Biedronka - produkty godne polecenia cz XXV - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-11, 20:05   #1861
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXV

Cytat:
Napisane przez marianna144 Pokaż wiadomość
ja mam takiego mopa ze stopka co prawda ale w ogóle jej nie uzywam- wkładam mopa do tej "wirówki" i krece leciusienko a mop odwirowuje sie jak ta lala
O to super

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 20:15   #1862
aasiaa1109
Rozeznanie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4510156 3]nie śmierdzi jakoś strasznie. ma specyficzny zapach, jeśli ktoś jest wrażliwy.
i działa moczopędnie.[/QUOTE]

O to prawda! Ja i tak sikam często, wiele osób się dziwi, a po pokrzywie to całkiem koszmar, więc ja polecam pić ją wieczorem w domu.

aasiaa1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 20:17   #1863
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
wlasnie kupilam.. te z ostatniej gazetki nie mają stopki odwirowującej i musze zobaczyc na jakiej zasadzie sie odwirowuje tego mopa
Ja mam coś podobnego z Netto, cały myk tkwi w składanym kiju do mopa Po włożeniu do koszyczka obrotowego trzeba go nacisnąć i wiruje
Wcześniej miałam mopa płaskiego, którego musiałam co rusz ściągać, prać w wiaderku, wykręcać rękami, zakładać i dopiero myć. Z tym obrotowym mycie jest o wiele krótsze i przyjemniejsze
Za pierwszym razem miałam wrażenie, że strasznie ciężko się nim myje, bo był ciężki, ale po prostu za słabo go odwirowałam i za dużo wody w sobie miał
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 20:22   #1864
markowa90
Przyczajenie

GG do markowa90

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuiję osobie, która napisała o tych słuchawkach Philipsa. Kupiłam dziś 8 sztuk i jesteśmy z TŻ bardzo zadowoleni. Dla innych wklejam zdjecie pożyczone z internetu, które to są:
polecam się na przyszłłość

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

czy u was też w lodówce są mrożone pączki-nie do sprzedaży? chyba szykują się na tłusty czwartek..
Stary 2014-02-11, 21:03   #1865
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysz899 Pokaż wiadomość
jak dla mnie smakuje ohydnie nie mam porównania ale bardzo lubie rumianek pic
a ja pokrzywę bardzo lubię, ale właśnie za rumiankiem nie przepadam. może dlatego, że piję go zazwyczaj jak mam mega kaca i z tym mi się kojarzy

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
19.99
u mnie tylko wiśniowa i grejpfuitowa.
u mnie jeszcze cytrynowa

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 21:13   #1866
anet0705
Raczkowanie

Hej dziewczyny. Jestem ciekawa Waszych opinie dot. gier dla dzieci. Kupiłam córce -4 lata- Muminki i jest całkiem, całkiem. Chyba się skuszę jeszcze na jedną. 10zł nie majątek, a spokój na długi czas
anet0705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 21:19   #1867
sowaaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anet0705 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Jestem ciekawa Waszych opinie dot. gier dla dzieci. Kupiłam córce -4 lata- Muminki i jest całkiem, całkiem. Chyba się skuszę jeszcze na jedną. 10zł nie majątek, a spokój na długi czas
o jakich wy grach ciągle piszecie bo nie daje mi to spokoju planszowe, na playstation czy jak?:P właśnie przeszukałam gazetki i nic takiego nie widzę :d
sowaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 21:21   #1868
nadalka
Zakorzenienie

na pc.
Stary 2014-02-11, 21:27   #1869
anet0705
Raczkowanie

Chodzi o gry pc cd rom. Normalne gry do odtworzenia na kompie Jest ich pełno w biedronkach od jakiegoś czasu, gry dla dzieci, młodzieży i dorosłych. Wszystkie po 10zł
anet0705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 21:27   #1870
Ivory
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sowaaaaa Pokaż wiadomość
o jakich wy grach ciągle piszecie bo nie daje mi to spokoju planszowe, na playstation czy jak?:P właśnie przeszukałam gazetki i nic takiego nie widzę :d
Od 10.02 jest kiermasz gier komputerowych, prawie 300 tytułów za 9,99 zł każda.
Ivory jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 21:38   #1871
sowaaaaa
Zadomowienie

aha spoko dzięki za odpowiedzi
sowaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 21:43   #1872
beatiska
Zakorzenienie

Dziewczyny ja ponowie pytani sprze kilku dni. po ile są te reczniki bawełniane na rolce?
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 21:44   #1873
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Nic nie wiem.
Ale wprowadzili nowe podręczniki dla pracowników Biedronek (jak co roku) i tam jest cała instrukcja mega rabatów dla nas (jak robić ceny, rozmieszczać itp.) więc myślę, że mega rabaty będą nadal funkcjonowały skoro dają instrukcje w naszych podręcznikach.
No to wygląda na to, że jednak nie koniec rabatów ciekawe dlaczego teraz przerwa..

Pokrzywy nawet nie zauważyłam w biedronie, skoro mówicie, że tak Wam pomaga na włosy, to spróbuję przełknąć to siano i także spróbować Nigdy nie wierzyłam za bardzo w działanie ziół na skórę czy włosy, ale zaszkodzić nie zaszkodzi.

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez beatiska Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja ponowie pytani sprze kilku dni. po ile są te reczniki bawełniane na rolce?
Wczoraj ktoś odpowiadał, że ok 5,5
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 21:45   #1874
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość

Wczoraj ktoś odpowiadał, że ok 5,5
siara. to musiałam przeoczyć, przepraszam. I dziękuję
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 22:29   #1875
czarnulka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jabluszko9 Pokaż wiadomość
Witam, czy ktoś kupował w poprzednich latach piłkę + matę do ćwiczeń w Biedronce? Chciałam sobie kupić, ale nie wiem, czy jest wytrzymała.
Mam piłkę z poprzedniej gazetki, ale trzeba zwrócić uwagę na to iż rozmiar piłki dopasowuje sie do wzrostu osoby która ma na niej ćwiczyć, czego niestety wtedy nie wiedziałam i z piłki czasami tylko korzysta mój mąż, bo jestem do niej za niska a mata to identycznie jak już ktos pisał o piłce(ja piłkę trzymam z daleka od kotów)... jak kot zrobił sobie z mojej maty drapak to tylko wióry zostały ale pomijając to jest b. dobra
Stary 2014-02-11, 22:53   #1876
dorota_128
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ZacpanaRapem Pokaż wiadomość
ten sorbet nie był jabłkowy? W każdym razie mi też najbardziej smakował. a wlaśnie, który kraft polecacie? Balsam czy żel?
Może i jabłkowy, coś mi się pomieszało
Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
Ja kupowalam chyba rok temu jak byly za 50zl takie niebieskie i rozowe sportowe. Kupilam na wyprzedazy za 25zl i uzywam na wf czy silownie. Sa lekkie, na poczatku bardzo mnie obcieraly (zreszta jak wiekszosc butow u mnie), teraz sa calkiem przyjazne i ludzie sie dziwia, ze takie super z Biedry wygladaja na jakies za 300zl;D

Dziękuję bardzo poszukuję moich pierwszych butów do biegania i nie chce wydawać od razu 200 zł
Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Myślicie że jest jeszcze szansa na dorwanie zeszytów z Mickey ?
Nie ma szans
Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Mnie osobiście smakuje, poza tym wpływa na porost włosów Po serii trzy miesięcznej pojawiają się "baby hair".
Pijesz raz dziennie po jednym kubku? Jak po 3 miesiącach widać efekty to również ją zacznę

dorota_128 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 23:32   #1877
marianna144
Wtajemniczenie

ja jestem maniaczka ziółaczkolwiek mam słomiany zapał
tylko ziół posłodzonych nie wypije fujjj dla mnie słodzone zioła to mega syf.i nie powinno sie słodzic cukrem jak juz ktos nie przełknie tylko miodem.

ten mop jest fajny (ale ja nie mam tego z biedronki i kurcze zapłaciłam 2x tyle ale oprócz tej stopki wyglada podobnie) tylko najbardziej mnie wkurza ze odpada mi ta czesc od kija.i poł biedy jak jest suchy (bo sie to nadeptuje) ale jak jest niewykrecony to ciezko załozyc.moja mama tez taki ma i jej sie tak nie robi to pewnie ja mam pecha.ale w sumie i tak go lubię.

te słuchawki fajne (cena tez nawet bardzo) gdzie one leza (o ile są) w gablotce?
marianna144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 23:46   #1878
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez aasiaa1109 Pokaż wiadomość
Zgadza się jest pokrzywa z trawą cytrynową, widziałam ją dzisiaj u siebie.
a pamiętasz jaka cena i ile torebek?

Cytat:
Napisane przez agateq Pokaż wiadomość
Pokrzywa... jak to może smakować? Do czego byście to porównały? Nigdy nie piłam pokrzywy....
taka trawa, siano, trochę śmierdzi, co mnie nie przeszkadza, ale dla delikatnych nosków może być problemem
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-11, 23:48   #1879
czekoladka3
Zakorzenienie

Mi tam pokrzywa bardzo samkuje Jak dla mnie ma smak porównywalny do niesłodzonej herbaty Jak będę w biedronce to poszukam tej wersji z trawą cytrynowa
Stary 2014-02-12, 00:25   #1880
zle_emocje
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość
poszukuję moich pierwszych butów do biegania i nie chce wydawać od razu 200 zł
Gorąco zachęcam do zainteresowania się Asicsami, można kupić od 150 pln, a:
1. wystarczą na lata, nie ma ryzyka, że podeszwa pęknie
2 i ważniejsze. są naprawdę dobrze przystosowane do biegania w nich [odpowiednie modele, są też takie do siatkówki i innych sportów] ...i naprawdę warto zainwestować w buty. Jak zaczniesz biegać, to to pokochasz, a kiepski sprzęt (tu: obuwie) jest w stanie zniechęcić najbardziej motywowanego człowieka. Poza tym będziesz miała motywację: mam profesjonalne buty, a biegam jak niedzielny kierowca prowadzi swoje cinquocento... tyle dałam za kapcie, a teraz leżą i się kurzą.. no way, idę pobiegać. W siatkówce, na siłowni - nie robiłabym halo. Ale w bieganiu buty mają naprawdę ogromne znaczenie, szkoda własnych stawów, i gorąco polecam poszukać profesjonalnego obuwia, wspomniany wyżej producent na przyzwoitą relację jakości do ceny; dobrze też kupić sobie pulsometr.
[disclamer: niczego i nikogo nie reklamuję, biegam długie dystanse i przełaje od 12 r.ż. i dorobiłam w międzyczasie mnóstwa mikrourazów, między innymi za sprawą źle dobranego obuwia]

Ad rem: czy w waszych biedrach jest dostępny wermut LaTorrina? U mnie znikł biały, a teraz nie ma nawet czerwonego (i żadnego innego wermutu).
zle_emocje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 00:57   #1881
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
ja kupiłam pomarańczę z cynamonem i goździkami i jest bardzo średnia mimo, że zapach fajny i intensywny
o nieee....ta herbata to dla mnie koszmar siostra ją kupiła, wymyśliłam, żeby do pracy zabrała bo nikt w domu tego pic nie chce
Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Mnie osobiście smakuje, poza tym wpływa na porost włosów Po serii trzy miesięcznej pojawiają się "baby hair".

Ja też kiedyś miałam śmierdzącą, teraz piję z Herbavile albo z HErbapolu i mi nie śmierdzi I smakuje całkiem nieźle
Ciekawa jestem tej pokrzywy z trawą cytrynową
jak z trawą cytrynową to nie dla mnie kiedyś kupiłam sobie gorący kubek - rosół z trawą cytrynową. Nie macie pojęcia jakie to było wstrętne

Pokrzywę piję samą, kupuje w aptece. Ostatnio w promocji za opakowanie 50 g zapłaciłam 1,99
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4510156 3]nie śmierdzi jakoś strasznie. ma specyficzny zapach, jeśli ktoś jest wrażliwy.
i działa moczopędnie.[/QUOTE]
skrzyp tak samo
Dlatego nigdy nie pijam tego przed malowaniem paznokci

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
No to wygląda na to, że jednak nie koniec rabatów ciekawe dlaczego teraz przerwa..

Pokrzywy nawet nie zauważyłam w biedronie, skoro mówicie, że tak Wam pomaga na włosy, to spróbuję przełknąć to siano i także spróbować Nigdy nie wierzyłam za bardzo w działanie ziół na skórę czy włosy, ale zaszkodzić nie zaszkodzi
Ostatnie 4 m-ce pijam regularnie pokrzywę i efekty na włosach i paznokciach widzę więc polecam

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 01:03   #1882
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
o nieee....ta herbata to dla mnie koszmar siostra ją kupiła, wymyśliłam, żeby do pracy zabrała bo nikt w domu tego pic nie chce

jak z trawą cytrynową to nie dla mnie kiedyś kupiłam sobie gorący kubek - rosół z trawą cytrynową. Nie macie pojęcia jakie to było wstrętne

Pokrzywę piję samą, kupuje w aptece. Ostatnio w promocji za opakowanie 50 g zapłaciłam 1,99

skrzyp tak samo
Dlatego nigdy nie pijam tego przed malowaniem paznokci

Ostatnie 4 m-ce pijam regularnie pokrzywę i efekty na włosach i paznokciach widzę więc polecam
To aż tak moczopędnie?

Nie pozostaje nic innego tylko spróbować, ta pora roku nie służy kondycji włosów, wypadałoby trochę je wspomóc od środka
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 01:56   #1883
kasiabasia2009
Raczkowanie

kupił ktoś ten stolik ? http://fanbiedronki.pl/gazetka/2014....owa,laminowana
kasiabasia2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 07:12   #1884
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;45101878]Ja mam coś podobnego z Netto, cały myk tkwi w składanym kiju do mopa Po włożeniu do koszyczka obrotowego trzeba go nacisnąć i wiruje
Wcześniej miałam mopa płaskiego, którego musiałam co rusz ściągać, prać w wiaderku, wykręcać rękami, zakładać i dopiero myć. Z tym obrotowym mycie jest o wiele krótsze i przyjemniejsze
Za pierwszym razem miałam wrażenie, że strasznie ciężko się nim myje, bo był ciężki, ale po prostu za słabo go odwirowałam i za dużo wody w sobie miał [/QUOTE]

Dzieki, potestuje wzielam go dla mamy bo wlasnie to sciaganie, plukanie itd jest strasznie denerwujace. Mi poki co zostanie zwykly bo nie mialabym gdzie go trzymac ale ja mam male powierzchnie

PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 07:23   #1885
Bellitudoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zle_emocje Pokaż wiadomość
Gorąco zachęcam do zainteresowania się Asicsami, można kupić od 150 pln, a:
1. wystarczą na lata, nie ma ryzyka, że podeszwa pęknie
2 i ważniejsze. są naprawdę dobrze przystosowane do biegania w nich [odpowiednie modele, są też takie do siatkówki i innych sportów] ...i naprawdę warto zainwestować w buty. Jak zaczniesz biegać, to to pokochasz, a kiepski sprzęt (tu: obuwie) jest w stanie zniechęcić najbardziej motywowanego człowieka. Poza tym będziesz miała motywację: mam profesjonalne buty, a biegam jak niedzielny kierowca prowadzi swoje cinquocento... tyle dałam za kapcie, a teraz leżą i się kurzą.. no way, idę pobiegać. W siatkówce, na siłowni - nie robiłabym halo. Ale w bieganiu buty mają naprawdę ogromne znaczenie, szkoda własnych stawów, i gorąco polecam poszukać profesjonalnego obuwia, wspomniany wyżej producent na przyzwoitą relację jakości do ceny; dobrze też kupić sobie pulsometr.
[disclamer: niczego i nikogo nie reklamuję, biegam długie dystanse i przełaje od 12 r.ż. i dorobiłam w międzyczasie mnóstwa mikrourazów, między innymi za sprawą źle dobranego obuwia]

Ad rem: czy w waszych biedrach jest dostępny wermut LaTorrina? U mnie znikł biały, a teraz nie ma nawet czerwonego (i żadnego innego wermutu).
Potwierdzam. Nie biegam długo i jakoś profesjonalnie. Zaczynałam w adidasach z biedry, poki używałam ich do ćwiczeń w domu dawały radę, ale do biegania były vza słabo amortyzowane. Bolaly mnie kolana, a przede wszystkim łydki. Kupilam Asicsy i ból łydek podczas biegu nie wraca
Stary 2014-02-12, 08:18   #1886
Ammia
Zadomowienie

Widziałam że pisałyście o tym ciastu klonowym, u mnie pomimo tego że są Biedronki które wypiekają pieczywo na miejscu, niestety nic takiego nie ma Widziałam tylko jakieś z dżemem i budyniem, z kapustą i jeszcze jakieś jedno ale na pewno nie klonowe.
Stary 2014-02-12, 08:55   #1887
kalola89
Raczkowanie

Skoro piszecie ze "kupna" pokrzywa średnia to nie próbowałyście domowej, suszonej samemu jeszcze bardziej pachnie sianem i ciężko na początku wyrobić sobie miarkę na szklankę naparu.
kalola89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 09:31   #1888
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez Ammia Pokaż wiadomość
Widziałam że pisałyście o tym ciastu klonowym, u mnie pomimo tego że są Biedronki które wypiekają pieczywo na miejscu, niestety nic takiego nie ma Widziałam tylko jakieś z dżemem i budyniem, z kapustą i jeszcze jakieś jedno ale na pewno nie klonowe.
U mnie też nie ma. Jest leśny duet, ciastko z czekoladą i tyle z tych na słodko.
Stary 2014-02-12, 09:43   #1889
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
U mnie też nie ma. Jest leśny duet, ciastko z czekoladą i tyle z tych na słodko.
U mnie też długo nie było, aż w końcu się pojawiło. To najlepsze ciastko jakie jadłam
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 09:46   #1890
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
To najlepsze ciastko jakie jadłam
Ja też polecam - pycha

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości