|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Opium super się prezentują te kolczyki
ana buty Pilpol są super! TŻ ma już chyba 4 parę od nich, bo chodzi na co dzień do pracy w półbutach więc przerobił ich już trochę, na pewno kupimy też na ślub obecnie wykańcza te: http://www.eobuwie.com.pl/product-po...L-1238-C1.html gdzie w Warszawie można je dostać, bo my zawsze w rodzinnym mieście w sklepach "no name" je znajdowaliśmy
7.06.2014 ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2014-02-11 o 19:28 |
|
|
|
#4052 |
|
Erudycja
|
http://wolewygodniej.pl/torun/ld.php...&sW=5367&seO=6
te wpadly nam w oko, zdjecia w ogole nie oddają ich uroku nooo wlasnie u mnie w miescie pod wawą w sklepie no name
|
#4053 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4054 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do animatora- chyba jednak odpuszczę. W sumie to na żadnym weselu na jakim byłam do tej pory, takiej osoby nie było, a dzieciaki się nie nudziły Będą balony, bańki mydlane, hula-hop, kolorowanki, jest park- będą miały zajęcie i będą miały się gdzie wyhasać ![]() swiat_katarzyny, piękny makijaż i piękne oczyska ![]() super! ja, gdy kupiliśmy mężowi obrączką, to klaskałam u jubilera jak pięknie wytresowana foczka ![]() masakra, czasem nie wiem jak ten odruch powstrzymać ![]() Cytat:
Cytat:
Tym bardziej, że my rano w niedzielę wylatujemy w podróż poślubną i nie miałabym jak jej nawet pomóc anannke, super! tą szybę z rozpiską stołów wrzuciłaś Opiumalfa, piękne kolczyki! jak są ciężkie, ale masz coś na zmiane, to wg mnie no problemo moja jedyna wątpliwość, taka mała , to zestawienie sukienki z kolczykami - czy to złoto z kolczyków nie będzie się odstawać za bardzo od ozdoby w pasie w sukni ? czy ona jest bardzo srebrna? ja znam tą suknie jedynie ze zdjęć ( swoją drogą ona była jednym z moich typów na początku |
|||
|
|
|
#4055 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() przyszły zapro, wrzucam w klubie zdjęcia
|
||||
|
|
|
#4056 |
|
Wtajemniczenie
|
Całe cytowanie mi usunęło
świat_katarzyny makijaż KaEsbardzo ładne obrączki ![]() velika gratuluję zamówienia tortu zawstydzasz mnie kobieto, jestem daleko w tyle za Tobą w przygotowaniach Wybrałaś już tekst, czcionkę zaproszeń?W kwestii śniadań zgadzam się z annanke. My mamy wliczone je w cenę pokoju. Justynkie ciekawy pomysł z wkładką do zaproszenia Będziecie dawali je wyłącznie przyjezdnym gościom?Dzisiaj dostałam ostatnie próbki z benea art - czekałam na nie ponad 2 tygodnie Podobno nie mieli jednego z koloru wstążek zamówionych przez Tż Poniżej załączam zdjęcia. Muszę wybrać jeden kolor
|
|
|
|
#4057 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ten papier jest ecru, czy tylko tak na zdjęciach wyszło?
|
|
#4058 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ewentualnie dopisałabym do niego datę na dole.Tablica jest mega Ps. nie zastanawiałaś się nad wykonywaniem DIY na zamówienie? ![]() W razie czego jestem pierwsza w kolejce KaMilka super buty ![]() hihi bardzo fajna fryzura fala z przodu jest mega ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
Sądzicie, że koperty do nich muszą być? |
|||
|
|
|
#4059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czekamy na real fotki
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
positive_rebel informujcie o tym gdzie jest hotel podczas zapraszania i będzie dobrze
My mamy trochę podobny problem z kościołem. Koło nas są dwa, jeden przy głównej ulicy a drugi schowany w osiedlu. Wszyscy myślą że nasz ślub będzie w tym pierwszym a to będzie oczywiście w tym drugim. Zaczęłam się bać że goście pojadą nie do tego kościoła... No ale będziemy wyjaśniać to podczas zapraszania i mam nadzieję że do pomyłki nie dojdzie.
|
#4061 |
|
Rozeznanie
|
Ja myślę, że mogłoby być bez kopert - jeżeli da się dyskretnie zerknąć czyje imie i nazwisko jest wewnątrz napisane
(przydaje się, gdy w danej rodzinie wręczacie więcej niż jedno zaproszenie). Koperty jedynie jeżeli będziecie wysyłać pocztą - to raczej nieuniknione ![]() Cashmere dziękuję za opinię
Edytowane przez positive rebel Czas edycji: 2014-02-11 o 20:32 |
|
|
|
#4062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tez zamawiałam identyczne próbki z fioletową wstążką, ale jednak wzięlismy inne
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4064 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Goście z miejscowości TŻ rano wracają do domów 150 km transportem zorganizowanym i im dajemy karteczkę: "Kochani! Uprzejmie informujemy, że w dniu wesela będzie zorganizowany transport autokarem na trasie miejscowość TŻ-miejscowość moja i z powrotem po zakończeniu wesela". A Ci którzy mieszkają dalej i będą mieli noclegi, dostaną: "Kochani! Uprzejmie informujemy że po weselu zapewniamy noclegi ze śniadaniem w hoteliku xxx. Jeśli chcielibyście przyjechać w piątek, to prosimy o informację celem dokonania wcześniejszej rezerwacji".
|
|
#4066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My się zdecydujemy na nie, tylko nie wiem jeszcze która wstążka Miał być biały papier ale będzie ecru![]() Ps. dlaczego z nich zrezygnowaliście? z tego co kojarzę byliście prawie zdecydowani
|
|
|
|
|
#4067 | |
|
Wtajemniczenie
|
hihihi, super, czekamy na real foto
![]() Cytat:
Ale kolczyków nigdy za wiele ![]() Ja dziś mam dzień załatwiania spraw, zaklepałam też fryzjerkę! Jednak padło na Annę Ślusarczyk z Kok i Spinka. Przesympatyczna i rzeczowa, mam nadzieję, że współpraca się uda
|
|
|
|
|
#4068 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny znalazłam w necie inspirację na idealny sweterek/bolerko dla mnie:
Będę teściowej wiercić dziurę w brzuchu, żeby mi taki udziergała. Może dodać trochę srebrnej włóczki? Co myślicie? A dziś miałam kolejny koszmar ślubny, tym razem ślub brałam w jakimś obcym kościele, gdzie nie siedzieliśmy przed ołtarzem, tylko gdzieś w bocznej nawie, z tyłu kościoła. Po ślubie wyszliśmy przed kościół, ale tak lało, że poprosiliśmy gości, żeby składanie życzeń zrobić już na sali. Cofnęliśmy się do przedsionka kościoła a w lustrze patrzę, że moje włosy są już całkiem mokre i wiszą jak strąki - kazałam mężowi dzwonić do swojej siostry, żeby wzięła ze sobą suszarkę na salę W międzyczasie okazało się, że nie wszyscy goście wyszli z kościoła - moja mama podeszła do księdza i stwierdziła, że na pewno dużo gości nie było dziś na majówce, więc może by odprawić nabożeństwo zaraz po ślubie i 90% gości zostało dalej na nabożeństwie - praktycznie tylko moje rodzeństwo pojechało na salę. A my stoimy w przedsionku i zastanawiamy się co robić - jechać na salę, czy wrócić do kościoła Ztakimi snami to ja do ślubu zeświruję Chyba sobie zrobię tapetę z tego zdjęcia:
|
#4069 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Przyznaje bez bicia - nadrobiam tylko dwie ostatnie strony
![]() Gratuluję wszystkim załatwioncyh spraw! Ruszyło u nas na wątku nieźle ![]() Cytat:
ja też jak się cieszę to na całego! ![]() ![]() masz na zmiane to po co się zastanawiać ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anasthesia gratki za fryzjerkę!!! A w temacie kolczyków, ja kliknąłem te kolczyki co ma hihihi, dzięki! mam nadzieję, że na żywo będą tak ładne jak na zdjęciu
|
|
#4071 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Świetny wybór, bardzo ładne fryzury, aż zapisałam kilka w inspiracjach
|
|
|
|
|
#4072 | ||
|
Wtajemniczenie
|
positive rebel, sweterek cudowny!
Ja bym srebrnej włóczki już nie dodawała, chyba że kilka nitek dosłownie.A ten cytat super, bardzo ważny i piękny! Tak właśnie myślę o swoim ślubie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4073 |
|
Rozeznanie
|
36 mam
|
#4074 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pan Młody z łódzkiego załatwił kierowcę ze swoich stron, by przywiózł rodzinę swoją do Łukowa na ślub. Niestety, na którymś skrzyżowaniu autobus zgubił jadącą do kościoła kolumnę, a z wyjaśnień Pana Młodego wynikało, że "za 2 rondem w lewo". Kierowca oczywiście tak zrobił i podjechał pod najbliższy kościół. Goście wysiedli, rozglądają się- no jest ślub. Już biegną wpakować się do kościoła, gdy ktoś spogląda na Pannę Młodą: "to nie ta!". Wesoły autobus z powrotem się pakuje do środka. Kierowca pyta o jakiś inny kościół. Na szczęście zdążyliśmy, ale było zabawnie
|
|
#4075 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
moimi faworytami są fioletowa (prawy górny róg) i beżowa (prawy dolny róg). Zobaczymy co Tż jutro powie ![]() Cytat:
positive rebel bardzo ładny sweterek U nas miszczem koszmarów ślubnych jest Tż dzisiaj mu się sniło, że nic nie było przygotowane Powiedziałam, że dla niego to może być proroczy sen bo ma na wszystko czas
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2014-02-11 o 21:22 |
||||
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4077 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ślepota ze mnie Spinka ma mieszankę żółtego złotego oraz srebra, więc i takie kolczyki i takie powinny pasować (spinka do najbliższe sąsiedztwo ) Po drugie, kolczyki tak jak i spinka, mają elementy kryształkowo- srebrne- to jest element wiążący te dwie ozdoby. A poza tym tak jak wspomniała anesthesia, podczas przyjęcia w słabszym oświetleniu nikt nie dojrzy dokładnego odcienie ozdób (pas/spinka/kolczyki- wszystko się tak samo ładnie mieni )
|
|
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
posotive - boski sweter, jak ksiezna Kate
|
|
|
|
#4079 |
|
Raczkowanie
|
bardzo mi się podoba !
|
|
#4080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

i piękne oczyska 
moja jedyna wątpliwość, taka mała 
Podobno nie mieli jednego z koloru wstążek zamówionych przez Tż 

czekam, mam nadzieję, że przyjdą jutro