Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma?? cz II - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-12, 16:55   #2881
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Dot.: Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma?? cz II

Ja pisząc 'papierowe małżeństwo' nie miałam nawet na myśli kogoś bogatego i ustawionego. Chodziło mi o takie małżeństwo z obcokrajowcem w jego kraju własnie dla papierów i obywatelstwa

Unperfect jak wyżej Tacy Panowie byli zazwyczaj po czterdziestce i boję się, że za dużo sobie wyobrażali, że coś z tego będzie i potem miałabym problemy z rozwodem hahaha

Edytowane przez Buena Dzidzia
Czas edycji: 2014-02-12 o 16:58
Buena Dzidzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 16:58   #2882
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pegi sue Pokaż wiadomość
Jakbym czytała o sobie. Na początku szukania: a nie jakie tam znajomości, ja chcę sama, ja jestem uczciwa, ja bym miała wyrzuty sumienia, jak ludzie tak mogą, itp.

I figa, nie mam ani pracy ani samopoczucia dobrego.
Wcale się nie zdziwie jak się okaże, że 99% tego wątku, to frajerki dobre, poukładane, z kręgosłupem moralnym. Teraz płacimy na bezrobociu za swoje dobre serca, szlachetne charaktery...
Stary 2014-02-12, 17:02   #2883
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kluska234 Pokaż wiadomość
P.S. Szukajcie bogatych mężów
Jak bogaty to pewnie stary. Bogaci panowie koło 50 tez bywają wybredni i szukają takich modelkowatych dwudziestek.
Nie ma co ukrywać, ze pieniądze ułatwiają życie, można robić kursy i szkolenia jakie się tylko chce.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 17:19   #2884
kobieta_wamp
Wtajemniczenie

Mogę dziewczyny dołączyć?
Dzisiaj ogarnął mnie taki dół, że nie jestem w stanie się podnieść
Stary 2014-02-12, 17:28   #2885
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Unperfect Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o związek z ustawionym, to teoretycznie też miałam okazję. Ale oczywiście nie, bo ja jestem porządna. No to wegetuję zamiast żyć w efekcie.

Naprawdę, analizując życie moje i ludzi dookoła zastanawiam się czy warto jest być dobrym człowiekiem, kierować się zasadami w życiu i mieć kręgosłup moralny. Patrząc na to jak ja skończyłam tak postępując, to uważam, że nie warto. Jeśli macie okazję a przede wszystkim odpowiedni charakter, żeby coś osiągnąć, nawet kosztem innych, grając nie fair i bez żadnych skrupułów, to idzcie na całość. Sprawiedliwość, morale...to naprawde dla frajerów takich jak ja. I widzicie jak tacy frajerzy kończą
brzmi zachęcająco twoje motto
ja jestem osobą otwartą i jednocześnie wybuchową czasami wredną

ciekawe czy mi się to w przyszłej pracy przyda
moralna jestem bo jestem wegetarianką

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Napisane przez kobieta_wamp Pokaż wiadomość
Mogę dziewczyny dołączyć?
Dzisiaj ogarnął mnie taki dół, że nie jestem w stanie się podnieść
witaj w gronie najlepszych

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
A co to za szanse? Romans z bogatym?
skąd znaleźć bogatego i dobrze ustawionego
w sumie romans później jakieś fajne stanowisko dobrze płatne i się by żyło haha

Edytowane przez pusunia
Czas edycji: 2014-02-12 o 17:31
pusunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 17:36   #2886
kicimordka
Raczkowanie

Cytat:
Naprawdę, analizując życie moje i ludzi dookoła zastanawiam się czy warto jest być dobrym człowiekiem, kierować się zasadami w życiu i mieć kręgosłup moralny. Patrząc na to jak ja skończyłam tak postępując, to uważam, że nie warto. Jeśli macie okazję a przede wszystkim odpowiedni charakter, żeby coś osiągnąć, nawet kosztem innych, grając nie fair i bez żadnych skrupułów, to idzcie na całość. Sprawiedliwość, morale...to naprawde dla frajerów takich jak ja. I widzicie jak tacy frajerzy kończą
Piąteczka! Też ostatnio do tego doszłam, ale dzięki mojej kochanej, wieloletniej przyjaciółeczce. Jak się ma miękkie serce, to trzeba mieć twardy tyłek.

A co z moją pracą? NIC! Jedno, wielkie, obrzydliwe N-I-C! Mówili, że zadzwonią dzisiaj DO WSZYSTKICH, aby poinformować, kto się dostał, a kto nie w godzinach 10:30-12:30. O, figa. Nikt nie dzwonił, a ja się tylko nerwów najadłam. Nienawidzę takiego gadania, że będzie tak, a robi się inaczej. Co to w ogóle jest żeby obiecać, a potem nawet nie mieć odwagi, by powiedzieć człowiekowi, że wybacz, ale Ciebie jednak nie przyjmiemy...!
Idę sprzątać, by wyładować tę frustrację. Nawet CV mi się odechciało wysyłać.
kicimordka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 17:39   #2887
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicimordka Pokaż wiadomość
A co z moją pracą? NIC! Jedno, wielkie, obrzydliwe N-I-C! Mówili, że zadzwonią dzisiaj DO WSZYSTKICH, aby poinformować, kto się dostał, a kto nie w godzinach 10:30-12:30. O, figa. Nikt nie dzwonił, a ja się tylko nerwów najadłam. Nienawidzę takiego gadania, że będzie tak, a robi się inaczej. Co to w ogóle jest żeby obiecać, a potem nawet nie mieć odwagi, by powiedzieć człowiekowi, że wybacz, ale Ciebie jednak nie przyjmiemy...!
Idę sprzątać, by wyładować tę frustrację. Nawet CV mi się odechciało wysyłać.
może następnym razem będzie lepiej
Stary 2014-02-12, 17:44   #2888
bianca30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pegi sue Pokaż wiadomość
Jakbym czytała o sobie. Na początku szukania: a nie jakie tam znajomości, ja chcę sama, ja jestem uczciwa, ja bym miała wyrzuty sumienia, jak ludzie tak mogą, itp.

I figa, nie mam ani pracy ani samopoczucia dobrego.

Ototo! Ja tak samo! I gdzie mnie to zaprowadziło?
Ale powiem Wam, że człowiek jakby nie wiem jak chciał to ciężko zmienić charakter. Teraz próbuję sobie załatwić chociaż marny staż (kolejny) poprzez znajomego mojej matki i teraz mam w drugą stronę wyrzuty sumienia. Bo boję się tej odpowiedzialności, że ktoś mnie poleca, daje za mnie słowo, a ja mogę nie sprostać oczekiwaniom, nawalę i co wtedy będzie? Osoba uczciwa, z zasadami to zawsze ma jednak pod górkę na tym świecie... Nie ma pracy bo nie ma znajomości - źle; poleci ją ktoś do pracy - też źle bo się boi odpowiedzialności i tego, że nie sprosta oczekiwaniom. Ech...
Powiem Wam, że stresuję się ogromnie bo mam iść na rozmowę, a do tej pory nigdy takich rozmów nie miałam przy stażach. pojęcia nie mam czego mogą oczekiwać, czy będą mnie sprawdzać z wiedzy, którą zdobyłam w szkole, mimo że w zawodzie jeszcze nie pracowałam? Niewiele już pamiętam tak na szybko. Ale przecież po to chcę na staż, żeby się nauczyć dopiero a nie być wszystkowiedzącym pracownikiem, prawda?
Z drugiej strony wstyd mi, że znowu staż załatwiam, po którym pewnie jak zwykle obejdę się smakiem, zamiast mieć już stałą, stabilną pracę w wieku 30 lat. Ale jak się nie ma co się lubi...
Zobaczymy czy w ogóle PUP mi przyzna ten staż.
Trzymam kciuki za Wasze rozmowy kwalifikacyjne! Powodzenia
bianca30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 17:49   #2889
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bianca30 Pokaż wiadomość
Ototo! Ja tak samo! I gdzie mnie to zaprowadziło?
Ale powiem Wam, że człowiek jakby nie wiem jak chciał to ciężko zmienić charakter. Teraz próbuję sobie załatwić chociaż marny staż (kolejny) poprzez znajomego mojej matki i teraz mam w drugą stronę wyrzuty sumienia. Bo boję się tej odpowiedzialności, że ktoś mnie poleca, daje za mnie słowo, a ja mogę nie sprostać oczekiwaniom, nawalę i co wtedy będzie? Osoba uczciwa, z zasadami to zawsze ma jednak pod górkę na tym świecie... Nie ma pracy bo nie ma znajomości - źle; poleci ją ktoś do pracy - też źle bo się boi odpowiedzialności i tego, że nie sprosta oczekiwaniom. Ech...
Powiem Wam, że stresuję się ogromnie bo mam iść na rozmowę, a do tej pory nigdy takich rozmów nie miałam przy stażach. pojęcia nie mam czego mogą oczekiwać, czy będą mnie sprawdzać z wiedzy, którą zdobyłam w szkole, mimo że w zawodzie jeszcze nie pracowałam? Niewiele już pamiętam tak na szybko. Ale przecież po to chcę na staż, żeby się nauczyć dopiero a nie być wszystkowiedzącym pracownikiem, prawda?
Z drugiej strony wstyd mi, że znowu staż załatwiam, po którym pewnie jak zwykle obejdę się smakiem, zamiast mieć już stałą, stabilną pracę w wieku 30 lat. Ale jak się nie ma co się lubi...
Zobaczymy czy w ogóle PUP mi przyzna ten staż.
Trzymam kciuki za Wasze rozmowy kwalifikacyjne! Powodzenia
ja miała taką ala rozmowę przy załatwianiu miesięcznych praktyk ze studiów i moja koleżanka też ( ale jej się fuksło bo ona już jedne studia miała i robiła kolejny kierunek i tam gdzie poszła akurat w tym czasie babka zaszła w ciąże i ona po praktykach wskoczyła na zastępstwo i pracuje obecnie już 3 rok a tamta wróciła i jej podziękowali po czasie )
Stary 2014-02-12, 17:53   #2890
bianca30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pusunia Pokaż wiadomość
ja miała taką ala rozmowę przy załatwianiu miesięcznych praktyk ze studiów i moja koleżanka też ( ale jej się fuksło bo ona już jedne studia miała i robiła kolejny kierunek i tam gdzie poszła akurat w tym czasie babka zaszła w ciąże i ona po praktykach wskoczyła na zastępstwo i pracuje obecnie już 3 rok a tamta wróciła i jej podziękowali po czasie )

I na czym taka rozmowa polegała? Będa mnie pytali o przepisy, sprawdzali wiedzę czy jak?
Bo do tej pory miałam staże w budżetówkach: jeden ze skierowania z UP, wystarczyło, że miałam studia skończone, a drugi sama sobie wychodziłam, ale nawet CV nie chcieli tylko byli zadowoleni, że stażystkę będą mieli i rozmowa trwała może niecałe 5 minut. Dlatego teraz zaczynam panikować bo samo wyrażenie "rozmowa kwalifikacyjna" w sprawie stażu mnie przeraziło
bianca30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 17:57   #2891
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bianca30 Pokaż wiadomość
I na czym taka rozmowa polegała? Będa mnie pytali o przepisy, sprawdzali wiedzę czy jak?
Bo do tej pory miałam staże w budżetówkach: jeden ze skierowania z UP, wystarczyło, że miałam studia skończone, a drugi sama sobie wychodziłam, ale nawet CV nie chcieli tylko byli zadowoleni, że stażystkę będą mieli i rozmowa trwała może niecałe 5 minut. Dlatego teraz zaczynam panikować bo samo wyrażenie "rozmowa kwalifikacyjna" w sprawie stażu mnie przeraziło
w moim przypadku chodziło o praktykę ale pytali dlaczego wybrałam właśnie ich czym się kierowałam i trochę pytali mnie z rachunkowości czy wiem jak się księguje w układzie mieszanym itp ale było pozytywnie
Stary 2014-02-12, 18:02   #2892
maggie_grace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dooorra Pokaż wiadomość
Powodzenia!.
Dostałam ofertę pracy i to dość fajnej. Jednak wiąże się ona z relokalizacją i to dość daleką. Dodatkowo zwiększyłabym dystans, od swojego chłopaka jeszcze bardziej. Choć w sumie mała różnica, czy jestem tam czy u siebie. Dojazdowo jest tak samo, może trochę taniej. Mam się zdecydować do jutra.

Problem jest taki, że mam jeszcze dwie rozmowy na których trochę bardziej mi zależy. I boje się jak przyjmę ofertę to co teraz i dostane się jednak gdzieś gdzie bardziej mi się podoba. To będzie głupio mi się teraz zdeklarować i od razu zrezygnować. Jednak te rozmowy są takie nie pewne. Co byście zrobiły w tej sytuacji?
Ja bym przyjęła i ewentualnie zrezygnowała. Też nie lubię takich sytuacji, ale oni jak coś pewnie raz dwa pracownika znajdą a Ty będziesz potem pewnie przez kilka miesięcy szukać kolejnej jeżeli tamte rozmowy nie wypalą. W pewnych sprawach trzeba być egoistą żeby przetrwać.

maggie_grace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 18:24   #2893
anjuta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie_grace Pokaż wiadomość
Ja bym przyjęła i ewentualnie zrezygnowała. Też nie lubię takich sytuacji, ale oni jak coś pewnie raz dwa pracownika znajdą a Ty będziesz potem pewnie przez kilka miesięcy szukać kolejnej jeżeli tamte rozmowy nie wypalą. W pewnych sprawach trzeba być egoistą żeby przetrwać.
anjuta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 18:53   #2894
maggie_grace
Zadomowienie

Nie przyszła mi decyzja z bezrobocia, że mnie zarejestrowali (rejestrowałam się 4 lutego) a do 17 muszę się wypisać znów. Oni się ze mną nudzić nie będą.

Stary 2014-02-12, 19:15   #2895
dooorra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggie_grace Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuje za radę. Właśnie przyjęłam ofertę pracy i od marca zaczynam nowe życie w firmie konsultingowej. W kraju, w którym nie spodziewałam się, że zamieszkam ale i tak jestem podekscytowana. Mam tam kilku znajomych i nie będzie źle. Loty do miejsca, gdzie mieszka mój chłopak są dobre i chyba nie będzie źle.

W każdym razie jak dostane lepszą ofertę to wtedy zrezygnuje.
Stary 2014-02-12, 19:18   #2896
Kasiorek_L
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo dziękuje za radę. Właśnie przyjęłam ofertę pracy i od marca zaczynam nowe życie w firmie konsultingowej. W kraju, w którym nie spodziewałam się, że zamieszkam ale i tak jestem podekscytowana. Mam tam kilku znajomych i nie będzie źle. Loty do miejsca, gdzie mieszka mój chłopak są dobre i chyba nie będzie źle.

Gratulacje!!
Stary 2014-02-12, 19:27   #2897
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluję! Oby to był piczątek nowego, lepszego życia!

Ja was dziewczyny opuszczam, ale niestety tylko na 3 m-ce, bo dostałam pracę na zastępstwo - właśnie na te 3 miesiące. Szkoda, że tak krótko, ale dobre i to, praca biurowa - moja pierwsza, więc jakieś tam minimalne doświadczenie będę miała. Odłożę też jakieś pieniądze na kolejne miesiące poszukiwania pracy. Także do zobaczenia niebawem (w sumie mam nadzieję, że już żadnej z was tu nie będzie!!!)
Kdjdfn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 19:31   #2898
Kasiorek_L
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kdjdfn Pokaż wiadomość
Gratuluję! Oby to był piczątek nowego, lepszego życia!

Ja was dziewczyny opuszczam, ale niestety tylko na 3 m-ce, bo dostałam pracę na zastępstwo - właśnie na te 3 miesiące. Szkoda, że tak krótko, ale dobre i to, praca biurowa - moja pierwsza, więc jakieś tam minimalne doświadczenie będę miała. Odłożę też jakieś pieniądze na kolejne miesiące poszukiwania pracy. Także do zobaczenia niebawem (w sumie mam nadzieję, że już żadnej z was tu nie będzie!!!)
Ależ ja Ci zazdroszczę!! Pewnie nie tylko ja. Trzymaj się tam, zdobywaj doświadczenie i kto wie, może zostaniesz dłużej w tej pracy. W każdym razie tego Ci życzę

A ja dziś mam ciąg dalszy doła. Przysnęłam sobie na 2 godzinki i co mi się śniło? Że byłam na rozmowie kwalifikacyjnej,
Obudziłam się, patrzę na tel, a tam zero..
Stary 2014-02-12, 19:33   #2899
nikita343
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitty230 Pokaż wiadomość
Nikita, a skąd jesteś ?
z Wielkopolski

nikita343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 19:37   #2900
maggie_grace
Zadomowienie

Cytat:

Gratulacje i powodzenia.

Cytat:
Również gratulacje może się uda, że za 3 miesiące nie będziesz musiała tu wracać. :P

Stary 2014-02-12, 19:49   #2901
Kdjdfn
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny! Wiem, że jestem głupia i powinnam dostać porządnego kopa w głowę, ale ja już myślę, że za 3 miesiące znowu będę miała taki sam koszmar jak teraz i przez to trochę ciężko mi się cieszyć. Boję się, że też sobie nie poradzę i jutro mi podziękują. Wiem wiem nie mogę tak myśleć, ale to przez to jak teraz na tym bezrobociu było strasznie, mam strach, że zaraz znowu tak będzie. :/

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Aha i jeszcze wam powiem, że już drugi raz na rozmowie dostałam zadanie z excela, nie umiałam idealnie, ale na szczęście przeszło tyle ile umiałam.
Kdjdfn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 19:58   #2902
maggie_grace
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny! Wiem, że jestem głupia i powinnam dostać porządnego kopa w głowę, ale ja już myślę, że za 3 miesiące znowu będę miała taki sam koszmar jak teraz i przez to trochę ciężko mi się cieszyć. Boję się, że też sobie nie poradzę i jutro mi podziękują. Wiem wiem nie mogę tak myśleć, ale to przez to jak teraz na tym bezrobociu było strasznie, mam strach, że zaraz znowu tak będzie. :/

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Aha i jeszcze wam powiem, że już drugi raz na rozmowie dostałam zadanie z excela, nie umiałam idealnie, ale na szczęście przeszło tyle ile umiałam.
Kopać w głowę Cię nie będziemy, bo Ci się przyda w pracy. Nic dziwnego, że Cię stres dopadł, ale zajdziesz tam i nie będziesz miała czasu o nim myśleć, a może po pracy tam raz dwa znajdziesz nową, w końcu to dodatkowe doświadczenie.

Ja tam planuję się nauczyć excela, ale na planach się kończy.

Stary 2014-02-12, 20:49   #2903
Keithlyn
Zadomowienie

Gratulacje dziewczynom które znalazły prace !

Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 21:36   #2904
Kitty230
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nikita343 Pokaż wiadomość
z Wielkopolski
A konkretniej ?

Może można byłoby się spotkać na jakieś piwo, żeby razem topić smutki z powodu tej beznadziei

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
Gratulacje dziewczynom które znalazły prace !
Dołączam się do gratulacji
Kitty230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 21:39   #2905
nAtaL!a
Zakorzenienie

Ja również gratuluję szczęściarom Wpadnijcie czasem do nas i dajcie znać jak Wam idzie Powodzenia!
nAtaL!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 21:45   #2906
nikita343
Zakorzenienie

Kitty230
Leszno, a ty?

wyżej na biało napisałam wiadomość do Ciebie.
A co do piwa jakbym miała zapić smutki to chyba by na jednym się nie skończyło.

nikita343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 21:50   #2907
Kitty230
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nikita343 Pokaż wiadomość
Kitty230
Leszno, a ty?

wyżej na biało napisałam wiadomość do Ciebie.
A co do piwa jakbym miała zapić smutki to chyba by na jednym się nie skończyło.
Nie zauważyłam To jednak trochę ode mnie daleko :-(

Heh, no ja też wcale bym na jednym nie skończyła
Kitty230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 21:54   #2908
karolca
Zakorzenienie

depresja mnie nie opuściła.
Jak się okazało, powinnam zrobić przez 2 tygodnie 5000 zł obrotu, nie mam jeszcze złotówki zarobionej... jeśli do piątku nie stanie się CUD, z pracy nici. Z pieniędzy również. Dwa tygodnie pracowania za darmo. Do tego muszę bazę danych przygotować sobie w domu bo w pracy nie ma na to czasu. Na domiar złego od tygodnia córka jest chora. Najpierw zapalenie krtani, dwa dni później już zapalenie oskrzeli a po kolejnych dwóch dniach - zapalenie płuc. Mam cholerne wyrzuty, że nie mogę być z nią w domu, że muszę ją rano budzić i zawozić do babci. Wiem, że jest pod dobrą opieką, bo potem nie chce wracać do domu, ale jest mi źle. Do tego mąż zamiast mnie podnieść na duchu, że może faktycznie stanie się cud, jutro przecież trzynasty, to tak dowalił mojej zdołowanej psychice, że tylko córka motywuje mnie do tego, aby rano wstać i coś ze sobą robić.
Niestety jak przychodzi wieczór, jestem psychicznie zorana, rozdrażniona i zdarza mi się bez powodu furnkąć na dziecko, bo marudzi, bo nie chce przyjąć leków, bo coś... Potem ją przepraszam, że przecież nie chciałam, że jest mi przykro...

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 22:40   #2909
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

A ja dostałam wczoraj od pewnego pana wiadomość na maila, że znalazł mnie na stronie biura karier mojej byłej uczelni i zapytał mnie czy nie chciałabym pracować jako doradca ds. leasingu. Napisałam do niego czy mógłby mi napisać coś więcej na temat tej pracy, bo jak widzi po moim cv nie mam w tej branży doświadczenia. Napisał mi krótko, że to przedstawiciel i takie tam, że nawet jesli nie mam doświadczenia to wszystkiego mogę się nauczyć. No więc wysłałam mu cv. Nie wiem czy to dobry pomysł, jeśli zaprosi mnie na rozmowę to oczywiście pojadę i pogadam i zobaczę co ma mi do zaproponowania.

Dziewczyny gratuluję znalezienia pracy

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-12, 22:48   #2910
Kasiorek_L
Raczkowanie

Gwiazdeczka widzisz jakie masz szczęście, sam Cię facet znalazł. Trzymam kciuki, żeby to było właśnie TO!!

Dziewczęta, patrzcie jakie ogłoszenie znalazłam.. Ortografia woła o pomstę do nieba, nie mówiąc już o tym, że to pewnie oferta pracy na "szparkę-sekretarkę"
"Poszukiwana Asystetka do pracy biurowej Odbieranie telefonow zamowien sprawdzania wydajnosci innych pracownikow oraz bierzace nadzorowanie podleglego menedzmentu parzenie kawy szefowi oraz gotowosc do podrórzy słuzbowych z Szefem. Stawka od 1500 tys w miare rozwoju i zaangarzowania liczne pakiety socialne oraz premia.CV z opisem siebie oraz tego co mozesz zaproponowac swoja osoba prosze kierowac na Maila"

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości