Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie? - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-07, 21:30   #1111
Ray
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie?

oj dziekuje nikita.. mysle ze jak juz cos pojade do brata spac... nie wytrzymam nerwowo po prostu czuje ze nie szanuje moich uczuc w tym momencie lepiej bedzie jak wyjde z domu bo tylko gorzej sie czuje a teraz nerwy nie sa mi potrzebne echhh
Stary 2007-06-07, 21:32   #1112
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
oj dziekuje nikita.. mysle ze jak juz cos pojade do brata spac... nie wytrzymam nerwowo po prostu czuje ze nie szanuje moich uczuc w tym momencie lepiej bedzie jak wyjde z domu bo tylko gorzej sie czuje a teraz nerwy nie sa mi potrzebne echhh

Pewnie taki wyjazd z domu dobrze ci zrobi a M może sobie wkońcu coś przemysli
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 21:37   #1113
kachula27
Zakorzenienie

Ray a zaszalej sobie i nie wyjdz gdzies z kolezankimi i nie mow gzie idziesz i nie odzywaj sie cala noc gdzie jestes a najlepiej jakbys spala u jakies kumpeli i wrocila jutro popoludniu,ale by sie martwil i wydzwanial za toba...
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 21:38   #1114
kachula27
Zakorzenienie

sorki i wyjdz gdzies z kolezankami
Stary 2007-06-07, 21:45   #1115
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
sorki i wyjdz gdzies z kolezankami
pewnie wyjdz gdzies
Stary 2007-06-07, 22:00   #1116
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Gizelciu wszyscy mi mówią że mały brzuszek juz mam. Ja sama zauważyłam zmianę. mimo że nie wielka to czuję że jest inny i taki kochany. Tylko bym go dotykała. Wczoraj mi było tak milutko jak mój mąż wrócił z pracy i pierwsze co zrobil to dał buzi mi w brzuszek a potem w usta. Słodziutko się poczułam.
U mnie tak jak u Ciebie. Poszerzyłam się w piersiach. Dzisiaj mój Piotruś zauważył że mam bardzo popekane zyłki na nogach mam nadzieje ze wiecej juz nie beda pekac, nie wiem od czego.
Kochana GRATULUJĘ CÓRCI

ja dzisiaj sobie zaszalałam, mimo że mam ostry bol głowy, poszłam z meżusiem się zrelaksować. zjadłam pyszne nalesniki z bita smietana i w koncu zaszalalam na automacie do gry, wygralam nawet 35 zl

Całuski dla wszystkich
Stary 2007-06-07, 22:01   #1117
Ray
Zakorzenienie

cholera chcialam do brata pojsc ale ten ma chyba upojna noc z dziewczyna bo widze swiatla sa a on udaje ze go nie ma echhh... trudno musialam wrocic do domu minelismy sie w drzwiach teraz siedze i placze przed monitorem kurde czemu on mi to robi??? zebym ja musiala sie dopraszac glupich kwiatow od meza po prostu smieszne... to on sam powinien wiedziec i z mila checia to robic a nie by odwalic robote i miec z glowy
Stary 2007-06-07, 22:03   #1118
Ray
Zakorzenienie

ja22 dobrze ci echh..
Stary 2007-06-07, 22:07   #1119
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
ja22 dobrze ci echh..

Ray połóż sie i przespij jutro jak nadal bedzie ci smutno to moge przyjechac z synkiem w twoje strony
Stary 2007-06-07, 22:10   #1120
Ray
Zakorzenienie

fajnie nikitka mi sie spac w ogole nie chce... jest mi smutno na maksa najgorsze bo zla strasznie jestem na to ze to sie co jakis czas dzieje myslalam ze juz mam to za soba jednak nie... trudno.. taki los...
Stary 2007-06-07, 22:14   #1121
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie nikitka mi sie spac w ogole nie chce... jest mi smutno na maksa najgorsze bo zla strasznie jestem na to ze to sie co jakis czas dzieje myslalam ze juz mam to za soba jednak nie... trudno.. taki los...
Ray jesli popuscisz teraz to dalej pewnie tak bedzie. Wiesz co napisz list do męża i wygarnij mu wszystko i napisz czego oczekujesz od niego, faceci niestety tacy sa ze czarne to czarne białe to białe i musza wszystko miec powiedziane wprost bo nie rozumieja. Głowa do góry jutro bedzie lepiej jak cos to ja służe swym ramieniem mozesz sie wypłakac lub na lody czy piwo mozemy iść, zeby tylko choc troche było ci lepiej.
Stary 2007-06-07, 22:16   #1122
Ray
Zakorzenienie

kochana jestes* ja mysle ze z nim nic nie pomoze tyle razy prosilam tyle razy tlumaczylam ze mialam dosc sluchania siebie nie dotarlo 2 lata watpie by teraz dotarlo... nie zmieni sie czekam az brat da znac ze moge przyjsc poloze sie w ktoryms pokoju i tyle niech spi dzis sam mysli ze mu daruje jak zawsze oj nie nie tym razem, niech wie ze ja mowie powaznie a nie to moje pogrozki
Stary 2007-06-07, 22:22   #1123
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
kochana jestes* ja mysle ze z nim nic nie pomoze tyle razy prosilam tyle razy tlumaczylam ze mialam dosc sluchania siebie nie dotarlo 2 lata watpie by teraz dotarlo... nie zmieni sie czekam az brat da znac ze moge przyjsc poloze sie w ktoryms pokoju i tyle niech spi dzis sam mysli ze mu daruje jak zawsze oj nie nie tym razem, niech wie ze ja mowie powaznie a nie to moje pogrozki
Bądz twarda i silna
Stary 2007-06-07, 22:37   #1124
NadiaM
Raczkowanie

Ray, przytulam Cię mocno Trzymaj się dzielnie! Faceci już tacy są. Mój M ciągle zapomina o naszych datach. Najgorzej było chyba w rocznicę zaręczyn, tylko że miałam przeczucie, że nie będzie pamiętał. Specjalnie z tej okazji kupiłam mu kwiaty. Tak głupiej miny mojego M nigdy nie wiedziałam. Strasznie mu było wstyd. Ale wiecie ci dziewczyny - nic to nie zmieniło i dalej zapomina Tylko że staram się sobie przetłumaczyć że jest to taka wada ukryta połowy facetów Trudno się mówi i się szuka innych zalet ... Nie bądź smutna słoneczko kłótnia minie i nadejdzie cudowna pora na przytulanka

Gizelcia, gratuluję Ci OLIWECZKI Powiedź skąd wiedziałaś że będzie dziewczynka ? Tak pytam z ciekawości, bo często takie przeczucia się sprawdzają ta cudowna kobieca intuicja

Kachula, czekamy tu wszystkie na Twoje wyniki i trzymamy mocno kciuki

Nikitko, na dobranoc świetna z Ciebie kobitka, dobra duszyczko

Wszystkim dobrej słodkiej nocy i spokojnych snów
NadiaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 22:44   #1125
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NadiaM Pokaż wiadomość
Ray, przytulam Cię mocno Trzymaj się dzielnie! Faceci już tacy są. Mój M ciągle zapomina o naszych datach. Najgorzej było chyba w rocznicę zaręczyn, tylko że miałam przeczucie, że nie będzie pamiętał. Specjalnie z tej okazji kupiłam mu kwiaty. Tak głupiej miny mojego M nigdy nie wiedziałam. Strasznie mu było wstyd. Ale wiecie ci dziewczyny - nic to nie zmieniło i dalej zapomina Tylko że staram się sobie przetłumaczyć że jest to taka wada ukryta połowy facetów Trudno się mówi i się szuka innych zalet ... Nie bądź smutna słoneczko kłótnia minie i nadejdzie cudowna pora na przytulanka

Gizelcia, gratuluję Ci OLIWECZKI Powiedź skąd wiedziałaś że będzie dziewczynka ? Tak pytam z ciekawości, bo często takie przeczucia się sprawdzają ta cudowna kobieca intuicja

