|
|
#4921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część III
Dziękuj e
Cytat:
![]() Czarne też są piękne Dziękuje ![]() Cytat:
Zobaczę, muszę sprawdzić ile mam na zwrot. Wczoraj chciałam kliknąć 8, ale już nie było Dziś dorzutka rano była Kliknęłam tą czerwoną 8 i dwie inne 6:http://www.asos.com//Asos-Petite/Aso...px?iid=2848300 czerwoną i http://www.asos.com//Asos/Asos-Mesh-...px?iid=3101359 czarną ![]() Mam same eleganckie sukienki, brakuje mi takich z pazurem kilku
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
melisy na złotych wyprzedażach
|
#4923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapewniam, że mam 161 cm Czarną trochę zwęże Cytat:
|
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
o były miętowe trippy
Cytat:
te mi sie podobaja :P może synkowi kupię? :P
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2014-02-11 o 08:52 |
|
|
|
|
#4925 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
Doszły moje nowe mel by melissa http://schaffashoes.pl/product/43494...730-beige.html
niestety 40 okazała się za duża, odstaje... Czyli lepiej brać taaki rozmiar jak się nosi, klapki i japonki Jak wygląda wymiana u schaffa ? są takie problemy jak przy zwrotach czy raczej sprawnie ?
|
#4927 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wolą wymiany niż zwrot kasy [COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
Tak się wahałam między 38 a 39 aż w końcu znikły z riccardo jak się tylko pojawił kod -50%
Edytowane przez 98agnyk Czas edycji: 2014-02-11 o 10:44 |
||
|
|
|
#4928 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Druga rzecz oczywista - trójkąty cudne, eleganckie i fajnie, że nie są takie całkiem białe. A trzecia, też oczywista - wyglądasz jak modelka, sexy ![]() Cytat:
A do mnie wczoraj przyszły klapeczki Mel z melshoes.com za całe 15 funtów na lato i plażowanie będą jak znalazł.---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Olcia, spisałaś się, są real foto Lemon super wyglądają do jeansów!
Book Positive It was legen ... wait for it ... married! Legenmarried! ![]() "Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
|
||
|
|
|
#4929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.toadfootwear.co.uk/melissa-patchuli-nude#a na riccardo Ultragirl Sweet te beżowe, ale też brak rozmiaru. ![]() jeszcze coś tam widziałam, ale było późno i nie pamiętam.
|
|
|
|
|
#4930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem zła, bo moje botki z riccardo ciągle w przygotowaniu, ile mogą przygotowywać jak kiedyś 2x brałam odbiór osobisty (można było w dowolnym punkcie w Poznaniu) to dzień po wpłacie miałam maila, że mogę przyjść odebrać... a teraz nawet nie wysłali. Powinni brać przykład z allsole ![]() Oddałam za to sweter i legginsy w bershce, udało się zareklamować spodnie więc kaska wpadnie Cytat:
dorobiłam jeszcze w świetle dziennym trójkąty i minnie, może lepiej coś będzie widąć. Mogę dorzucić te ultragirl putty, bo mam w innym rozmiarze niż morelle i te czarne Patchuli, ale to wszystko jak wrócę z pracy. Pokaż klapki
|
||
|
|
|
#4931 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ultragirl mam też 39, ale idealne byłyby 39,5.
|
|
|
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby dziewczyny nie zrobiły szumu to wcale na riccardo bym nie wlazła ![]() Jak bedą dla mnie za małe to dam znać jak bedę zwracać. Też tak masz ze 39 idealnie na naodze leża a 40 już odstają z boku? Za to przy dłuższym chodzeniu w 39 palce bolą ![]() Morelle Ty jak rasowa modelka wyglądasz ![]() Całe szczęście mnie lody nie rajcują ogólnie uważam że są brzydkie i trójkąty też do mnie nie przemawiają. Kilka stówek w portfelu
|
|
#4933 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Mam ogromną prośbę czy któraś z Was posiada Melissy ultragirl w rozmiarze 39 i byłaby tak miła i zmierzyła dokładnie wkładkę? Kupiłam na początku 41/42, bo przeczytałam, że melisy brać rozmiar większe, teraz zamówiłam 40 i sama nie wiem, bo mogłyby być ciutek mniejsze, ale boję się ryzykować 39, żeby znowu nie okazały się za małe...
|
#4934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jak już przyjdą to zmierz wkładkę i krzycz to może się skuszę i je przygarnę bo jednak dalej mi w głowie Melissa Ultragirl Sweet III czarne... tylko ta cena
|
|
|
|
|
#4935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) Aparatka z Ciebie ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- ceny bez szału, mam wrażenie, że to Hegos się wyprzedaje ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- dla Chłopca super ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś dostałam mokasyny, moje granatowe, a Siostry czerwone. Dobrze, że wzięłam większe (40) bo Siostry 39 mnie cisną... ach ta rozmiarówka!!!
Siostra coś kręci na nie nosem i chyba będę je odsyłać... |
|
|
|
#4937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Book Positive It was legen ... wait for it ... married! Legenmarried! ![]() "Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
|
|
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo właśnie 39 są idealnie na styk, więc przydałyby się pół rozmiaru większe, a 40 na bank byłoby za duże już. no ale może jak będą jakieś w fajnej cenie to zaryzykuję i kupię 40, chociaż pewnie za szerokie będą.
|
|
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemożliwe, pewnie powstrzymuje się od okazywania, mając taką kobietę u boku nie może nie być zazdrosny ![]() To przepraszam, pomieszałam ![]() Ta nowa kolekcja ultragirl to już w ogóle skopana... przecież 37 powinno mieć wkładkę 24cm,no ale niech by już było 23,5 jak w mel... ale nie 23
|
|
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Olcia;45105282]Zdałam na 4, sesja z głowy
SUUUPER
|
|
|
|
#4942 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecacie sklep melshoes.com?
Chcę sandałki Macadamia w rozmiarze 37 i tylko tam znalazłam nude. Znajdę gdzieś taniej? http://www.melshoes.com/sale/mel-sho...e-sandals.html Edytowane przez sternik Czas edycji: 2014-02-11 o 22:56 |
|
|
|
#4943 |
|
Zakorzenienie
|
kurde denerwuje mnie ta rozmiarówka 41/42 tez nie mogli zrobić osobno 41 i osobno 42. znow mam dylemat bo cena mnie kusi http://schaffashoes.pl/product/41344...n-flocked.html ale co wziasc - być może ciasne 40 czy za duuze 42
miała może ktoras z was ten model - a i ciekawe jaki to kolor w realu bo na necie nie mogę namierzyc
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
off:
http://cuppon pl/oferta/9280/michael-kors-dkny?smd=1392156061&nid=V ytuQVpQa1ZMTkxNT1N6WEMwc3 ZZc1VUandXczFzYWRycE0yK2Z nM3pKND0 możektoś będzie zainteresowan (ale nie wiem czy to oryginał?? i czy ta cena okazyjna??)
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2014-02-12 o 06:33 |
|
|
|
#4945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() klas ki: |
||
|
|
|
#4946 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Im więcej tym lepiej
|
|
#4947 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Dziękuje
|
|
#4948 |
|
Raczkowanie
|
jak tam Wasze zamowienia z riccardo? u mnie jeszcze cisza, a corcia nie moze sie doczekac
|
|
|
|
#4949 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4950 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co zamawiałaś? Edytowane przez olenk@@ Czas edycji: 2014-02-12 o 09:59 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

jutro wyniki.
Dziś dorzutka rano była 

jak kiedyś 2x brałam odbiór osobisty (można było w dowolnym punkcie w Poznaniu) to dzień po wpłacie miałam maila, że mogę przyjść odebrać... a teraz nawet nie wysłali. Powinni brać przykład z allsole 

Kupiłam na początku 41/42, bo przeczytałam, że melisy brać rozmiar większe, teraz zamówiłam 40 i sama nie wiem, bo mogłyby być ciutek mniejsze, ale boję się ryzykować 39, żeby znowu nie okazały się za małe...