|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
Wiem, wiem, że bluźnię i nie dorosłam i nie rosumie stylu, sztuki etc, ale dla mnie to krzesła dla lalek. Nie ma z nimi sporo pucowania? Mnie szlag trafia na sam widok przezroczystego plastiku w domu swym ![]() Zutylizowałam wszelkie przezroczysto plastikowe obiekty z domu, bo na dzień dobry nosiły znamiona zużycia - rysy, plamki, brrrrr. Bez pucu-pucu wyglądało to źle. No ale z krzesłami nie wiem jak jest.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-11 o 23:14 |
|
|
|
|
#4323 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jak sie człowiek nie przygląda to jest ok , duzo dłuzej wygladają dobrze niz szklany przeźroczysty stół- to jest prawdziwa zakała!po wyprobpwaniu kilku metod czyszczenia najlepsze okazało sie pronto-az dziw ze od razu na to nie wpadłam ![]() co do wybory tych krzeseł to przewazyła ches uzyskania zamierzonego efektu przestrzennego-salon w ktorym stojo razem ze stołem jest równiez naszą sypialnią i ma oszałamiające 15,5 m2 ![]()
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko machnę
![]() nadrobię jutro
|
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A stół trzyma fason baaaardzo długo gdyż prześwituje spod spodu (![]() Dobra - przesadziłamz tymi 15stoma sekundami, 10 sekund max po kilkutygodniowym syfie i jak się przyłożę Także zasadność krzeseł widmo rozumiem, jeśli pasują tz że jest dobrze. Bo to taka rzecz, która musi być spójna z wnętrzem imo. W sensie musi być wrażenie że tylko one były brakującym elementem ukłądanki. hahhaaha spod spodu -
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-11 o 23:38 |
|
|
|
|
#4326 |
|
Wtajemniczenie
|
machneu tylko
|
|
#4327 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to moj stół jakis felerny albo ja, bo on sie kurzy od spodu! i czeszcze od wierzchu-mazy sa dalej od doły wiec właze pod stół i czyszcze od spodu...mazy sa dalej..jednak cholery były od góry ,a jak czyszcze rano i wyglada juz super, to jak sie popołudniu zmieni kat padania swiatła to sie okazuje ze same mazy wszedzie! nie mam juz sił do niego i staram sie nie patzrec w jego strone
|
|
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tak po prawdzie, to może być "wina" środka czyszczącego - Ja Pronto oddałam potrzebującym - czyt nietopszowi, bo mnie zadowala only Clin. Nie ma mazów. za niecałe 4 zeta. Na krany jak działa telewizory, laptopy, komody, cud miód i orzeszki.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-11 o 23:54 |
|
|
|
|
#4329 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() laptopy? ![]() poka ktory bo widze ze so rózne
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
ten http://archiwum.allegro.pl/oferta/cl...310269315.html
Żeby nie było, że to tylko szalone pomysły niepoważnej Rejczelki. Przyjaciółka mojej Mam równeiz czyści nim i tylko nim WSZYSTKO. A to jest taka perfekcyjna Pani domu, która wie wszystko na każdy temat. Ona nim myje również pamele . Mnie szkoda płynu. Ale podłoga kafelkowa - only Clinem - tu już przyznaję 3 minutki mi schodzi. Mam białą połysk Zapomniałąm o piekarniku i płycie kuchenkowej czy jak ona się fachowo zwie, to na czym gotujemy .
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-12 o 00:11 |
|
|
|
#4331 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bosh , ja bym sie bała ze mi telewizor rozpusci, ale do stołu zanabęde
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
Nic mu nie jest - Tivik kochać Clinka
![]() AAAAAAAAAa importante importante Achtung Achtung Atenzion!!!! Najważniejsza jest szmata !!! Ja używam ręczników papierowych lub mikrofibry. Ale do szkła only ręczniki. Ewentualnie mikrofibra jak jest zasyfione sakramencko a ręcznik na polerkę. Ale tu chyba jest piesek pogrzebany, we szmacie. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-12 o 00:15 |
|
|
|
#4333 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no szmate mam mikrofibrzaną, ale są tez różne rodzaje..wiec moze mam złą ![]() btw-jak pierzecie mikrofibrzana szmate?
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
eeeee nie wiem
w pralce Nie znam trikówZdaj relację z ręcznika papierowego i Clinka na stole Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-12 o 00:32 |
|
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
też bym się bała
no ale skoro działa ....chyba mam nawet w domu to wypróbuję do innych rzeczy niż do mycia lustra ![]() Znad kawy |
|
|
|
#4337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=LY54HIENlNA odradzam nowego Tyra - popłakać się można co oni zrobili, poszli w jakieś ckliwe ballady o miłości
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#4339 |
|
To ja :)
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Yoł yoł z totalnej bezradności po wizycie u orto
Idę ponadrabiać Oczywiście wicked mi się dziś napatoczył ![]() Składam publicznie obietnice że idę na odwyk od lakierów....
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kontrast kontrast chciałam pokazać jak wygląda moja bladość bo dobieramy sobie sukienki na wesela
![]() A znalazłam fajną zaraz może uda mi się z tel przenieść ![]() Bordowa z czarną koronką ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Niechconco ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() Jak na razie mam 5 , 4 w moich ulubionych kolorach i 1 kosmitę , i chciałabym na razie na tym poprzestać, bo za dużo tych lakierów już ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
Piosenka na dziś : http://www.youtube.com/watch?v=M3T_xeoGES8 Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-12 o 13:09 |
||
|
|
|
#4343 |
|
|
Postanowiłam się pocieszyć i przepuścić nieco kasy, którą zarobiłam na sprzedaży używek -lecę dziś po robocie do Quality
No chyba, że jednak mi łeb się rozhula...Hm... Na FB bardziej Za to obudziłam się dziś ze szczeną zaciśniętą tak, że chyba mało się w nos nie ugryzłam. ślad na szynie wskazuje, że chyba łomem mi żuchwę ktoś przesuwał Bo na żywca to nie jest możliwe, żeby ją tam umieścić. No nie jest i już ![]() Co ciekawe, jestem na papkach. I mam już dość jogurtów, wszystkie sa słodkie. Nawet naturalny, to za mało, soli mi się chce... Kupiłąm sobie więc taki krochmal Knorra do zalania gorącą wodą -puree jakieś, Cała tablica Mendelejewa ogólnie. Ale jakie oburzenie powszechne -co ja jem!! Do piachu pójdę!! Nagadały się tłumy całę, po czym poszli wszyscy na fajkę
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 Porównasz lartka paczulowego do Voleur de Roses? ![]() 2 Na F masz buzie w kokardkę ![]() 3 Wiesz co może spróbuj wkładać tą szynę już na godzinę przed snem żeby żuchwa dostała komunikat że ma się rozluźniać. Nie wiem jak Ty ale ja na początku jak tylko wsadzałam sobie szynę to momentalnie miałam szczękościsk tzn od razu zaczynałam siłować się i jeszcze mocniej zaciskać kurde głupie to , ale lekarz poradził mi żeby wprowadzić trochę rozsądku bo to ma być szyna relaksacyjna a nie zaciskowa ![]() :brzyda l: I zaczęłam robić tak że jak mam szynę to jeszcze wyżej staram się zęby trzymać żeby nie zaciskać na szynie. Na początku było bardzo trudno ale udało się ![]() 3 No tak prozdrowotni
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-12 o 13:37 |
|
|
|
|
#4345 | |
|
|
Cytat:
![]() 2. No wiesz, tutaj bardziej inkoguto jestesem, bo to wróg nie śpi i czyta Na FB mam zdjęcia, tutaj e-e ![]() 3. Ostatnimi czasy noszę i w dzień i w nocy, ostatnio nawet przed snem zaczepiam żuchwę o brzeg poduszki, ale gdzie tam... Może ona za miękka jest?? Drugie 3 -sami ekolodzy po prostu
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 to tu jakieś wrogi czyhają ??? 3 Jesteśmy zbyt zawzięte na te szyny . Śmiać mi się chciało jak w końcu założyłam tą szynę twardą com ją 10 miechów nosiłam, przyszła Pani dr oblukać czy wszystko gites jest. Założyła mi szynę kazała zamknąć buzię a ja tak trzasłam zębami o ten plastik że aż w zatokach to poczułam.No dobra mam zamkniętą buzię Pani dr zaczęła macać mi całą buzię doszła do stawów skroniowych i mówi puuuuuuść tą szynę kobieto , skąd pani tyle siły bierze mięśnie na żuchwie wyrobione jak u pitbula Ale przywykłam, nie było prosto bo nie obyło się bez leków przeciwbólowych i rozluźniających mięśnie ![]() 4 trza im zamontować filtry przeciw pyłowe skoro to takie ekologi Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-12 o 13:54 |
|
|
|
|
#4347 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
najgorsze, że robi się taka samo nakręcająca spirala.... im więcej się odkłada tym więcej się ma do zrobienia więc tym bardziej się tego unika.... nom, ponad 1000..... mnie czterocyfrowy wynik przyprawił o opad szczeny, ale nie wiem, może to norma? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak, wiem, nudna jestem z tymi ćwiczeniami twarzy ale naprawdę są dobre. I proste. Plus one odstresowują, więc jak szczękościsk od stresu to mogą tym bardziej pomóc.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-02-12 o 14:19 |
||||||
|
|
|
#4348 |
|
Nindżopesz
|
Przyszedł mi na maila spam pt. "ranking kredytów" a ja przeczytałam "ranking kretynów". Coś w tym jest...
Achtung! Robię casting na najfajniejszą wykończeniówkę mineralną. Z mojej strony do konkursu stanęły Organza Lauress i Hide a pore. Kto da więc... eee, coś innego? Co brać, jak żyć? |
|
|
|
#4349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po zdjęciu szyny musiałam poćwiczyć bo były trochę za luźne i robiły mi się zajady A no ćwiczę żeby nie robił mi się drugi podbródek i chomiczki No i miałam te tzw punkty spustoew naświetlane laserem Crowem ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
2 kurteczka nie znam się na tym Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-12 o 14:30 |
||
|
|
|
#4350 | |
|
|
Cytat:
![]() Poza meczanicznym wyeliminowaniem odruchu -który to sposób u nas obu nie poskutkował (szyna), można jeszcze użyć botoxu -a w zasadzie używać raz, na pół roku, faszerować się chemią zwiotczającą, albo podwyższyć zgryz i nosić nadal szynę... Doopa... Najgorsze jest to, że znó w pracy dopadły mnie dziś takie wieści, że nie tylko zęby mam ochote zacisnąć...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

Nie ma z nimi sporo pucowania? Mnie szlag trafia na sam widok przezroczystego plastiku w domu swym 

, duzo dłuzej wygladają dobrze niz szklany przeźroczysty stół- to jest prawdziwa zakała!

telewizory, laptopy, komody, cud miód i orzeszki.

,