Kachula, czekamy tu wszystkie na Twoje wyniki i trzymamy mocno kciuki

Nikitko, na dobranoc świetna z Ciebie kobitka, dobra duszyczko

Wszystkim dobrej słodkiej nocy i spokojnych snów
Tobie tez dobrej nocy a co do dobrej duszyczki to ja juz taka jestem
Stary 2007-06-07, 23:08   #1126
Ray
Zakorzenienie

ja wlasnie siedze u brata.. niech moj maz siedzi sam zapewnie do jutra nic sie nie zmieni ale moge spokojnie sie polozyc i bez nerw pojsc spac ... jedne wiem ze nigdy mu juz nie uwierze w jego przeprosiny i obietnice co do tego tematu...ide lulac kochane spijcie dobrze
Stary 2007-06-07, 23:10   #1127
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
ja wlasnie siedze u brata.. niech moj maz siedzi sam zapewnie do jutra nic sie nie zmieni ale moge spokojnie sie polozyc i bez nerw pojsc spac ... jedne wiem ze nigdy mu juz nie uwierze w jego przeprosiny i obietnice co do tego tematu...ide lulac kochane spijcie dobrze

Ray to dobrze ze spokojnie pójdziesz spac, nie zasługujesz na takie traktowania jak rzadna z nas, śpij dobrze i do jutra
Stary 2007-06-07, 23:19   #1128
kachula27
Zakorzenienie

Nadja ma calkowita racje,nasza Nikitka to dobra kobitka

Ray przespij sie faktycznie to moze ci troszke przejdzie,chociaz wcale ci sie nie dziwie ze naewt spac nie mozesz,ja z checia bym juz sie polozyla bo rano wstaje do pracy ale pewnie nie zasne bo nademna jakies malolaty wynajely mieszkanie i dzisiaj urzadzaja sobie imprezke-jutro znowu niewyspana bede
Stary 2007-06-07, 23:21   #1129
kachula27
Zakorzenienie

Słodkich snow Ray i do jutra
Stary 2007-06-07, 23:24   #1130
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nadja ma calkowita racje,nasza Nikitka to dobra kobitka

Ray przespij sie faktycznie to moze ci troszke przejdzie,chociaz wcale ci sie nie dziwie ze naewt spac nie mozesz,ja z checia bym juz sie polozyla bo rano wstaje do pracy ale pewnie nie zasne bo nademna jakies malolaty wynajely mieszkanie i dzisiaj urzadzaja sobie imprezke-jutro znowu niewyspana bede

dziewczyny bo wpadne w samo zachwyt i dopiero bedzie , ale to fakt lubie pomagac
Stary 2007-06-07, 23:26   #1131
gizelcia
Zadomowienie

Ray szkoda Twoich nerwow..ignoruj go jak tylko mozesz a zobaczysz ze sam przyjdzie na kolanach Cie przeprosic..wiem ze to boli ale wierze ze jestes silna i dasz rade..dobrze ze wyszlas..niech sie pomartwi..zateskni jak nie bedzie sie mial do kogo przytulic w nocy..przynajmniej wtedy bedzie mial czas na przemyslenie swoich bledow..Masz dobry pomysl na ten wyjazd..dobrze by Ci zrobilo jakies inne powietrze..np.gorskie:rol leyes:

kachula kiedy ja dowiedzialam sie o ciazy tez zauwazylam ze cycuszki mi sie powiekszyly a teraz to sa masakrycznie wieksze

Ja22 mnie brzuszek juz rosnie z dnia na dzien..Tomek dzis zauwazyl ze jest coraz wiekszy..niestety sam od siebie nie caluje brzuszka jedynie jak go mu nastawie..nieladnie..
Tez tylko bym dotykala mieszkanko mojej malej Krolewny..a teraz kiedy juz wiem ze jest dziewczynka to tymbardziej
Mnie strasznie popekaly zylki na piersiach i wygladaja nieapetycznie W dodtaku ten szybki ich przyrost..Nie pokazuje sie juz Tomusiowi nago bo sie wstydze ich

NadiaM skad wiedzialam ze to dziewczynka?hmm..od samego poczatku mialam ochote na slodycze-zero kwasnych rzeczy..cere tez mam gorsza no i ta kobieca intuicja..w glebi duszy czulam ze to bedzie dziewczynka..aaaa..i pierwszy kopniaczek byl z prawej strony
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 23:29   #1132
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

a ciekawe co tam u naszego Orzeszka?
Stary 2007-06-07, 23:32   #1133
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
a ciekawe co tam u naszego Orzeszka?
Moj Dobry Duszku idz juz spac bo jutro zabraknie Ci sil do pomagania innym a Orzeszkiem sie nie przejmuj napewno da znac jutro rano Dzis pewnie baraszkuje caly dzien z mezusiem Nie przeszkadzajmy
Stary 2007-06-07, 23:34   #1134
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
Moj Dobry Duszku idz juz spac bo jutro zabraknie Ci sil do pomagania innym a Orzeszkiem sie nie przejmuj napewno da znac jutro rano Dzis pewnie baraszkuje caly dzien z mezusiem Nie przeszkadzajmy
Dobry duszek hm... fajne określenie, Gizelciu niestety dłużej jak do 8 to ja nie pośpie taki juz mój urok
A Orzeszek pewnie korzysta z wolnych chwil z mężusiem i może niunia będzie miała z tego braciszka
Stary 2007-06-07, 23:42   #1135
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Dobry duszek hm... fajne określenie, Gizelciu niestety dłużej jak do 8 to ja nie pośpie taki juz mój urok
A Orzeszek pewnie korzysta z wolnych chwil z mężusiem i może niunia będzie miała z tego braciszka

To wyspie sie za Ciebie i przekaze jakies dobre fluidki bys czula sie wyspana
He he..w sumie Nasz Orzeszek ogladajac ciazowe brzuszki tesknil za bycie w ciazy wiec moze wspolnie dzialaja nad rodzenstwem dla Niuni eeeee..gizelcia..nie ladnie tak obgadywac..feee..niedobra Agatka
Stary 2007-06-07, 23:43   #1136
kachula27
Zakorzenienie

Gizelcia to ja teraz masz juz duze piersi bo nosze rozmiar D lub E (w zaleznosci od firmy ktora uszyła stanik)a co to bedzie pozniej?az sie boje pomyslec...
Stary 2007-06-07, 23:45   #1137
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Gizelcia to ja teraz masz juz duze piersi bo nosze rozmiar D lub E (w zaleznosci od firmy ktora uszyła stanik)a co to bedzie pozniej?az sie boje pomyslec...

Nie martwcie sie tak o biuscik po odstawieniu dzidzi od cyca piersi maleja.
Ja przed porodem miałam 70C obecnie mam 75D lub 80C lub D i nie jest tak źle. Gizelciu dziekuje za dobre fluidki co do spania.
Stary 2007-06-07, 23:47   #1138
kachula27
Zakorzenienie

Gizelciu a Tobie kochana raz jeszcze gratujule córy!!!!!Oby była zdrowiutka,piekna ,madra i miala charakter i wszystkie najlepsze cechy po mamusi
Stary 2007-06-07, 23:48   #1139
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Nosilam rozmiar 75b a teraz powiekszyl mi sie chyba o miseczke bo ze starych stanikow cycuszki mi juz wyplywaja i zaczynam chodzic w tych ktore zawsze byly na mnie za duze..na sobie mam 75c i Tomek zwrocil mi uwage ze mam kupic sobie wiekszy.. a te pekajace zylki sa okropne I nic nie pomaga Jest ich coraz wiecej i doprowadzi do tego ze nie bede chodzic w bluzeczkach z dekoltem a lato tuz...tuz...

Hmm..a skoro masz rozmiar D lub E to..hmm..musisz dbac o nie i to bardzo dokladnie zebys pozniej nie miala problemow z przywroceniem ich do dawnego wygladu..napewno Ci sie powieksza..nie ma innej opcji..mowie Ci to straszne..
Stary 2007-06-07, 23:51   #1140
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Nie martwcie sie tak o biuscik po odstawieniu dzidzi od cyca piersi maleja.
Ja przed porodem miałam 70C obecnie mam 75D lub 80C lub D i nie jest tak źle. Gizelciu dziekuje za dobre fluidki co do spania.
Cytat:
Gizelciu a Tobie kochana raz jeszcze gratujule córy!!!!!Oby była zdrowiutka,piekna ,madra i miala charakter i wszystkie najlepsze cechy po mamusi
Nikitko wiem ze maleja tylko czemu teraz tak okropnie wygladaja JA CHCE MOJE DAWNE CYCOSZKI W SAM RAZ DO RACZKI!!!

kachula jeszcze raz wielkie dzieki Piekna i madra napewno bedzie bo przeciez mamusia jest piekna i madra he he..ale ja skromna jestem Dziekuje Ci bardzo i rowniez zycze by dzidzius byl jak z bajki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości