|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
|
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4477 | ||
|
Zakorzenienie
|
o!
![]() czerwień kipiała od rana ( już drugi raz w tym tygodniu ) więc śfięto mogę odfajkować Szatą Wieczorem skrobnę na pw, bo esemesem to ja takich długich nie daję rady, nie lubię tyle klikać w takie małe gó*no
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2014-02-14 o 11:01 |
||
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
No strasznie celebrowane to święto, ja tam nie mam nic przeciwko choć sama nie obchodzę ale czasem przeginają.
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej ale ciulowy dzień jakiś taki
Cytat:
|
|
|
|
|
#4481 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć Rejcz
Cytat:
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobowość to konstrukt zgodzę się lecz baaardzo stały i prawie niezmienny . Prawie to nie znaczy że wcale. Oczywiście mogę popracować nad sobą i wmówić sobie kocham ten smród autobusowy
|
|
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wiesz, że ja też coś w ten deseń, tzn ogólnie postanowiłam dać se siana, odpuszczać, ale no charakter taki że czasem nie wytrzymuję Czasem muszę, bo się uduszę Także, ten tego, póki co plan minimum
|
|
|
|
|
#4484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mydokalm zapodałaś ? ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4485 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się zwiotczam sirdaludem, mydocalm robi straszną rzecz z moimi wnętrznosciami
|
|
#4486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie też nie dlatego sobie je odpuszczam
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Najbardziej żałuję szpilkówki dostałam próbkę od koleżanki i co 30 min w porywach do godziny |
|
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już Wam pisałam że Was kocham, opona mi się trzęsie ze śmiechu |
|
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4493 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, i chyba faktycznie papierochy odchudzają, bo w efujarce też jest nikotyna, a tak nie działa ![]() ja utyłam ale zwalałam to na tarczycę, siłownię, hormony i takie tam, a tu chyba rzucenie palenia też się przyczyniło a Tobie gratuluję schuścia, mi te koktajle tak średnio podchodzą Cytat:
Cytat:
i guziki od spodni strzelają ad2. i walętynki ![]() ad1. no nie chcę, tym bardziej, że mi nie smakują ad2. oddajcie zakupy!!!!! Cytat:
ad2. o bosze ![]() ho ho, muszę wam powiedzieć, że od kiedy posiadamy przyjaciela i pomocnika i jeszcze dwie takie okrągłe to też b. dużo sexu uprawiamy jak na samym początku znajomości albo i więcej Cytat:
![]() cze robaczki idę pucować sypialnię, w końcu dziś walętynki
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-02-14 o 11:27 |
|||||
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
... bo przegrasz ?
Heh, Well said ![]() No ale ja tylko chcę być bardziej znośna dla innych, i dla się. Lżejsza w obejściu Cytat:
2. no fidze fidze albo i więcej to ja posprzątam łazienkę o! |
|
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
No tak bo wszystko jest dla ludzi i rozumem że taka pani lat 70-80 nie ma siły stać w kolejce ale wszystko można załatwić po ludzku. Poprosić o przepuszczenie porozmawiać a nie iść ledwo o lasce (dla zmyłki zapewne)w pobliże okienka, walić głupa że czyta ogłoszenia i nagle z prędkością światłą w lekkim podbiegu bez cienia wcześniejszego okulawienia znajduje się nagle przed okienkiem
Nie no śmieję się zawsze wtedy myślę sobie że moja babcia ma tyle lat i że to jest czyjaś babcia zapewne i trza wyrozumiałym być ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- He nie do końca to dość skomplikowane bo wiadomo możesz troszkę się nagiąć do czegoś ale są granice przy których naginanie może skończyć się pękaniem ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- O to ja idę zrobić chleb w rytm redchotów |
|
|
|
#4497 |
|
To ja :)
|
Mydokalm średnio działa, Sirdalud... Obudziłam się z rozwartą paszczą
|
#4498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może podjada poza domem ![]() Cytat:
![]() zakochałam się w tej kiecce http://www.ebay.com/itm/VOODOO-VIXEN...item20dc1f1d57 a z takich bardziej realnych rzeczy, to podoba mi się ta, co myślicie? http://allegro.pl/mala-czarna-z-bask...953362632.html jedyna wada, to mały dekolt, duży biust wygląda w takich pod szyję bardzo nieciekawie i na jeszcze większy i nieproporcjonalny niż jest ![]() albo to niezłe http://allegro.pl/dopasowana-sukienk...964750691.html tylko znów te pitolone kiczowate złotka, których nie znoszę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-14 o 12:12 |
||
|
|
|
#4499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Iiiii tam, znając siebie, tak bardzo się nie nagnę, takich ambicji aż nie mam Rozumiem. 3. Uwielbiam bez-gra-nicz-nie brakuje tylko pucowania klamek (np w sypialni) ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4500 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Napiszemy petycję bo to nieludzkie zabrać zakupy ![]() Cytat:
![]() A co to dwie takie okrągłe ? ja zupełnie nie w temacie ![]() Ale gratulejszyn
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

- metabolizm hula

,

Już Wam pisałam że Was kocham, opona mi się trzęsie ze śmiechu
, 
oddajcie zakupy!!!!! 
Uwielbiam bez-gra-nicz-nie