|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko o ZUMBIE cz. II.
hej Kochane zastanawiam sie nad zumba i jestem ciekawa jak to u was wyglada czy mozna dolaczyc do grupy w ciagu roku nie od nowego naboru?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1142 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Przyczajenie
|
ooo to super
to musze jak najszybciej isc jak czytam wasze posty dziewczyny to az mi sie sama buzka cieszy boje sie tylko ze przyzwyczajenia z jazzu mi przejda aaa zumbowe warszawianki mialy moze stycznosc z Marta Frankel i czy polecacie? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1144 |
|
Zadomowienie
|
panienki, robota jest
jaki ma tytul pierwsza z tych piosenek? http://www.youtube.com/watch?v=ieZV88yIeaY jacuniowe toningowe )))
|
|
#1145 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No.. nienormalni. Ciekawe, co nawaliło. Ciekawe, czy dostaniesz zwrot, napisali, że biletów nie zwraca się. Cytat:
Jeszcze mi się skojarzyło "Sexy bam bam", ale to byś raczej zapamiętała. Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=1sUUvA-GPmU
Nareeeszcie kupiłam sobie gacie w piórka! Zaglądałam o kilka razy dziennie na Zumbasklep i dziś się pojawiły. Będę musiała zmniejszać, ale SĄ MOJE! ![]() |
|||
|
|
|
|
#1146 |
|
Raczkowanie
|
A mi napisali wczoraj wieczorem ,że przelew zrobią na to konto z ktorego przelew poszedl do nich. Jak by sapali to że nie zwroca kasy to byl to zglosila do rzecznika praw konsumenta... to oni zmieniaja warunki i to konkretnie wiec mam prawo sie na to nie zgodzic i zarzadac zwrotu kasy
|
|
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak pewnie pojedziemy w maju, więc nie ma sensu.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1148 |
|
Zadomowienie
|
mini, jestes wielka, dzieki!
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Przyczajenie
|
no to ja przytulam zeby lepiej bylo
nosek do gory a ja mam pytanie czy bardzo ciezko jest na poczatku ? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1153 |
|
Przyczajenie
|
Pierwsze kilka zajęć jest dość ciężko, ale jak już zaczniesz kojarzyć układy to jaka dopiero jest radocha
![]() Oczywiście dużo też zależy od indywidualnych zdolności, instruktora do którego pójdziesz (bo jednak każdy ma swój styl i układy, niektórzy prostsze a niektórzy bardziej wymagające) ale wszystko jest do ogarnięcia, tylko się przypadkiem nie zniechęcaj po pierwszych zajęciach
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Przyczajenie
|
no to bede spinala tyleczek zeby dawac rade
nie no z tym to spokojnie nie zniechece sie tancze juz troche jazz tam tez mam wycisk wiec na spokojnie bede ogarniala najbardziej nie lubie tych pierwszych chwil nowe miejsce trzeba ogarnac cala ta polityke klubu i jak to na samych zajeciach wyglada no i jakies zalapanie kontaktu z innymi dziewczynami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1155 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale i tak uwielbia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1156 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Jupi!
|
|
|
|
|
|
#1157 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
albo od konca tego tygodnia albo od nastepnego ruszam na zajecie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już mi lepiej. A jak jeszcze wczoraj przyszły moje zumbowe gacie w "piórka" to już w ogóle.Czy jest ciężko... jak nie ma kondycji, a instruktorka szybka, to jest. Ale nie ma się co przerażać, kondycja szybko się poprawia (ja byłam w szoku, jak pewnego dnia po jakimś czasie poszłam biegać i DAŁAM RADĘ!), a przy tym mnóstwo radości. Do kogo będziesz chodzić?Dziewczyny, dzisiaj idę na... jogę. Zostało mi jedno wejście na karnecie w klubie fitness i padło na to, akurat przed Zumbą i zdążę dojść. Na jodze byłam tylko raz, dwadzieścia minut i policzyłam z nudów wszystkie rury na suficie.
|
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Przyczajenie
|
no to super jak lepiej
ooo to radosc jeszcze wieksza teraz nic tylko w nich smigac no to moze byc ciekawie chyba do Marty Frankel trzymam kciuki dasz rade kochana ![]() Sent from my LG-P760 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Przyczajenie
|
no to super juz nie moge sie doczekac albo w piatek albo w poniedzialek zaczynam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1162 |
|
Przyczajenie
|
Hejka
Znowu zamierzam Was męczyć w poszukiwaniu zumbowych piosenek ![]() 1. W tle cały czas pulsowanie, bicie serca. Dość monotonna. 2. Piosenka, w której jest powtarzane "muzie" a przynajmniej coś, co brzmi podobnie. I nie pamiętam czy to w tej samej czy w innej (jeśli w innej to ją też chcę znaleźć ) układ mamy taki, że jest 1, 2, 3, 4, hop hop 1 2 3 4 hop hop 1 2 hop hop 1 2 hop hop 1 2 hop hop 1 2 hop hop I jest też po trójkącie i no nie wiem ![]() 3. Piosenka w rytmie czaczy. Bardzo energetyczna, dużo skakania, podskakiwania. Wiem, że te moje podpowiedzi dużo nie mówią Ale po prostu rozwaliłyście system, jak odgadłyście mi poprzednio piosenki po jakichś pojedynczych słowach! Po prostu wielkie WOW!W ogóle szukam w internecie stron, gdzie będzie zumbowa muzyka, ale nie ma tego dużo, a przynajmniej nie umiem takich znaleźć Jak możecie mi coś podpowiedzieć, to bardzo proszę
|
|
|
|
|
#1163 |
|
Zadomowienie
|
na facebooku jest taki profil z zumbową muzyką wszystko aktualizowane na bieżąco, poszperaj, bo nie pamiętam dokładnej nazwy
|
|
|
#1164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chciałam tylko powiedzieć, że te nowe kolorowe legginsy zumbowskie są PRZECUDOWNE! Jak druga skóra, a dodatkowo chłodzą w ruchu. A jakie pośladki robią... zumbowi panowie zachwyceni. Muszę mieć też czarne. ![]() Edytowane przez Mini007 Czas edycji: 2014-02-12 o 10:34 |
||
|
|
|
|
#1165 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a czy któraś z Was wybiera się na maraton do Kazimierza Biskupiego 1 marca? Ja już odliczam dni, będzie boskooooo
|
|
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Mini007 Czas edycji: 2014-02-12 o 11:02 |
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Przyczajenie
|
Lepiej wcześniej niż później.
![]() Chciałam tylko powiedzieć, że te nowe kolorowe legginsy zumbowskie są PRZECUDOWNE! Jak druga skóra, a dodatkowo chłodzą w ruchu. A jakie pośladki robią... zumbowi panowie zachwyceni. Muszę mieć też czarne. ![]() [/QUOTE] juz nie moge sie doczekac ![]() no to udany zakup tym bardziej uszczesliwia kobiete Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no to udany zakup tym bardziej uszczesliwia kobiete Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] podlinkujesz? właśnie jestem na etapie kupowania butów i stroju na zajęcia |
|
|
|
|
|
#1169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale Bouje po trójkącie?
A z tym biciem serca to ktoś w pierwszym wątku nie szukał czasem? Cytat:
Mam te i idą do mnie też szare. Może to przez ten spandex (wcześniej chyba mieli lycrę), ale są rewelacyjne, miłość od pierwszego włożenia.
Edytowane przez Mini007 Czas edycji: 2014-02-12 o 22:06 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.

boje sie tylko ze przyzwyczajenia z jazzu mi przejda 
Ale i tak dzięki moniczorek i mini007 za próbę odgadnięcia