|
|
#4501 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
Cytat:
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. kurcze bossssska jest ta voodoo - ino hyżo zapisz na kompiku ku pamięci, może jednak jakaś krawcowa uszyje. Fason piękny i Twój Co do kiecy z all, to ja nie mam wyobraźni, nie umiem sobie zwizualizować jej na Tobie ![]() Edit: obejrzałam zbliżenie - trochę gladiatorska, ćwieki już chyba passe? ale widzę, że ma interesting łezkę na plerach
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-14 o 12:18 |
|
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4504 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki powiew świeżości ![]() łazienka też dobry pomysł ![]() nie zmieści się ![]() zabrzmiało bosko Cytat:
zbiel tę moją wypowiedź o pomocniku ![]() kiecka z ibeja świetna Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście grzędę
|
|
#4507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
Oj tam ów prawie zawsze się kreskuje ![]() Te leki rozkurczające takie dziwne są bardzo ciężko po nich oddychać ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Ja nie wiem 1 kojarzy mi się sado maso ![]() A druga fajna |
||
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
to może spuśćmy zasłonę milczenia na moje dywagacje ad czym różni się pomocnik od przyjaciela
|
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziś zapodałam być może Tokyo fajne są ![]() 2 ja tyż nie kumam ale ciesze się Waszym szczęściem
|
|
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Twoje wyznania
![]() w sumie moje klimaty ![]() mówicie, że ćwieki są passe? Szkoda http://allegro.pl/czarna-sukienka-z-...971322552.html
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam przyjaciela ale on nie jest pomocnikiem w tym sensie ...Co ja myślę
|
|
|
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
ja bym je określiła jako przyjaciółki pomocniczki Też zaliczam się do szczęśliwców ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
druga lepsza dobra lece bo obiad nie chce się zrobić sam krasnoludki się obijają
|
|
|
|
|
#4514 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale z drugiej strony - poszukiwacza - sie nie dziwię Cytat:
![]() domki nie, ale lalki lubię tzn oglądać czyjeś w necie, na razie nie stać mnie na te upatrzone ![]() Cytat:
a toaletowy szybko idzie i farfocli Cytat:
![]() ale tylko na tych jutro się cieszę
|
|
#4515 | ||
|
Nindżopesz
|
Moje oko allegrowicza powiada mi, że pierwsza będzie kiczowato uszyta (baskinka a'la worek na śmieci) a 2 za bardzo przytłoczy Maję pod szyją. Ale super. Hm, może sobie kupię
![]() Cytat:
Co do ćwieków to niby passe ale tylko na super modnych laskach, te tró zawsze wyglądają w ćwiekach git ![]() Cytat:
2. niezła 3. te prążki i niezbyt wyszukane ćwieki do mnie nie przemawiają, dwójka bardziej porządna. Naoglądałam się masterszafa i kombinuję. Zrobiłam dziś na kolację pieczonego łososia z pieczonymi gruszkami i rukolą, do tego sos serowo-czosnkowy z żurawiną i syropem żurawinowym Zobaczymy czy to będzie strawne połączenie. Co prawda powinny być tutaj jeszcze jakieś omułki, przegrzebki z pieprznikami albo galaretka z czerwonego wina ale będzie po prostu wino z 2009 (capnięte od ciotki).Ciągle zapominam napisać - wielbicielki chai masali! Kupta se masło do ciała Perfecta Spa o smaku, tfu, zapachu piernika. Piernikiem nijak nie pachnie ino jakby mlecznym kardamonem & imbirem, normalnie chai masala jak w pysk strzelił. I świetna, jedwabista konsystencja. |
||
|
|
|
#4516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten orszak to do jaśniepana - złożyć dary we żłobie ? Cytat:
Idealnie ujęłaś to w słowa, no nikt by tego lepiej nie ujął. 2. jessssssssssuuuuuu jakie moje smaki, kooooooniecznie zdaj relacje. Zauważyłam, że mamy w podobnym czasie zug (ciąg) na fikuśne fansy szmansy potrawy Ja drugą ręką przeglądam sieciunię od rana w pogoni za jakimiś rarytasami ą ę ![]() boooooosz jaki czarny romantyzm
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-14 o 14:18 |
||
|
|
|
#4517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaa wrócili zakupy
![]() A to znam Cytat:
![]() Przypominam ze to forum na perfumach Cytat:
|
|
#4518 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. dam znać, jeśli przeżyję Ja szukam potraw w moim guście, mało kalorycznych (no, tym razem mi nie wyszło bo ser, śmietana) i w miarę zdrowych. 3. tia Ostatnio wypiłam jej grzańca z 2000 roku, nie otwieranego. Folia taka twarda, że musiałam nożem ciąć.
|
|
|
|
|
#4519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się właśnie zastanawiam dla kogo bardziej przyjaciel, a dla kogo pomocnik a dziękuję ![]() ![]() ale w sumie to Szatą zaczęła Cytat:
![]() też chcem coś dobrego do żarcia , bo u mnie pasza odchudzająca i to w małych ilościach, co by mi brzucha nie wywaliło
|
|
|
#4520 | ||||||
|
Mother of Cats
|
Helou!
![]() Cytat:
![]() Ale nie trzyma mi się ta teoria kupy, bo: mam dwa Lutki z nowym logo, Czarną Serżę kupioną na alle (w cenie eee... promocyjnej) i Szplikównę kupioną w Galilu (w cenie galilulowskiej) - oba są inne niż zapachy, które poznałam te kilka lat wstecz. Inne znaczy się: lżejsze, z nieco zmienionym zapachem, mniej trwałe. Więc pomstuję na Lutensa, że roformy się dopuścił ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
(podpowiedzcie ludu, choćby w tru ).Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-02-14 o 14:42 |
||||||
|
|
|
#4521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio prawie codziennie jadłam winogrona, boszzz jak mi wywalało brzuch i wzdęcia miałam ale jem dalej człowiek to jednak masochista jest---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
|
|
#4522 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.kinkywinky.pl/blog/porad...ki-gejszy.html moje rady później bo teraz idę się komponować
|
|
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4525 |
|
Nindżopesz
|
W sumie nie wiem bo mam z wymiany
Wyczytałam, że może być w Lidlu. Skład niczego nie urywa co prawda bo na drugim miejscu parafina.
|
|
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki za porady
|
|
#4527 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4528 |
|
Wtajemniczenie
|
Maja, Neska
byłyście tu? Pojęcia nie mam, jak z jakością, wyświetliło mi się na jakieś stronie z opisem: w stylu Victorii Beckhamm: http://www.areyoufashion.com/pl/suki...l#/rozmiar-m_l ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Tzn. z VB pewnie nie ma nic wspólnego i ten model pewnie zbyt powycinany jak na wesele, ale może coś znajdziecie? E, na człowieku jednak zupełnie mi się nie podoba: http://www.areyoufashion.com/pl/suki...skwiniowa.html ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Chyba nic mi się w tym sklepie jednak nie spodobało.
![]() Edytowane przez tricolor Czas edycji: 2014-02-14 o 16:06 |
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
i co -działają?
![]() ja od lat ćwiczyłam mieśnie kegla, żeby zapobiec problemom z nietrzymaniem moczu na starość i teraz bardzo mi się to przydaje w sytuacjach tete-a-tete ![]() Szykuję się powoli na walętynki. Luby gdzieś mnie zabiera, niestety jedziemy tam autobusem miejskim i tak też wracamy, a ostatni autobus przyjeżdża na stację 2 minuty po odjeździe ostatniego pociągu Tak więc czeka mnie powrót rano i darcie starych o której to się wraca, jakbym 10lat kuffa miała ![]() Luby kupuje alkohol, czekoladę i lody i zabiera mnie gdzieś w plener, ale to niespodzianka, ma być metalowo... zastanawiam się, czy nie do bunkrów na byłym poligonie, o których mi kiedyś mówił
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-14 o 16:17 |
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
ojtam, ojtam parę postów lekko ocieraących się o sex i już nam oglądalność skoczyła
![]() ale że co? ![]() to teraz zamiast od razu rzucać się na te najlepsze i najdroższe , kup coś podobnego na all (oczywiście sylikon medyczny itp., np. odeco po 30-40 zł chodzą) i zobacz czy Ci pasuje taki rodzaj przyjaciółki
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

albo i więcej 

Uwielbiam bez-gra-nicz-nie 

faktycznie, tłok na grzędzie jak rzadko kiedy
, bo u mnie pasza odchudzająca i to w małych ilościach, co by mi brzucha nie wywaliło