|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Rozeznanie
|
Witam w klubie najzayebistszych walentynek ever. Jutro robimy roczek, w domu syf, nic nie kupione, a ten % $#@! miał być o 16 po pracy - niestety gdzieś poszedł i nie ma zamiaru wrócić ani mówić gdzie jest. Nie przyniósł mi węgla bo przecież będzie wcześniej, więc mamy zimno w domu. Wiecie co? Nienawidzę go. A jeszcze rano idę do jubilera i mam na dziś kupę roboty. Zaraz zadzwonię do teściów żeby nie przyjeżdżali i w d.pie mam tą imprezę.
Nie chce Wam dziewczyny wątku zaśmiecać. Ale przez najbliższe tygodnie nie sądzę żebym miała lepszy nastrój... |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tobie też dziękuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- http://siedemdnitygodnia.blogspot.co...alentynki.html Jeśli macie ochotę poczytać dzisiejszy wpis to zapraszam ![]()
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
Yellow-sciskam cie mocno, jeszcze nie naumialam siebwstawiac emotek wiec sciskam sciskam sciskam. Strasznie mi przykro, jesu niech on sie w koncu opamieta!!!!!!
Mala-przez grzecznosc nie zaprzecze ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego MID1001 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczęta!
Udanych walentynek i duuuużo miłości! Ja w ramach walentynkowej kolacji jem właśnie Julkową kaszkę, a z jakimś prawdziwym jedzeniem poczekam na tz. Byłyśmy dziś z Mychą dwa razy na spacerze, oczywiście pieszo, wózek jest passe ![]() ![]() Nadrobiłam cały dzień i zapamiętałam: Deli - Twój tz i MjM po prostu położyli mnie na łopatki ![]() ![]() Misiaeel - brawa za akcję z nocniczkiem ![]() Hope - przykro mi z powodu tz, przegina na maksa. A dla teściowej - ![]() Pstryczek - fajnie, że Kubuś polubił książeczki. U nas "czytanie" to jedyny moment, kiedy Młoda łaskawie posiedzi dłużej niż 30 sekund. No i ![]() Dla Ciebie oczywiście też - za okiełznanie tabletu ![]() ninagg - oby wada szybko się zmniejszyła; fajnie, że tak szybko zareagowaliście! Illusion - obrazek walentynkowy miażdży ![]() ![]() Silver - kciuki za mamę! Nawijko - brawa za noc. Oby więcej takich (to kieruję też do siebie ![]() Mala - pięknie napisałaś o ciąży i porodzie; w ogóle fajnie się Ciebie czyta. Mega pozytyw ![]() Aga, Bokeh, Fewcia, Yellow - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
Ultra-,,okielznanie'' to za wielkie slowo
![]() Wysłane z mojego MID1001 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Ultra-Tobie również dziękuje za miłe słówko ![]() W ogóle za to co mówicie to aż naprawdę chce się siać pozytywne fluidy ![]() Serio ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3488 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Jak zwykle poszło o pierdołę, ale że ja tak jak Bokeh czuję się ostatnio niekochana to miało to mocniejszy efekt ![]() A dziś przykro mi się zrobiło bo fakt nie obchodzimy Walentynek ale kurde fajnie by było dostać kwiatka, ja Mu kupiłam czekoladki a On nic ![]() ![]() I jeszcze mu zmienili miejsce pracy i ciągle zestresowany chodzi. Zuzka tylko coś jęknie a On od razu " jejuś jak Ty ostatnio jęczysz" no wkurza mnie takie coś.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | ||||||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() zawsze to coś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() lubimy 3bita ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zmykam bo Mąż już jedzie ![]() ![]()
![]() |
#3490 |
Zakorzenienie
|
Zakłóceń wam romantyczny wieczór u nas lepiej ok południa było źle gorączka mały przelewający się przez ręce odmawiał wszelkiego jedzenia ale dostał szopek wyspał się zrobil kupę i inne dziecko zjadł duży desek mało na cały dzień śle sukces że wogóle zaczęło się bawić gadać uśmiechać kamień z serca mam nadzieję że jutro trzeba taki wstanie
Ją od tz dostałam oponke na śniadanie w kształcie serca ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3491 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Yellow strasznie mi przykro ![]() ![]() ![]() Nawijko gratuluje nocki - mam nadzieję, że i ja kiedyś takiej doczekam ![]() ![]() Fewciu wykończyłabym się, gdyby Domcia wstawała tak wcześnie. Dziś wstała o 6 i ledwo oczy otworzyłam, także szczerze współczuję. Mika dobrze, że Julek lepiej się czuje. Hope i jak szanowny TŻ? Naprawdę nic Ci nie dał? Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2014-02-14 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
Yellow, Bokeh, Aga; tule waa mocno dziewczyny..
![]() Yellow : tz przegina na calej linii... ![]() Ale jestem wypompowana : jęczydełko mam, to pewnie ząb. Ale byłam z Tż u fryzjera: akurat na egzaminie będe wygladać jak czlowiek..;/ Pół godziny relaksu i siadam do nauki. Nawijko: czy ty masz kłopoty z umyciem Kubie ząbków? Bo ja mam.. to odnośnie klopotow z jedzeniem.. co z tym robic? |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Wy bawcie się dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Ehhh Ci niektórzy faceci ............. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja czekam na męza. Za jakieś pół godz powinien być
![]() |
#3494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że jesy lepiej ![]() Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia ![]() Yellow masakra ![]() ![]() ![]() Hope Dawid przy pralce wymiata ![]() ![]() Nawijka walentynki z t. ?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Moja daleka koleżanka będzie mamą ![]() ![]() Tatuś nakazał usunąć ciążę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
My juz ochrzcilismy walentynki
![]() Ze sie mlody nie obudzil to az w szoku jestem ![]() ![]() A tak w ogole to na jutro planuje chyba totalny nicnierobizm ![]() Wysłane z mojego MID1001 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cos mi chyba posta nie dodalo :/ my juz po bunga bunga. Takiego powera dostatam ze az podlogi umylam na swieto noc, na jutro bedzie jak znalazl ![]() A tak w ogole to jutro mam w planach totalny nicnierobizm ![]() Wysłane z mojego MID1001 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
Pstryniu: dodało, dubla zrobiłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
Wiecie jakie mam fajne walentynki?
![]() Najpierw pol dnia z tesciami, teraz TZ sie "na chwile" polozyl (tzw "przymknę oko i zaraz wstaję") i przepieknie mi pochrapuje ![]() Ale nie myslcie, ze bede sie nudzic - zaraz pralka konczy pranie to sobie sciagne stare i powiesze nowe. Bomba nie? ![]() (pewnie jutro bedzie sie tlumaczyl, ze przez 5 dni wstawal o 5:30 i padniety byl) Na oslode wpieprzam rozowy marcepan w ksztalcie serduszka od TZ ![]() (Kuba znow w lozeczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
Zauwazylam
![]() Ale ze nie potrafie edytowac to bedziecie zmuszone czytac moje wypociny dwa razy ![]() Wysłane z mojego MID1001 Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-02-14 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
Debrah, tak mamy koszmar z myciem zebow.
Kuba na widok szczoteczki od razu ma szczekoscisk i potrzasa glowa w prawo i lewo. Jak mu daje szczoteczke do raczki, zeby umyl sam to wklada ja gdzies gleboko do buzi (tam gdze powinny byc w przyszlosci siodemki czy osemki nawet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
My też już zaliczyliśmy(dosłownie
![]() Dostałam od tż praliny-czyli standart ![]() A on ode mnie serce z piernika,zapakowane ładnie w celofan. Nie ważne to w sumie... Ważne jest co w sercu. I takim właśnie podsumowaniem zakończe dzisiejszy dzień. Dobranoc kochane.
#3501 |
Zakorzenienie
|
Ewik, misia, to jak lubicie 3bita to pochwalcie sie przepisem. Tylko takim, z ktorego ciasto mi na pewno wyjdzie
![]() Zamierzam je jutro zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
Nawijka: no u nas na początku jest normalnie otwarta buzia, ale ledwo szurnę raz czy dwa to już się boi, chce mi zabrać szczoteczkę i się złości. Sama jak ją ma w rączce to do buzi wsadza, owszem, ale, żeby sobie pogryźć.
A nam idzie teraz chyba jedna 4rka, coraz więcej ząbków będzie, w tym tych z tyłu - muszę jakoś to oragnąć. Dziewczyny: ile trwa mycie ząbków Waszych pociech? jak to robicie, kółeczka, góra dół, czy co tam? |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Debrah, przyjadę na obiad do was ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
wg mnie wówczas, gdy już stabilnie samodzielnie łazi Cytat:
o Pani, o boska ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no to oby tylko lepiej było ![]() Cytat:
![]() -------------------- w knajpce piwo i jakieś jedzenie normalnie randka z mężem ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
Wiecie - kiedy czuję się szczęśliwa? To żenujące, ale obrazek walentynkowy mi to uświadomił - jak mogę spokojnie zjeść i kawę wypić
![]() To jest chyba dla mnie najtrudniejsze przy dziecku - znaleźć czas żeby zjeść i jeszcze zjeść bez pisko-krzywku w tle, dziecka przynożnego, wstaw sobie cokolwiek. Jem w ciszy albo piję CIEPŁĄ kawę = pełnia szczęścia, orgazm zmysłów ![]() Patrzcie, jak niewiele do szczęścia potrzeba! Obiad jadłam z dzieckiem uczepionym kolan, już myślałam, że chce, żebym się podzieliła z nią - więc co rusz częstowałam, niestety. Podłoga sobie pojadła bardziej niż dziecko. Chyba przez ten ząb mam taką wrzaskulę w domu, małośpiącą znów. Ale przeżyjemy, kocham ją strasznie, najwyżej kupię zatyczki do uszu i dalej będę mieć serduszka zamiast źrenic. Wiecie, że mam jutro 2 egzaminy? I mam już: * nową fryzurę * przygotowaną sukienkę ![]() Czegoś mi jeszcze brak? Ah, WIEDZY. To teraz pasowałoby spróbować ją pozyskać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zwykle jest zaciskanie ust. TZ dalej spi, takze pewnie pociagnie do rana ![]() A tu cisza, wszystkie sie sekszą ![]() Pranie powieszone, marcepan prawie wciagniety to ide poczytac ![]() Jutro i pojutrze bede raczej z doskoku (jak mnie t.beda zanudzac ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-02-14 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |||||
Zadomowienie
|
fotokalendarz z allegro
![]() Cytat:
Mi niby nie obchodzimy ale kupiłam tz makrony z odpustu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dobre rzeczy warto powtarzac ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zadomowienie
|
Nawijko a wcale nie wszystkie - ja nadrabiałam
![]() ![]() ![]() Yellow strasznie mi przykro, naprawdę ![]() ![]() Bokeh i Ciebie też! ![]() ![]() Mika oby Julkowi minęło choróbsko jak najszybciej! Debrah ja takie uczucie mam jak biorę prysznic w nocy, chwila ciszy i spokoju, chociaż zdarza się jeszcze, że biegiem lecę do dziecka. Albo jak robię sama obiad i nie muszę uważać, żeby nic nie spadło na Ewę ![]() Była dzisiaj u mnie koleżanka, upiekłam w końcu te ciasteczka cytrynowe, z podwójnej porcji, tylko cukru dałam tyle ile w przepisie podstawowym i nie obtaczałam w pudrze i jak dla mnie dalej za słodkie ![]() A wczoraj byliśmy na kontroli u neurologa i na szczęście wszystko dobrze ![]() I fajnie mi się siedzi teraz, wszyscy śpią, też powinnam pójść, ale czasem trzeba tez posiedzieć no i mam trochę zaległości na kompie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samo badanie wzroku to kilka sekund i po sprawie. Najpierw lekarka przeprowadziła dokładny wywiad. Totem za pomocą bardzo kolorowej grzechotki sprawdzała reakcję wzroku. Później wzięła do ręki takie urządzonko jak suszarka policyjna to wyświetla takie kółka i wydaje dźwięki. Skierowała kamerę na Olę w odległości 1 m. I w mgnieniu oka badanie przeprowadzone. I wiedziała wszystko jaka wada, czy jest astygmatyzm, jaki ma rozstaw oczu i czy zezuje i na które oczko. Potem jej zakropiła oczka i znów badanie. Po badaniu jeszcze sprawdzała dno oka (budowę nerwu). ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Jakoś metodą prób i błędów ją przyzwyczaimy. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Mój mąż wracał wczoraj do domu 2,5 godziny,a powinien 1godz. Tak mi Go szkoda bo te dojazdy go wykończą. Dostałam piękna roze i branzoletkę,a Blanka tulipana. Oczywiście od razu musiała zasiąść do konsumpcji go ![]() Ja zrobiłam kolację i deser,pogadalismy i doszliśmy do wniosku że mamy piękne,spokojne życie. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.