|
|
#4441 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
2. pora roku nie ważna jak jest powód 3. może nie porozciągasz, ale zmarszczki mimiczne na pewno będą się miały dobrze od grymasów Cytat:
to prawda. Cytat:
tzn. nie mówię żeby zaraz w ten ryj rzeczywiście walić, ale może można rozładować na elemencie zastępczym..?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4442 | ||
|
Zakorzenienie
|
na moje i Mursz poranne meldunki zazwyczaj można liczyć
![]() o! ![]() Cytat:
![]() ad 2 Cytat:
No to się nagadałam podobała mi się ćwiekowa którą Maja wkleiła
|
||
|
|
|
#4443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Niby ok, ale jednak słabo jakoś ![]() nalożyłam S;uma, przupudrzylam meteorem i ekstra Znaczy co skora, to inaczej;-) A suma to pierwsza warstwa ok 1/4 ziarenka groszku i dolożyłam drugą też ok 1/4 albo i mniej...i duuużo rozcierania ... Cytat:
![]() Cytat:
Dajcie mi coś takie wiśniowe jak 3, tylko bez takiej ilości dżetow, bardziej na codzień, ale w tym stylu
|
|||
|
|
|
#4444 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Tylko mi lekarz powiiediAl ze calosc bedzie trwac ok 2lata i bedzie kosztowac tyle co nowy samochod
|
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
jak zblazowana modelka - czyli modnie obecnie
Cytat:
Po namyśle stwierdzam, że jakby Cie w nią włożyć to zdecydowanie zmieni charakter Jackie Kennedy. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-13 o 19:14 |
|
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
pochwalę się jeszcze jednym kawałkiem, który ćwiczę na keyboardzie, uwielbiam Badalamentiego
https://www.youtube.com/watch?v=khMlcTE7lw8
|
#4447 |
|
Wpisz tu zomzing
|
fłaśnie.
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
A, dzięki za podpowiedż, żeby Pandy zapytać. Nie wpadlam na to
![]() No i mam moje Majestes i jest piękne Słodkie, kwiatowo drzewne z nuta niewiem czego, chyba jak na Muglera to dość bliskoskorne ( na nadgardtku mam, a na reszczie Boudoir) , chyba troche podobne do Nu, ale pewna nie jestem bo Nu nie pamiętam za dobrze . Tylko tak mi sie coś kojarzy, że w typie
|
|
|
|
#4449 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() ostatnia , tylko jakby tych ćwieków z boku nie miała byłoby lepiej Cytat:
na szczęście tfu tfu nie robię tego przez sen tylko na jawie , ale cały czas zaciskam zęby i nimi pozgrzytuję , bo stałe napięcie musi gdzieś się odbić . I nie pomaga nic - żadne odreagowywanie czy coś , po prostu stały wrodzony poziom napięcia nerwowego gdzieś musi się ujawnić trzeba by sobie zmienić wrodzoną psychikę , żeby napięcie puściło
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4450 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a nie sądzisz, że większość jest jednak nabyta po drodze?
a nawet jeśli wrodzona (tylko co przez to rozumieć) też da się zmienić. wszystko się da. tylko stety, niestety, droga do tego to systematyczna praca przez całą resztę życia.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4451 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Oduczyłam się zęby, obgryzać paznokcie i skórki w to miejsce zaczęłam zaciskać pięści , zaciskanie pięści nie jest nasilone. Po prostu w niektóre sytuacje doprowadzają mnie do szału i co ![]() Dzięki za wszystkie sugestie odnośnie sukienek . 3 czadowa a ćwieki ją psują , też mi się nie podobają, czy oni wszystko muszą skszaniać??? ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
Zależy jaki nowy samochód ![]() Ja miałam dużo szczęścia że prywatnie nikt nie chciał się podjąć mojego leczenia i dlatego chodzę na UM , gdzie pewnie jest taniej chociaż jak mój dentysta obejrzał moją szynę i dowiedział się ile płace to za głowę się złapał ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
http://www.bonprix.pl/produkt/sukien...age&return=ref Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-13 o 21:16 |
|||||
|
|
|
#4452 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja się nauczyłam, pomaga, choć nie zawsze mam wystarczająco dużo siły woli żeby to zrobić, zdecydowanie łatwiej jest smęcić ![]() osobowość to konstrukt, rzecz nabyta, można zmienić
|
|
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy to bluzka, czy tunika, czy sukenka....no i jak ktos nie lubi wzorków, dżetów itd to ma problem.... Mam jedną, jedyną rzecz we wzorki...szarą sukienkę/tunike dresową w czarne ,maleńkie serduszka.. 2. dzięki, tylko ne maja wiśniowych
|
|
|
|
|
#4454 |
|
To ja :)
|
Napisałam na perełkach, ale tu tez rzucę hasło, że na e-glamour wysyp Lutensów, od 132 zł
![]() Poza tym zwiotczyłam się farmakologicznie, więc prawdopodobnie zasnę za jakieś kilkanaście minut...
|
#4455 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jqaki cel miało miec to nie wiem..chyba taki zeby go nie miec ,chodziło głównie o zzeranie zębów.dentysta uwazał ze miałam obnizone zwarcie i starte zęby i dentysta który robił mu wypełnienia przez (tzn kilku ich było) robił za niskie wypełnienia w ubytkach dopasowując je do mojego niskiego zwacia,co powodowało ze tak powiem postęp procesu. stwierdziłze mam fatalnie zjedzone 6 i 7. tylko ze on nie wiedział ze ja te zeby od zawsze miałąm takie niskie, to w sumie u nas rodzinne takie małe ząbki, jakby nie dokonca wylazły z dząseł. powiedział ze bede miala przez to problemy ze szczeką, takie jak opisywałaś- jakies wypadania czegos tam, szczekościsk, migreny i dlatego trzeba to leczyc. ale mnie nie przekonał, bo ja wiem ze te zeby nie sa tak zjedzone jak mu sie wydaje tylko zawsze takie mialam ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
pewna osoba, z pewnej powazanej bardzo tu perfumerii twiedzi ze to są czeskie podróbki. tzn nie powiedziala wprost ze eglamour sprzedaje podróbki ,ale pytala w rozmowie czy słyszałam o pewnym sklepie netowym ktory sprzedaje lutki po cenie ponizej 200 zł i ze podobno to podróbki, bo podobno w czechach ktos to produkuje i ze jest to cena ponizej kosztów nabycia u producentów nawet w jakiejs promocji wiec jak to mozliwe zeby były oryginalne? troche mnie to zmusiło do myslenia, ale nic nie wymysliłam ![]() i nie przyznalam sie ze sama mam 2 z tego źródła
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-02-13 o 22:41 |
||
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napierw zajrzałam tu, na perelki miało być w drugiej kolejności ![]() No i kliknęlam A la nuit, na które sie czailam od dawna..juz mialam w kokai kliknąć . Wypasiona kawa Ci się należy, jak się kiedyś spotkamy |
|
|
|
|
#4457 |
|
Nindżopesz
|
Maja, fajna ta z Zalando, pomimo złotych ćwieków.
Did zobaczył avatar Stazji i fotkę Betty i stwierdził "to wygląda jak mama" Potem to samo powiedziała o avku Kameny więc przestałam jej wierzyć.Spiłam się dziś na wredno (jest taka opcja?) i kłócę się z TŻtem o każdą pierdołę. |
|
|
|
#4458 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Bo w innym pewnym sklepie internetowym też je mają w takich cenach... I to nie w czeskim ![]() Cytat:
Ale musiałam jeszcze kumpeli prezent kupić, a ciągle nie wiem, co z moja premią...Udało mi się złatwić ciotkę do kothów na czas remontu Spasie mi je, ale przynajmniej nie wylecą przez okno przy robotnikach.Poza tym -już kręci mi się w gowie od wiotkich piguł, więc moge pisac głupoty...
|
|
#4459 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno niektore firmy i jest to nader częste, robią coś takiego że..lepiej się opłaca perfumerii, przedstawicielowi czy co tam, wziąść duuużo towaru od producenta i sprzedać praktycznie po kosztach, bo i tak jeśli wezmą określoną ilość no powyzej 1000 szt, 1000 ton , i tak dostają rabat od producenta od razu, za aż tak wielka sprzedarz. Czyli wziął 1000 szt , dostał rabat powiedzmy na sumę równą 500szt w przeliczeniu to jak sprzeda za pół ceny to i tak jest do pzrodu dużo. to tak za pamięci lużnej bo rozmawialiśmy o tym jakieś 2 lata temu, bo nie mogłam pojąć jak to dziala, że gzieniegdzie jedno tak tanio a w inym miejscu to samo 3 x drożej. ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
rude, chude i na czarno ![]() 2. Ja teź, ale..dostałam na pocieszenie muglerka, super piosenkę na @ od przyjaciółki ( aż mi sie mokro zrobio gdzieniegdzie, nie tam co niektorzy myślą ) i sie nie kłoce z nikim. Tylko mi się piwo kończy ![]() Oj, unieś się duma i go olej ![]() Cytat:
No wiesz, ....poruszyłam zasoby czerwcowe z konta, bo naiwnie liczę że w marcu zacznę zarabiać
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-02-14 o 04:27 |
|||
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak ze doopy ze spostrzeżeniem ![]() P. nie pali od końca października, czyli ze 3, 5 miecha i przytył ok. 10 kg!!!!!!!! ma 78/189, żry jak żarł i popala efajurę ostro fot nie będzie ![]() konkluzja => czas wrócić do palenia
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie podżera więcej paluszkow , czipsów, tik takow czy co tam jeszcze? Jak siedzialam na tych forach e - fajkowych troche, to jedni urtrzymywali wagę, inni chudneli a inni tyli po przejściu....czyli chyba kwestia osobnicza.... Mój tato rzucił fajki z dnia na dzień, ale zaczął jesc pake paluszków dziennie i 1- 2 opakowania tik takow dorobil się plus 15 kg, głownie na brzuchu. Pilkę doslownie ma. Podobno nikotyna podkręca metabolizm...jak mam przytyć, bo mi zwolni jak rzuce, to pierd..wolę palić do tfu, tfu śmiervi ![]() Ja na szczęście nic nie przytyłam, ale bralam od razu taka pod uwagęmożliwość...czyli z automatu zaczęlam się pilnowac z żarciem...no i nic, żadne czipsy, paluszki, nie istnieja poprostu, nie widze. No i w sumie po roku ponad palenia e fajki mam takie stabilne - 6 kg, no ale to z dietą teraz konkretną...no ale nie przytyłam nic przez kilka pierwszych miesięcy... No a dziś mi chlop powiedział, że mi żebra czuć pod palcami i powinnam przestać się wygłupiać Oczywista, wyglupiam się jeszcze - 5 kg
|
|
|
|
|
#4462 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kochaaaam Was laski - no jesteście jednorazowe Flo- takoż miał mój Dedi a tak poważnie poważnie - to być może że organizm palący po odstawieniu czegoś co zażywał jak tlen nagle zmienia swój metabolizm drastycznie, pewnie jest to cvzysto chemiczno biologicznie wytłumaczalne i oczywiste tylko nikt z lobby antypalenia o tym nie wspomina bo się to nie opłaca a zwala na lenistwo i zajadanie - tak to widze ja, prosty człowiek bo takich P. niezajadających, nieleniwych jest miliony i puchną w oczach ![]() cały ten trend O-szu-kań-stwo! robio z nami co chco ![]() Nikt Ci nie powie rzuc palenie to Ci się zwolni, zmniejszy, zmieni metabolizm tylko rzuć palenie a będziesz zdrowszy, a jeśłi tyjesz, znaczy sie obzerasz, jesteś leniem ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- ![]() Polać tej Pani :sypie-niedudolnie-konfetti: Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-14 o 00:48 |
||||
|
|
|
#4463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jemu to chyba akurat przytycie nie zaszkodziło ![]() Piątek miłego dnia |
||
|
|
|
#4464 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4465 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgupłaś nie wracajNie chciałaś mieć dużej rodziny? ![]() Kto mi zabrał pod wąteckiem wspólne zakupy? ![]() No i zapomłam się przywitać
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2014-02-14 o 10:18 |
|
|
|
|
#4467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mój też rzucił faje na rzecz efajury, ale nie przytył
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-14 o 10:20 |
||
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Bo pewnie dużo sexu uprawiacie
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
to też
![]() On pracuje fizycznie, w dodatku dużo ćwiczy boksu i na siłce ![]() Podkradzione z fejsa Sabb: 50 odcieni szarości wampira Edwarda, leżę http://www.fantastyka.pl/4,56843967.html
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

podobała mi się ćwiekowa którą Maja wkleiła

,