zadowoleni po wizycie nie obwiniaj się, nikt z nas raczej świadomie nie robi źle, my też dopiero na wizycie dowiedzielismy się, że wiele rzeczy robilismy nie tak jak powinniśmy, ale teraz kiedy już wiadomo jak postępować to nasze dzieci na pewno szybko nadrobią zaległości
a możesz coś więcej napisać o wpływie żółtaczki na mięśnie grzbietu?? Miłek też miał żółtaczke i nigdy nikt nam o tym nie wspominał

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
dostałam przesyłkę z apteki, pomylili się w zamówieniu i zamiast jednego biooila dostałam dwa, zamiast 5 obiadków dostałam 7, zamiast jednej szczoteczki dostałam dwie..

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

I nie wiem czy dzwonić do tej apetki czy jak
pewnie bym zadzwonila, ale z drugiej strony niech lepiej sprawdzają zamowienia w kazdym arzie lepiej, że dostałaś za dużo a nie za mało

Cytat:
aj chorwacja marzy mi się już od jakiegoś czasu. Może za rok, albo za dwa... W te wakacje może do Zakopca pojedziemy, a w czerwcu na Mazury pomoczyć tyłki w basenach
się wykonywać wszystko, tak jak nas poinstruowała rehabilitantka.

Pięęęęękna pogoda, normalnie wiosną czuć Zaliczyliśmy 2,5 godzinny spacerek, odpoczęłam trochę, a Szymeczek sobie pospał. Dziś mamy wieczorem neurologa, więc prosimy o mocne kciuki
my chcemy w tym roku nad morze, ale czy się uda to nie wiem
kciuki za wizytę

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Tassia mi tez sie wydaje ze Amelka wstaje jak juz sie widno zaczyna robic i dzisiaj mowilam tz ze jak to sie nie zmieni to bedzie masakra... bo przeciez coraz wczesniej widno bedzie
stresuje, a laktacja tez ok.
zasuwaj na noc rolety albo zasłony, u nas to trochę pomagało

Cytat:

nie obawiaj się, wysusz dobrze uszka po kąpieli i będzie ok

Cytat:

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 17:13   #4252
xViolet
Raczkowanie

Cytat:
dzięki dziewczyny

Na pewno poradzisz sobie z ćwiczeniami. Jeszcze rehabilitanta podpytasz i poobserwujesz i zaraz bedzie widać efekty
Stary 2014-02-10, 17:14   #4253
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczyny

Dokładnie, niby wydaje się, że łatwe wszystko do zrobienia, a banalne nie jest
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 17:16   #4254
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczyny

a podzielisz sie zaleceniemi??
ja jestem troche zawiedziona bo dostalam cwiczenia wg vojty...mam dwa
i zero zalecen; jakos nie wydaje mi sie zeby mialo mi to pomoc

a dlaczego wydluzac odstepy???

dziecko ma dzis dzien marudzenia/
przez clay dzien spal 1,5 godziny
i ryczy bo zasnac nie moze

[/RIGHT]
Stary 2014-02-10, 17:16   #4255
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Bojatoja podrzuc mi sernik bo ten co kupilam niedobry,dobrze ze wzielam tylko jeden kawalek

07-04-2015 Kamiś

Stary 2014-02-10, 17:27   #4256
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Mąż był właśnie w lidlu, z ubrań zostały tylko skarpetki

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 17:29   #4257
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Bojatoja podrzuc mi sernik bo ten co kupilam niedobry,dobrze ze wzielam tylko jeden kawalek

Rodzinka do mnie przyjechała i wszystko zjadła
Przepraszam, dosłownie jeden kawałek został
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-10, 17:30   #4258
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Ja kupilam w lidlu kiedys body i spodenki supermena i powiem Wam ze nie jestem z nich zadowolona,bodziaki rozciagaja sie pod szyja,material cienki w porownaniu do innych firm,spodenki waskie w pasie,spraly sie szybko,moze akurat trafilam na gorsza kolekcje ale poki co nie mam zaufania do nich
Za to bardzo mi sie spodobaly body zwykle biale z tchibo

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2014-02-10 o 17:33
Stary 2014-02-10, 17:34   #4259
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupilam w lidlu kiedys body i spodenki supermena i powiem Wam ze nie jestem z nich zadowolona,bodziaki rozciagaja sie pod szyja,material cienki w porownaniu do innych firm,spodenki waskie w pasie,spraly sie szybko,moze akurat trafilam na gorsza kolekcje ale poki co nie mam zaufania do nich
Za to bardzo mi sie spodobaly body zwykle biale z tchibo

u nas te spodenki też niewypał
ale body są ok

Stary 2014-02-10, 17:34   #4260
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Rodzinka do mnie przyjechała i wszystko zjadła
Przepraszam, dosłownie jeden kawałek został
Jeden mi starczy :p

07-04-2015 Kamiś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości