|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() poruszę ten sam temat ..tylko opiszę wszystko dokładnie.
Więc moja historia z pewnym chłopakiem zaczęła się tak:
Byłam z chłopakiem 3 miesiące ale nie ciekawie się miedzy nami działo.. potrafił się spoźnic 2-3 godziny + przyjechac pijany z całym plecakiem piw itd.., na sylwestrze zostawil mnie samą i pojechał do ,,kumpla".. chciałam z nim zerwać ale za bardzo byłam w niego zapatrzona.. ![]() Pewnego dnia była impreza u naszego kolegi, więc wybralismy sie tam w sobotę o 20. Zachowywał się w sumie normalnie ale dużo osoób robiło sobie z niego żarty.. Przyszło tam po 21 , 4 chłopaków. Jeden z nich-Rafał strasznie mi się przyglądał, zaczoł po jakims czasie ze mną rozmawiać.Był ok. Mój chłopak po % jak zawsze miał swoje,,głupie gadki" i zachowanie.. wiec Rafał ciagle mi mówił,ze wspolczuje mi chłopaka i w ogóle. w sumie gdzie ja poszłam tam on..bardzo db mi się z nim rozmawiało, był strasznie miły. Ciągle mówił że mam ładne oczy i długie nogi.. ![]() ![]() Nie zobaczylismy sie w sobote bo egzaminy mu sie przedluzyly do 21.. napisalam mu w niedziele ( bo byl dla mnie jak przyjaciel ) ze zerwalam z chlopakiem bo juz nie mialam sily ;/Odpisal od razu że w koncu sie ogarnełam i że podjełam dobra decyzje.. byl dla mnie wielkim wsparciem..(TAK MI SIĘ WYDAWAŁO ![]() ![]() Najgorsze jest to,ze mój były okazal sie dupkiem i on też..nie spodziewalam sie tego wszystkiego ;/// Co o tym myślicie ? O co chodziło temu Rafałowi ? ;c ![]() Edytowane przez Ewelina1275 Czas edycji: 2014-02-13 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: poruszę ten sam temat ..tylko opiszę wszystko dokładnie.
Co zrobić?
Olać jednego i drugiego (jednego już zresztą olałaś). Znajdź sobie kogoś z normalnego towarzystwa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Rada? Tylko jedna - odpuścić sobie obu i poczekać na kogoś normalnego.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Chyba nie masz szczęścia do facetów. Wydaje mi się, że najlepiej zrobisz jak urwiesz wszelkie kontakty, gość się po prostu ośmiesza i robi z siebie idiotę. Jego strata. A Ty podnieś głowę do góry i nie przejmuj się, ani trochę, bo nie warto tracić czasu na takich ludzi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
niestety nie podpowiem co masz zrobić. po zobaczeniu skrótów
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
olać, Rafał jak widać nie szanuje twojego czasu i nie zachowuje się jakby mu na tobie zależało, daj spokój. szkoda czasu
![]()
![]() |
#7 |
and cigarettes
|
Po co drugi wątek? Nic nowego Ci nikt nie napisze...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.