|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy do spacerówki
szajajaba ma rację
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie mialam sie kropka pytac ze przeciez kazdy wozek, nawet ten najtanszy to ma szelki
w taczce go nie wozisz chyba ![]() pokaz no jaki wozek masz |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20870201]Kropka, ale tam są po pierwsze pasy, w które dziecię zapniesz, po drugie - walnij przy nóżkach jakąś deskę, owiniętą w piękny kocyk i już
Bo faktycznie ten wózek to malutki dla niego...[/QUOTE] Próbowałam dzisiaj. Jak bryka to tak zjeżdża, że w końcu wisi na tym pasie między udami. Tylko jak to brykanie nie minie, to tak będzie zawsze dopóki nie usiądzie, chyba. ![]() Cytat:
Ja mam X-landera Xt, to duża spacerówka, on w niej wygląda jak orzeszek. Aha - nie rozkłada się na płasko, a prawie płasko. ![]() Edit. I nie ma opcji przodem do mnie. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-07-23 o 18:37 |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Ja przesadzilam mala do spacerowki w 5-6 miesiecy.Gondola posluzyla niespelna
2 miesiace, bo mala plakala na lezaco. W miedyzczasie przez 3 miesiace uzywalismy fotelika samochodowego w travel systemie. Obecnie na zmiane uzywalm glebokiej spacerowki z travel systemu lub parasolki, w zaleznosci gdzie sie wybieramy
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a opcja przodem do rodzica jest w zasadzie tylko dla rodzica pamiętam jak młodego przeniosłam do spacerówki i też był tyłem do mnie to się martwiłam i na początku co chwilę do niego zaglądałam.Ale okazało się, że mojemu dziecku wsio ryba jak jedzie
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A latał będzie, bo to naprawdę przestrony wózior jest. No zobaczymy, na razie zostaje w gondoli, niedługo będzie głowę trzymał lepiej, to i problem zniknie.
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tak jeszcze do małych dzieci na małych kółkach...
u nas są straszne dziury i koszmarnie trzęsie nawet na dużych kołach (piankowych; na pompowanych było lepiej)kropka, rozumiem twój problem z x-landerem miałam XA... siedzisko jest wielkie, dość miękkie (w sensie z gąbką), pikowane w poprzeczne szerokie pasy... a wkładka redukcyjna jest taką poduszką z grubszymi bokami... lipa. A jakbyś zwinęła koc w rolkę i ułożyła w takie odwrócone U? chociaż to już kombinatrostwo ![]() a masz może wkładkę redukcyjną przy foteliku? może by pasowała do spacerówki |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
no faktycznie jak maly lata to nie ma sensu. a jak bys go mocniej przypiela szelkami? wiesz nie od razu jak baleronik, ale tak ciasniej?
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja planuję wozić malca w gondoli 6-7 m-cy. Na pewno będzie sie mieścił, bo gondola jest duża i moja koleżanka woziła swojego dużego synka ok.8 m-cy. Dobra opcja to przedłużenie siedziska (np. w Teutoni) w spacerówce rozkł. na płasko, bo wtedy robi się takie zabudowanie na nóżki i wygląda to trochę jak mniej zabudowana gondolka. Na płasko rozkłada sie nowy Bolder SD Ecoline (spr. w sklepie). Wiele wózków wielofunkcyjnych rozkłada się prawie na płasko ok.160 stopni, ale jak dziecko ma pół roczku to to chyba wystarczy?
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Spacerówka Mutsy
Witam posiadam wózek mutsy 4 rider, i mam pytanie do mam używających go
W sumie nie tylko tego wózka... Kiedy przesadziłyście swoje dzieci do spacerówki? Spacerówka Mutsy jest praktycznie rozkładana na płasko, dodatkowo kładę na niej materacyk z gondoli.. Posiadam również śpiworek. Synek ma 3 miesiące. Zaczęłam go wozić w spacerówce po domu, ponieważ wtedy nie chciał tak często na ręce a dodatkowo dużo widzał, no i teraz niestety nie chce już leżeć w gondolce
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Wózek
Hej
![]() Kiedy dziecko nalezy przesadzic z gondoli do spacerowki ? Moja mala ma skonczone 6 miesiecy i nie sypia juz na spacerach, a co za tym idzie jest placz i wiercenie bo nie widzi swiata. Czy to jest wlasciwy moment na przesiadke ? Kiedy wy przesadzilyscie dziecko ? A dodam, ze nasza rozklada sie na plasko. |
|
|
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wózek
Starsza po 4mcu, młodsza po 5. Mam płaski wózek dodatkowo z tyłu jest siatka, kładłam młodzież na brzuchu i oglądały świat
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wózek
Witam
Mój młody zaraz skończy 7 miesięcy i od tygodnia jeździmy spacerówką. Młody jeszcze nie siedzi i długo się wahałam ale jednak w gondolce już podkurczał nóżki jak go kocykiem okrywałam także nie było sensu sie męczyć. SKończyły się u nas płacze na spacerze
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.

w taczce go nie wozisz chyba