|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Zig-zap[*] Też lubiłam Degrassi, ale mój naj naj wczesnonastoletnich lat to "Dziewczyny i miłość" (ang. 'Girls in love'), nawet chciałam założyć taki rysowany pamiętnik jak Ellie, ale moje bazgroły przy jej pięknych rysunkach skapitulowały.
|
|
|
|
#3963 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3965 |
|
Rozeznanie
|
Ja miałam taką chwilę zwątpienia, ale wzięłam się w garść i już 7 lat sobie bazgram, a w tym roku rzuciłam studia chemiczne, bo od października się wybieram na grafikę
|
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
Zajrzałam na Twojego devianta i masz dziewczyno talent! Trzymam kciuki za spełnianie marzeń, może po trochu dlatego, że mi zabrakło samozaparcia i odwagi...
|
|
|
|
#3967 |
|
Konto usunięte
|
https://www.youtube.com/watch?v=jI4E59b03vg
Sarunia zachwyca się błonnikiem (chodzi o suplement, nie pożywienie z jego dużą zawartością). "Błonnika nigdy za dużo. [...] No nie wyobrażam sobie, żeby go nie stosować. To jest moja rutyna. Jeżeli mi się zapomni dwa razy dziennie to chociaż rano staram się raz dziennie wypić!" Żeby się na tym oczyszczaniu nie przejechała... Też tak wybieracie perfumy? ![]() http://youtu.be/jI4E59b03vg?t=7m31s 7:31 (nie chce mi za nic zadziałać ten bezpośredni link do tego momentu )Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-02-14 o 01:19 |
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko 1500 kcal? To słabawo, nie?
|
|
#3969 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
1500kcal ? Ciężko mi w to uwierzyć. Czy pulsometry są wiarygodne?
Ciekawe ile Sarunia pije wody stosując ten błonnik. |
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko. ostatnio oglądałam serial "wszystko dla pań" i ją zobaczyłam. nic się nie zmieniła, jest pięknaaa chodzi mi o główną bohaterkę
Edytowane przez mantas Czas edycji: 2014-02-14 o 01:39 |
|
|
|
|
#3972 |
|
Konto usunięte
|
Niby przy dużej wadze spala się więcej kalorii.
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/kalkulator/aktywnoscfizyczna.html Jakiś pierwszy lepszy kalkulator. 90 minut średnio szybkiego biegania (ok 6,5 min/km) przy wadze 60 kg spala 891 kcal, a już przy 90 kg 1336 kcal. Zawsze pamiętałam, że taka zumba np. czy inne fitnessowe skakanie do upocenia totalnego i mokrej dupy to około 400-500 kcal przez godzinę. Dlatego te 1500 kcal Hani tak bardzo mnie zdziwiło. Nie mówię, że jej nie wierzę. Teraz doczytałam też, że Hania ćwiczy głównie cardio. Serio, przy takiej nadwadze, takiej budowie, tak potężnych nogach jest w stanie ćwiczyć bardzo intensywnie, np. 2 (3?) godziny 5 razy w tygodniu? Pisała, ze kocha swojego trenera, więc na pewno ktoś się nią opiekuje, wie co robi. Naprawdę, nie chcę być teraz złośliwa, nikomu dosrać. Po prostu mnie to interesuje, jestem ciekawa. Nie wyobrażam sobie szczerze mówiąc osoby z taką otyłością w dolnej części ciała (ani z otyłością w ogóle) biegającej przez godzinę, albo skaczącej po stepie. No i co ze stawami? Zwykle tacy ludzie zaczynają od marszu...Mam nadzieję, że wie o tym, że musi pić... dużo.
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-02-14 o 01:43 |
|
|
|
#3973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie. 5 zdjęć jest, a ja nie zauważyłam No to w cholerę dużo. Ale ona napisała, że ćwiczy cardio, a potem ciężary. Tyle się spala przy ciężarach? No i wiadomka, że się chciała pochwalić, a może i nam nosa utrzeć ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- Cytat:
Koleżanka moja ma 170 wzrostu, 20 lat i 120 kg (teraz mniej chyba) wagi i dostaje tak w dupę od trenera i tak zapieprza, że aż się zdziwiłam, że takie normalne ćwiczenia może wykonać. Nawet Chodakowską potrafi zrobić. Killera. I jeszcze do tego biega. Kopara opada.
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
A 45-61 to jej puls przy cardio?
|
|
|
|
#3975 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"digitalgirl13@jowitaq glownie cardio kiedys tez podnosilam ciezary ale mialam kontuzje teraz chce do tego wrocic" No jasne, że się chciała pochwalić. ![]() Cytat:
O no widzisz. Właśnie tego się chciałam dowiedzieć. To gratulacje dla koleżanki.
|
||
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3977 |
|
Konto usunięte
|
Przy 45 to już chyba masz mroczki i mdlejesz. :P
Prawidłowy puls w spoczynku dla nas to przecież ok. 80. No dlatego jestem ciekawa, co oznaczają tamte cyferki. Google mi nie odpowiedziało... A Hani truć dupy nie będę. Chyba, że mój sobowtór na instagramie to zrobi. edit: w ogóle mdleje się przy niskim pulsie czy co? NIEEEE WIEEEEM....
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2014-02-14 o 01:53 |
|
|
|
#3978 | ||
|
maskott
|
jajajamajka
![]() ja trochę wygrzebię staroci, bo nie byłam na bieżąco ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3979 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3980 |
|
maskott
|
|
|
|
|
#3981 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3982 |
|
Raczkowanie
|
Mialam segregator z britney i drugi z aktorami ze zbuntowanego anioła :thumbup:
A moze to RGP wywinela numer zmalowanej?? Kiedys byly w trojke prawie jak siostry a teraz zmalowana pocisnela na swieczkowe kanaly wiec moze ksiezniczka oddala w odwecie na fb benefitu??? Moze poczula sie zagrozona?? Przeciez dotychczas to ona byla ponoc ich twarza a jednak to nie jej sie dostalo w udziale usa??? sent from my Note 3 _ na bogato :P
|
|
#3983 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
A na walentynki coś spokojnego (*) o jejku i zapomniałabym prawie
I only call you when it's half past five... Edytowane przez Selfish Girl Czas edycji: 2014-02-14 o 07:33 |
|
|
|
|
#3984 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jasne kolory są jak kreda i to słabej jakości ciemniejsze nie są zbyt intensywne. U mnie widać jedynie szare metaliczne, ale te z kolei nie są zbyt dzienne.. używałam 1 dzień, oddałam mamie i wróciłam do sleeka - chociaż się kruszą jak dzikie.. zupełnie inna intensywność |
|
|
|
|
#3985 |
|
Konto usunięte
|
A ja nie znosze jak ludzie pisza, ze to takie polskie, polaczki cebulaczki, ojj my zawistny narod. Poczytajcie sobie co sie dzieje u zagranicznych yt, tam to dopiero kosmos, ze uwierzyc nie moge, jak ludzie potrafia byc podli... ale nie, lepiej ponarzekac na nasza ceche narodowa
![]() Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3986 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym, jeśli to jakieś wydarzenie związane z makijażem to po co ona tam.
|
|
|
|
|
#3987 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja tam najmniej ufam tym vlogerkom i mysle ze niektore wiele by zrobily dla kasiory i fejmu oczywiscie nie rzucajmy nieprawdziwych oskarzen na nikogo ![]() W ogole macie racje, ze aggi bazuje tylko na kupowaniu drozszych rzeczy. Wchodze na jej instagrama, a tam same haule cenionych wsrod blogerek rzeczy... czyms trzeba w koncu nadrobic jakies braki
Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d Czas edycji: 2014-02-14 o 09:37 |
|
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;45143141]A ja nie znosze jak ludzie pisza, ze to takie polskie, polaczki cebulaczki, ojj my zawistny narod. Poczytajcie sobie co sie dzieje u zagranicznych yt, tam to dopiero kosmos, ze uwierzyc nie moge, jak ludzie potrafia byc podli... ale nie, lepiej ponarzekac na nasza ceche narodowa
![]() Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Racja. Oglądam filmiki zagraniczne i tam jest to samo.
|
#3990 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe ile dostała za ten filmik. ![]() Dla mnie to dość tajemnicza sprawa, że taka sobie dziewuszka, która wcale nie ma zadziwiającej liczby subskrybcji dostaje paki od Chanel czy MAC. U Szusz, Karolajn czy Laury (które też lubią sponsoring) jakoś tego nie zauważyłam. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.

Google mi nie odpowiedziało... A Hani truć dupy nie będę. Chyba, że mój sobowtór na instagramie to zrobi.
Zważywszy, że chciałabym ze trzy kolory. Może -40% w Rossmannie niedługo będzie...