bede Was zadreczac tu do końca życia chyba ze mi pomożecie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-06-07, 18:25   #1
agucha1712
Raczkowanie

Exclamation

bede Was zadreczac tu do końca życia chyba ze mi pomożecie

znaleśc rozwiąznie

a problem jest taki ze jestem za wysoka a chcę być niższa (178-181 dokladnie nie wiem )
17 lat

podawajcie namiary, nazwy klinik gdzie jest możliwe operacyjne skrócenie nóg albo jakieś inne sposoby

mam nadzieje ze nie zostane potraktowana jako prowokacja
agucha1712 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-07, 18:33   #2
PiterTS
Przyczajenie

Dot.: bede Was zadreczac tu do końca życia chyba ze mi pomożecie

Idz na siłownie i podnos duze cięzary.
PiterTS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-07, 18:40   #3
agucha1712
Raczkowanie

ale co to da ?
bo na pewno od tego nie zmaleje
Stary 2007-06-07, 18:53   #4
kami828
Zadomowienie

co sie przejmujesz,i tak na starość się zdepczesz to będziesz niższa heh a tak na serio po co Ci to?jedni marudzą że sa niscy a inni że wysocy :/ masakra,cieszcie sie że wogóle macie nogi a nie chcecie je skracać lub wydłużać! szczyt głupoty :/
kami828 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-07, 19:08   #5
agucha1712
Raczkowanie

czy Wy tego nie wiedzicie ze jestem wielka??

przecież to męskie wymiary
Stary 2007-06-07, 19:09   #6
goha80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agucha1712 Pokaż wiadomość
znaleśc rozwiąznie

a problem jest taki ze jestem za wysoka a chcę być niższa (178-181 dokladnie nie wiem )
17 lat

podawajcie namiary, nazwy klinik gdzie jest możliwe operacyjne skrócenie nóg albo jakieś inne sposoby

mam nadzieje ze nie zostane potraktowana jako prowokacja
no co ty eeeee..... to chyba jakis zart gdybys cierpiala na gigantyzm i miala ponad 2 metry to bym jeszcze zrozumiala taka desperacje.ale tak to nie kumam...zreszta zauwazylam ze teraz mlodziez wogole rosnie duuuza wiec nie wyrózniasz sie. ja mam 1,58 i co mam sobie nogi przedluzac? bo wiesz mnie z kolei nikt nie bieze powaznie mimo 27 lat na karku . daj sobie spokój mozesz na wszystkich patrzec z góry a nie jak ja ogladac obwisle podbródki
Stary 2007-06-07, 19:42   #7
xyoko
Zakorzenienie

Jeżeli nawet skrócisz sobie nogi (a wątpię, czy jakikolwiek lekarz się podejmie tego zabiegu w Twoim przypadku) to uzyskasz tylko tyle, że staniesz się nieproporcjonalna. Na pewno dzięki temu nie będziesz wyglądać ładniej!
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-08, 09:25   #8
agucha1712
Raczkowanie

jak mnie skróca o jakies 5 cm o bedzie idealnie bo mam za długie nogi w stosunku do ciała
Stary 2007-06-08, 10:26   #9
201704240951
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Jeżeli nawet skrócisz sobie nogi (a wątpię, czy jakikolwiek lekarz się podejmie tego zabiegu w Twoim przypadku) to uzyskasz tylko tyle, że staniesz się nieproporcjonalna. Na pewno dzięki temu nie będziesz wyglądać ładniej!

Popieram zdanie xyoko
A wogółe nie słyszałam o takiej operacji
A nawet jeśli zdecydujesz się na ta operację, lekarz ci ją zrobi to będziesz się na nowo musiała uczyć chodzić, poruszać, będzie cie czekała rechabilitacja etc. Więc lepiej zastanów sie doskonale co chcesz zrobic ze swoim życiem!

Pozdr

Edytowane przez 201704240951
Czas edycji: 2007-06-08 o 11:05 Powód: dopisek
201704240951 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-08, 10:31   #10
bess
Zakorzenienie

chyba oszalałaś.Masz wzrost modelki.Zajmij sie moze sportem
Teraz mlodziez jest wysoka wiec nie jestes jakims guliwerem
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-08, 10:40   #11
malenka294
Wtajemniczenie

GG do malenka294

powinnaś wykorzystacc swój atut,masz świetne warunki do zrobienia kariery,wykorzystaj to,nie jedna dziewczyna ci zazdrości,możesz być modelką,uprawiać sport,wybór masz duży

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę

malenka294 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-08, 11:26   #12
agucha1712
Raczkowanie

na to zeby zostać sportowczynią jestem za chuda i wstydze się ćwiczyć w krótkich spodenkach
a modelką też zostać nie mogę przez pryszcze które ciezko usunąc a tony pudrów i innych kosmetyków by mi w tym nie pomogło
Stary 2007-06-08, 11:52   #13
agiii
Zadomowienie

ja mam ok 175 a i tak chcialabym byc wyzsza
przeciez mozesz grac super w kosza (za chudą na sport nigdy sie nie jest- no chyba ze chcesz trenować sumo czy inne takie walki)
a to że masz długie nogi to chyba sama zaleta... każdy marzy o pięknych, długich nogach...

naprawde ciesz sie ze swojego wzrostu...
agiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-14, 18:45   #14
AUDIA
Przyczajenie

Że jesteś taka wysoko to wcale nie jest zle, ludzie maja ponad 2 metry i nie skracaja sobie nóg.. Z tak długimi nogami możesz być niezła modelka nooo albo jak tu pisali grac w kosza. Postaraj sie popatrzeć na swój wzrost z dobrej strony i nie myśl o skracaniu nóg naprawde bo moga byc jeszcze jakies kaplikacje czy nie wiadomo co!
Pozdrawiam
AUDIA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-28, 14:46   #15
Diakini
BAN stały

jesteś śliczna, a mozliwosci zmniejzenia se chyba nie mai
Diakini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-28, 21:15   #16
karmenisia
Raczkowanie

Ja mam tyle samo wzrostu i dobre pare lat sie tym zadręczałam i rozumiem Cie tez myslalam nawet nad taka operacja a uwagi typu "musisz zaakceptowac swoj wzrost" tylko mnie dobijaly, tak samo pytania wscipskich typu ile mam wzrostu. W dodatku ciagle mialam problemy ze znalezieniem dlugich spodni (teraz juz jest troche lepsza sytuacja w sklepach i dlugie spodnie) a co do rekawow to do dzisiaj nosze tylko 3/4 bo dlugie i tak sa za krotkie ;p Ale musze przyznac ze chociaz kiedys bym w to nie uwierzyla to z czasem polubilam swoj wzrost, lubie swoje dlugie nogi i nie wyobrazam sobie ze moglabym byc nizsza ;p Ja w dodatku tez bylam chuda, teraz troche przytylam, mozesz sie zapisac na silownie i rozwinac troche miesnie, a co do cery to wszystko da sie zaleczyc jesli chcialabys zostac modelka. A poza tym nasz wzrost to jeszcze nie tak duzo, zajrzyj na ta liste:
http://www.answers.com/topic/list-of-tall-women dla przykladu Małgorzata Dydek ma 218cm wzrostu, w wieku 12 lat miala 180. Głowa do góry
karmenisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-01, 17:18   #17
!violet!
Raczkowanie

Ja mam 180 cm wzrostu i w ogóle mi to nie przeszkadza. Polubiłam swój wzrost i teraz chodzę głównie w butach na wysokich obcasach, bo to lubię. Zwracam uwagę ludzi na pewno, ale cieszę się z tego. Wiele osób zazdrości mi wzrostu. Ja wzrost uważam to za swój atut
!violet! jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-08, 05:39   #18
blekitneoczy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez goha80 Pokaż wiadomość
no co ty eeeee..... to chyba jakis zart gdybys cierpiala na gigantyzm i miala ponad 2 metry to bym jeszcze zrozumiala taka desperacje.ale tak to nie kumam...zreszta zauwazylam ze teraz mlodziez wogole rosnie duuuza wiec nie wyrózniasz sie. ja mam 1,58 i co mam sobie nogi przedluzac? bo wiesz mnie z kolei nikt nie bieze powaznie mimo 27 lat na karku . daj sobie spokój mozesz na wszystkich patrzec z góry a nie jak ja ogladac obwisle podbródki
Widze Gocha ze dzielimy ten sam losJa tez jestem rocznik 80 i mam 27 lat a przez moj wzrost (167.75) i drobno-koscista posture daja mi tak gdzies 18...i nikt mnie nie traktuje powaznie w pracy

Jesli chodzi o wysoki wzrost, to czesto jest on atutem, masz wieksze mozliwosci wybicia sie, mozesz zostac osoba medialna, wiekszosc aktorek i modelek ma ponad metr 170, wiec zamiast narzekac ciesz sie ze los sie obdarowal takim wzrostem.
blekitneoczy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-08, 08:02   #19
dzasmina89
Zakorzenienie

Powinnaś się cieszysz z tego wzroku jak masz, a nie narzekać i w dodatku chcesz operację na " skrócenie nóg"- powiem, że jeszcze o tym nie słyszałam.. no, ale cóż. Wykorzystaj swój wzrost, a nie użalaj sie nad nim, masz wiele możliwości. A co do pryszczy zawsze nie będą na Twojej twarzy, podejmij leczenie dermatologiczne z pewnością Ci to pomoże, bo nie zaszkodzi i np.: karierka modelki może stać dla Ciebie otworem..
Pewnie czasami wzrost może być uciążliwy, ale głowa go góry
dzasmina89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości