|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
Murszku u mnie szyna poskutkowała jak najbardziej ale i na to przyjdzie czasTak jak napisałam Kamei po zdjęciu szyny miałam tak rozluźnione mięśnie że musiałam nad nimi trochę popracować żeby je wzmocnić ![]() Dlatego tak piszę że może zamiast botoxu szynę można sobie zainstalować tyle że na długo Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-12 o 14:45 |
|
|
|
|
#4352 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Bo zarejestrowałam, że miękka nie pomogła, to twardą nałożyli...Co do funduszy na wykończenie akcji, właśnie to to, o czym pisałam post wcześniej. Miała być kasa na premię roczną z firmy, a teraz chodza plotki, że może być różnie. Super po prostu, przeciez to jest perpetum mobile... Praca-zęby-praca...
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wizyta na UM ( pominę pierwszy epizod), ocena mojego zgryzu,stawu, mięśni, ogólnie jedna wielka tragedia Plan leczenia 1 rozciągnięcie mięśni szyną twardą , żeby podnieść zgryz i zrobić na to miejsce - szyna miękka na czas zanim nie obstalują szyny twardej, miękka miała też przygotować zgryz do szyny twardej. Miałam nosić ją po 4 godz dziennie i na każdą noc. - szyna twarda 24h\24h miała być na kilka miesięcy a przez leczenie kanałowe przeciągnęło się do 10 miesięcy - Po 2 miesiącach noszenia szyny twardej przez dnie i noce już widziałam OGROMNĄ różnicę bo miałam wrażenie że nie jestem w stanie domknąć buzi ![]() - Na początku bardzo trudno jest mówić w takiej szynie , ale już po 2 tyg mówisz tak jakbyś szyny nie mała i tu jest chyba pies pogrzebany , podczas mówienia mięśnie się rozciągają najbardziej a ja gaduła jestem jak widać. 2 Rehabilitacja stawu przez naświetlania 3 podniesienie zgryzu i opracowanie nowego zwarcia na wypełnieniach tymczasowych 4 zrobienie koron. Kurde no to nie wesoło Pocieszę Cię że ja jestem w połowie spłacania punktu 3A no i tak się produkuję o tych próchniakach żeby dodać Ci otuchy bo to da się wyleczyć tylko że długo twa no i wiele chwil zwątpienia jest , bólu itp.... Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-12 o 15:20 |
|
|
|
|
#4354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bidaku koniecznie nagródź się szczodrze w Qad głód soli - może straciłaś elektrolitów sporo? Odwodniłaś się? często to objaw Ja nie wiem ajk normalny człowiek jest w stanie jeść kupne jogurty przecież one są tak słodkie że mdli i smak zabij, jaki smak foglePure z Knorra rządzi ! Cytat:
Nie zgadywałam, tak po prostu jest. Wszędzie
|
||
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kameno kochana może właśnie się uzewnętrznij...Może witaminki źle dobrane ? Jak możemy Ci pomóc? Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-12 o 15:48 |
|
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
cze robaczki
Mursz, Nesca wasze problemy zembowe przyprawiają mnie o ból głowy , o swoich nie myślę póki co, a powinnam i też nienawidzę kupować kiecek, skutkiem czego nie posiadam żadnej ale dzięki Ci Pan Bóg, wesela mi już nie grożą a jako pierwszy taniec grali nam to http://www.youtube.com/watch?v=fP0JpmquU0A
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-02-12 o 15:44 |
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
słynna scena mi sie przypomniała
![]() https://www.youtube.com/watch?v=wuzai04UyBw Cytat:
![]() Przetrzepałam szafę i mam pytanie do modowo zorientowanych (bo ja to się zatrzymałam w rozwoju na średniowieczu i XIXw. ):Czy wygrzebując to, co mam w szafie i zestawiając z dodatkami z ciastle party mogę się pokazać na weselach/poprawinach? Czy się nie wygłupiać i schować nazad do szafy i poszukac czegoś normalnego? ![]() (ostatnia bluza pasuje do fioletowej torebki, ale w bluzie z kapturem ze szmateksu na wesele chyba nie wypada iśc, c'nie? raczej jakiś nobliwy żakiecik by się przydał)
|
|
#4358 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
1. na dwoje babka wróżyła, poka na sobie. Może być szał a może być kicz. Jak już to raczej na wesele. 2. bardzo trendy, na obie okoliczności ![]() 3. spoko, raczej poprawiny ze względu na kolorystykę. Ewentualnie bez gorsetu, znowu trzeba by zobaczyć na Tobie. 4. ponownie bardzo trendy ale nie jestem przekonana do baskinki + falbanki na dole. Upitolić falbankę. 5. do szafy na ciastla. Obawiam się, że nobliwy żakiecik byłby wskazany. Ja bym trzasnęła jakiś a'la welurowy/aksamitny dopasowany w talii, krótki do bioder i w kolorze bordowym/czerwonego wina, pasował by do Ciebie http://shortcutstofabulous.com/wp-co...vet-Blazer.png coś jak ten tylko krótszy.EDIT: ad sinupret dodatków fioletowe out, czarne - mam mieszane odczucia odnośnie piór na torebce. A jaki obów masz? Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-02-12 o 16:03 |
|
|
|
|
#4359 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...der-sypki.html Cytat:
Jak dla mnie to nr 2, 3, 4 jaknajbardziej i na wesele i na poprawiny się nada. 1 nie bardzo, raczej na jakąś imprezę mniej oficjalną ![]() Testowałam dziś mineraly Annabel Minerals. Bosz...jakie badziewie...to jest dla ludzi z idealną cerą, tylko po co takim podklad kryjący ![]() Kryjący niby zrobił mi idealną skorę, ale tylko tam gdzie sama z siebie jest prawie idealna. Jeden jedyny pryszcz na twarzy i podkreślil go tak,ze chyba bardziej się nie dalo ![]() Rozświetlający pięknie podkreślił wszystkie pory, pryszcza niby lepiej zamaskowal niż kryjący, ale i tak kiepsko ![]() Jeden plus, nie podkreśliły żadnych suchych skorek, albo już ich poprostu nie mam ![]() Oba zmywałam blyskawicznie |
|||
|
|
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie 2 jest ok. tylko te fioletowe dodatki (choć osobiście uwielbiam) na wesele niebałdzo zestaw z gorsetem na poprawiny i poka wszystko na modelce
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-02-12 o 16:20 |
|
|
|
|
#4362 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
do spódnicy z falbanką na dole mogę założyć inną bluzkę, ale ta z baskinką to moja jedyna w miarę nowa, reszta czarnych starawa i sprana ciut ![]() Cytat:
lezy od 4 lat w szafie i nigdy go nie założyłam, więc aksamitu już więcej nie kupię ![]() A oprócz tego mam czarny żakiet, w miare elegantki Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() to jedyne nie-czarne dodatki, jakie mam bez tego mogę być w czarnej sukience, w czarnych butach, z czarną torebką, kolczykami i naszyjnikiem mi to oczywiście nie przeszkadza, a jak się będą młodzi albo ciotki faflunić, to sorry bejbe, nie mam kasy ani zamiaru kupować innychCytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-12 o 16:33 |
|||||||
|
|
|
#4363 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja testuję dzisiaj esencję sojową + SUM 37 CC. Esencja fajna ale SUM robi mi trochę maskę, widać pory, twarz się świeci i wygląda na usmarowaną czymś. To znaczy, że za dużo nałożyłam, firma nie dla mnie czy ogólnie bebiki nie dla mnie? |
|
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sum to aktualnie mój ulubieniec , spróbuj nalozyć mniej, dużo mniej. Mi próbka starcza na 3 - 4 razy, a tam chyba 1 ml jest. No i on taki świetlisty lekko, trzeba go czymś przypudrować , to wtedy robi się bardziej suchy , matowy. |
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo mi się z ostatnim pożegnaniem kojarzy ale wygląda świetnie---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- aaaa Stazja
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-02-12 o 16:49 |
|
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4367 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeden to ściąga mi twarz:/ a drugi nie robi nic, dobrze że oba tanie ![]() Anabelki nie miałam bo jak się pojawila to miałam fazę minerałów już za sobą i widzę że dobrze ![]() Cytat:
![]() Macham z pracuni
|
|
#4368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ach młodości czar, młodości naiwna i cudowna ![]() Kochane lata 90te ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Maja - mój typ to nr 2
|
|
|
|
#4371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Chyba musisz mi na PW wysłąć bo nijak nie trafię
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4372 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
dawno nic nie leczyłam kanałowo (odpukać) noooo wtedy tak było ![]() Cytat:
, taki zestaw to na każdą inną imprę bym wdziała z zachwytem, ale wesele nie, raczej nie
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
to może ja nakreślę beznadzieję mojej sytuacji: mam coś koło 100zeta na kieckę. I się raczdej nie zwiększy, bo wciąż żadnej roboty znaleźc nie mogę. A nawet jak znajdę, to tydzień przed 1 weselem mam komunię u chrześnicy, więc też mnie to szarpnie po kieszeni
Aha, na komunię też się trzeba ubrać ![]() Dodam, że oba wesela w rodzinie mamy, więc w jednej sukience obu nie obskoczę, bo będzie obciach i w ogóle ach, och, matka i siostra z domu mnie w tym samym nie wypuszczą do bogatych i wypindrzonych ciotek i kuzynek (co byłoby mi bardzo na rękę )Od tygodnia wertuję allegro, sklepy internetowe, w poniedziałek obleciałam sklepy w mieście i nie ma absolutnie żadnej sukienki (w rozsądnej cenie), która by mi się podobała A teraz konkrety: numer 1 podkreśla cycki i nogi, ale gubi talię ![]() nr 2 na odwrót ![]() nr odpada, bo jak założyłam biały bawełniany top pod tę bluzkę, to wygląda ciulowo ![]() nr 4 - za dużo falbanek. Ratowałoby mnie, jakbym pożyczyła od siostry czarną ołówkową spódnicę ze skóry, ale jak ją znam, to mi nie pożyczy, bo też ją będzie chciała założyć Wniosek: Nie idę na żadne wesela i niech mnie w
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-12 o 17:14 |
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ja też dlatego szczena mi opada jak mi mówią cenę
![]() A dzie reszta?opatrunki, znieczulenie i inne duperele? a zembów mam do zrobienia czy tzn te o których wiem
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
chyba chciałaś powiedzieć "jęczymy siostrze o pożyczenie prostej spódnicy"
![]() Bo w tej falbanka to jedyna rzecz, dla której ją kupiłam, mam do niej straszną słabość
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-12 o 17:21 |
|
|
|
#4377 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale z minerałami było to samo o ile pamiętam, Ty najbardziej lubiłaś takie, które robiły mi maskę więc może to jest klucz ![]() Cytat:
2. no i super. 3. na poprawiny. 4. odpruła bym falbanę, byłoby na 2 wesele. |
||
|
|
|
#4378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie dorwiesz jeszcze czegoś w lumpie ![]() Cytat:
![]() i tak fogle to 1 bym ciachła rękawy aż poszłam do szafy popatrzeć co tam mam, ale niestety nic co by się nadało
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 i 3 2. elegancja francja tylko podwinąc tuż przed kolano - talia toTwój atut, poza dwoma oczywistymi 3. jest ci najpiękniej w takim kroju 4 Cię postarza 1 nawet nie komentuję, już jej nei pamiętam Wróciłam do 1 - no faktycznie za krótka, te koronki to się powstrzymam bo znacie moje zdanie na temat takich ażurków, bo czy to koronka w ogóle jest ? Niemniej jesteś tak wylaszczona że nie potrafię oderwać wzroku od Cibei Serio niebezpiecznie mi się podobasz. Ten Twój chuopin to kawał farciarza jest. Kolor Twój Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-12 o 17:46 |
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a ja będę poszukiwać podobnego materiału koronkowego na sukienkę co Betty wrzucała ją, jakby któraś gdzieś coś widziała, to dajcie znać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

ale i na to przyjdzie czas

Pocieszę Cię że ja jestem w połowie spłacania punktu 3
bidaku
przecież one są tak słodkie że mdli i smak zabij, jaki smak fogle
raczej jakiś nobliwy żakiecik by się przydał)

Serio niebezpiecznie mi się podobasz.
Ten Twój chuopin to kawał farciarza jest. Kolor Twój