|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#14251 |
BAN stały
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
wczoraj dostałam paczuszkę z 07, piszę dziś bo dopiero wszytsko wypróbowałam..
tak więc do siebie wzięłam: -olejek spa do włosów - albo na moje włosyy już nic nie działa, albo źle zastosowałam ;P - lusterko spa - cudne jestt.. bardzo "odrobione" ![]() - puder sypki - poradził sobie z moją tłustą cerą - u mnie matuje na jakieś 4 h, ogólnie jestem zadowolona - maska do włosów- jesczez nie używałam - balsam chłodzący do stóp - działa tak jak powiniien, do tego ładnie pachnie ![]() - kosmetyczka (zestaw za 9.90) bardzo ładna ![]() Oglądnęłam papierowy 08.. i znów szykują się wydatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14252 |
Raczkowanie
|
ja chętnie się wypowiem , co do tej maski do włosów ADVANCE TECHNIQUES niebieskiej (do suchych i zniszczonych włosów). nie będę ukrywała, że skusiła mnie niska cena z katalogu 07 - 6,90 zl
![]() ![]() i widać różnice po zastosowaniu. otóż włoski fajniej sie rozczesuje, moje suche końcówki są w końcu nawilżone (do czasu aż nie włączę prostownicy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() podsumowując:na moich włosach narazie się sprawdza i jeśli to się nie zmieni, kupię następne opakowanie ![]() i jeszce jedno: raczej radziłabym nie stosować przy nasadzie włosów, są one wtedy bardziej "ciężkie" i opadają, także jest wrażenie tłustych włosów. ale do reszty włosów- jak już wspomniałam-jak najbardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14253 |
Doncia
|
ja swoje kupowalam w RYŁKO, ale teraz są też z SCHOLLA dostępne w hipermarketach
|
![]() ![]() |
![]() |
#14254 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14255 |
Zakorzenienie
|
ja złożyłam wczoraj zamówienie z K07 na niecałe 250 zł. jeszcze mi faktury nie wystawili
![]()
#14256 |
Raczkowanie
|
ja tez dostane we wtorek paczke, ale to juz moje drugie i ostatnie zamowienie w tej kampanii i jest na 110 zl. nastepne skladam juz 08. paczki zawsze odbieram w coku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14257 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() To żadna z was nie chce tego zestawu startowego myAvon? Wysłałbym normalnym listem priorytetowym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14258 |
Zakorzenienie
|
cześć wszystkim!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na str 87 pod numerkiem 7. jest woda perfumowana Perceive..wiem,że produkt ten dość często przewija się w avonowskim świecie.. na pewno któraś z Was miała go-polecacie? jaki jest zapach? z pewnością trwałosć nie poraża,ale za taką cene (25 z 50zł).. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14259 |
Przyczajenie
|
Jeżeli mowa o balsamie i sprayu mango i passiflora, to nie wiem co proponują w katalogu nr 09: ale w 10 (jestem z okręgu trendującego) mozna kupić jeden produkt za 9,90 lub dwa za 15,90.
|
![]() ![]() |
![]() |
#14260 |
Raczkowanie
|
Ja mam pytanie o szminke regenerujaca do ust Beyond Colour, jest na stronach wyprzedazowych w katalogu 8. Chodzi mi o kolory, czy macie moze jakies w domku i moglybyscie pstryknac fotke. Przeszukalam watek, ale znalazlam tylko 2 kolory pokazane na kartce, byly to Creamy Nude i Pink Charm. Ja sie natomiat zastanawiam nad Double Fudge lub Merlot.
|
![]() ![]() |
![]() |
#14261 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#14262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Waniencja dlaczego miałabyś nie dostać? nigdy wcześniej nie widziałam takiej kosmetyczki w ofercie avonu: http://allegro.pl/item203638933_kosm...erek_avon.html http://allegro.pl/item201023174_czar...znureczku.html Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2007-06-07 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14263 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]()
#14264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a to granatowe, to bardziej przypomina torebeczke :| |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14265 |
Zakorzenienie
|
ta druga na pewno była dawno temu w polskiej ofercie, bo pożyczałam ją od koleżanki i służyła mi za mini torebeczkę na jakiejś imprezie. tej w gwiazdki nie kojarzę zupełnie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#14266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#14267 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14268 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Jutro odbieram z COKu (nic dla siebie) scrub Get Ready (powącham of kors), szampon limetka&passiflora, żel w piance do golenia, kojący balsam po goleniu i kulkę Pur Blanca. No i próbkę UCR Latte Cream, bo jest ładna, beżowa, a jedna z moich klientek uwielbia beżo-brązy. W sumie nie chce mi się iść do COKu (pierwszy raz w życiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby w Olsztynie było COK latałabym tam chyba codziennie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14270 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#14271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już dostałam odpowiedź na meila z tym pytaniem -9,9zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#14273 |
Rozeznanie
|
oo to super jak tak
![]()
#14274 |
Zakorzenienie
|
[quote=paulinkosia;4514879]Ta kosmetyczka jest malutka..zmiesci się tonik krem,puder i jakieś drobne duperelki....widziałam dziś w mieście taką 4-5 latkę z tą kosmetyczką..tylko ona używała jej jako torebki
![]() A dla mnie znowu jest pojemna, Ja tam mieszczę mniejszą kosmetyczkę z rzeczami do makijarzu, mgiełkę do ciała, krem do twarzy, lusterko, długo kredkę do oczu, temperówkę wszelkie spinki i gumki, krem rozświetlający, ten rozświetlacz do ciala i ten w kulce do ozdoby ciała. Także nie mogę powiedzieć że nie jest pojemna. Mi bardzo służy i za taką cenę opłaca się ją nabyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14275 |
Zakorzenienie
|
paulinkosia , kasia2439 mówicie na pewno o tej samej kosmetyczce?
![]() ![]() katalog avonu często mam w ręcę,ale baaardzo rzadko z niego coś zamawiam. wpadł mi w oczy podwójny cień z serii color trend. dokładnie chodzi mi o hot chocolate. jak jest z jakością? kosztuję 11,90,ale za taką cene mogę mieć inglota,który jest dla mnie idealnym cieniem. więc jak,długo trzyma się cień z color trend? mam wrażliwe oczy,więc troszku boję się brać coś czego jeszcze nie używałam,ale kusi mnie gdyż kolorek spodobał mi się od razu. jak stoi jakość i trwałość, pomóżcie ![]() Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2007-06-08 o 00:48 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#14276 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#14277 |
Doncia
|
Witam, o to zdjęcia różowej kosmetyczki, wraz z zawartością - dla porownania ile do niej wejdzie. Wymiary kosemtyczki wys. 18, dł. 20, szer. 10 cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#14278 |
Doncia
|
jeszce jedna próba....
|
![]() ![]() |
![]() |
#14279 |
Zakorzenienie
|
witam z rana. właśnie zwarta i gotowa czekam na paczuchę. ostatnim razem facet był przed 8 rano. mam nadzieję, że do 10 się zjawi, bo później idę do pracy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#14280 |
Rozeznanie
|
ja mam taka kosmetyczke i nienarzekam miesci mi sie duzo rzeczy Jak gdzies wyjezdzam to prawie wszystkie potrzebne kosmetyki mi sie mieszcza
![]()
KOCHAM MOJEGO SKARBA ![]() Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.