|
|
#4531 | |
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
A propos sukienek: KLIK1 tylko żebym jeszcze figurę do tego miała ![]() Oraz miau! Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-02-14 o 16:58 |
|
|
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ale fajne tematy kulkowe ![]() Jesrtem wściekla. Moja róziowa torebka z DaWandy jeszcze nie doszla, a podobno w poniedzialek zostala wyslana. Czyli chyba pieszo ją wyslali. W serwisie przy zamowieniu oznaczona jako wyslana, i nie ma śladu. Napisałąm dziś @ do sprzedającej z prośbą o nr nadania przesyłki, ale oczywiście nie raczyla jeszcze odpisać. Pewnie nie dala rady przebić się przez stos pytań typu, co z moim zamowieniem, co z moją torebką co z moją kasą. Bo już nawet w komentarzach pod butikiem na stronie ludzie piszą,że towaru nie dostali a oznaczony jako wyslany. Albo że kręci. Albo że tel nie odbiera( ciekawe skąd ma kobietka, bo ja nie moge namierzyć nigdzie). Poczekam na odpowiedż grzecznie do poniedzialku, a w poniedziałek wyślę jeszcz ejednego @ z nr konta do zwrotu kasy. I zaznaczę ,że jeśli się nie skontaktuje natycjmiast @, a do piątku nie dostanę zwrotu kasy albo torebki ( już nieważne co, ale chyba odechcialo mi sie tej torebki, ponad miesiąc jak zamowiona i oplacona ), to w piątek skladam na policji zawiadomienie o wyludzeniu. Niby poważna firma, Polska. No to ladną opinię wystawia polskim firmmom
|
|
|
|
#4533 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także teraz tylko lekkie, rybne, z warzymamy owocamy ew ryżem preferabli tajskie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. Tak to zazwyczaj bywa, chce nam sie tego jak nie możemy, jak możemy to często nawet nie myślimy o tym info czy ...? ![]() głupi żart ale sie cisł sam ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
Jednak wyjściowo - świetne typy, of kors z wyłączeniem koronki bo jakoś są dla mnie "wyeksploatowane" taki banał. Aileenn - sklep/portal już w moich ulubionych - kapitalny pięęęęęękna - ale też nie na mnie może Neska sie skusi ? http://lamoda.pl/offer/ax-paris-suki...e-i365078.html
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-14 o 17:58 |
||||
|
|
|
#4534 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mój klonie! Też ostatnio poszłam w kierunku kuchni tajskiej! Ale ryby po tajsku jeszcze nie miałam okazji tworzyć, póki co same warzywne duperele. Masz jakieś fajne przepisy? Aileenn, boskie kiecki Stazja, ale kicha :/ Przez te Zalandy i Dawandy zachciało mi się botków, idę szukać ( na All bo mnie nie stać). |
|
|
|
|
#4535 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Skarb
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak byłam chuda to takie właśnie najchętniej kupowałam Cytat:
ale tu ruch był dziś My niby Walętynek nie obchodzimy, ale wieczór przy winku w sypialni można spędzić, c'nie
|
|||||||
|
|
|
#4536 |
|
To ja :)
|
Własnej pożarłam naleśnik ze szpinakiem i serem pleśniowym
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam sobie ban, bo to już chyba niezdrowo ogólnie dla organizmu - ja zjadałam opak na jedno posiedzenie. Teraz mnei trzepie ajk o tym pomyślę. Pleśniowce jednak kocham na gorąco - np w zapiekanej w sandwiczerze tortilli 2. Chciałaś powiedzieć ekhem ekhem siostro Nie mam nic poza tą zmmodyfikowaną przeze mnie potrawką w mleczku kokosowym z warzywami i tajską przyprawą - też mi tajska kuchnia . Ale chodzi o smaki, nie lubię grzybków w chińszczyźnie, wolę słodko-orientalną tajskość.
|
|
|
|
|
#4538 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Siostro!Ja na ostro-chili-warzywnie, do mleczka kokosowego jeszcze nie dotarłam. A dzisiejsze żarcie wyborne, polecam pieczone gruszki z takim sosem, żurawina i rukola też fajnie wypadły a zamiast łososia w sumie mogło być cokolwiek - indyk, może jaki kurczak. Cytat:
|
||
|
|
|
#4539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie wielkiego popisu nie będzie, bo skąd inne produkty brać, jakieś wodne żyjątka. Szukam kaczki po tajsku bo mam na stanie U mnie to były jednorazowe wybryki, banałz cyklu nudle z warzywamy, korwety i ryby na ostro-słodko. - głównie ze strony słodkokwaśny.com Teraz come back Nakupiłam pasty curry to zużywam w sumie do jednego dania, "curry" a z każdą pastą ma inny kolor i smak Gruszki z takim sosem jadłam - na tarcie - także znam i uwielbiam, chciałam znać połączenie do łososia jak wypada. wychodzi że niekoniecznie .
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-14 o 18:33 |
|
|
|
|
#4540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4541 |
|
|
A La Nuit było za 132 zł, ja capnęłam Ambre Sultan za 150
|
#4542 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Ważne info E tam głupi, dobry! ![]() Tylko uprzedzam, że z niego nie korzystałam jeszcze - tak a propos historii Stazji.Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A dlaczego dekolt nie dla Cię? |
|||
|
|
|
#4543 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Robię casting na buty... Mają być czarne, tanie, krótkie, na stabilnym obcasie, bez ozdobników, do noszenia do długaśnych legginsów (mam tak długie, że nachodzą mi do połowy stopy ).No i czy te buty są tragiczne: http://allegro.pl/hit-czarne-polbuty...943059059.html ? spełniają wszelkie założenia ale mają trochę emerycki fason... EDIT: capnęłabym takie ale obcas nie wygląda stabilnie, bu: http://allegro.pl/najmodniejsze-sexy...927281602.html ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Bo nie mam zaufania do staników bez ramiączek a bez stanika nie wyjdę
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-02-14 o 19:28 |
|
|
|
|
#4544 |
|
Mother of Cats
|
Miśka (ta cała czarna kota) podjęła decyzję i wybrała sobie nową pańcię - nie miałam nic do gadania
Ona za to gada z upodobaniem, jeśli czegoś chce. Dziś przeszła samą siebie: - Skrzyp, miau, miau, skrzyp, skrzyp, miau, skrzyp, mama-u! |
|
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no cóż, są amiszowe to bez wąpienia. Dla mnie - są tragiczne, ale na Tobie, do całości koncepcji, stylu ubioru mogą okazać się w deskę. Mogą po prostu pasować, skoro takie wyłuszczyłaś znaczy takich szukałaś. Dobra lecimy z chuopinem na serial Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-14 o 19:29 |
|
|
|
|
#4546 | |
|
|
Cytat:
Ej, ale moje kothy też do nas po imieniu mówią czasem Znaczy -założyłam, że masz na imię "Mama-u"
|
|
#4547 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4548 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4550 |
|
Piers do przodu
|
Podczytałam i zachciało mi się kulek gejszy
i mamy 30 gości Miłego
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, niby tylko 2 kalorie na sztukę
![]() Bardziej prawdopodobne, że od 2 pak paluszków dziennie ![]() Moj maluszek już do mnie leci , pewnie w poniedzialek będę się nim cieszyła Dostalam odpowiedż na @, że pzrypadkiem się odznaczyło że wyslane ![]() Wyslane będzie na początku tygodnia...zobaczymy...po prosiłam od razu po wysyłce o poinformowanie mnie @ i przeslanie nr nadania, żebym mogła sprawdzić... Jaa rozumiem,że mają masę zamowien i pewnie ich to trochę przerosło, ale kurcze...no wypadałoby napisać, a nie siedzieć cicho albo kręcić.... |
|
|
|
#4552 | |
|
|
Cytat:
No wiesz, kupiłaś, to już nie jest ich towar, a co się będą cudzym towarem przejmować
|
|
#4554 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bierz pierwsze , będą pasowały do dywanu
|
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrów ![]() Nie wpudzianują się ![]() Chyba jednak mnie przekonałyście ![]() Zara coś usunę, a klameczkę wcisnę ![]() Moderatorka Red!!! Czy możesz zgłosić szefowi, coby poszerzył tagi dla wątku EsBe? ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- O czym Wy tu gadacie, że jest 40 ludziów na belce?? Szybko nadrabiam i spadam ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Red, pierwsze buty straszne, drugie fajne tylko już chyba takie miałaś i Ci nie pasowaly
|
|
|
|
|
#4557 | ||
|
Nindżopesz
|
Tak czułam
Kurdeee nie ma dla mnie butów...Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4558 |
|
|
Muszę napisać relację z wystawy egiptologicznej w Budapeszcie... Jak mi się nie chce...
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przemalujemy Cię ![]() Spadam za kfilkę do domku więc się zegnam
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po Walentynkach kto jeszcze? Łooooł ale wyczucie czasu, jak Clint Eastwood ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- kurcze szkoda, ja jednak uważam że "ranking kretynów" wygrywa. Bezkonkurencyjny. Zrobił mi rok Zwłaszcza humor sytuacyjny bo widzę siebie na miejscu Red i widzę swoją reakcję na to co czytam i łykam jak wszystko - no cóż dziś przysłali ranking kretynów |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

i najdroższe
, kup coś podobnego na all (oczywiście sylikon medyczny itp., np. odeco po 30-40 zł chodzą) i zobacz czy Ci pasuje taki rodzaj przyjaciółki 

Także teraz tylko lekkie, rybne, z warzymamy owocamy ew ryżem preferabli tajskie
).
może Neska sie skusi ?
Tak więc czeka mnie powrót rano i darcie starych o której to się wraca, jakbym 10lat kuffa miała