Scent Bar LI - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-12, 14:39   #4351
neska951
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LI

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Nie, niestety tu jest problem,że za dużo kręcimy paszczą i te mięśnie sa bardzo silne. Chodzi o ich zwiotczenie i na to nie ma metody -bo to odruch, jak zamykanie oka, jak coś leci w jego kierunku, tak mu zaciskamy paszczę, jak się relaksujemy. Tak, wiem, to irracjonalne
Poza meczanicznym wyeliminowaniem odruchu -który to sposób u nas obu nie poskutkował (szyna), można jeszcze użyć botoxu -a w zasadzie używać raz, na pół roku, faszerować się chemią zwiotczającą, albo podwyższyć zgryz i nosić nadal szynę...
Doopa...
Najgorsze jest to, że znó w pracy dopadły mnie dziś takie wieści, że nie tylko zęby mam ochote zacisnąć...

Murszku u mnie szyna poskutkowała jak najbardziej jak na razie mam totalny luz w mięśniach szczeny,nie zaciskam, minęły bóle stawu żuchwowego, trzaski w nim, wypadanie krążka, ogólnie u mnie teraz jest gites .Na co dzień szyny nie noszę, mam szynę miękką żeby jej użyć w razie jakbym czuła że zaciskam, od lipca użyłam jej tylko raz na noc w stresowym momencie życia. Tylko z powodów finansowych nie mogę dokończyć leczenia, czyli wykonania koron ale i na to przyjdzie czas
Tak jak napisałam Kamei po zdjęciu szyny miałam tak rozluźnione mięśnie że musiałam nad nimi trochę popracować żeby je wzmocnić

Dlatego tak piszę że może zamiast botoxu szynę można sobie zainstalować tyle że na długo

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-02-12 o 14:45
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 14:52   #4352
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Murszku u mnie szyna poskutkowała jak najbardziej jak na razie mam totalny luz w mięśniach szczeny,nie zaciskam, minęły bóle stawu żuchwowego, trzaski w nim, wypadanie krążka, ogólnie u mnie teraz jest gites .Na co dzień szyny nie noszę, mam szynę miękką żeby jej użyć w razie jakbym czuła że zaciskam, od lipca użyłam jej tylko raz na noc w stresowym momencie życia. Tylko z powodów finansowych nie mogę dokończyć leczenia, czyli wykonania koron ale i na to przyjdzie czas
Tak jak napisałam Kamei po zdjęciu szyny miałam tak rozluźnione mięśnie że musiałam nad nimi trochę popracować żeby je wzmocnić

Dlatego tak piszę że może zamiast botoxu szynę można sobie zainstalować tyle że na długo
Widzisz, bo mnie trzeba lać, jak się do mnie mówi, żebym lepiej rozumiała Bo zarejestrowałam, że miękka nie pomogła, to twardą nałożyli...
Co do funduszy na wykończenie akcji, właśnie to to, o czym pisałam post wcześniej. Miała być kasa na premię roczną z firmy, a teraz chodza plotki, że może być różnie.
Super po prostu, przeciez to jest perpetum mobile... Praca-zęby-praca...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 15:11   #4353
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Widzisz, bo mnie trzeba lać, jak się do mnie mówi, żebym lepiej rozumiała Bo zarejestrowałam, że miękka nie pomogła, to twardą nałożyli...
Co do funduszy na wykończenie akcji, właśnie to to, o czym pisałam post wcześniej. Miała być kasa na premię roczną z firmy, a teraz chodza plotki, że może być różnie.
Super po prostu, przeciez to jest perpetum mobile... Praca-zęby-praca...
Nie nie po kolei
wizyta na UM ( pominę pierwszy epizod), ocena mojego zgryzu,stawu, mięśni, ogólnie jedna wielka tragedia
Plan leczenia
1 rozciągnięcie mięśni szyną twardą , żeby podnieść zgryz i zrobić na to miejsce
- szyna miękka na czas zanim nie obstalują szyny twardej, miękka miała też przygotować zgryz do szyny twardej. Miałam nosić ją po 4 godz dziennie i na każdą noc.
- szyna twarda 24h\24h miała być na kilka miesięcy a przez leczenie kanałowe przeciągnęło się do 10 miesięcy
- Po 2 miesiącach noszenia szyny twardej przez dnie i noce już widziałam OGROMNĄ różnicę bo miałam wrażenie że nie jestem w stanie domknąć buzi
- Na początku bardzo trudno jest mówić w takiej szynie , ale już po 2 tyg mówisz tak jakbyś szyny nie mała i tu jest chyba pies pogrzebany , podczas mówienia mięśnie się rozciągają najbardziej a ja gaduła jestem jak widać.
2 Rehabilitacja stawu przez naświetlania
3 podniesienie zgryzu i opracowanie nowego zwarcia na wypełnieniach tymczasowych

4 zrobienie koron.

Kurde no to nie wesoło Pocieszę Cię że ja jestem w połowie spłacania punktu 3

A no i tak się produkuję o tych próchniakach żeby dodać Ci otuchy bo to da się wyleczyć tylko że długo twa no i wiele chwil zwątpienia jest , bólu itp....

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-02-12 o 15:20
Stary 2014-02-12, 15:33   #4354
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Co ciekawe, jestem na papkach. I mam już dość jogurtów, wszystkie sa słodkie. Nawet naturalny, to za mało, soli mi się chce... Kupiłąm sobie więc taki krochmal Knorra do zalania gorącą wodą -puree jakieś, Cała tablica Mendelejewa ogólnie. Ale jakie oburzenie powszechne -co ja jem!! Do piachu pójdę!! Nagadały się tłumy całę, po czym poszli wszyscy na fajkę
Tulam szybko na okoliczność głowy i szczeny bidaku koniecznie nagródź się szczodrze w Q

ad głód soli - może straciłaś elektrolitów sporo? Odwodniłaś się? często to objaw
Ja nie wiem ajk normalny człowiek jest w stanie jeść kupne jogurty przecież one są tak słodkie że mdli i smak zabij, jaki smak fogle

Pure z Knorra rządzi ! owszem raz na jakiś czas, jedno jest bosssskie, ale już drugie czecie itd niekoniecznie wchodzi

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
nom, ponad 1000..... mnie czterocyfrowy wynik przyprawił o opad szczeny, ale nie wiem, może to norma?
No wiec teraz rozumiesz mnie, skąd ja to wiem, że niestety to smutna norma Nie zgadywałam, tak po prostu jest. Wszędzie
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 15:40   #4355
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

w dole nie wiem, nie chcę się uzewnętrzniać bo znowu się pewnie poryczę, najpierw miałam 14 dni płaczu z rzędu, dziś 6 dzień bez łez przy czym jest dziwnie, bo całą jesień i zimę ciągnę na tych antydepresyjnych witaminach, więc jest mi zarazem źle i dobrze plus niby wiem co czynić, żeby doła zniknąć, tylko wiadomo, dół to dół, apatia, brak energii, plus dochodzi moja prokrastynacja i ADD, więc czynić za bardzo ni mam jak...

Kameno kochana może właśnie się uzewnętrznij...
Może witaminki źle dobrane ?
Jak możemy Ci pomóc?

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-02-12 o 15:48
Stary 2014-02-12, 15:43   #4356
Florens
Zakorzenienie

cze robaczki

Mursz, Nesca wasze problemy zembowe przyprawiają mnie o ból głowy , o swoich nie myślę póki co, a powinnam

i też nienawidzę kupować kiecek, skutkiem czego nie posiadam żadnej ale dzięki Ci Pan Bóg, wesela mi już nie grożą

a jako pierwszy taniec grali nam to
http://www.youtube.com/watch?v=fP0JpmquU0A

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2014-02-12 o 15:44
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 15:46   #4357
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ja ryj mam taki, że na kokardkę go mogę zawiązać
słynna scena mi sie przypomniała
https://www.youtube.com/watch?v=wuzai04UyBw

Cytat:
A znalazłam fajną zaraz może uda mi się z tel przenieść
Bordowa z czarną koronką
poka poka

Przetrzepałam szafę i mam pytanie do modowo zorientowanych (bo ja to się zatrzymałam w rozwoju na średniowieczu i XIXw.):
Czy wygrzebując to, co mam w szafie i zestawiając z dodatkami z ciastle party mogę się pokazać na weselach/poprawinach?
Czy się nie wygłupiać i schować nazad do szafy i poszukac czegoś normalnego?
(ostatnia bluza pasuje do fioletowej torebki, ale w bluzie z kapturem ze szmateksu na wesele chyba nie wypada iśc, c'nie? raczej jakiś nobliwy żakiecik by się przydał)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00769.jpg (155,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00770.jpg (78,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00772.jpg (57,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00774.jpg (88,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00777.jpg (120,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00778.jpg (90,1 KB, 13 załadowań)
Stary 2014-02-12, 16:00   #4358
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Czy wygrzebując to, co mam w szafie i zestawiając z dodatkami z ciastle party mogę się pokazać na weselach/poprawinach?
Nie znam się za bardzo ale...
1. na dwoje babka wróżyła, poka na sobie. Może być szał a może być kicz. Jak już to raczej na wesele.
2. bardzo trendy, na obie okoliczności
3. spoko, raczej poprawiny ze względu na kolorystykę. Ewentualnie bez gorsetu, znowu trzeba by zobaczyć na Tobie.
4. ponownie bardzo trendy ale nie jestem przekonana do baskinki + falbanki na dole. Upitolić falbankę.
5. do szafy na ciastla.
Obawiam się, że nobliwy żakiecik byłby wskazany. Ja bym trzasnęła jakiś a'la welurowy/aksamitny dopasowany w talii, krótki do bioder i w kolorze bordowym/czerwonego wina, pasował by do Ciebie http://shortcutstofabulous.com/wp-co...vet-Blazer.png coś jak ten tylko krótszy.
EDIT: ad sinupret dodatków fioletowe out, czarne - mam mieszane odczucia odnośnie piór na torebce. A jaki obów masz?

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2014-02-12 o 16:03
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:11   #4359
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Postanowiłam się pocieszyć i przepuścić nieco kasy, którą zarobiłam na sprzedaży używek -lecę dziś po robocie do Quality No chyba, że jednak mi łeb się rozhula...
:
Udanych zakupow, pochwal się co upolujesz
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Achtung! Robię casting na najfajniejszą wykończeniówkę mineralną. Z mojej strony do konkursu stanęły Organza Lauress i Hide a pore. Kto da więc... eee, coś innego? Co brać, jak żyć?
Fajne było jeszcze to z tych co mialam, ale chyba najslabiej wypada w zestawieniu organza i hide a pore
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...der-sypki.html

Cytat:

poka poka

Przetrzepałam szafę i mam pytanie do modowo zorientowanych (bo ja to się zatrzymałam w rozwoju na średniowieczu i XIXw.):
(ostatnia bluza pasuje do fioletowej torebki, ale w bluzie z kapturem ze szmateksu na wesele chyba nie wypada iśc, c'nie? raczej jakiś nobliwy żakiecik by się przydał)

Jak dla mnie to nr 2, 3, 4 jaknajbardziej i na wesele i na poprawiny się nada.
1 nie bardzo, raczej na jakąś imprezę mniej oficjalną

Testowałam dziś mineraly Annabel Minerals.
Bosz...jakie badziewie...to jest dla ludzi z idealną cerą, tylko po co takim podklad kryjący
Kryjący niby zrobił mi idealną skorę, ale tylko tam gdzie sama z siebie jest prawie idealna. Jeden jedyny pryszcz na twarzy i podkreślil go tak,ze chyba bardziej się nie dalo
Rozświetlający pięknie podkreślił wszystkie pory, pryszcza niby lepiej zamaskowal niż kryjący, ale i tak kiepsko
Jeden plus, nie podkreśliły żadnych suchych skorek, albo już ich poprostu nie mam
Oba zmywałam blyskawicznie
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:12   #4360
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
s
Być może 1 i 2 by się nadały, 3 na pewno nie
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:18   #4361
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

poka poka

jak dla mnie 2 jest ok. tylko te fioletowe dodatki (choć osobiście uwielbiam) na wesele niebałdzo

zestaw z gorsetem na poprawiny

i poka wszystko na modelce bo to może duuuużo zmienić

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2014-02-12 o 16:20
Stary 2014-02-12, 16:26   #4362
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znam się za bardzo ale...
1. na dwoje babka wróżyła, poka na sobie. Może być szał a może być kicz. Jak już to raczej na wesele.
nie chce mi się już teraz ubierać, może jutro, bo dziś za ciemno na foty
Cytat:
2. bardzo trendy, na obie okoliczności
3. spoko, raczej poprawiny ze względu na kolorystykę. Ewentualnie bez gorsetu, znowu trzeba by zobaczyć na Tobie.
4. ponownie bardzo trendy ale nie jestem przekonana do baskinki + falbanki na dole. Upitolić falbankę.
5. do szafy na ciastla.
dzięki za rady
do spódnicy z falbanką na dole mogę założyć inną bluzkę, ale ta z baskinką to moja jedyna w miarę nowa, reszta czarnych starawa i sprana ciut
Cytat:
Obawiam się, że nobliwy żakiecik byłby wskazany. Ja bym trzasnęła jakiś a'la welurowy/aksamitny dopasowany w talii, krótki do bioder i w kolorze bordowym/czerwonego wina, pasował by do Ciebie http://shortcutstofabulous.com/wp-co...vet-Blazer.png coś jak ten tylko krótszy.
żakiecik mam czarny z aksamitu, ale kupowany 15 kilo temu, więc się nie nada lezy od 4 lat w szafie i nigdy go nie założyłam, więc aksamitu już więcej nie kupię
A oprócz tego mam czarny żakiet, w miare elegantki
Cytat:
EDIT: ad sinupret dodatków fioletowe out, czarne - mam mieszane odczucia odnośnie piór na torebce. A jaki obów masz?
czarne pantofle na szpilce, zakryte lub piptoły
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to nr 2, 3, 4 jaknajbardziej i na wesele i na poprawiny się nada.
1 nie bardzo, raczej na jakąś imprezę mniej oficjalną
dzięki
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Być może 1 i 2 by się nadały, 3 na pewno nie
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
jak dla mnie 2 jest ok. tylko te fioletowe dodatki (choć osobiście uwielbiam) na wesele niebałdzo
why?
to jedyne nie-czarne dodatki, jakie mam bez tego mogę być w czarnej sukience, w czarnych butach, z czarną torebką, kolczykami i naszyjnikiem mi to oczywiście nie przeszkadza, a jak się będą młodzi albo ciotki faflunić, to sorry bejbe, nie mam kasy ani zamiaru kupować innych
Cytat:
zestaw z gorsetem na poprawiny

i poka wszystko na modelce bo to może duuuużo zmienić
o jeja, nie chce mi się odziewać

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-02-12 o 16:33
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:26   #4363
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Fajne było jeszcze to z tych co mialam, ale chyba najslabiej wypada w zestawieniu organza i hide a pore
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...der-sypki.html
Dzięki, tylko Adorned wycofli
Ja testuję dzisiaj esencję sojową + SUM 37 CC. Esencja fajna ale SUM robi mi trochę maskę, widać pory, twarz się świeci i wygląda na usmarowaną czymś. To znaczy, że za dużo nałożyłam, firma nie dla mnie czy ogólnie bebiki nie dla mnie?

Stary 2014-02-12, 16:37   #4364
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, tylko Adorned wycofli
Ja testuję dzisiaj esencję sojową + SUM 37 CC. Esencja fajna ale SUM robi mi trochę maskę, widać pory, twarz się świeci i wygląda na usmarowaną czymś. To znaczy, że za dużo nałożyłam, firma nie dla mnie czy ogólnie bebiki nie dla mnie?
Albo za dużo nalozylaś, albo nie dla Ciebie firma . A nie że ogolnie bb nie dla Ciebie
Sum to aktualnie mój ulubieniec , spróbuj nalozyć mniej, dużo mniej. Mi próbka starcza na 3 - 4 razy, a tam chyba 1 ml jest. No i on taki świetlisty lekko, trzeba go czymś przypudrować , to wtedy robi się bardziej suchy , matowy.
Stary 2014-02-12, 16:47   #4365
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
why?
to jedyne nie-czarne dodatki, jakie mam bez tego mogę być w czarnej sukience, w czarnych butach, z czarną torebką, kolczykami i naszyjnikiem mi to oczywiście nie przeszkadza, a jak się będą młodzi albo ciotki faflunić, to sorry bejbe, nie mam kasy ani zamiaru kupować innych
pisałam, że jak dla mnie, bo mi się z ostatnim pożegnaniem kojarzy ale wygląda świetnie

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

aaaa Stazja dzięki za cynk o bronzerach CK, mam, zanabyłam, nielichy i fajnie pachnie czekoladą

28.05.2010

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2014-02-12 o 16:49
Stary 2014-02-12, 16:50   #4366
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]aaaa Stazja dzięki za cynk o bronzerach CK, mam zanabyłam, nielichy i fajnie pachnie czekoladą

No jak za te pieniądze to całkiem fajne
Stary 2014-02-12, 16:52   #4367
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Bosz...jakie badziewie...to jest dla ludzi z idealną cerą, tylko po co takim podklad kryjący
Kryjący niby zrobił mi idealną skorę, ale tylko tam gdzie sama z siebie jest prawie idealna. Jeden jedyny pryszcz na twarzy i podkreślil go tak,ze chyba bardziej się nie dalo
Rozświetlający pięknie podkreślił wszystkie pory, pryszcza niby lepiej zamaskowal niż kryjący, ale i tak kiepsko
Jeden plus, nie podkreśliły żadnych suchych skorek, albo już ich poprostu nie mam
A czym się nawilżasz? ja kupiłam dwa rózne bejbidrimy i nic
Jeden to ściąga mi twarz:/ a drugi nie robi nic, dobrze że oba tanie
Anabelki nie miałam bo jak się pojawila to miałam fazę minerałów już za sobą i widzę że dobrze
Cytat:
Mursz, Nesca wasze problemy zembowe przyprawiają mnie o ból głowy , o swoich nie myślę póki co, a powinnam
A ja nadal szukam dentysty, już nie patrzę tylko na opinię ale i na..........kasę. Za leczoną kanałowo siódemkę usłyszałam od 600 do 900 zł na szczęście z plombą już ale to i tak kosmos

Macham z pracuni

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:54   #4368
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
cze robaczki

a jako pierwszy taniec grali nam to
http://www.youtube.com/watch?v=fP0JpmquU0A
cze

Ach młodości czar, młodości naiwna i cudowna

Kochane lata 90te

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:

Oba zmywałam blyskawicznie
ufff czyli nie jestem sama
Stary 2014-02-12, 16:57   #4369
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu tym razem nie?

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
pisałam, że jak dla mnie, bo mi się z ostatnim pożegnaniem kojarzy ale wygląda świetnie
Aha

Stary 2014-02-12, 17:06   #4370
rachell111
Zakorzenienie

Maja - mój typ to nr 2
Stary 2014-02-12, 17:06   #4371
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Na kfile ... będą tylko do jutra
Chyba musisz mi na PW wysłąć bo nijak nie trafię

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
ad sinupret tematu weselnego - sen miałam robiłam tort , półkulisty jak kopiec kreta , przedstawiający białego zająca w koronkowym ślubnym welonie i biedziłam się z przyklejeniem długich stojących uszu z masy cukrowej
Trza było do Mursz tyrknąć

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie Ostatnio zwykłe rzeczy odkładam, przelew za komórkę zrobiłam po tygodniu
Sorry, taki mamy klimat

Stary 2014-02-12, 17:07   #4372
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
No jak za te pieniądze to całkiem fajne
szczególnie jak patrzę na mój stary, łatany dwukrotnie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

A ja nadal szukam dentysty, już nie patrzę tylko na opinię ale i na..........kasę. Za leczoną kanałowo siódemkę usłyszałam od 600 do 900 zł na szczęście z plombą już ale to i tak kosmos
ho ho nieźle se liczą
dawno nic nie leczyłam kanałowo (odpukać)

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
cze

Ach młodości czar, młodości naiwna i cudowna

Kochane lata 90te

noooo wtedy tak było

Cytat:
A czemu tym razem nie?

