|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Iza - jaka śmieszna nazwa zespołu :P myślę sobie co to za filmik
Bardzo ładnie śpiewasz
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#4322 | ||||
|
Zadomowienie
|
My nie będziemy mieć figurek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam za słowo! ![]() Cytat:
Gratuluję zakupów![]() Cytat:
|
|
#4323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Dziękuję, bardzo się martwiłam, ale sala bardzo mi się podobała podczas tego przyjęcia, kelnerzy super się sprawowali i jedzenie wyglądało i smakowało super! Więc to dobry zwiastun na wrzesień
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Od wczoraj jakoś mi sie wszystkiego odechciewa :/ ze wszystkim jestem sama, bo Tz się niczym nie interesuje, bo mamy czas, tia do maja mamy faktycznie dużo czasu :/ garnituru jak nie bylo tak nie ma, a tesciowa mu powiedziala, ze przecież mozna kupić za 200-300 zl, wiec a mi się odechciało dyskutowac...
Za to uzgodniliśmy, ze w marcu idziemy do biura podróży jakas podróż rezerwować. Motywu tez nie mam jakiegoś, nigdy nawet mi to przez, myśl nie przeszlo. Co do śniadań dla gości pozostaje w przekonaniu, ze jak ktoś chce to sobie zaplaci. Skoro rodzina Tz do tej pory nie umie się określić co do noclegów, a mialam je potwierdzić do stycznia, wiec i ja sie nie przejmuje ich śniadaniem. Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#4325 | |
|
Raczkowanie
|
asiulek8- mi się osobiście najbardziej podobają ostatnie, nr 6, czyli Venezia
bachara, ja też się cieszyłam jak dziecko gdy moje przyszły anka1897, Peyton22, i u mnie brak motywu przewodniego- chcę tylko by wszystko było stylistycznie spójne, eleganckie i romantyczne chyba kwiaty i ich kolor są u mnie taka ślubną klamrą21klaudyna, bardzo ładne to czytanie ![]() Cytat:
na pewno będzie fajnie
|
|
|
|
|
#4326 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też byłam urzeczona moim TZ jak wyszedł z przymierzalni Cytat:
nic nam ksiądz nie mówił dzisiaj o tymCytat:
Cytat:
było naprawdę dobrze! ![]() my już po spisaniu protokołu trochę się nam oberwało na wspólne mieszkanie ale bardziej w żartach ![]() no i wielki plus dla naszej parafi bo ni ma żadnego cennika i jak TZ zapytał co z opłatami to ksiądz powiedział ze ofiara jest dobrowolna i możemy ją złożyć ale nie musimy
|
|
|
#4327 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie szok był jeszcze większy, bo z 80D przeskoczyłam na brytyjskie 75G - do dziś nie wiem, jak byłam w stanie zmieścić mój cycek w to 80D ![]() Muszę to z siebie wyrzucić: NIENAWIDZĘ SALSY! Mieliśmy dziś do wyboru nauczyć się nowych figur do walca albo do salsy, i jako jedyni z czterech par chcieliśmy walca chyba będziemy musieli zapisać się gdzie indziej, tylko chyba nigdzie nie ma ani walca, ani indywidualnych zajęć na kartę Multisport ![]() K. obiecał, że będziemy ćwiczyć w blokowej suszarni
Edytowane przez Elrosa Czas edycji: 2014-02-12 o 23:43 |
||
|
|
|
#4328 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzix no prosze Twój oszalał, a mój jak miał w nosie całe przygotowania tak ma nadal. No może na równe 80 dni go stuknie jak Twojego :p ( plonne me nadzieje)
Ewelinka gratuluje kamerzysty i ceny. Peyton ja motywu przewodniego nie mam wcale. Bachara gratki butów i czekam.na foty na nóżce. Hihihi mozesz napisać ile daliscie za garniak i ogólnie ile za całość zapłaciliście? No i gratuluje oczywiscie zakupów. Klaydyna świetne to czytanie. Też mialam sie za to wziąć a nie mam Biblii w domu i nikt z bliskich moich tez nie. Iza głowa do góry, jutro bedzie lepiej ![]() Lece chyba do wyrka kobietki. Miłych snów. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalk now Free
|
|
#4329 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Boże już się przestraszyłam, że jak tu wejdę to będzie nowy wątek! wenedka Nie będziemy mieli figurek na torcie tylko takie ozdobne kwiaty z cukru/lukru. Zamówiłam na próbę taki torcik. Dziewczyny a rozważałyście nad smakiem tortu? Ja zaszaleję bierzemy miętowo-czekoladowy. Fajnie odświeża i nie jest ciężki.Kaigara o fajnie! Ja ostatnio z koleżanką poszłam kupić stanik sportowy do biegania. Mówiła: daj mi 80C... stwierdziłam, że będzie za mały. Wyszło, że ma 80E!! ![]() hihihi gratuluję zakupów! ![]() gornek Głowa do góry! Ja dzisiaj wkurzyłam się na mojego TŻta bo nie pamięta o ustalonych rzeczach... a dokładnie poszło o fotografa. Mówiłam ile kosztuje a on, że miało być inaczej choć ma w specjalnym zeszycie wszystko podane na tacy - wypisane ze szczegółami! Ogólnie też mówi, że jeszcze dużo czasu bla bla bla. Ludzi zapraszamy a on tym nawet się nie stresuje! A ja tak i tego nie rozumie! To są faceci. Zobaczysz tydzień przed ślubem jak będzie trząsł portkami Trzymam kciuki żeby się jednak wcześniej ocknął bo przecież ślub tuż tuż . Co do śniadań- ja nie wiem jak to załatwić. Dopiero w kwietniu będę się tym martwić bo mają mi goście potwierdzić czy będą i czy potrzebują transportu/noclegu.
|
|
#4330 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podpytam jeszcze o to księdza, gdy będę do niego dzwonić w przyszłym tygodniu
|
|
|
|
|
#4331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i to się nazywa super ksiądz! ![]() Cytat:
![]() Garnitur za 750zł przeceniony z 1500!!! koszula za 180zł z 250 i mucha za 72 z 90 jakieś tam końcówki groszowe były, w sumie zapłaciliśmy 1001zł zamówiliśmy jeszcze jedną koszulę na zmianę, bo rozmiaru nie było, ale inną, ze zwykłymi guzikami i innym kołnierzem, ale też pasującym do muchy bo pani nam doradziła, że po co nam 2 z łamanym kołnierzykiem, nie będzie do czego wykorzystać, a ta druga się przyda ![]()
Ślub 26.07.2014 '-You still love her, huh? -I can't imagine the day I won't.' Dexter w spódnicy ![]() Edytowane przez hihihi Czas edycji: 2014-02-13 o 00:04 |
||
|
|
|
#4332 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję tylko, że się nim nie upaćkam A miętowo- czekoladowy brzmi też całkiem interesująco ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
! brawo
|
||
|
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
Iza
![]() ![]() niezle sobie poradzilas ![]() znalazłam chyba w koncu kolory makijazu slubnego jakie chce miec
|
|
#4334 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moi faworyci to 1, 2, 4 i 6 Jeśli nie przeraża Cię obcas to dla mnie 6 wygrywa ![]() Cytat:
Poważne zakupy poczynione ![]() Antonina, ale super!
|
|||
|
|
|
#4335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka okazja to i Tż jakoś łatwiej kupił Cytat:
![]() teraz z takich poważniejszych spraw to już mamy praktycznie wszystko dziś poczułam dreszczyk emocji
|
|
|
#4336 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Staniki spoko, sama na taki polowałam, a ostatecznie kupiłam całkiem inny. :P Ja bym chyba wybrała cielisty, powinien się mniej odznaczać. (Ja kupiłam ecru Ja bym wybrała, któreś z tych: http://www.butyk.pl/towar.21519.Polb...da_801774.html http://www.butyk.pl/towar.21012.Polb...da_700814.html http://www.spartoo.pl/Buffalo-CARLY-x118205.php https://www.venezia.pl/czolenka-p-12299-161-14.17.html Moim zdaniem najładniejsze. Cytat:
![]() Jeszcze większa różnica niż u mnie. :P Cytat:
|
||||
|
|
|
#4337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
|
#4338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
2. trochę mdły ale ok 3. obcas i podeszwa... 4. tez nie pomarańcz... 5. słabo ślubne 6. najlepsze!
Edytowane przez justynkie Czas edycji: 2014-02-13 o 07:56 |
|
|
|
|
#4339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
reszta nie cierpi tego smaku, więc musimy zdecydować się na coś innego. Za tort odpowiada mama Tż i ona się za tym rozgląda, bo my daleko, ale do ostatecznej decyzji jeszcze sporo czasu.21klaudyna piękne czytanie! coffee lover zdjęcia nr 2, czyli ta pierwsza którą mierzyłaś, wyglądasz w niej o niebo lepiej Peyton22 u nas z motywem przewodnim to będzie tak, że pewnie wyjdzie klimat taki rustykalny. Sala jest drewniana ze spadzistym dachem z belkami, czaszki i poroża na ścianach wiszą. To ośrodek strzelecki, więc będzie strzelanie a koło północy dzik Kolorystycznie do tego drewna to myślałam biały i zielony dać, bo na sali są zielone kotary.
|
|
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Iza-dla mnie laika, bylo b.dobrze! super sprawa z Twoim zespolem a sala bardzo ladna ![]() Klaudyna-piekne czytanie, chyba tez je wezmiemy ![]() Mala czarna-gratuluje spisania protokolu my poki co mamy na dniach zbierac dokumenty..ale odwazni jestescie, ze sie przyznaliscie my niby mamy spoko ksiedza alee..![]() Dziewczyny, jakie pomysly na nowy watek?? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam, ale niewiele. Nawet nie pomyślałam, żeby policzyć. Dużo mi jeszcze zostało.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, jaka to jest koszula z łamanym kołnierzykiem?
|
|
|
|
|
#4343 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.szarmant.pl/koszula-smoki...szula-wizytowa
Patrz James Bond
|
#4344 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko ta druga (pierwsza) Cytat:
W sensie, że na takie sztywne i pijące, jak te co już masz.A do tego: 1. U mnie wyglądają jak koralowo różówe 2. Brzoskwiniowe, lekka pomarańcz - i te podobają mi się naj ! 3. Mega ! Ale cenowo ![]() 4. Róż, a nie pomarańcz i takie śrenie na kształt 5. Jak zwykłe sandałki 6. Fajny kolor, ale wyglądają na mega niewygodne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
będzie idealnie !
|
|
|
#4345 |
|
Wtajemniczenie
|
ewaden
aż ślinka mi pociekła jak przeczytałam o tym torcie ![]() Kaigara tyle dobrego haha ![]() annic piona! No niestety to specyficzny smak, ale uważam, że ludzie zjedzą bo nie będziemy serwować lodów na ochłodę.Dziewczyny moja mama zaproponowała by na imprezie rodzinnej u dziadków rozdać zaproszenia na ślub i wesele. Ja nie widzę nic w tym złego bo będą wszyscy z bardzo bliskiej rodziny. Dziadkowie już wcześniej dostali zaproszenia ze względu na ich "wyższość" w rodzie. TŻ mówi, że to zły pomysł. Jak myślicie źle zrobię jak razem wszystkich zaproszę?
|
|
#4346 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Cena super!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Klaudyna, Say 170 DDŚ!!
Do klubu wrzuciłam próbkę zaproszenia, proszę zerknijcie (tutaj wrzucę jak już się zdecydujemy na coś konkretnego )Wczoraj byliśmy na pierwszym spotkaniu z doradcą dla narzeczonych 1,5 godzinki, 4 pary, troszkę nas pani wymaglowała pytaniami, ale w sumie fajnie jest :PEdytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2014-02-13 o 08:54 |
|||
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() dawno mnie nie było, ale nadrobiłam z grubsza ![]() Witam nowe PM!! Gratuluję wszystkich zakupów Gratulacje małej czarnej (?) za obronę ![]() --- u mnie ślubny zastój ![]() TŻ kupi garnitur miesiąc przed ślubem ja mam pierwsze przymiarki w maju zaproszenia (których jeszcze nie mamy) rozdajemy w maju protokół USC w maju (3 miesiące przed) dziewczyny które chciały zakupić bokserki TŻtowi na Walentynki z intimisi kupiłyście już? Ja dalej jestem z niczym |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4348 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie wiem czy dać drugie czytanie - nieśmiertelny List do Koryntian, czy nie? Ale jak siebie znam to będą dwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Już się boję w co ona się ubierze Cytat:
Idę opanowywać do perfekcji kroki walca. Bo TŻ mnie sprawdzi jak wróci z pracy Czy się nauczyłam
|
|
|
#4349 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pewnie ze cena super! My mamy dwa razy drozszego a i tak d..y nie urywa :p Cytat:
my idziemy w styl rustykalny duzo rzeczy ozdób robimy sami wesele w dworku wiec nawet nie kombinujemy z jakimiś dodatkowymi motywami. Beda polne kwiaty drewno słoiki itd także najwazniejsze żeby wszystko ze soba wspolgralo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
alez udane zakupy!! Super tyle do spraw do przodu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8260
|
|
#4350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

Bardzo ładnie śpiewasz
15:00

Nosiłam nieśmiertelne 75B, a tu pani mi daje... 65D. I pasuje! Jak dostanę to będę mogła się pochwalić.
gratuluję, zanim się obejrzycie będzie 100 DDŚ 
ale tak to śliczne! odsyłam i wymieniam na mniejsze, jak będą złe to odeślę najwyżej i tamte.
nic nam ksiądz nie mówił dzisiaj o tym

mam nadzieję tylko, że się nim nie upaćkam
! brawo

będzie idealnie !