|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI
http://www.youtube.com/watch?v=p7rJ2p_5h8k
uważacie , że Karolina jest zbyt pewna siebie? rozgląda sie na prawo i lewo, nie patrzy na drogę tylko w kamerę , udaje Kubice normalnie... wielka ekspertka od prowadzenia ![]() uważam , że całkiem dobrze jeżdzę ale nie wyobrażam sobie jeździć po Warszawie i mówić monologi do kamery
|
#3692 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poza tym nie potrafię zrozumieć czemu ona nic nie zrobi ze swoją wagą? Ok, byłabym w stanie uwierzyć, że nie może schudnąć z różnych powodów, gdyby nie pokazywała co je Przecież to zwykłe niedbalstwo, wystarczyłoby zmienić kilka nawyków żywieniowych np. odstawić te kawki z syropami, które tak z Bartkiem uwielbiają i z czasem waga by na pewno spadła. Nie czepiam się ludzi przy kości, wiem, że są tacy, którzy nawet kochają swoje dodatkowe kilogramy i nie chcą się odchudzać, ale kurcze, przecież ona ma utrudnienie w postaci swojej choroby, gdyby ważyła 15 kg mniej byłoby jej łatwiej. Ona już niedługo nie będzie miała w ogóle szyi, jeszcze nie tak dawno była nieco szczuplejsza.. Czy Wy też słyszycie w tym filmiku takie posapywania gdy nakłada podkład? Nawet to ją już męczy Nie chcę, żeby to wyglądało jak jakiś hejt na otyłych, tylko szkoda mi jej, że nie ma motywacji, chęci? Bo tak jak napisalam nie wierzę, że nie może schudnąć z przyczyn zdrowotnych...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3693 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W końcu to wszystko przez leki, a ćwiczyć nie ma przecież jak. Na pewno stołowanie się w Pizza Hut nie ma najmniejszego wpływu na jej wagę ![]() Cytat:
Zastanawiałam się cały czas, czemu piszecie tę nazwę błędnie.
|
||
|
|
|
#3694 |
|
-ist
|
|
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3696 |
|
Raczkowanie
|
Boguśka powinna sie wziąć za siebie ostro. Już kij z wyglądem, ale ona nie może pochylić głowy w dół... Oglądałam teraz jej nowy filmik z testem podkładu. Masakra. To juz jest spora otyłość.
|
|
|
|
#3697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja po tym filmie i tym stękaniu już nie wiem co powiedzieć zresztą ten brzuch w stroju dnia też mnie zszokował.. a oni chcą mieć dziecko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3698 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3699 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3700 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
link nie działa, to później, jakbyś mogła, to będę wdzięczna |
|
|
|
|
#3701 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3702 |
|
-ist
|
|
|
|
|
#3703 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3705 |
|
-ist
|
Kiedyś była taka kampania reklamowa z pijanym/piszącym smsy/rozmawiającym przez telefon kierowcą, który potrąca dziecko. Obraz był podzielony jakby na pół, po obu stronach kierowca/ofiara szykowali się do wyjścia, rozmawiali z bliskimi, żegnali się, wychodzili, kierowca jechał i pisał sms, dziecko szło, jednoczesny moment potrącenia, zakrwawione i martwe dziecko, zszokowany kierowca, bardzo obrazowe, wstrząsające i zapadające w pamięć.
|
|
|
|
#3706 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Raz stałam na pasach i widze, że samochód jedzie z taką normalną prędkością i jest daleko więc myślę: przechodzę. Gdy zobaczył, że już ruszam przyspieszył i jak przejeżdżał to się ze mnie śmiał ![]() Gdybym w pore nie zareagowała to by mnie potrącił...
|
|
|
|
|
#3707 |
|
Wtajemniczenie
|
a potem takie osoby powodują śmiertelne wypadki, ponieważ są zbyt pewne siebie, jadą najcześciej bardzo szybko . niedoświadczony kierowca generalnie nie szaleje na drodze, karolajn troche się stylizuję na wielką "driver" że może robić kilka rzeczy naraz , super ekstra ale wg mnie stwarza zagrożenie ponieważ jest skupiona na mizdrzeniu się do kamery i wymyślaniem świetnych porad na widzek, zamiast na drodze....
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3709 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
najgorsi i najniebezpieczniejsi kierowcy to są ci niepewni, nie mający podzielności uwagi, którym nawet zwykła rozmowa przeszkadza i dla których szokiem jest odwrócenie głowy w trakcie jazdy kierowca MUSI mieć podzielność uwagi, choćby dlatego, że musi ogarniać co się dzieje przed nim, co się dzieje za nim, co się dzieje z boków i na chodnikach nie ma nic gorszego niż kierowca kurczowo trzymający się kierownicy i wpatrzony tylko w drogę przed siebie - to oznacza, że jest bardzo niepewny, a co za tym idzie, jego zachowania na drodze mogą być bardzo niebezpieczne Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2014-02-12 o 14:50 |
|
|
|
|
#3710 |
|
Life is a drink ...
|
Też myślałam, że jestem dobrym kierowcą do momentu jak połowy auta nie skasowałam :P Człowiek uczy się na błędach całe życie ...
|
#3711 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, tak dzisiaj szpinakowo u Aggie, zobaczcie, na co ostatnio trafiłam
mam nadzieję, że Wam się otworzy, bo do dosyć irytująca stronka pod tym względem, z przepisami też u nich cienko, ale wystarczy mi obrazek:http://pomyslowi.net/7240,ciasto-ze-szpinakiem.html jak będę cierpiała na nadmiar cierpliwości, to strzelę takie dzieło ![]() ale powiem Wam, że jak na zajawki Aggie, to przepis do mnie przemawia... i nie jest tak TUSTO, jak zawsze :P Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2014-02-12 o 15:29 |
|
|
|
#3712 |
|
Rozeznanie
|
Ja odbieram zmalowaną jako tako prostą dziewczynę, drażni mnie strasznie swoją głupota, jest mega sztuczna w tym co mówi i jak sie zachowuje. Niczym mi nie imponuje i nie rozumiem jej fenomenu na YT.
A Karola za kółkiem zachowuje się dziwnie, żałość mnie ogarnia jak patrzę na jej popisy W filmiku z Tęczą była naturalna, skromna i jakąs taka słodka a ze swoimi atomówkami wraca do tego swojego pozerskiego stylu. Boguśka może lepiej że nie chudnie, ona choruje na łamliwość kości więc może lepiej dla niej jak ciało będzie miało jakąś ochronę przed zewnętrznymi czynnikami. Może ta jej grubośc w jakiś sposób ją chroni przez uderzeniami czy upadkami. Chyba nawet kiedyś wspominała w jakimś filmiku że im jej więcej tym mniej ma złamań ale ile w tym prawdy to nie wiem. Edytowane przez patycek Czas edycji: 2014-02-12 o 14:56 |
|
|
|
#3713 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4511455 7]nie, nie jest zbyt pewna siebie i wygląda na dobrego kierowcą
najgorsi i najniebezpieczniejsi kierowcy to są ci niepewni, nie mający podzielności uwagi, którym nawet zwykła rozmowa przeszkadza i dla których szokiem jest odwrócenie głowy w trakcie jazdy kierowca MUSI mieć podzielność uwagi, choćby dlatego, że musi ogarniać co się dzieje przed nim, co się dzieje za nim, co się dzieje z boków i na chodnikach nie ma nic gorszego niż kierowca kurczowo trzymający się kierownicy i wpatrzony tylko w drogę przed siebie - to oznacza, że jest bardzo niepewny, a co za tym idzie, jego zachowania na drodze mogą być bardzo niebezpieczne[/QUOTE] ja spotkałam się z sytuacjami w życiu gdzie Ci "dobrzy " kierowcy , jeźdzący kilkanaście lat , wylądowali pod kołami tira ponieważ rozmawiali przez telefon i bardzo szybko jeździli. wg mojej oceny tacy kierowcy niosą śmierć ponieważ jeźdzą bardzoo szybko. karola podpadła mi ponieważ komentarz widzki na to, że nie patrzy na drogę tylko na kamerę skitowała" mam podzielnośc uwagi" to co piszesz powyżej ma się odnieść do patrzenia przed siebie i obserawację drogi, jezdni, pobocza a nie np. grzebaniem w radiu czy pisaniem sms
|
#3714 |
|
Konto usunięte
|
nie powiem, kto dodał filmik, bo zaraz skasuje...
|
|
|
|
#3715 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3716 |
|
Konto usunięte
|
i nawet nie myśl o "grzaniu", bo komenty zapobiegawczo wyłączone
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater SOON? ![]() szykuje się mega przeczyszczająca dieta ![]() Dziewczyny, obczajcie końcówkę linka ;DDD hitery są wszędzie ;D |
|
|
|
#3717 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3718 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3719 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3720 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=xmFlWcPc6Os ale prawdę powiedziawszy, ja też ostatnio skasowałam, a później nie mogłam jej znaleźć w wyszukiwarce. Nauczona doświadczeniem dodałam do subskrypcji
Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2014-02-12 o 15:38 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

poza tym nie potrafię zrozumieć czemu ona nic nie zrobi ze swoją wagą? Ok, byłabym w stanie uwierzyć, że nie może schudnąć z różnych powodów, gdyby nie pokazywała co je
Przecież to zwykłe niedbalstwo, wystarczyłoby zmienić kilka nawyków żywieniowych np. odstawić te kawki z syropami, które tak z Bartkiem uwielbiają
Nie chcę, żeby to wyglądało jak jakiś hejt na otyłych, tylko szkoda mi jej, że nie ma motywacji, chęci? Bo tak jak napisalam nie wierzę, że nie może schudnąć z przyczyn zdrowotnych...
W końcu to wszystko przez leki, a ćwiczyć nie ma przecież jak. Na pewno stołowanie się w Pizza Hut nie ma najmniejszego wpływu na jej wagę
Zastanawiałam się cały czas, czemu piszecie tę nazwę błędnie.