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Aha
i wszystko jasne, taki zestaw to na każdą inną imprę bym wdziała z zachwytem, ale wesele nie, raczej nie

28.05.2010
Stary 2014-02-12, 17:09   #4373
Maja102
Zakorzenienie

to może ja nakreślę beznadzieję mojej sytuacji: mam coś koło 100zeta na kieckę. I się raczdej nie zwiększy, bo wciąż żadnej roboty znaleźc nie mogę. A nawet jak znajdę, to tydzień przed 1 weselem mam komunię u chrześnicy, więc też mnie to szarpnie po kieszeni Aha, na komunię też się trzeba ubrać Ale tu chyba założę po prostu białą koszulę, czarną spódnicę i żakiet, bo nie mam pomysłów
Dodam, że oba wesela w rodzinie mamy, więc w jednej sukience obu nie obskoczę, bo będzie obciach i w ogóle ach, och, matka i siostra z domu mnie w tym samym nie wypuszczą do bogatych i wypindrzonych ciotek i kuzynek (co byłoby mi bardzo na rękę )
Od tygodnia wertuję allegro, sklepy internetowe, w poniedziałek obleciałam sklepy w mieście i nie ma absolutnie żadnej sukienki (w rozsądnej cenie), która by mi się podobała

A teraz konkrety:
numer 1 podkreśla cycki i nogi, ale gubi talię
nr 2 na odwrót
nr odpada, bo jak założyłam biały bawełniany top pod tę bluzkę, to wygląda ciulowo
nr 4 - za dużo falbanek. Ratowałoby mnie, jakbym pożyczyła od siostry czarną ołówkową spódnicę ze skóry, ale jak ją znam, to mi nie pożyczy, bo też ją będzie chciała założyć

Wniosek:
Nie idę na żadne wesela i niech mnie w pocałują
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00783.jpg (98,5 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00786.jpg (75,6 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00790.jpg (62,3 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00792.jpg (58,9 KB, 44 załadowań)

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-02-12 o 17:14
Stary 2014-02-12, 17:10   #4374
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
ho ho nieźle se liczą
dawno nic nie leczyłam kanałowo (odpukać)
No właśnie ja też dlatego szczena mi opada jak mi mówią cenę
A dzie reszta?opatrunki, znieczulenie i inne duperele?
a zembów mam do zrobienia czy tzn te o których wiem

Stary 2014-02-12, 17:14   #4375
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
to może ja nakreślę beznadzieję mojej sytuacji: na koncie mam coś koło 100zeta na kieckę. I na razie żadnej roboty znaleźc nie mogę. A nawet jak znajdę, to tydzień przed 1 weselem mam komunię u chrześnicy, więc też mnie to szarpnie po kieszeni Aha, na komunię też się trzeba ubrać Ale tu chyba założę po prostu białą koszulę, czarną spódnicę i żakiet, bo nie mam pomysłów
Dodam, że oba wesela w rodzinie mamy, więc w jednej sukience obu nie obskoczę, bo będzie obciach i w ogóle ach, och, matka i siostra z domu mnie w tym samym nie wypuszczą do wypindrzonych ciotek (co byłoby mi na rękę )
Od tygodnia wertuję allegro, sklepy internetowe, w poniedziałek obleciałam sklepy w mieście i nie ma absolutnie żadnej sukienki (w rozsądnej cenie), która by mi się podobała

A teraz konkrety:
numer 1 podkreśla cycki i nogi, ale niszczy talię
nr 2 na odwrót
nr odpada, bo jak założyłam biały bawełniany top pod tę bluzkę, to wygląda ciulowo
nr 4 - za dużo falbanek. Ratowałoby mnie, jakbym pożyczyła od siostry czarną ołówkową spódnicę ze skóry, ale jak ją znam, to mi nie pożyczy, bo też ją będzie chciała założyć

Wniosek:
2 i 4 bardzo ok. ale 2 lekko skracamy, a w 4 tniemy tę falbaneu

28.05.2010
Stary 2014-02-12, 17:19   #4376
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
2 i 4 bardzo ok. ale 2 lekko skracamy, a w 4 tniemy tę falbaneu
chyba chciałaś powiedzieć "jęczymy siostrze o pożyczenie prostej spódnicy"
Bo w tej falbanka to jedyna rzecz, dla której ją kupiłam, mam do niej straszną słabość

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-02-12 o 17:21
Stary 2014-02-12, 17:19   #4377
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Albo za dużo nalozylaś, albo nie dla Ciebie firma . A nie że ogolnie bb nie dla Ciebie
Sum to aktualnie mój ulubieniec , spróbuj nalozyć mniej, dużo mniej. Mi próbka starcza na 3 - 4 razy, a tam chyba 1 ml jest. No i on taki świetlisty lekko, trzeba go czymś przypudrować , to wtedy robi się bardziej suchy , matowy.
Kurcze, zdawało mi się, że nałożyłam ociupinę
Ale z minerałami było to samo o ile pamiętam, Ty najbardziej lubiłaś takie, które robiły mi maskę więc może to jest klucz

Cytat:
A teraz konkrety:
nr 2 na odwrót
1. zbyt wyzywająco chyba, za krótka na wesele.
2. no i super.
3. na poprawiny.
4. odpruła bym falbanę, byłoby na 2 wesele.

Stary 2014-02-12, 17:30   #4378
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
chyba chciałaś powiedzieć "jęczymy siostrze o pożyczenie prostej spódnicy"
Bo w tej falbanka to jedyna rzecz, dla której ją kupiłam, mam do niej straszną słabość
albo i tak a nie dorwiesz jeszcze czegoś w lumpie

Cytat:
1. zbyt wyzywająco chyba, za krótka na wesele.
2. no i super.
3. na poprawiny.
4. odpruła bym falbanę, byłoby na 2 wesele.
o!

i tak fogle to 1 bym ciachła rękawy to tak na przyszłość, nie na wesele

aż poszłam do szafy popatrzeć co tam mam, ale niestety nic co by się nadało

28.05.2010
Stary 2014-02-12, 17:33   #4379
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
to może ja nakreślę beznadzieję mojej sytuacji: mam coś koło 100zeta na kieckę. I się raczdej nie zwiększy, bo wciąż żadnej roboty znaleźc nie mogę. A nawet jak znajdę, to tydzień przed 1 weselem mam komunię u chrześnicy, więc też mnie to szarpnie po kieszeni Aha, na komunię też się trzeba ubrać Ale tu chyba założę po prostu białą koszulę, czarną spódnicę i żakiet, bo nie mam pomysłów
Dodam, że oba wesela w rodzinie mamy, więc w jednej sukience obu nie obskoczę, bo będzie obciach i w ogóle ach, och, matka i siostra z domu mnie w tym samym nie wypuszczą do bogatych i wypindrzonych ciotek i kuzynek (co byłoby mi bardzo na rękę )

A teraz konkrety:
nr 2 na odwrót

Wniosek:
błąąąąąd źle opisałam fotki, już edtłam
2 i 3
2. elegancja francja tylko podwinąc tuż przed kolano - talia toTwój atut, poza dwoma oczywistymi
3. jest ci najpiękniej w takim kroju jesteś do tego fasonu stworzona, szkoda że tyle roboty z topem i fogle celem wesela, ale piękna kieca zaiste - a jakbyś zanabyła jakiś mniej bawełniany top? Falbanę bym zostawiła, robi z Ciebie klepsydrę, dodaje kobiecości, wyjsciowości. bez niej będzie biurowo.
4 Cię postarza
1 nawet nie komentuję, już jej nei pamiętam

Wróciłam do 1 - no faktycznie za krótka, te koronki to się powstrzymam bo znacie moje zdanie na temat takich ażurków, bo czy to koronka w ogóle jest ? Niemniej jesteś tak wylaszczona że nie potrafię oderwać wzroku od Cibei Autentycznie, nogi, ogólne proporcje, no i kości obojczykoweeeeeee Serio niebezpiecznie mi się podobasz. Ten Twój chuopin to kawał farciarza jest. Kolor Twój

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-02-12 o 17:46
Stary 2014-02-12, 17:35   #4380
Spoora
Zakorzenienie

Dziewczyny, a ja będę poszukiwać podobnego materiału koronkowego na sukienkę co Betty wrzucała ją, jakby któraś gdzieś coś widziała, to dajcie znać

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości