|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI
Jest różnica pomiędzy posiadaniem rozmiaru L a możliwością wbicia się w L. Co z tego, że uda mi się założyć ubrania w tym rozmiarze skoro nie będę mogła swobodnie się poruszać. Ja mam rozmiar XL, a nie które bluzki mam M. Nie znaczy to jednak, że nosze rozmiar M...
|
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie trochę bawi... albo zadziwia opowiadanie Digital na insta o jej niezwykle intensywnych treningach, o podnoszeniu ciężarów itp itd.
Wszystkie teraz są sportowcami, praktycznie zawodowymi, ale kurde efektów nie widać. Oczywiście zakładam, że Digi zaczęła bardzo dbać o siebie i ma cel, do którego dąży, w czym jej kibicuję. Jednak nie rozumiem dorabiania do tego teorii, historyjek o tym, że się było w zasadzie olimpijczykiem, ale paskudna kontuzja kazała wycofać się z zawodów Przejaskrawiłam celowo.---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Też tak myślę. A przedstawianie tylko tych "M" jest mocno naciągane. |
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(jestem od niej 2głowy wyższa )
|
|
|
|
|
#3814 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
|
|
#3815 |
|
Rozeznanie
|
Szuszek testuje maskare
http://www.youtube.com/watch?v=0oiO3Txpj_o |
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3818 | |
|
Life is a drink ...
|
Znam dużo osób które za młodu prowadziły sportowy tryb życia (teraz już nie prowadzą) no ale soorryy nie mają ponad 25 kilogramowej nadwagi :P
Czekam na zwierzenia RGP, że za młodu skakała o tyczce ale miała kontuzje i tak wygląda... ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
I only call you when it's half past five... Edytowane przez Selfish Girl Czas edycji: 2014-02-13 o 11:45 |
|
|
|
|
#3819 |
|
Raczkowanie
|
Mnie tam zastanawia skąd Laure stać na torebkę za 400 zł. Studiuje - jej "pracą" jest prowadzenie bloga i haule na YT - domyślam się że miała oszczędności z UK - ale cholera no ja też pracuję sama się utrzymuję i czasami nie stać mnie na buty za 100 zeta......i nie chce mi się wierzyć żeby ona aż tyle zarabiała na recenzjach. Ciągle haule i zakupki, kawusie przecież też kosztują .....
![]()
|
|
|
|
#3820 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
|
|
#3821 | |
|
Zakupowy odwyk :)
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=CkL4zkiGGvg . No prawie,ale wszystko zmierza w tą stronę ![]() Można dołączyć ??
|
|
|
|
|
#3822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3823 |
|
-ist
|
Myślę, że angielski Laury nie jest na wystarczającym poziomie, ale wnioskuję tylko z filmików/bloga, na które wchodzę raczej rzadko, ale parę rzeczy rzuciło mi się w oczy (uprzedzę czepialskich - to, że dana osoba pracowała parę lat w UK nie oznacza, że jej angielski jest dobry)
|
|
|
|
#3824 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3825 |
|
Konto usunięte
|
No z angielskiego to na pewno.
![]() ![]() Esseye będą pisać. ![]() Dziewczyny, wyświetlił mi się w polecanych ostatnio ten film: https://www.youtube.com/watch?v=pjtr8-IrjTI weszłam i zaczęłam się zastanawiać, że ma taki kobiecy głos, że może przeszła terapię hormonami, że w sumie prawie nie widać, że była chłopakiem... A ona przecież nie była, pomyliłam się! Byłam przekonana, że trafiłam na kanał tej osoby (nie mogłam nigdy zapamiętać nazwy): https://www.youtube.com/watch?v=P87X4Ixyp8s Zorientowałam się dopiero cofając się do starego filmu Dozelki: https://www.youtube.com/watch?v=LjBOQ9Q-bfA Nie chodzi mi o to, żeby ją wyśmiać "Uahahahaha, wygląda jak facet o borze jakie śmieszne", ale zaczęłam się zastanawiać jak można zmienić swój wygląd przez makijaż... Może robi sobie "męskie konturowanie", wyostrza rysy twarzy? Teraz ma też proste,, ciemne grubsze brwi. Do tego jeszcze ta postrzępiona fryzura, zniszczone końcówki. Wszystko mi po prostu pasowało na chłopaka. Na pewno chciała się upiększyć (nie mówię, że ta mocna opalenizna i blond włosy są super), a w efekcie ktoś się naprawdę pomylił i myślał, że jest transseksualistą... Chyba nie na tym jej zależało. Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-02-13 o 13:06 |
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Gazety , które czytam" u Bartka http://youtu.be/zo9m7CVO_j8 Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2014-02-13 o 13:06 |
|
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3828 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
" Kanał Bartka nie powinien nazywać się męskipunktwidzenia tylko vlogispodpantofla czy coś w tym stylu...
|
|
|
|
|
#3829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahahahaha <3co on ma z tymi DUŻYMI/WIELKIMI literami wciąż mnie to nurtuje, co nim kieruje :P
|
|
|
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
Edytowane przez zetuzetia Czas edycji: 2014-02-13 o 13:18 |
|
|
|
|
#3831 | ||
|
-ist
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3833 |
|
Rozeznanie
|
Ewa u fryzjera
![]() https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...22574698_n.jpg |
|
|
|
#3834 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3835 |
|
Raczkowanie
|
RLM u fryzera.
Już się boję. ![]() https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...22574698_n.jpg /edit Jednak zostałam ubiegnięta. :C |
|
|
|
#3836 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=kustraczek;45131263]"Tutaj generalnie mamy... cały... artykuł... o... piwie. Mi się bardzo spodobał, muszę, kurczę, wiecie, naprawdę jest tu, yy, nawet są przepisy na, yy, średniowieczny grzaniec". I pod koniec niespodzianka, Bartka nie ciągnie do książek - myślę, że gdyby choć trochę go ciągnęło, to nie miałby takich problemów z kulturą języka
"lubieją"
|
|
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"W moim przypadku bardzo rzadko dochodzi do negocjacji ceny, zwykle odmawiam współpracy. Spotkałam się z ofertami 2-4 tys. zł za recenzję na YouTubie. Od 500 do 1,5 tys. zł można zarobić za przeprowadzenie konkursu na Facebooku". To sobie policzcie dziewczyny ![]() "Nikogo nie oceniam i nie potępiam. To wspaniałe, jeśli na hobby można zarobić, ale trzeba zachować zdrowy rozsądek i szacunek dla odbiorcy. " ---> A to Księżniczka i inne youtuberki powinny sobie wytatuować na ręce.
|
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3839 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szacunek? A co to jest szacunek? Jakiś nowy zapach Janki? A może tez pachnie facetem, który właśnie wyszedł AHAHAHAHAHAH z łazienki AHAHAHAHA?
|
|
|
|
|
#3840 | ||
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
![]() Np przy tej białej rozmiarówka się kończy na L, czyli nasze hmm 44 ( XXL) ( tak wyszło z wyliczeń ) ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

Przejaskrawiłam celowo.
(jestem od niej 2głowy wyższa
)

??

A może tez pachnie facetem, który właśnie wyszedł AHAHAHAHAHAH z łazienki AHAHAHAHA?