Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-12, 12:29   #3691
isabelka00
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI

http://www.youtube.com/watch?v=p7rJ2p_5h8k

uważacie , że Karolina jest zbyt pewna siebie? rozgląda sie na prawo i lewo, nie patrzy na drogę tylko w kamerę , udaje Kubice normalnie... wielka ekspertka od prowadzenia
uważam , że całkiem dobrze jeżdzę ale nie wyobrażam sobie jeździć po Warszawie i mówić monologi do kamery
Stary 2014-02-12, 12:29   #3692
nudnylogin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Po nałożeniu bronzera wygląda, jakby była brudna... Ona nakłada ten bronzer na całe policzki czy jak?
Ona chyba po prostu ma problem ze znalezieniem swoich kości policzkowych poza tym nie potrafię zrozumieć czemu ona nic nie zrobi ze swoją wagą? Ok, byłabym w stanie uwierzyć, że nie może schudnąć z różnych powodów, gdyby nie pokazywała co je Przecież to zwykłe niedbalstwo, wystarczyłoby zmienić kilka nawyków żywieniowych np. odstawić te kawki z syropami, które tak z Bartkiem uwielbiają i z czasem waga by na pewno spadła. Nie czepiam się ludzi przy kości, wiem, że są tacy, którzy nawet kochają swoje dodatkowe kilogramy i nie chcą się odchudzać, ale kurcze, przecież ona ma utrudnienie w postaci swojej choroby, gdyby ważyła 15 kg mniej byłoby jej łatwiej. Ona już niedługo nie będzie miała w ogóle szyi, jeszcze nie tak dawno była nieco szczuplejsza.. Czy Wy też słyszycie w tym filmiku takie posapywania gdy nakłada podkład? Nawet to ją już męczy Nie chcę, żeby to wyglądało jak jakiś hejt na otyłych, tylko szkoda mi jej, że nie ma motywacji, chęci? Bo tak jak napisalam nie wierzę, że nie może schudnąć z przyczyn zdrowotnych...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nudnylogin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 12:34   #3693
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nudnylogin Pokaż wiadomość
Ona chyba po prostu ma problem ze znalezieniem swoich kości policzkowych poza tym nie potrafię zrozumieć czemu ona nic nie zrobi ze swoją wagą? Ok, byłabym w stanie uwierzyć, że nie może schudnąć z różnych powodów, gdyby nie pokazywała co je Przecież to zwykłe niedbalstwo, wystarczyłoby zmienić kilka nawyków żywieniowych np. odstawić te kawki z syropami, które tak z Bartkiem uwielbiają i z czasem waga by na pewno spadła. Nie czepiam się ludzi przy kości, wiem, że są tacy, którzy nawet kochają swoje dodatkowe kilogramy i nie chcą się odchudzać, ale kurcze, przecież ona ma utrudnienie w postaci swojej choroby, gdyby ważyła 15 kg mniej byłoby jej łatwiej. Ona już niedługo nie będzie miała w ogóle szyi, jeszcze nie tak dawno była nieco szczuplejsza.. Czy Wy też słyszycie w tym filmiku takie posapywania gdy nakłada podkład? Nawet to ją już męczy Nie chcę, żeby to wyglądało jak jakiś hejt na otyłych, tylko szkoda mi jej, że nie ma motywacji, chęci? Bo tak jak napisalam nie wierzę, że nie może schudnąć z przyczyn zdrowotnych...
Ten temat już był przerabiany kilka razy, a sama zainteresowana chyba nie widzi powodu ani motywacji, by schudnąć W końcu to wszystko przez leki, a ćwiczyć nie ma przecież jak. Na pewno stołowanie się w Pizza Hut nie ma najmniejszego wpływu na jej wagę
Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Zamalowana wrzuciła na facebooka fotkę z fakolcami i uroczym podpisem w stylu "heaters gonna hate" czy jakoś tak, w każdym razie heatersi byli na pewno
O, mam - jak zwykle nieoceniona TheDocha wynorała wizaz.pl/forum/showthread.php?p=42911713 #post42911713 (mam nadzieję, że link będzie dobry i nie porozrywa go spacjami, bo wklejam z telefonu)
Ach, czyli to stąd ci "heatersi" Zastanawiałam się cały czas, czemu piszecie tę nazwę błędnie.
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 12:37   #3694
kustraczek
-ist

Cytat:
Ach, czyli to stąd ci "heatersi" Zastanawiałam się cały czas, czemu piszecie tę nazwę błędnie.
Jeżeli do "wizarzu" też masz obiekcje, to zasada jest podobna, tyle że tego tematu lepiej nie poruszać na wątku
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 12:37   #3695
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Ten temat już był przerabiany kilka razy, a sama zainteresowana chyba nie widzi powodu ani motywacji, by schudnąć W końcu to wszystko przez leki, a ćwiczyć nie ma przecież jak. Na pewno stołowanie się w Pizza Hut nie ma najmniejszego wpływu na jej wagę

No coś Ty, carbonara z dwóch opakowań śmietany NA PEWNO nie ma wpływu na jej wagę, jak mogłaś tak w ogóle pomyśleć
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 12:54   #3696
bzebze
Raczkowanie

Boguśka powinna sie wziąć za siebie ostro. Już kij z wyglądem, ale ona nie może pochylić głowy w dół... Oglądałam teraz jej nowy filmik z testem podkładu. Masakra. To juz jest spora otyłość.
bzebze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 13:03   #3697
nudnylogin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bzebze Pokaż wiadomość
Boguśka powinna sie wziąć za siebie ostro. Już kij z wyglądem, ale ona nie może pochylić głowy w dół... Oglądałam teraz jej nowy filmik z testem podkładu. Masakra. To juz jest spora otyłość.
Dokładnie ja po tym filmie i tym stękaniu już nie wiem co powiedzieć zresztą ten brzuch w stroju dnia też mnie zszokował.. a oni chcą mieć dziecko

Stary 2014-02-12, 13:08   #3698
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Jeżeli do "wizarzu" też masz obiekcje, to zasada jest podobna, tyle że tego tematu lepiej nie poruszać na wątku
Akurat w tym przypadku ogarniam mniej więcej temat
Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
No coś Ty, carbonara z dwóch opakowań śmietany NA PEWNO nie ma wpływu na jej wagę, jak mogłaś tak w ogóle pomyśleć
Oczywiście, że nie. Niedobrze mi się zrobiło, jak sobie przypomniałam ten ich przepis
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 13:24   #3699
nudnylogin
Rozeznanie

Cytat:
Akurat w tym przypadku ogarniam mniej więcej temat

Oczywiście, że nie. Niedobrze mi się zrobiło, jak sobie przypomniałam ten ich przepis
Łosoś był lepszy :p

Stary 2014-02-12, 14:14   #3700
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Zamalowana wrzuciła na facebooka fotkę z fakolcami i uroczym podpisem w stylu "heaters gonna hate" czy jakoś tak, w każdym razie heatersi byli na pewno
O, mam - jak zwykle nieoceniona TheDocha wynorała wizaz.pl/forum/showthread.php?p=42911713 #post42911713 (mam nadzieję, że link będzie dobry i nie porozrywa go spacjami, bo wklejam z telefonu)
Dzięki
link nie działa, to później, jakbyś mogła, to będę wdzięczna
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 14:15   #3701
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość

uważacie , że Karolina jest zbyt pewna siebie? rozgląda sie na prawo i lewo, nie patrzy na drogę tylko w kamerę , udaje Kubice normalnie... wielka ekspertka od prowadzenia
uważam , że całkiem dobrze jeżdzę ale nie wyobrażam sobie jeździć po Warszawie i mówić monologi do kamery
ja kiedyś byłam święcie przekonana, że mam podzielną uwagę, dopóki zmienianie stacji w radio o mało co nie skonczyło się kolizją z drzewem (dobrze, że jechałam powoli :"D)
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 14:16   #3702
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Dzięki
link nie działa, to później, jakbyś mogła, to będę wdzięczna
Pousuwaj spacje i będzie działać
Stary 2014-02-12, 14:23   #3703
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Pousuwaj spacje i będzie działać

ooo, mam

HEATERS MAKE ME FAMOUS

MartaAnnaParciakWizaz powinna zostac twarza grzejnikow
Stary 2014-02-12, 14:24   #3704
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
ja kiedyś byłam święcie przekonana, że mam podzielną uwagę, dopóki zmienianie stacji w radio o mało co nie skonczyło się kolizją z drzewem (dobrze, że jechałam powoli :"D)
Ja siebie za kółkiem nie wyobrażam patrząc jedynie na drogę, a co dopiero mówić/pisać sms'y (dla mnie to jest chore )/rozmawiać przez telefon.
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 14:34   #3705
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Ja siebie za kółkiem nie wyobrażam patrząc jedynie na drogę, a co dopiero mówić/pisać sms'y (dla mnie to jest chore )/rozmawiać przez telefon.
Kiedyś była taka kampania reklamowa z pijanym/piszącym smsy/rozmawiającym przez telefon kierowcą, który potrąca dziecko. Obraz był podzielony jakby na pół, po obu stronach kierowca/ofiara szykowali się do wyjścia, rozmawiali z bliskimi, żegnali się, wychodzili, kierowca jechał i pisał sms, dziecko szło, jednoczesny moment potrącenia, zakrwawione i martwe dziecko, zszokowany kierowca, bardzo obrazowe, wstrząsające i zapadające w pamięć.
Stary 2014-02-12, 14:36   #3706
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Kiedyś była taka kampania reklamowa z pijanym/piszącym smsy/rozmawiającym przez telefon kierowcą, który potrąca dziecko. Obraz był podzielony jakby na pół, po obu stronach kierowca/ofiara szykowali się do wyjścia, rozmawiali z bliskimi, żegnali się, wychodzili, kierowca jechał i pisał sms, dziecko szło, jednoczesny moment potrącenia, zakrwawione i martwe dziecko, zszokowany kierowca, bardzo obrazowe, wstrząsające i zapadające w pamięć.
Ostatnio stojąc na pasach widziałam babsko, które pisało smsa... myślałam, że mnie krew zaleje.
Raz stałam na pasach i widze, że samochód jedzie z taką normalną prędkością i jest daleko więc myślę: przechodzę. Gdy zobaczył, że już ruszam przyspieszył i jak przejeżdżał to się ze mnie śmiał Gdybym w pore nie zareagowała to by mnie potrącił...
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 14:42   #3707
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
a potem takie osoby powodują śmiertelne wypadki, ponieważ są zbyt pewne siebie, jadą najcześciej bardzo szybko . niedoświadczony kierowca generalnie nie szaleje na drodze, karolajn troche się stylizuję na wielką "driver" że może robić kilka rzeczy naraz , super ekstra ale wg mnie stwarza zagrożenie ponieważ jest skupiona na mizdrzeniu się do kamery i wymyślaniem świetnych porad na widzek, zamiast na drodze....
Stary 2014-02-12, 14:46   #3708
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Ostatnio stojąc na pasach widziałam babsko, które pisało smsa... myślałam, że mnie krew zaleje.
Raz stałam na pasach i widze, że samochód jedzie z taką normalną prędkością i jest daleko więc myślę: przechodzę. Gdy zobaczył, że już ruszam przyspieszył i jak przejeżdżał to się ze mnie śmiał Gdybym w pore nie zareagowała to by mnie potrącił...
Ja z kolei, jako kierowca, bardzo nie lubię czegoś takiego, że widzę osobę stojącą na pasach, zatrzymuję się, czekam, a ona nie przechodzi, bo jest zajęta rozglądaniem się na wszystkie strony, tylko nie na ulicę. To domena starszych pań, bardzo często mi się to zdarza.
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 14:47   #3709
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:

nie, nie jest zbyt pewna siebie i wygląda na dobrego kierowcą
najgorsi i najniebezpieczniejsi kierowcy to są ci niepewni, nie mający podzielności uwagi, którym nawet zwykła rozmowa przeszkadza i dla których szokiem jest odwrócenie głowy w trakcie jazdy
kierowca MUSI mieć podzielność uwagi, choćby dlatego, że musi ogarniać co się dzieje przed nim, co się dzieje za nim, co się dzieje z boków i na chodnikach
nie ma nic gorszego niż kierowca kurczowo trzymający się kierownicy i wpatrzony tylko w drogę przed siebie - to oznacza, że jest bardzo niepewny, a co za tym idzie, jego zachowania na drodze mogą być bardzo niebezpieczne

Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Czas edycji: 2014-02-12 o 14:50
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 14:48   #3710
Selfish Girl
Life is a drink ...

Też myślałam, że jestem dobrym kierowcą do momentu jak połowy auta nie skasowałam :P Człowiek uczy się na błędach całe życie ...
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 14:53   #3711
201605301559
Konto usunięte

Dziewczyny, tak dzisiaj szpinakowo u Aggie, zobaczcie, na co ostatnio trafiłam mam nadzieję, że Wam się otworzy, bo do dosyć irytująca stronka pod tym względem, z przepisami też u nich cienko, ale wystarczy mi obrazek:
http://pomyslowi.net/7240,ciasto-ze-szpinakiem.html

jak będę cierpiała na nadmiar cierpliwości, to strzelę takie dzieło

ale powiem Wam, że jak na zajawki Aggie, to przepis do mnie przemawia... i nie jest tak TUSTO, jak zawsze :P

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2014-02-12 o 15:29
Stary 2014-02-12, 14:54   #3712
patycek
Rozeznanie

Ja odbieram zmalowaną jako tako prostą dziewczynę, drażni mnie strasznie swoją głupota, jest mega sztuczna w tym co mówi i jak sie zachowuje. Niczym mi nie imponuje i nie rozumiem jej fenomenu na YT.
A Karola za kółkiem zachowuje się dziwnie, żałość mnie ogarnia jak patrzę na jej popisy W filmiku z Tęczą była naturalna, skromna i jakąs taka słodka a ze swoimi atomówkami wraca do tego swojego pozerskiego stylu.

Boguśka może lepiej że nie chudnie, ona choruje na łamliwość kości więc może lepiej dla niej jak ciało będzie miało jakąś ochronę przed zewnętrznymi czynnikami. Może ta jej grubośc w jakiś sposób ją chroni przez uderzeniami czy upadkami. Chyba nawet kiedyś wspominała w jakimś filmiku że im jej więcej tym mniej ma złamań ale ile w tym prawdy to nie wiem.

Edytowane przez patycek
Czas edycji: 2014-02-12 o 14:56
patycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 14:56   #3713
isabelka00
Wtajemniczenie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4511455 7]nie, nie jest zbyt pewna siebie i wygląda na dobrego kierowcą
najgorsi i najniebezpieczniejsi kierowcy to są ci niepewni, nie mający podzielności uwagi, którym nawet zwykła rozmowa przeszkadza i dla których szokiem jest odwrócenie głowy w trakcie jazdy
kierowca MUSI mieć podzielność uwagi, choćby dlatego, że musi ogarniać co się dzieje przed nim, co się dzieje za nim, co się dzieje z boków i na chodnikach
nie ma nic gorszego niż kierowca kurczowo trzymający się kierownicy i wpatrzony tylko w drogę przed siebie - to oznacza, że jest bardzo niepewny, a co za tym idzie, jego zachowania na drodze mogą być bardzo niebezpieczne[/QUOTE]
ja spotkałam się z sytuacjami w życiu gdzie Ci "dobrzy " kierowcy , jeźdzący kilkanaście lat , wylądowali pod kołami tira ponieważ rozmawiali przez telefon i bardzo szybko jeździli. wg mojej oceny tacy kierowcy niosą śmierć ponieważ jeźdzą bardzoo szybko.
karola podpadła mi ponieważ komentarz widzki na to, że nie patrzy na drogę tylko na kamerę skitowała" mam podzielnośc uwagi"
to co piszesz powyżej ma się odnieść do patrzenia przed siebie i obserawację drogi, jezdni, pobocza a nie np. grzebaniem w radiu czy pisaniem sms
Stary 2014-02-12, 15:07   #3714
201605301559
Konto usunięte

nie powiem, kto dodał filmik, bo zaraz skasuje...
Stary 2014-02-12, 15:09   #3715
patycek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
nie powiem, kto dodał filmik, bo zaraz skasuje...
Idę oglądać
patycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 15:26   #3716
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patycek Pokaż wiadomość
Idę oglądać
i nawet nie myśl o "grzaniu", bo komenty zapobiegawczo wyłączone

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

SOON?
szykuje się mega przeczyszczająca dieta

Dziewczyny, obczajcie końcówkę linka ;DDD hitery są wszędzie ;D
Stary 2014-02-12, 15:26   #3717
nudnylogin
Rozeznanie

Cytat:
Ja odbieram zmalowaną jako tako prostą dziewczynę, drażni mnie strasznie swoją głupota, jest mega sztuczna w tym co mówi i jak sie zachowuje. Niczym mi nie imponuje i nie rozumiem jej fenomenu na YT.
A Karola za kółkiem zachowuje się dziwnie, żałość mnie ogarnia jak patrzę na jej popisy W filmiku z Tęczą była naturalna, skromna i jakąs taka słodka a ze swoimi atomówkami wraca do tego swojego pozerskiego stylu.

Boguśka może lepiej że nie chudnie, ona choruje na łamliwość kości więc może lepiej dla niej jak ciało będzie miało jakąś ochronę przed zewnętrznymi czynnikami. Może ta jej grubośc w jakiś sposób ją chroni przez uderzeniami czy upadkami. Chyba nawet kiedyś wspominała w jakimś filmiku że im jej więcej tym mniej ma złamań ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Dla mnie bardziej logiczne jest to, że gdyby ważyła mniej jej kości byłyby mniej obciążone. Póki co, to jej szkielet jest pokryty masą ciężkiej tkanki tłuszczowej, która niby przed czym ma chronić kości? Nie widzę w tym sensu, ale znawca nie jestem więc się nie będe sprzeczać

Stary 2014-02-12, 15:26   #3718
madziaraaa
Raczkowanie

Cytat:
Idę oglądać

Kurde ja też chciałam, ale wykasowałam ją ze subskrypcji a kompletnie zapomniałam nazwę kanału
madziaraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 15:27   #3719
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Przed złamaniami chronia mięśnie, tłuszcz nie. Owszem jest korelacja między jedzeniem i solidna waga w osteoporozie ( nie wiem jak z łamliwości a kości) ale są nadwagi sensowne granice.

Cytat:
ja spotkałam się z sytuacjami w życiu gdzie Ci "dobrzy " kierowcy , jeźdzący kilkanaście lat , wylądowali pod kołami tira ponieważ rozmawiali przez telefon i bardzo szybko jeździli. wg mojej oceny tacy kierowcy niosą śmierć ponieważ jeźdzą bardzoo szybko.
karola podpadła mi ponieważ komentarz widzki na to, że nie patrzy na drogę tylko na kamerę skitowała" mam podzielnośc uwagi"
to co piszesz powyżej ma się odnieść do patrzenia przed siebie i obserawację drogi, jezdni, pobocza a nie np. grzebaniem w radiu czy pisaniem sms

Cytat:
a potem takie osoby powodują śmiertelne wypadki, ponieważ są zbyt pewne siebie, jadą najcześciej bardzo szybko . niedoświadczony kierowca generalnie nie szaleje na drodze, karolajn troche się stylizuję na wielką "driver" że może robić kilka rzeczy naraz , super ekstra ale wg mnie stwarza zagrożenie ponieważ jest skupiona na mizdrzeniu się do kamery i wymyślaniem świetnych porad na widzek, zamiast na drodze....
tak, a póxniej zdziwienie bo ja zawsze gadam przez telefon, jem, palę czy poprawaiam mejkapik nosz kurcze samochód wymaga pełnej uwagi a podzielnością to się może chwalić oglądając film i czytając gazetkę w tym czasie a nie ryzykując CUDZE życie.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 15:32   #3720
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madziaraaa Pokaż wiadomość
Kurde ja też chciałam, ale wykasowałam ją ze subskrypcji a kompletnie zapomniałam nazwę kanału
ojj, dziewczyny, z Waszym podejściem nigdy nie wygracie z cellulitem

https://www.youtube.com/watch?v=xmFlWcPc6Os

ale prawdę powiedziawszy, ja też ostatnio skasowałam, a później nie mogłam jej znaleźć w wyszukiwarce. Nauczona doświadczeniem dodałam do subskrypcji

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2014-02-12 o 15:38
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości