|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Cytat:
tyle ze przyjdzie dzien, w ktorym zauwazysz ze patrzy na inne kobiety z blyskiem w oku a na ciebie... jak zawsze. oczywiscie dalej bedzie ci wyznawac milosc i mowic ze nic sie nie zmienilo, tylko ty bedziesz juz czula ze jest inaczej... i oby w takim momencie nie znalazlo sie w poblizu jakies "licho"... ![]() mam podobny problem z tz. wiem ze dla mnei rzucil fajki, ale niestety przytyl przez to 10 kg, ktore wciaz sie utrzymuje. poznawalam go jako szczupaczka-"anorektyka" 187cm i 60kg ![]() a dzis jest 110kg zywej wagi... kocham go, bo prawdziwa milosc nei wygasa szybko...to tylko cialo. ale gdy patrze na niego to coraz czesciej mysle jak go odchudzic nie bede klamac ze nei jest juz adonisem sprzed lat ale niestety on sie nei poddaje moim dyskretnym zabiegom i powoli nei wiem co robic i spedza mi to sen z powiek bo wyglad to tylko powloka, ale martwie sie ze za pare lat bedzie chorowac z powodu takiej tuszy ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...easy-hair.html nie pomyl z tym z odzywka 2w1 bo moze uczulac... mnie tez swedzi po kazdym dove, niestety... a po tym timotei nadal spokoj
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On nawet przez sen mowi mi do ucha ,że mnie kocha i jestem najpiękniejsza na świecie ![]() ale....obiecuję poprawe ![]() ale w spódnicach chodzić nie będę co do wagi,ja tez poznałam mojego jak był chudzielcem, a teraz jest juz taki no Misiaczek wagowy ale o sam to widzi i stara sie to zredukowac,ale słodkości czy pizzy nie umie sobie odmówić ![]() Kolejny Biovax przetestowany i...porazka, tym razem maseczka z olejkami, zaowocowała puchem i ciężkimi do rozczesania włosami |
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj sobie nei odmawia niczego, a kiedy protestuje to slysze- ze dobrze sie czuje ze soba i zebym mu dala spokoj ![]() przez twoje opinie to ja chyba swoich nie sprobuje az sie boje... a jestem poki co zachwycona tym timotei olejkowym odzyweczka
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smieje sie tylko ![]() Te Biowaxy to jakiś dramat jest ![]() kiedys uzywałam,bardzo dawno temu do blondu i było bardzo fajnie a teraz no siano no |
|
|
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mogloby pomoc innym blondynkom zeby wiedzialy jak moga sie naciac... na wlosowariacki hit
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2438 |
|
Konto usunięte
|
Ja w tym tygodniu nałożyłam drugi raz biovaxa z olejkami. I było już gorzej niż za pierwszym. Włosy miałam po nim tępe i szorstkie. Na drugi dzień musiałam umyć ponownie, bo nie mogłam już wytrzymać, tak się plątały
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo nie bede sie potem meczyc 3-4 dni z beznadziejnymi wlosami a nikt mnie nie zmusi w razie wpadki umyc codziennie...
|
|
#2440 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2442 |
|
Wtajemniczenie
|
ja na szczęście żadnej nie kupiłam z tych masek
|
#2443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale generalnie nawet na zakupy robię makijaż, bez to tylko, jeśli nie wychodzę z domu. spódnice i sukienki noszę bardzo często, teraz to prawie non stop, bo mi wygodniej i największe ciśnienie na wygląd kociaka mam jak wychodzimy gdzieś razem, bo mój S. lubi się mną chwalić czasami nawet On wybiera, co mam założyć co do wagi, to mój też w pewnym momencie przytył chyba z 15kg, no ale ja powiedziałam otwarcie, że chyba trochę za dużo waży i z ciacha zrobił się pączek no i pomogło chyba ze 12kg zgubił i teraz jest ok a co do odżywki olejkowej, to ![]() aha, króliczku ślicznie wyglądasz w tej spódniczce ![]() mam jeszcze takie pytanko, bo kompletnie mi nie wychodzi układanie tej mojej fryzurki wyciąganie końcówek do tyłu kończy się tym, że są wywinięte na zewnątrz, a tego nie znoszę jakieś wskazówki?
|
|
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2445 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Bunny ja tez dostane linka?
![]() Agatka slicznie Ci w tych wlosach ![]() A biovaxa mam i lubie, kiedys mialam jakis do blodnu i kicha totalna... straszny byl |
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
ktorego masz?
|
#2447 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam się że ten Biovax z olejami to g....no
Przesuszone włosy, siano, chyba z połowę włosów wyrwałam próbując je rozczesać.... No tragedia jakaś Bunny a stosowałaś szampon Stapiz z jedwabiem? Ja go mam i sobie chwalę
|
#2448 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
wlasnie tego arganowego, wczesniej mialam ten niebieski z keratyna i byla chyba lepsza
|
|
|
|
#2449 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmiana naprawde na wielki plus ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajny jest ale obciąża mi włosy i na drugi dzień są już do mycia ![]() ja też ja w tym miesiącu też nie mogę sobie pozwolić na żadne zakupy niestety jedynie co to farby zamówiłam ale mam nadzieje ,że w najbliższym czasie sobie odbije to ![]() wzięło mnie za to na przerabianie ciuchów i zaczęłam przerabiać starą katanę potem dzinsy idą pod nozyczki
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||||
|
|
|
#2450 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
a ja chce sobie kupic cos fajnego, przegladam to allegro i co
i za gruba jestem kuzwa, malo jem, przydalyby sie cwiczenia, ale tylka nie chce mi sie ruszyc dziewczyny jak Wy mobilizujecie sie w domu do cwiczen?? |
|
|
|
#2451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję za wskazówkę aha i wczoraj nakładałam mamie beżowy+ naturalny blond, to było wieczorem, więc niezbyt dobrze widziałam efekt, a rano wyszłam z domu jak jeszcze szarówa była, ale mama mówiła, że fajnie wyszło oczywiście odrosty są trochę ciemniejsze, ale wygląda to dość naturalnie zobaczymy po dwóch myciach ale muszę powiedzieć, że jak zobaczyłam włosy mojej mamy po tym moim szamponie na objętość z nivei, to mi kopara opadła.... włosy schły same, bo prostowałam już na sucho, ale miała takiego push-up'a, że ja nawet po wysuszeniu szuszarką tak nie mam ja nie wiem, co ze mną jest nie tak ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- ahaaa, włosy z prawego boku suszę na lewym a z lewego na prawym- o to chyba chodzi
|
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wina nadchodzącej @ ,ale chodzę na aero 2x w tygodniu w domu poprostu włączam link i zaczynam jazde 20minut i po krzyku ,a potem jestem dumna z siebie, że tego dokonałam i czuje się od razu chudsza
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#2454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2455 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Soche widzialam i jestem w szoku az mi sie nie chce wierzyc ze i ona sie zbotoxowala..... byla moim idealem kobiety - taka piękna i naturalna... a teraz wygląda jak napompowana niestety ;// ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
Ty to lubisz kombinowac z wloskami - juz tyle roznych fryzur i kolorow mialas ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
|
|
#2456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no a co do piatku to idziemy gdzies do restauracji
|
|
#2457 |
|
Rozeznanie
|
Kochana mobilizacja do ćwiczeń musi wyjść od Ciebie
Poszukaj na fb lub w necie Tips for women - dziewczyna prowadzi bloga i układa plany treningowe i sporo osób z nią ćwiczy U niej treningi trwają ok 1h i są przez 6 dni. Wejdź na bloga to wszystko ma tam opisane. A nowe wyzwanie zaczynamy 17 lutego więc to dobry moment byś się przyłączyła do nas
|
#2458 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
ale może zdradziłabyś więcej szczegółów :P
|
||
|
|
|
#2459 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tzn robie sobie codziennie piekny makijaz,staram sie fajnie stylowo ubierac ale mam prace jaka mam i musze wygladac raczej skromnie niz sexownie czy wyzywajaco.... brakuje mi dawnej LAvii czasem - pamietam jak przed kazdym spotkaniem z Tż-tem spedzalam godziny przed lustrem zeby tylko bosko wyglaac i byc odpicowana w kazdym szczegole. A teraz to latam w koszulach w krate, legginsach i butkach na plaskim obcasie bo tak mi wygodniej i nie mam nawet za duzo czasu na dbanie o siebie- poza tym troche boje sie ze moze to byc zle odebrane w mojej pracy ze przychodzi taka lalunia odpicowana ;/ wiecie chyba o co chodzi.... Jako studentka mialam wiecej czasu na strojenie i picowanie sie a teraz liczy sie wygoda i profesjonalizm w pracy... ale mimo wszystko chcialabym uchodzic za ladna, zadbana dziewczyne a nie za jakiegos paszteta ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
no i wiaomo jak to sie potem skonczylo ![]() a do tego dal mi gratis karnet na 2 miesiace na ZUMBE bo ostatnio mu trulam ze idzie wiosna i brakuje mi ruchu i ze chcialabym gdzies sie zapisac - takze trafil idealnie z tymi dwoma prezentami - az sie wzruszylam ze az tak mocno mnie zna ze ze wszystkim idealnie trafil kocham go bardzo bardzo mocno---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
ja wiem ze moj Tż mnie mocno kocha ale wiem ze jak bym tak porządnie sie zaniedbała to kto wie co by sie wydarzylo... Powinnismy jednak dbac o siebie i pokazywac swoja kobiecą stronę po to zeby nasi faceci czuli ze maja przy sobie zadbane piękne kobiety a nie zakompleksione zaniedbane partnerki zyciowe.... Chcialabym mojego zawsze pociągać i mimo codziennej bieganiny bede sie na maksa starać- dla takiego związku warto chociaz czasem to trudne - np najgorsze jest to jak mi cos wyskoczy na buzce a musze zmyc makijaz i isc spac - wiem ze to glupie... ;/ ale chcialabym dla niego w lozku jak najlepiej wygladac a przeciez nie pojde spac w tapecie
|
|
#2460 |
|
Wtajemniczenie
|
Wy tak tutaj plotkujecie o tych spodniczkach - ja z kolei poszukuje jakiejs fajnej rozkloszowanej z ekoskórki - to moj must have na nadchodzącą wiosnę
![]() w ogole ostatnio mam obsesje i wszystkie ciuchy ktore kupuje maja skorzane w wstawki - nie chodzi nawet o to ze sa modne po prostu podoba mi sie mega taki styl
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

nie bede klamac ze nei jest juz adonisem sprzed lat
i spedza mi to sen z powiek bo wyglad to tylko powloka, ale martwie sie ze za pare lat bedzie chorowac z powodu takiej tuszy
Pamiętam jaką platynkę miałam kiedyś u niej robioną i chce taką znowu! 

chyba ze 12kg zgubił i teraz jest ok