|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie?
oj dziekuje nikita.. mysle ze jak juz cos pojade do brata spac... nie wytrzymam nerwowo po prostu czuje ze nie szanuje moich uczuc w tym momencie lepiej bedzie jak wyjde z domu bo tylko gorzej sie czuje a teraz nerwy nie sa mi potrzebne echhh
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie taki wyjazd z domu dobrze ci zrobi a M może sobie wkońcu coś przemysli |
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Ray a zaszalej sobie i nie wyjdz gdzies z kolezankimi i nie mow gzie idziesz i nie odzywaj sie cala noc gdzie jestes a najlepiej jakbys spala u jakies kumpeli i wrocila jutro popoludniu,ale by sie martwil i wydzwanial za toba...
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
sorki i wyjdz gdzies z kolezankami
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Zadomowienie
|
Gizelciu wszyscy mi mówią że mały brzuszek juz mam. Ja sama zauważyłam zmianę. mimo że nie wielka to czuję że jest inny i taki kochany. Tylko bym go dotykała. Wczoraj mi było tak milutko jak mój mąż wrócił z pracy i pierwsze co zrobil to dał buzi mi w brzuszek a potem w usta. Słodziutko się poczułam.
U mnie tak jak u Ciebie. Poszerzyłam się w piersiach. Dzisiaj mój Piotruś zauważył że mam bardzo popekane zyłki na nogach mam nadzieje ze wiecej juz nie beda pekac, nie wiem od czego. Kochana GRATULUJĘ CÓRCI ja dzisiaj sobie zaszalałam, mimo że mam ostry bol głowy, poszłam z meżusiem się zrelaksować. zjadłam pyszne nalesniki z bita smietana i w koncu zaszalalam na automacie do gry, wygralam nawet 35 zl Całuski dla wszystkich
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
cholera chcialam do brata pojsc ale ten ma chyba upojna noc z dziewczyna bo widze swiatla sa a on udaje ze go nie ma echhh... trudno musialam wrocic do domu minelismy sie w drzwiach teraz siedze i placze przed monitorem kurde czemu on mi to robi??? zebym ja musiala sie dopraszac glupich kwiatow od meza po prostu smieszne... to on sam powinien wiedziec i z mila checia to robic a nie by odwalic robote i miec z glowy
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
ja22 dobrze ci echh..
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie nikitka mi sie spac w ogole nie chce... jest mi smutno na maksa najgorsze bo zla strasznie jestem na to ze to sie co jakis czas dzieje myslalam ze juz mam to za soba jednak nie... trudno.. taki los...
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Ray jesli popuscisz teraz to dalej pewnie tak bedzie. Wiesz co napisz list do męża i wygarnij mu wszystko i napisz czego oczekujesz od niego, faceci niestety tacy sa ze czarne to czarne białe to białe i musza wszystko miec powiedziane wprost bo nie rozumieja. Głowa do góry jutro bedzie lepiej jak cos to ja służe swym ramieniem mozesz sie wypłakac lub na lody czy piwo mozemy iść, zeby tylko choc troche było ci lepiej.
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
kochana jestes
* ja mysle ze z nim nic nie pomoze tyle razy prosilam tyle razy tlumaczylam ze mialam dosc sluchania siebie nie dotarlo 2 lata watpie by teraz dotarlo... nie zmieni sie czekam az brat da znac ze moge przyjsc poloze sie w ktoryms pokoju i tyle niech spi dzis sam mysli ze mu daruje jak zawsze oj nie nie tym razem, niech wie ze ja mowie powaznie a nie to moje pogrozki
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1124 |
|
Raczkowanie
|
Ray, przytulam Cię mocno
Tylko że staram się sobie przetłumaczyć że jest to taka wada ukryta połowy facetów Trudno się mówi i się szuka innych zalet ... Nie bądź smutna słoneczko kłótnia minie i nadejdzie cudowna pora na przytulanka ![]() Gizelcia, gratuluję Ci OLIWECZKI ![]() Kachula, czekamy tu wszystkie na Twoje wyniki i trzymamy mocno kciuki Nikitko, Wszystkim dobrej słodkiej nocy i spokojnych snów |
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie siedze u brata.. niech moj maz siedzi sam zapewnie do jutra nic sie nie zmieni ale moge spokojnie sie polozyc i bez nerw pojsc spac ... jedne wiem ze nigdy mu juz nie uwierze w jego przeprosiny i obietnice co do tego tematu...ide lulac kochane spijcie dobrze
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ray to dobrze ze spokojnie pójdziesz spac, nie zasługujesz na takie traktowania jak rzadna z nas, śpij dobrze i do jutra |
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Nadja ma calkowita racje,nasza Nikitka to dobra kobitka
Ray przespij sie faktycznie to moze ci troszke przejdzie,chociaz wcale ci sie nie dziwie ze naewt spac nie mozesz,ja z checia bym juz sie polozyla bo rano wstaje do pracy ale pewnie nie zasne bo nademna jakies malolaty wynajely mieszkanie i dzisiaj urzadzaja sobie imprezke-jutro znowu niewyspana bede |
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Słodkich snow Ray i do jutra
|
|
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny bo wpadne w samo zachwyt i dopiero bedzie , ale to fakt lubie pomagac
|
|
|
|
|
#1131 |
|
Zadomowienie
|
Ray szkoda Twoich nerwow..ignoruj go jak tylko mozesz a zobaczysz ze sam przyjdzie na kolanach Cie przeprosic..wiem ze to boli ale wierze ze jestes silna i dasz rade..dobrze ze wyszlas..niech sie pomartwi..zateskni jak nie bedzie sie mial do kogo przytulic w nocy..przynajmniej wtedy bedzie mial czas na przemyslenie swoich bledow..Masz dobry pomysl na ten wyjazd..dobrze by Ci zrobilo jakies inne powietrze..np.gorskie:rol leyes:
kachula kiedy ja dowiedzialam sie o ciazy tez zauwazylam ze cycuszki mi sie powiekszyly a teraz to sa masakrycznie wieksze Ja22 mnie brzuszek juz rosnie z dnia na dzien..Tomek dzis zauwazyl ze jest coraz wiekszy..niestety sam od siebie nie caluje brzuszka jedynie jak go mu nastawie..nieladnie.. Tez tylko bym dotykala mieszkanko mojej malej Krolewny..a teraz kiedy juz wiem ze jest dziewczynka to tymbardziej Mnie strasznie popekaly zylki na piersiach i wygladaja nieapetycznie W dodtaku ten szybki ich przyrost..Nie pokazuje sie juz Tomusiowi nago bo sie wstydze ich NadiaM skad wiedzialam ze to dziewczynka?hmm..od samego poczatku mialam ochote na slodycze-zero kwasnych rzeczy..cere tez mam gorsza no i ta kobieca intuicja..w glebi duszy czulam ze to bedzie dziewczynka..aaaa..i pierwszy kopniaczek byl z prawej strony
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
a ciekawe co tam u naszego Orzeszka?
|
|
|
|
#1133 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne określenie, Gizelciu niestety dłużej jak do 8 to ja nie pośpie taki juz mój urok A Orzeszek pewnie korzysta z wolnych chwil z mężusiem i może niunia będzie miała z tego braciszka
|
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To wyspie sie za Ciebie i przekaze jakies dobre fluidki bys czula sie wyspana He he..w sumie Nasz Orzeszek ogladajac ciazowe brzuszki tesknil za bycie w ciazy wiec moze wspolnie dzialaja nad rodzenstwem dla Niuni |
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Gizelcia to ja teraz masz juz duze piersi bo nosze rozmiar D lub E (w zaleznosci od firmy ktora uszyła stanik)a co to bedzie pozniej?az sie boje pomyslec...
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martwcie sie tak o biuscik po odstawieniu dzidzi od cyca piersi maleja. Ja przed porodem miałam 70C obecnie mam 75D lub 80C lub D i nie jest tak źle. Gizelciu dziekuje za dobre fluidki co do spania. |
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Gizelciu a Tobie kochana raz jeszcze gratujule córy!!!!!Oby była zdrowiutka,piekna ,madra i miala charakter i wszystkie najlepsze cechy po mamusi
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a te pekajace zylki sa okropne I nic nie pomaga Jest ich coraz wiecej i doprowadzi do tego ze nie bede chodzic w bluzeczkach z dekoltem a lato tuz...tuz... Hmm..a skoro masz rozmiar D lub E to..hmm..musisz dbac o nie i to bardzo dokladnie zebys pozniej nie miala problemow z przywroceniem ich do dawnego wygladu..napewno Ci sie powieksza..nie ma innej opcji..mowie Ci to straszne.. |
|
|
|
|
#1140 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
JA CHCE MOJE DAWNE CYCOSZKI W SAM RAZ DO RACZKI!!!kachula jeszcze raz wielkie dzieki Dziekuje Ci bardzo i rowniez zycze by dzidzius byl jak z bajki |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

* ja mysle ze z nim nic nie pomoze tyle razy prosilam tyle razy tlumaczylam ze mialam dosc sluchania siebie nie dotarlo 2 lata watpie by teraz dotarlo... nie zmieni sie czekam az brat da znac ze moge przyjsc poloze sie w ktoryms pokoju i tyle niech spi dzis sam mysli ze mu daruje jak zawsze oj nie nie tym razem, niech wie ze ja mowie powaznie a nie to moje pogrozki
Tylko że staram się sobie przetłumaczyć że jest to taka wada ukryta połowy facetów
Trudno się mówi i się szuka innych zalet ... Nie bądź smutna słoneczko kłótnia minie i nadejdzie cudowna pora na przytulanka
, ale to fakt lubie pomagac